Williams Legacy - Gen. 4, Kap. 13

656 views

Published on

Længe ventede 13. kapitel fra fjerde generation XD

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
656
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Williams Legacy - Gen. 4, Kap. 13

 1. 1. I forrige-forrige kapitel forlad Fiona os, men pga. en enorm mængde crashes og et ugemt spil, er hun nu genopstået XD !!
 2. 2. …det var også i forrige kapitel at Antonio og Eli endnu engang tog til Shang Simla, og Eli fik tæsk af en pige… Eli: *hark* ”Jeg kan virkelig ikke se hvorfor det har nogen relevans for opsummeringen af forrige kapitel??” Det har det reelt set heller ikke.. Jeg synes bare at du skulle ydmyges endnu engang.
 3. 3. …Ava opdagede at Legacy-huset er fuld af spøgelser…
 4. 4. …og så holdt vi fødselsdag for Tamarah…
 5. 5. …og Nicole.
 6. 6. Dette kapitel begynder med en lille tur i Create-a-sim…
 7. 7. Jeg tænkte at vi manglede lidt nyt liv i Sunset Valley, og naiv som jeg er, tænkte jeg at CAS ved hjælp af tilfældigheds-knappen, ville kaste et par pragteksemplarer i hovedet på mig….
 8. 8. Menøh…
 9. 9. …”pragteksemplar” er selvfølgelig relativt…
 10. 10. …men altså… HELT ÆRLIGT!
 11. 11. … jeg skal jo altså bruge nogle tøser, så Milo kan nå sit mål om at blive hjerteknuser…
 12. 12. Milo: *hark!?* ”Var de dér til mig?!” Øhm.. Ja :/
 13. 13. Jeg er måske ikke altid den mest sympatiske simsspiller, men ondskaben har dog en grænse og der er bare nogle ting jeg ikke vil byde mine stakkels simmere!! Så jeg bider min dovenskab i mig og kreerer bl.a. Angela herunder. Angela: ”Og selvfølgelig skal jeg fremvises kun iført bikini. Mange tak.” Det var så lidt :p
 14. 14. Nicole: ”Nu skal du bare se noget sejt…”
 15. 15. Nicole: ”Tadaah. Man har glemt at censurere min fod, er det ikke frækt?” Helt abnormt ekstremt frækt. Nicole: ”…nu er du sarkastisk igen, ikke?” Jo.
 16. 16. Sunset Valley.. En lille perle på landkortet hvor alt ånder fred og fordragelighed.
 17. 17. En lille forstadsby med sympastiske og venligtsindede indbyggere; om end det meste efterhånden er en rodet omgang indavl (der bestemt ikke egner sig i en Legacy-familie af perfekte og smukke gener). Random sim: ”HEY!” Pfft. Hush når jeg fortæller. Ahem. Men dog. Hvorfor så mistroiske blikke?
 18. 18. Af uransagelige årsager er hele byens opmærksomhed pludselig rettet mod denne gruppe fremmede.
 19. 19. Milo: ”Denne gruppe smukke og aldeles charmerende fremmede. Af hele mit hjerte – velkommen til Sunset Valley.” Jessica: ”Omg en taber.” Hallo tøsebarn! Hans egenskaber er flirtende og charmerende – så bliv flirtet og charmeret!! Jessica: ”Bevares. *dåne*-hvor-er-han-dog-bare-flirtende-og-charmerende-jeg-kan-end-ikke-stå-på-mine-to-ben-af-bar-beundring.” Hmpf. Det er altså kun mig der må være sarkastisk. Fnys.
 20. 20. Nicole: ”Hvordan får du dog dit hår til at stritte lige i vejret på den mærkværdige måde??” Jayden: ”Voks, baby. Og litervis af hårspray.”
 21. 21. Angela: ”Wtf? Vi er lige ankommet hertil også er Jayden og Jessica allerede blevet overfaldet af en flok desperados.. Hvorfor er den ingen der viser interesse for mig?? … end ikke ham den gusten fyr med fletningerne!?” Gustne Joe: ”Gråt hår er bare et mega turn-on! I’m in lååve.”
