SlideShare a Scribd company logo
1 of 90
UNIVERSITETI “KRISTAL” TIRANE Mr.Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
Mr Nevruz Zogu
[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
Mr Nevruz Zogu ADN
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
Mr Nevruz Zogu
Mr Nevruz Zogu
Mr Nevruz Zogu Metoda Citogjenetike
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
MR. NEVRUZ  ZOGU
[object Object]
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
[object Object]
[object Object]
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
 
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
DISTROPHI MUSC. G6PD deficiency
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
 
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
[object Object]
[object Object]
[object Object]
[object Object]
[object Object],[object Object]
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu USHQIMI DHE TE USHQYERIT
[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu Yndyra
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],Mr Nevruz Zogu
Mr Nevruz Zogu Mr.Nevruz Zogu

More Related Content

What's hot

Ndërtimi i bazës së të dhënave në programin Access
Ndërtimi i bazës së të dhënave në programin AccessNdërtimi i bazës së të dhënave në programin Access
Ndërtimi i bazës së të dhënave në programin AccessRexhino Kovaci
 
Tema:Forca dhe levizja ne jeten e perditshme
Tema:Forca dhe levizja ne jeten e perditshmeTema:Forca dhe levizja ne jeten e perditshme
Tema:Forca dhe levizja ne jeten e perditshmeJetmira Sula
 
Biologji - Frymemarrja
Biologji - FrymemarrjaBiologji - Frymemarrja
Biologji - FrymemarrjaErdi Dibra
 
Valet
ValetValet
ValetAn An
 
Matematika ne jeten e perditshme
Matematika ne jeten e perditshmeMatematika ne jeten e perditshme
Matematika ne jeten e perditshmeAna Ana
 
Struktura dhe Funksionet e Sistemit Nervor
Struktura dhe Funksionet e Sistemit NervorStruktura dhe Funksionet e Sistemit Nervor
Struktura dhe Funksionet e Sistemit NervorQlirimDubova
 
Projekt Biologji - Aparati i Frymekembimit frymekembimit
 Projekt Biologji - Aparati i Frymekembimit frymekembimit Projekt Biologji - Aparati i Frymekembimit frymekembimit
Projekt Biologji - Aparati i Frymekembimit frymekembimitMarinela Abedini
 
Energjia, llojet dhe perdorimi
Energjia, llojet dhe perdorimiEnergjia, llojet dhe perdorimi
Energjia, llojet dhe perdorimiBlerinaMuobega
 
Proteinat yndyrnat dhe karbohidratet
Proteinat yndyrnat dhe karbohidratetProteinat yndyrnat dhe karbohidratet
Proteinat yndyrnat dhe karbohidratetKorba Ferizaj
 
Projekt biologjie:Ushqimi dhe shendeti.
Projekt biologjie:Ushqimi dhe shendeti.Projekt biologjie:Ushqimi dhe shendeti.
Projekt biologjie:Ushqimi dhe shendeti.enerisaloti
 
Zbatimet e elektricitetit ne jeten e perditshme dhe Aparatet matese te elektr...
Zbatimet e elektricitetit ne jeten e perditshme dhe Aparatet matese te elektr...Zbatimet e elektricitetit ne jeten e perditshme dhe Aparatet matese te elektr...
Zbatimet e elektricitetit ne jeten e perditshme dhe Aparatet matese te elektr...Edward Newgate
 
Historia e zhvillimit te matematikes
Historia e zhvillimit te matematikesHistoria e zhvillimit te matematikes
Historia e zhvillimit te matematikesXhuliana Haxhiu
 
Fizika dhe Sporti
Fizika dhe SportiFizika dhe Sporti
Fizika dhe SportiAdri Arapi
 
Projekt Gjeografi - Turizmi ne Jug te Shqiperis
Projekt Gjeografi - Turizmi ne Jug te ShqiperisProjekt Gjeografi - Turizmi ne Jug te Shqiperis
Projekt Gjeografi - Turizmi ne Jug te ShqiperisMarinela Abedini
 
Energjia dhe Burimet e Energjisë
Energjia dhe Burimet e EnergjisëEnergjia dhe Burimet e Energjisë
Energjia dhe Burimet e EnergjisëKlajdi Proko
 
Projekt ngrohja globale
Projekt ngrohja globaleProjekt ngrohja globale
Projekt ngrohja globaleMatilda Gremi
 

What's hot (20)

Ndërtimi i bazës së të dhënave në programin Access
Ndërtimi i bazës së të dhënave në programin AccessNdërtimi i bazës së të dhënave në programin Access
Ndërtimi i bazës së të dhënave në programin Access
 
Tema:Forca dhe levizja ne jeten e perditshme
Tema:Forca dhe levizja ne jeten e perditshmeTema:Forca dhe levizja ne jeten e perditshme
Tema:Forca dhe levizja ne jeten e perditshme
 
Biologji - Frymemarrja
Biologji - FrymemarrjaBiologji - Frymemarrja
Biologji - Frymemarrja
 
Valet
ValetValet
Valet
 
Matematika ne jeten e perditshme
Matematika ne jeten e perditshmeMatematika ne jeten e perditshme
Matematika ne jeten e perditshme
 
Struktura dhe Funksionet e Sistemit Nervor
Struktura dhe Funksionet e Sistemit NervorStruktura dhe Funksionet e Sistemit Nervor
Struktura dhe Funksionet e Sistemit Nervor
 
Projekt Biologji - Aparati i Frymekembimit frymekembimit
 Projekt Biologji - Aparati i Frymekembimit frymekembimit Projekt Biologji - Aparati i Frymekembimit frymekembimit
Projekt Biologji - Aparati i Frymekembimit frymekembimit
 
Energjia, llojet dhe perdorimi
Energjia, llojet dhe perdorimiEnergjia, llojet dhe perdorimi
Energjia, llojet dhe perdorimi
 
Projekt Fizik - valet
Projekt Fizik - valetProjekt Fizik - valet
Projekt Fizik - valet
 
Proteinat yndyrnat dhe karbohidratet
Proteinat yndyrnat dhe karbohidratetProteinat yndyrnat dhe karbohidratet
Proteinat yndyrnat dhe karbohidratet
 
Uji eshte jete
Uji eshte jeteUji eshte jete
Uji eshte jete
 
Projekt biologjie:Ushqimi dhe shendeti.
Projekt biologjie:Ushqimi dhe shendeti.Projekt biologjie:Ushqimi dhe shendeti.
Projekt biologjie:Ushqimi dhe shendeti.
 
