Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Udfordringerne ved den data- og informations- centrerede transformation

209 views

Published on

Vi har interviewet 150 ledere* fra europæiske virksomheder i den finansielle sektor – en stærkt reguleret branche, der er et godt eksempel på behovene for sikker kommunikation og behandling af data og information om kunder – for at afdække deres væsentligste udfordringer med data og information, når de arbejder med at udvikle digitale, kundecentrerede transformationsprogrammer.

Published in: Business
  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

Udfordringerne ved den data- og informations- centrerede transformation

  1. 1. • Udfordringerne ved den data- og informations- centrerede transformation Canon Business Services hjælper dig med at udløse potentialet i dine data og informationer om kunder – gennem skræddersyet kommunikation og relevante interaktioner, der øger kundetilfredshed og loyalitet. Vi har interviewet 150 ledere* fra europæiske virksomheder i den finansielle sektor – en stærkt reguleret branche, der er et godt eksempel på behovene for sikker kommunikation og behandling af data og information om kunder – for at afdække deres væsentligste udfordringer med data og information, når de arbejder med at udvikle digitale, kundecentrerede transformationsprogrammer. De fortalte os følgende: Hos Canon Business Services forstår vi dine udfordringer med data og information. Vi har samtidig den rette ekspertise og en portefølje af gennemprøvede løsninger, der kan føre dig tættere på dine kunder. *Gennemført af Coleman Parkes på vegne af Canon til rapporten ”Putting Customers First”, juni 2014 Vi leverer ledelses- information, der giver skarpe overblik over kundedata. Vi sikrer en konsistent høj servicekvalitet i end- to-end processer, både decentralt såvel som i Shared Services centre. Vigtigste influent: IT-chefer med 50%af stemmerne Vigtigste influent: IT-chefer med 83%af stemmerne 59%svarede data- og informations- sikkerhed 74%svarede analyse af kundedata 56%svarede standard services på tværs af flere funktioner Vi sikrer komplet operationel compliance til internationale standarder (ISO 9001, ISO 27001, ISO 22301). Vi leverer services til indgående og udgående multi-channel kommunikation gennem en platform, der kortlægger den enkelte kundes kanalpræferencer. Vigtigste influent: Kundeservicechefer med 64%af stemmerne Vigtigste influent: Kundeservicechefer med 56%af stemmerne Vigtigste influent: Kundeservicechefer med 81% af stemmerne 74%svarede multi-channel kommunikation Vi er en fleksibel leverandør, der leverer services som optimerer omkostnings- effektiviteten og produktiviteten 51%svarede automatisering / Straight-Through- Processing (STP)

×