Advertisement
Advertisement

More Related Content

Advertisement
Advertisement

Centrals Productores d'Energia

 1. Unitat 6: Consum i producció d’energia
 2. Introducció
 3. Central Hidroelèctrica Central Tèrmica Central Nuclear Presa Transformadors Canonada forçada Turbina Alternador Central Hidroelèctrica
 4. Central Tèrmica Central Tèrmica Central Hidroelèctrica Central Nuclear
 5. Central Nuclear Central Nuclear Central Hidroelèctrica Central Tèrmica
 6. Central Nuclear Central Nuclear Central Hidroelèctrica Central Tèrmica
 7. Energia Solar Energia Eòlica Energia Geotèrmica Energia Maremotriu Biomassa Energia Solar Fotovoltaica Cèl.lules Fotovoltàiques (material semiconductor de Silici)
 8. Energia Solar Energia Eòlica Energia Geotèrmica Energia Maremotriu Biomassa Central Tipus Torre Central
 9. Aerogeneradors Energia Eòlica Energia Solar Energia Geotèrmica Energia Maremotriu Biomassa
 10. Aeromotors Energia Eòlica Energia Solar Energia Geotèrmica Energia Maremotriu Biomassa

Editor's Notes

 1. Sense la protecció de la vegetació , quan plou l’aigua arrossega la capa superficial de terreny que conté els nutrients necessaris per a la regeneració del bosc, accelera l’erosió. En zones vulnerables pot afavorir la deserció del territori. A la selva amazònica es destrueixen 150.000 camps de futbol cada any. Els últims anys s’han destruït aproximadament uns 70.000 km2 aquivalent a un camp de futbol cada 2 segons. En els últims 30 anys s’ha eliminat un 15% de la superfície de l’Amazònia.
 2. Sense la protecció de la vegetació , quan plou l’aigua arrossega la capa superficial de terreny que conté els nutrients necessaris per a la regeneració del bosc, accelera l’erosió. En zones vulnerables pot afavorir la deserció del territori. A la selva amazònica es destrueixen 150.000 camps de futbol cada any. Els últims anys s’han destruït aproximadament uns 70.000 km2 aquivalent a un camp de futbol cada 2 segons. En els últims 30 anys s’ha eliminat un 15% de la superfície de l’Amazònia.
 3. Sense la protecció de la vegetació , quan plou l’aigua arrossega la capa superficial de terreny que conté els nutrients necessaris per a la regeneració del bosc, accelera l’erosió. En zones vulnerables pot afavorir la deserció del territori. A la selva amazònica es destrueixen 150.000 camps de futbol cada any. Els últims anys s’han destruït aproximadament uns 70.000 km2 aquivalent a un camp de futbol cada 2 segons. En els últims 30 anys s’ha eliminat un 15% de la superfície de l’Amazònia.
 4. Sense la protecció de la vegetació , quan plou l’aigua arrossega la capa superficial de terreny que conté els nutrients necessaris per a la regeneració del bosc, accelera l’erosió. En zones vulnerables pot afavorir la deserció del territori. A la selva amazònica es destrueixen 150.000 camps de futbol cada any. Els últims anys s’han destruït aproximadament uns 70.000 km2 aquivalent a un camp de futbol cada 2 segons. En els últims 30 anys s’ha eliminat un 15% de la superfície de l’Amazònia.
Advertisement