Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Reagimi i filantropisë ndaj COVID-19 (Praneusit)

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Check these out next

1 of 1 Ad
Advertisement

More Related Content

Slideshows for you (20)

More from Catalyst Balkans (20)

Advertisement

Reagimi i filantropisë ndaj COVID-19 (Praneusit)

  1. 1. Reagimi i filantropisë ndaj COVID-19 Mali Zi Kosova Shqipëria Kroacia Bosnja dhe Hercegovina Maqedonia e Veriut Nga 30 marsi 2020 deri më 31 maj 2021 një shumë e përgjithshme prej EUR 71.803.845 u dhurua për të eliminuar efektet e dëmshme të koronavirusit në Ballkanin Perëndimor. Serbia Në Serbi, Mal të Zi, Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut qeveritë lokale dhe kombëtare morën mbështetjen më të madhe, ndërsa në Kroaci dhe Bosnjë dhe Hercegovinë, institucionet ishin pranuesit më të shpeshtë të donacioneve. Pranuesit Mbështetur nga Realizuar nga givingbalkans.org 35,4% 4,5% 44,2% 13,9% 2,1% 46,7% 19,9% 18,5% 14,2% 0,5% Institucionet Individët ose Familjet Qeveritë lokale dhe kombëtare Organizatat jofitimprurëse Të llojllojshme [% e shumës së regjistruar] Institucionet Individët ose Familjet Qeveritë lokale dhe kombëtare Organizatat jofitimprurëse Të llojllojshme [% e rasteve të regjistruara] 70,4% 9,5% 7,5% 12,3% 0,2% 58,2% 0,2% 35,1% 6,6% 0,0% Institucionet Individët ose Familjet Qeveritë lokale dhe kombëtare Organizatat jofitimprurëse Të llojllojshme [% e rasteve të regjistruara] Institucionet Individët ose Familjet Qeveritë lokale dhe kombëtare Organizatat jofitimprurëse Të llojllojshme [% e shumës së regjistruar] 52,3% 5,5% 39,8% 2,3% 0,1% 64,1% 17,0% 9,3% 8,9% 0,7% Institucionet Individët ose Familjet Qeveritë lokale dhe kombëtare Organizatat jofitimprurëse Të llojllojshme [% e rasteve të regjistruara] Institucionet Individët ose Familjet Qeveritë lokale dhe kombëtare Organizatat jofitimprurëse Të llojllojshme [% e shumës së regjistruar] 17,4% 1,4% 76,2% 4,5% 0,5% 20,8% 12,1% 45,0% 19,4% 2,7% Institucionet Individët ose Familjet Qeveritë lokale dhe kombëtare Organizatat jofitimprurëse Të llojllojshme [% e rasteve të regjistruara] Institucionet Individët ose Familjet Qeveritë lokale dhe kombëtare Organizatat jofitimprurëse Të llojllojshme [% e shumës së regjistruar] 3,3% 34,7% 35,1% 26,3% 0,6% 17,2% 23,0% 52,7% 6,3% 0,8% Institucionet Individët ose Familjet Qeveritë lokale dhe kombëtare Organizatat jofitimprurëse Të llojllojshme [% e rasteve të regjistruara] Institucionet Individët ose Familjet Qeveritë lokale dhe kombëtare Organizatat jofitimprurëse Të llojllojshme [% e shumës së regjistruar] 9,8% 28,9% 50,7% 10,5% 0,1% 20,4% 32,7% 27,4% 18,6% 0,9% Institucionet Individët ose Familjet Qeveritë lokale dhe kombëtare Organizatat jofitimprurëse Të llojllojshme [% e rasteve të regjistruara] Institucionet Individët ose Familjet Qeveritë lokale dhe kombëtare Organizatat jofitimprurëse Të llojllojshme [% e shumës së regjistruar] 33,7% 2,3% 61,9% 0,6% 1,5% 38,9% 12,4% 35,0% 12,7% 1,0% Institucionet Individët ose Familjet Qeveritë lokale dhe kombëtare Organizatat jofitimprurëse Të llojllojshme [% e rasteve të regjistruara] Institucionet Individët ose Familjet Qeveritë lokale dhe kombëtare Organizatat jofitimprurëse Të llojllojshme [% e shumës së regjistruar]

×