Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Treball grup 2

327 views

Published on

Aqui teniu un power point sobre el budisme per si teniu que fer un treball o una esposició i si teniu que fer un treball per al cole tindreu un 7 amb aquest power point!

Published in: Investor Relations
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Treball grup 2

 1. 1. ELBUDISME
 2. 2. És va originar a l’ Índia al segle VI ac , i poca poc, es va anar escampant cap a l’ Àsiacentral, el Tibet, Sri Lanka, El Sud-estd’Àsia, la xina, corea i el Japó
 3. 3. Els budistes no tenen cap déu però budaseria com una espècie de déu per a ells
 4. 4.  El mestre d’aquesta religió, és Lama, i el líder, s’anomena Dalai Lama. El nom de l’actual Dalai Lama, és Tenzin Gyasto
 5. 5. Pel budisme un lloc es considerat sagrat, quan téuna relació directa amb Buda. Però també hi ha un lloc molt important que és el Tibet, Xina.
 6. 6. No tenen llibres sagrats si no que tenen un recull deescriptures de buda, una de les mes importants és elCànon Pali.
 7. 7. Hi ha a l’ Índia al Japó al Tibet,America i Europa.
 8. 8. LES MÉS IMPORTANTS SÓN: : Celebració de les ensenyances de Buda Festa de l’aigua i any nou Budista Dia de Buda Primer sermó de Buda
 9. 9. Existeix una pel·lículasobre la vida de Budaanomenada ‘’El pequeñoBuda’’.
 10. 10. La roda de lavida, representatot el cicle dela nostra vida
 11. 11. Reencarnació: creuen en la vida després de la mort. Il·luminació: creuen en l’adquisició de nova saviesa o entreteniment, acompanyat d’una sensació de plenitud.Nirvana: és l’estat de l’alliberació tant delsofriment com del cicle de renaixements.
 12. 12. Actualment, el número deBudistes, es mou entre 400milions de seguidors La majorpart dels Budistes es troben al’Àsia.
 13. 13. Fet per:CELIA M. CARLA P.JORDI B. JORGE C. JAUME L.
 14. 14. treballreligió- budisme

×