Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

The Conference - Business Innovation

431 views

Published on

nspiratie voor en door ondernemers

De positie, uitdagingen en perspectieven van ondernemerschapFood & thoughts

The Conference is een late namiddag en avond voor de ondernemer die inzichten wil in ondernemerschap, maar ook voor de manager die met zijn of haar bedrijf de volgende stap in de toekomst wil nemen.

Tal van sprekers delen op 4 oktober hun visie en ervaringen. Tijdens de avond kan er, aangevuld met talrijke gastronomische mogelijkheden, genetwerkt worden.San Marco Village

The Conference vindt plaats in de dynamische sfeer van San Marco Village in Schelle. Een locatie waar bij de eerste editie in 2015 zo’n 500 ondernemers en managers reeds konden ondervinden wat deze locatie en zijn catering zo apart maakt.

Published in: Marketing
 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

The Conference - Business Innovation

 1. 1. 4 October 2016 @caroberry
 2. 2. JO CAUDRON KAREL VAN EETVELT MAARTEN DE CUYPER ELLEN KEGELS CAROLE LAMARQUE ISABELLE GONISSEN PUBLIC SPEAKERS
 3. 3. JO CAUDRON Starten met digitale transformatie binnen je bedrijf Digitale #disruptie is een harde realiteit waar geen enkele sector aan ontsnapt. Transformatie is een keuze die je als bedrijf zelf moet maken. Digitale #transformatie is een complex verhaal van voortdurende verandering, maar met een structureel plan van aanpak en de juiste visie is het mogelijk om positief om te gaan met de eigen transformatie en vandaag de eerste stappen te zetten om de toekomst met opgeheven hoofd tegemoet te gaan."
 4. 4. KAREL VAN EETVELT #Ondernemen in een disruptieve wereld Disruptie biedt minstens zoveel kansen als bedreigingen. Dat bewijzen innovatieve KMO’s dagelijks. Nog meer bedrijven hiervan overtuigen, hen ondersteunen en inspireren : dat is de missie van UNIZO. Ook #UNIZO gaat zich moeten heruitvinden. @unizovzw @karelvaneetvelt
 5. 5. MAARTEN DE CUYPER “Moeder, waarom ondernemen wij?” De Key Success factors in mijn ondernemerstraject zijn 3 G’s: “#Goesting”, “Gezond verstand” en “Goed Gezelschap”. Waarmee Maarten bedoelt dat je niet eerst een pak geld hoeft op te halen om iets op te starten en uit te bouwen.
 6. 6. ELLEN KEGELS Duurzame fashion en het belang van #Storytelling LNKnits én #lnfairfood, staan voor eerlijkheid & duurzaamheid. Ellen wil duidelijk maken dat met veel wil, toewijding en passie, er zeker een markt bestaat voor #fairtrade. We kunnen niet langer zielloos consumeren, 'there needs to be a second level'. Goodcause, honesty & sustainability. #makeadifference, follow your dreams!
 7. 7. ISABELLE GONISSEN Onze visie op werken: het kan ook anders! Door de onbalans tussen onze economische groei en ons sociaal beleid, is het nodig anders naar Werk te kijken. MyJobisTop is een oproep om te durven kiezen voor een job die je graag doet waardoor bv. pensioenleeftijd minder relevant wordt. Isabelle kan jullie hiermee ondersteunen, binnen uw bedrijf. #myjobistop
 8. 8. CAROLE LAMARQUE Wrap up en conclusie Met de pakken blijven zitten en de disruptie over u laten rollen is dus niet nodig, start morgenvroeg om 8u30 met uw eerste stap! #InnovativeMarketing
 9. 9. Thank you! CAROLE LAMARQUE @caroberry FOLLOW ME ON TWITTER

×