 22. 22. Milo: ”Såeh, af magter der langt overgår min egen vilje er jeg blevet dirigeret til at socialisere med jer.. Menøh.. Hvad synes I så om vejret i dag?” Jessica: ”…weirdo.” Angela: ”Solen skinner?”
 23. 23. Milo: ”Nøjagtig som dine øjne.” Angela: *fnis* Se, der var faktisk noget der mindede om rigtige flirterier (ja, ja, man kan vel kun gøre karaktererne så gode som forfatteren selv T_T..).
 24. 24. Og gud fri mig vel om han ikke fem minutter senere faktisk også er ved at charmere sig ind på Jessica! Milo: ”(indsæt charmerende pladder her)” Jessica: *dåne-denne-gang-uden-sarkasme*
 25. 25. I mellemtiden er Jayden og Nicole kommet tættere på hinanden. Nicole: ”Nææh! Et kram til mig?”
 26. 26. Nicole: ”Og hvad så med et lille kys til dig?” Jayden: ”Ej, eew, girl.”
 27. 27. Milo har noget mere held med de romantiske interaktioner, og pludselig…
 28. 28. *smask*
 29. 29. Nicole ser dog også ud som om hun pønser på et eller andet…
 30. 30. Tøvende og stammende får hun endelig taget sig sammen til at stille Jayden det store spørgsmål. Nicole: ”Så.. Altså jeg tænkte om ikke du ville.. sådan være min kæreste og altså… dig og mig?”
 31. 31. Som svar læner Jayden sig frem mod hende og deres første kys varer lidenskabeligehalvandet sekund før Jayden trækker sig væk og…
 32. 32. …og knuser hendes hjerte. Jayden: ”Vi er bare venner, ikke? …MÆND!
 33. 33. Tamarah: ”Jamen halløj. Kom du i tanke om at jeg faktisk også eksisterer??” Jeg kom i hvert fald i tanke om at jeg endnu ikke har fået vist dig frem efter din fødselsdag: Tadaah – Tamarah Williams! Tamarah: ”Jeg er deres yndlings, tror du ikke?” Helt sikkert :)
 34. 34. Med otte simmere i husholdningen, er der stort set altid et medlem af familien at finde i alle hjørner og kroge af Sunset Valley, så en aften forsøger jeg at samle familien om en fælles aktivitet: en aftenssvømmetur(/-fiskning, for de mest unormale) i poolen. Det endte dog med en masse vrede simmere der nær var druknet, da Fiona og Eli med deres fiskestænger spærrede al opgang fra poolen! Typisk for mit Legacy-hus – man forsøger at skabe en hyggelig familieaften, men er tæt på at myrde halvdelen af familien… Tsk tsk.
 35. 35. Ava: *klasker hænderne op i ansigtet af bar rædsel* ”Tør. Ikke. Se!?”
 36. 36. Antonio: ”Kon-cen-tra-tion.”
 37. 37. Antonio: ”HI-YA!”
 38. 38. Ava: ”Yikes! Dyrk lige den sved-dunst!” Ehehehe :p
 39. 39. Milo: ”Jeg. Hader. Lektier!” Det. Gør. Jeg. Også!
 40. 40. Så lektierne dropper vi hurtigt, og tager i stedet på et lille visit hos Milos nye veninder. Milo: ”Lektier er bare total nedern.” Jessica: ”Tell me about it.” Anna: ”Hvad sker der for den totalt stalker-agtige knægt der løber i hælene på Jessica??”
 41. 41. Jaloux? Du vil måske gerne stalkes af ham?? Hehe. Anna: ”Nej.” Bevares.
 42. 42. Tamarah: ”Hvem er det? Er den til mig?” Det er Louie, og ja, han blev faktisk kreeret til dig, eftersom der absolut ingen børn er i nabolaget. Tamarah: ”Jamen så siger jeg mange tak.”
 43. 43. Anna: ”Omg hvornår skrider han hjem?!”
