Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Os osos polares

1,557 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Os osos polares

  1. 1. Por Sabela Vila García
  2. 2. A VIDA DOS OSOS POLARES  O hogar dos osos polares è o Ártico. Os osos polares anda a catro patas, adelantando as dúas patas esquerda e logo asa dúas patas dereitas, pode bucear moi ben, pegan asóellas a cabeza e cerran o nariz, pero mantén os ollos abertos. O nadar utilizan as súas patas dianteiras como remos. Para alimentarse cazan. A primavera e unha época moi boa para eles. A os tres meses abandonan a súa casa de inverno. Os osos polares son mamíferos. Os osos polares rompen as madrigueras das focas.O s osos polares comen focas e pescado. Si para cazar unha foca necesitan meterse na auga métense pero primeiro meten as patas da tras para non facer ruído.Fonte libro Os osos polares.

×