Vitolize for women powerpoint

262 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
262
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Vitolize for women powerpoint

  1. 1. NIEUW
  2. 2. Als je aan een mooie vrouw vraagt om 3 dingen te noemen die ze heet noemen ze het eerste op de lijst " Verouderen " . Zelfs oudere vrouwen van Calabar in het zuidelijke deel van Nigeria zullen al hun best doen om aantrekkelijk te zijn door het dragen van schakeringen en lippenstift . Ze vrezen niet alleen het geleidelijke verlies van een mooie huid en aantrekkelijk figuur, maar ook de psychologische en fysieke ongemakken gepaard met een daling van oestrogeen productie. Oestrogeen is niet alleen een vrouwelijk hormoon, maar een integrale toets om het welzijn van de dames over de hele wereld, omdat het bepaalt hoe ze zich voelen en hoe ze eruit zien. Oestrogeen is verantwoordelijk voor het goed uitziende en zachte huid, soepele bloedvaten, gezonde heup-naar-taille ratio, emotionele stabiliteit, en cognitieve abeliteit. Tijdens het schommelen van deze hormoon en als deze geleidelijk afneemt, lijden vrouwen tot ongemakkelijke symptomen en worden vatbaar voor depressie, gewichtstoename , en ernstige gezondheidsproblemen. Forever Vitolize for Women is een revolutionair nieuw supplement dat geestelijke en lichamelijke gezondheid ondersteunt door middel van de maandelijkse cyclus en een leven van groei en verandering voor alle vrouwen. Vitolize for Women ingredienten bevat: 1.Cranberry: Het gebruik van Cranberry houdt verband met minder urineweg infecties bij vrouwen en is bekend dat de bacteriën die maagzweren in urine veroorzaken remmen. Cranberries draag ook sterk bij aan antioxidant gehalte van het bloed, lagere cholesterol, en trage oxidatieve veroudering in je cellen en organen. Department of Food Science Cornell University's vonden ook dat fytonutriënten in cranberry's remmen de groei van borstkanker remmen en spelen een rol in de dood van kankercellen. 2. Gezondheids Voordelen van Appel: Als een vast onderdeel van uw dieet, Appel is een beschermende factor tegen kanker, beroerte, hart-en vaatziekten, gewichtstoename, osteoporose, hoge cholesterol, diabetes, de ziekte van Alzheimer, ziekte van Parkinson, en meer. De gezondheidsvoordelen van appels zijn meestal toegeschreven aan pectine, die is gevonden in de schil, maar andere chemische bestanddelen van appel kan u helpen spier en snelheid van uw stofwisseling te bouwen. Appel is ook een goede bron van fytooestrogenen, die de ernst van PMS en de menopauze symptomen kan verminderen.
  3. 3. 3.Voordelen van Schisandra Berry: De Chinezen gebruikten Schisandra berry voor vele eeuwen voor stress, vermoeidheid, en de behandeling van overmatig zweten. Door het stimuleren van het zenuwstelsel en het verhogen van mentale helderheid, Schisandra helpt je de vermoeidheid en lusteloosheid gelijktijdig met het ouder worden te bestrijden en te voorkomen dat de latere gewichtstoename en de daarmee samenhangende gezondheidsproblemen. Studies over Schisandra bessen tonen potentiële vermogen tot het hart en de lever van ziekten en oxidatie te beschermen, terwijl het in een vitro studie toonde het vermogen om menselijke leukemie te doden. 4.Gezondheids Voordelen van Passion Flower: Een natuurlijke anti-depressivum en spierverslappende, kan passiebloem uw algehele gezondheid ten goede komen door het beperken van de negatieve effecten van stress die gewichtstoename, hoofdpijn, hoge bloeddruk en slapeloosheid omvatten. Gewichtstoename van stress is bijzonder schadelijk voor de gezondheid, het is geconcentreerd in de buikstreek en verhoogt het risico voor diabetes en vele ernstige ziekten. Passiebloem is ook een uitstekende medicijn voor PMS en menopaus symptomen zoals krampen, prikkelbaarheid, opvliegers, nachtelijk zweten, angst, depressie, enz. Een dubbelblinde studie vond dit kruid om zo effectief als Oxazepam in het verlichten van generaliseerde angst. 