Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Japó

274 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Japó

 1. 1. JAPÓJENNIFER DIAZCARLOS MARÍN 20/06/2012MÍRIAM RODRÍGUEZ PRIMERSERGIO PERANCHO D’ESOMOUCHINE BELADEL
 2. 2. GEOGRAFIA POLÍTICA -Es troba en el continent asiàtic. És un arxipèlag a la vora de Corea del Nord i de Corea del Sud.
 3. 3. POBLACIÓCapital: TòquioLa seva població és d’uns:127.000.000 habitants.Ciutats importants:Tòquio, Suzuka, Kawasaki, Fukushima iHamamatsu.
 4. 4. SISTEMA DE GOVERNAbans de la Segona Guerra Mundial, la sevaforma de govern era una monarquia absoluta.Després de la guerra, els americans, van obligara l’emperador a construir una monarquiaparlamentària.
 5. 5. MONARQUIA PARLAMENTÀRIA Gavinet Constitució Partits Polítics Partit Liberal Democràtic. Partit Democràtic de Japó Nova Kömeitö.Primer Ministres Sobirania Partit Comunista Japonès.ministre d’Estat Patit Socialdemòcrata de L’emperador, Japó. Yoshihika Noda Nou Partit Conservador. simbol de l’Estat
 6. 6. GEOGRAFIA FÍSICALa superfície en total és de: 377.835 km2Japó és un país molt petit. Formatper un conjunt d’illes. Les mésimportants són: Honshu, Hokkaido,Kyushu i Shikoku
 7. 7. ACCIDENTS GEOGRÀFICSLa illa del Japó es una zona amb molta activitat volcànica.També hi ha la fosa del Japó i de Bonin.
 8. 8. CLIMA I PAISATGES DEL JAPÓEn Japó, el seu clima és molt variat.A l’illa de Hokkaido té un estiu molt calorós i unhivern llarg.En tot l’arxipèlag el clima canvia durant les estacions.Els seus paisatges són verds i amb molta vegetació.
 9. 9. FAUNA I FLORA DE JAPÓ La seva fauna conté 132 espècies de mamífers, 583 espècies de aus i 66 espècies de rèptils. Encara, en l’actualitat , trobem l’os negre i marro, guineus i cérvols.
 10. 10. HISTÒRIA DEL JAPÓL’Emperador de Japó (天皇 Tennō, lit. "Sobirà celestial") és elsímbol constitucionalment reconegut de la nació japonesa i de launitat del seu poble. És el cap de la família imperial japonesa.El paper de lEmperador de Japó ossiava, fins a mitjans del segle XX, entre un clergue dalt rang ambgrans poders simbòlics i un autèntic governant imperial. Hi hahagut un culte imperial.
 11. 11. LA BANDERA DEL JAPÓ La bandera del Japó representa un gran rectangle blanc i un disc vermell ( Que representa el sol). La bandera va ser creada després de la Segona Guerra Mundial.
 12. 12. CASTELLS IMPORTANTSCastell Edu actualmentpalau de Tòquio Castell Himeji un dels tres més coneguts del Japó
 13. 13. MÚSICAYui Yoshiokaactualment una deles cantants mésconegudes gràcies ala seva espectacularveu i les sevescançons fetes per ales sèries manga .
 14. 14. CUINA El que predomina en la cuina japonesa és l’arròs blanc, qualsevol altra cosa es considera segon plat, el shushi es un dels plats més coneguts fet amb arròs blanc i peix cru.
 15. 15. FESTES El Hanami també és una festa molt coneguda, consisteix en que quan floreixen els cirerers es fa com un tipus de pícnicLa festa dels faroletsconsisteix en posar llumins alriu més proper tots junts peril·luminar la ciutat
 16. 16. ESPORTS DEL JAPÓEls esports que es fan També els esportsen Japó són molts però populars en el Japó sónels més important és el el beisbol i el futbolsumo
 17. 17. L’ECONOMIA DEL JAPÓLa moneda del Japó és el Yen.Un dels bancs més importatsdel Japó és el banc del Japó.Els japonesos dominen latecnologia, la industria i el seucostum de treballar molt.La seva industria mésproductiva és: Els vehicles, laseva tecnologia( ordinadors,mòbils, televisions,...) i l’acer.

×