Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Dret a l'educació dels infants

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Upcoming SlideShare
Els drets dels infants
Els drets dels infants
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 7 Ad

More Related Content

More from Cinema_Drets_Infants (20)

Recently uploaded (20)

Advertisement

Dret a l'educació dels infants

  1. 1. DRET A L’EDUCACIÓ DELS INFANTS
  2. 2. Què és un dret? Un dret és tot allò que han de respectar de tu. Els infants tenen dret a anar a l’escola, és per això que cal que tothom faci el possible per facilitar-ho, ja que els seus pares no sempre poden pagar-la.
  3. 3. El dret a... El “dret a l’infant a una assistència regular a l’escola i a la reducció de les taxes d’abandonament escolar per causes externes”, és el que diu que tots els nens i nenes han d’assistir a l’escola amb regularitat i que, a més, no poden deixar-la.
  4. 4. Más allá de la pizarra Aquest és un dels drets que falten al començament de la pel·lícula “más allá de la pizarra”, ja que, tot i que els nenes assisteixen amb regularitat a l’escola, la seva educació no és de qualitat. A més, hi ha una part de la pel·lícula on una nena està a punt d’abandonar l’escola per causes externes, i això és una de les coses que s’intenten evitar.
  5. 5. Conclusió En conclusió, podem dir que un dret és tot allò que han de respectar de tu. Els drets a l’educació dels infants no sempre són possibles, i en aquests casos l’Estat ofereix ajuts per a les famílies. En la pel·lícula “ más allá de la pizarra” les famílies dels nens no tenen diners, per això la seva educació no és de qualitat. Finalment, però, tot se soluciona gràcies a la Stacey Bess.
  6. 6. Pàgines web consultades · http://www.fasi.cat/implicat/documents/convencio_drets_infancia.pdf · http://www.xarxadretsinfants.cat/p/els-drets-dels-infants.html · http://www.parlament.cat/document/cataleg/48039.pdf
  7. 7. Mariona Anglès Tania Ibarra David Castañon Samir Bakhat

×