5.Vitamins & Mineralen in Vitolize for Women: Vitamine C - Zeer anti-oxidant en antiinflammatoire, Vitamine C verlaagt ongezonde ontsteking (een oorzaak van menstruatiepijn, opvliegers, en digestieven kwesties). Dagelijkse Vitamine C is ook essentieel voor het behoud en de opbouw van gezonde weefsels (met inbegrip van de huid), botdichtheid, gewichtsbeheersing, en het immuunsysteem. Vitamine D - Vitamine D-inname is bekend om menstruatiepijn te verminderen. Deze vitamine is ook nodig om sterke botten en tanden te behouden. Botverlies begint meestal op de leeftijd van 30, en de menopauze verhoogt botverlies en het risico op osteoporose. Wacht niet tot je oud wordt om zorgen te maken over versleten botten (slijtage). Vitamine E - Voor vele jaren is het waargenomen dat vitamine E vertraagt ​DNA-mutatie (een fundamentele factor in de veroudering en kanker), genoeg hirevan is vet oplosbare voedingsstof, een belangrijk onderdeel voor het gezond blijven. ME Nadia et al.. vond ook dat vitamine- E botverlies voorkomen na de menopauze en verhoogd calciumabsorptie.
  4. 4. Foliumzuur - Ook wel foliumzuur of vitamine B9, is nodig voor de reparatie van DNA en het helpen bij de groei en het delen van cellen (zeer belangrijke stappen gewijs om vroegtijdige veroudering te voorkomen). Het krijgen van voldoende vitamine B9 kan ook uw risico van bloedarmoede, hart-en vaatziekten verlageren. Vitamine B12 - Tekort aan deze vitamine kan het concentreren, depressie en angst (ernstige tekort leidt tot blijvende schade aan de hersenen) veroorzaken. B12 is ook vereist voor metabolische reacties, opbouw rode bloedcellen en geestelijke gezondheid. Veel PMS en Perimenopauze symptomen kunnen eigenlijk worden toegeschreven aan vitamine B-deficiëntie. Calcium - Calcium supplementatie helpt niet alleen om uw kansen op osteoporose en botbreuken te vermijden na de menopauze, Het krijgen van genoeg van dit mineraal kan de ernst van menstruele krampen verminderen. Ijzer - Menstruerende vrouwen zijn erg gevoelig aanr ijzertekort. Sypmtons hiervan zijn vermoeidheid, duizeligheid, hoofdpijn, rusteloze benen syndroom, snelle hartslag, en zwakke nagels - voorkomende problemen bij vrouwen in de reproductieve leeftijd. Voor de veiligheid van de postmenopauzale vrouwen, Vitolize for Women bevat slechts 14% dagelijkse waarde van de ijzer. Magnesium - Een natuurlijke spierverslapper, kan magnesium supplementatie menstruele krampen verbeteren. Magnesium speelt ook een rol bij de opbouw van botten en tanden, het voorkomen van spierkrampen, en het verlagen van de bloeddruk (door ontspannen van de bloedvaten).
  5. 5. Zoals deze indrukwekkende lijst van ingrediënten aantoont, heeft Forever veel aandacht besteed aan het versterken van vrouwen van alle leeftijden met de voedingswaarde gereedschappen om gezond te zijn en gezond te blijven zo lang mogelijk. De menstruatie proces, bevalling, moederschap en menopauze, spelen een ​constante rol op het vrouwelijk lichaam. Wacht niet tot uw gezondheid verslechtert om te beginnen met het verzorgen van jezelf. Koop “Vitolize for Women” vandaag
  6. 6. 1.Hoe werkt het: Wordt gratis lid van FLP, met alle faciliteiten en kortingen tijdens het kopen. Ik ben uw sponsor, ID # 599000036161, Canelva Diaoen 2 - Of u kunt kopen door gebruik te maken van mijn ID # 599000036161 op Mortiersweg 5, Amerikaan Business Centrum, Gosieweg Nelly Diaoen, Forever living ID: 599000036161 527Phone: 527-2939 E-mail: flp36161@gmail.com

×