Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Dret a una educació / 2n C

277 views

Published on

Aquesta és una de les presentacions de diapositives realitzades a l’aula per l'alumnat de 2n C d'ESO de l'Institut Príncep de Viana.

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Dret a una educació / 2n C

  1. 1. Dret a una educació
  2. 2. Convenció del Drets dels Infants És un instrument internacional que estableix els drets civils, polítics, econòmics, socials i culturals de la infantesa.
  3. 3. De què tracta el nostre dret? El dret de l'infant a accedir a l'educació obligatòria per la qual cosa ha de facilitar cada Estat un sistema educatiu gratuït, digne i de qualitat per a tots els infants.
  4. 4. Significat És un dret que està dirigit a les persones que no poden tenir una educació de qualitat. Amb aquest dret s'intenta proporcionar-la.
  5. 5. Dret a la educació Tot infant té dret a l’educació i l’Estat té l’obligació d’assegurar-li almenys l’educació primària gratuïta i obligatòria. L’aplicació de la disciplina escolar haurà de respectar la dignitat de l’infant com a persona humana.
  6. 6. Objectius de l’educació Els estats convenen que l’educació ha d’orientar- se al despleçament de la persona i les amplituds dels infants, a fi de preparar-lo per a una vida adulta activa.

×