Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

garasjeporter

697 views

Published on

Looking to buy Garage doors in Norway including garage door opener. Raynor Garage Doors are the big investment for ever home or workplaces and adding style and interest. You can be assured that Raynor garage doors will satisfy you.

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

garasjeporter

  1. 1. Garasjeporter Raynor garasjeporter har vært på det norske markedet siden 1995. Portene er tilgjengelige i solid kvalitet og vi har mange fornøyde kunder. Du får jevn drift av garasjeporten og portåpner. Vi ønsker å hjelpe deg i din port av valg, og du kan dra nytte av flere muligheter på nettsiden vår. Benytt deg av svarskjemaet og motta en rask garasjeport avtaler eller bruk skjemaet på "kontakt oss" og vi vil kontakte deg for en port Chat og eventuelt en uforpliktende befaring og ta målinger.
  2. 2. Det er mange ting å vurdere når du kjøper en ny garasjeport. For én ting, det er veldig mange port selskaper på markedet i dag, men også varianter og typer av garasjeporter. For mange vil trolig koste være en avgjørende faktor, men det er ikke alltid den smarteste og bare gå etter det. Ja, det er forskjeller mellom portene og det er store forskjeller i kvalitet. Først og fremst må du porter skal være CE-godkjent. Dette er viktig slik at alle formaliteter på produsenten er greit. Garasjeporter har i dag tilfredsstiller en rekke nye sikkerhetsforskrifter. Du kan være trygg på at Raynor garasjeporter tilfredsstiller alt dette. Vi kan hjelpe med port valg og ønsker å høre fra deg.
  3. 3. Garasjeporter Vi har standard to typer garasjeporter og begge er isolert. Forskjellen er tykkelsen av portene. Modell Centura: 51mm Modell Relante: 35mm Enkel garasje. Dobbel garasje. For detaljer om portene velg fra menyen under garasjeporter. Det kan også spesiell rekkefølge andre dimensjoner.
  4. 4. Når vi mottar din henvendelse vil vi reise til deg og tiltaket er nødvendig og merke oss dine ønsker. Kunden er alltid fast pris den installerte porten, eller bare på port / kontrollsystem. Våre erfarne teknikere demontere den gamle havnen og tar med dem til gjenvinning sentrum, sorterer vi alle jern, tre, emballasje mm. Vi bygger på døren, slik at din nye dør passer. Du kan føle deg trygg med montering når en av våre montører gjøre jobben. De sørger for at døren er montert riktig, slik at garanti for å beholde. Dessuten får du en montering garanti på 5 år. Du som kunde alltid får porter og kontrollsystemer som er CE-merket og oppfyller de nye sikkerhetskravene, europeisk standard EN 12341-1. Vi takker deg for din tillit og vise hvordan den nye porten fungerer. Vi
  5. 5. Garage kvalitet og sikkerhet! Kvalitet og sikkerhet er og bør være viktig for deg som kunde. Alle våre dører er fjærbruddsikringen hvilket betyr at døren vil falle maksimalt 30 cm hvis en av fjærene skulle brekke. Vi bruker vinkel rails med selene på innsiden for å hindre knusing ulykker når garasjeporten beveger seg. Wire brakett som holder bunnen element er en viktig kvalitet for å unngå skade. Fjærer på en garasjeport er kraftig, og det er mye spenning i ledningene og understreker vi viktigheten av kvalitet her. Mellom hver port element er den fellen mekanisme som gjør at du ikke kommer i klem fingrene når du f.eks. porten lukkes.
  6. 6. Noen av disse sikkerhetstiltakene er EU-kravene og selvfølgelig er det viktig for deg som kunde at porten leverandøren oppfyller dette. Konsekvensene kan være svært dødelig hvis de ikke gjør det. Asker og Bærum Port Tjenesten kan dokumentere at alle porter tilfredstiller kravene til de nye sikkerhetsstandarder. Portene er CE godkjent. Vi ser frem til å levere din nye garasjeport, og vi håper å høre fra deg. Ring oss. TELEFON: 92882383 Carl Wathne
  7. 7. Raynor Garage Doors (Norway) Ønsker du å kjøpe Garasjeporter inkludert garasje døråpner. Raynor garasjeporter er det store investeringer for alltid hjemme eller arbeidsplasser og legge til stil og interesse. Du kan være trygg på at Raynor garasjeporter vil tilfredsstille deg. Vi tilbyr store garasjeport valg, inkludert stål, aluminium, tre og vogn stil garasjeporter og garasjeportåpnere i Norge. For mer informasjon besøk vår hjemmeside http://www.garasje-porter.no/ eller ring oss på 92882383.

×