 44. 44. …Ikke lige foreløbig, for nu har han vist låst sig fast til Jessicas læber…
 45. 45. Et lille eksperiment… Puds hende, Milo! Milo: ”Er du ikke yndig.” Anna: *mega fnis*
 46. 46. Samtidig er Nicole kommet forbi og har straks kastet sig i armene på Jayden… Hendes ikke-kæreste.. Men som dog gladelig kysser amok på hende… Typisk hankøn.
 47. 47. Tamarah: ”Er du klar til at få tæsk af en 2. klasses-elev?” Angela: ”Bring it on.”
 48. 48. Mærkværdigt sted at lægge sig til at sove… Tamarah: ”Man må jo lægge sig hvor der er en ledig seng, da mit eget værelse og egen seng åbenbart er for meget forlangt…” Undskyld…
 49. 49. Hvad sker der nu her? Minsandten om det ikke er Eli, der er hoppet i en taxa ned til Bistroen.
 50. 50. …hvor han har et hemmeligt stævnemøde med Lucy.
 51. 51. Muahaha, men jeg har bare udstationeret spioner til at holde øje med dem! Nicole: ”Spion? Pfft. Jeg skal bare lige have kørt min salat indenbords, så er jeg smuttet. Hvis der er noget der kan få én til at mistet appetitten og sit gode humør, så er det da Eli’s diffuse kærlighedsliv.” Så sandt.
 52. 52. Allerede dagen efter har Eli da også et nyt kvindeligt bekendtskab på besøg. Maya: ”Ahahaha, hvorfor er jeg dog kommet hele vejen hertil for at besøge det dér? Jeg kan ikke engang lide ham.” Eli: ”Tror du måske at jeg kan lide dig?? Det var dig der gav mig tæsk. Jeg må genvinde min ære.”
 53. 53. Maya: ”Din dreng er sådan en tøs. Virkelig.” Antonio: ”Jamen jeg ved slet ikke hvor han har det fra? Hans far er jo awsome!” Teknisk set, såeh… Ava: ”HUSH! Jeg troede vi var ovre det her. HOLD. DIN. MUND.” Pfft. Jeg ville såmænd bare pointere at det måske ikke er så mærkelig at Eli ikke er lige som awsome som sin ”far”…
 54. 54. …biologisk set er det jo Stuemanden Frej der er far til Eli.. Og så er hans vattethed immervæk noget mere forståelig!
 55. 55. Nicole: ”Jeg ææælsker bare at kaste med ting. Isæt bolde!”
 56. 56. Milo: ”Jeg har bare herre mange tanker der hvirvler rundt deroppe. Og det er genialitet siger jeg dig, ge-ni-a-li-tet.”
 57. 57. Tamarah: ”Man skal altid børste sine tænder, og man skal altid børste dem tre gange, og man skal ALTID står på ét ben imens.” En anelse neurotisk måske?
 58. 58. Maya: ”Det er jo et vanvidshus…” Det siger du ikke…
 59. 59. Tamarah: ”Også er det jo at jeg kravler i seng. Min seng der står midt inde i kontoret. For jeg har ikke mit eget værelse, nej da.” …UNDSKYLD!
 60. 60. Fiona + Leo: ”Zzzz.”
 61. 61. Ava + Antonio: ”Endnu mere zzzz.” Det siger jeg også snart…
 62. 62. Den følgende dag holder Ava kampagnefest for at få skrabet lidt penge sammen, og minsandten om ikke en meget misfornøjet Louise dukker op… Louise: ”…hvor er Antonio?” Ava: ”Øh, det er min kampagnefest, så han er derhjemme..…” Louise: ”Dammit.”
 63. 63. Og med dette forunderlige billede af Tamarah der er trængt ind nogle stakkels, uvidende simmeres hus, afsluttes endnu et kapitel. Tamarah: ”Damn €$£”#¤%&/@ spillemaskine!?” Sådan taler min computer og jeg også ofte til hinanden… Følg med i næste kapitel, hvor vi får tyndet lidt ud i husholdningen og gjort plads til nye medlemmer af Williams familien!

×