Une dhe profesioni im
Une dhe profesioni imUne dhe profesioni im
Une dhe profesioni im
 
Zbatimet e elektricitetit ne jeten e perditshme dhe Aparatet matese te elektr...
Zbatimet e elektricitetit ne jeten e perditshme dhe Aparatet matese te elektr...Zbatimet e elektricitetit ne jeten e perditshme dhe Aparatet matese te elektr...
Zbatimet e elektricitetit ne jeten e perditshme dhe Aparatet matese te elektr...
 
Historia e zhvillimit te matematikes
Historia e zhvillimit te matematikesHistoria e zhvillimit te matematikes
Historia e zhvillimit te matematikes
 
projekt fizike
projekt fizikeprojekt fizike
projekt fizike
 
Fizika dhe Sporti
Fizika dhe SportiFizika dhe Sporti
Fizika dhe Sporti
 
Projekt Gjeografi - Turizmi ne Jug te Shqiperis
Projekt Gjeografi - Turizmi ne Jug te ShqiperisProjekt Gjeografi - Turizmi ne Jug te Shqiperis
Projekt Gjeografi - Turizmi ne Jug te Shqiperis
 
Energjia dhe Burimet e Energjisë
Energjia dhe Burimet e EnergjisëEnergjia dhe Burimet e Energjisë
Energjia dhe Burimet e Energjisë
 
Projekt ngrohja globale
Projekt ngrohja globaleProjekt ngrohja globale
Projekt ngrohja globale
 

Similar to Biologji

Kimia-Qeliza Shtazore
Kimia-Qeliza ShtazoreKimia-Qeliza Shtazore
Kimia-Qeliza ShtazoreDenisa Caushi
 
Mesimet ne Biologji pjesa e dyte
Mesimet ne Biologji pjesa e dyte Mesimet ne Biologji pjesa e dyte
Mesimet ne Biologji pjesa e dyte EliotDylazeka
 
Organizmat njëqelizorë Aleksia Guranjaku Klasa IX shkolla "Albanet"
Organizmat njëqelizorë Aleksia Guranjaku Klasa IX shkolla "Albanet"Organizmat njëqelizorë Aleksia Guranjaku Klasa IX shkolla "Albanet"
Organizmat njëqelizorë Aleksia Guranjaku Klasa IX shkolla "Albanet"lira kuca
 
JEMI ZOTER APO SKLLEVER TE GJENEVE TONA
JEMI ZOTER APO SKLLEVER TE GJENEVE TONAJEMI ZOTER APO SKLLEVER TE GJENEVE TONA
JEMI ZOTER APO SKLLEVER TE GJENEVE TONAErmir Kuta
 
Projekt biologji
Projekt biologjiProjekt biologji
Projekt biologjirejdi2106
 
EVOLUCIONI NJEREZOR (biologji 10 )
EVOLUCIONI NJEREZOR (biologji 10 )EVOLUCIONI NJEREZOR (biologji 10 )
EVOLUCIONI NJEREZOR (biologji 10 )CleaInanis24
 
Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...
Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...
Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...lira kuca
 
FODILET DHE EVOLUCIONI GJEOLOGJIK
FODILET DHE EVOLUCIONI GJEOLOGJIKFODILET DHE EVOLUCIONI GJEOLOGJIK
FODILET DHE EVOLUCIONI GJEOLOGJIKGersa_a
 
Elementet kimike
Elementet kimike Elementet kimike
Elementet kimike Dritan Baha
 
Organet vegjetative 2017
Organet vegjetative 2017Organet vegjetative 2017
Organet vegjetative 2017Gename2000
 
Kimia ne jeten e perditshme
Kimia ne jeten e perditshmeKimia ne jeten e perditshme
Kimia ne jeten e perditshmeOrven Bregu
 
Punim seminarik
Punim seminarikPunim seminarik
Punim seminarikBJashari
 

Similar to Biologji (20)

Biologjia
BiologjiaBiologjia
Biologjia
 
Qeliza
QelizaQeliza
Qeliza
 
Kimia-Qeliza Shtazore
Kimia-Qeliza ShtazoreKimia-Qeliza Shtazore
Kimia-Qeliza Shtazore
 
Mesimet ne Biologji pjesa e dyte
Mesimet ne Biologji pjesa e dyte Mesimet ne Biologji pjesa e dyte
Mesimet ne Biologji pjesa e dyte
 
Organizmat njëqelizorë Aleksia Guranjaku Klasa IX shkolla "Albanet"
Organizmat njëqelizorë Aleksia Guranjaku Klasa IX shkolla "Albanet"Organizmat njëqelizorë Aleksia Guranjaku Klasa IX shkolla "Albanet"
Organizmat njëqelizorë Aleksia Guranjaku Klasa IX shkolla "Albanet"
 
JEMI ZOTER APO SKLLEVER TE GJENEVE TONA
JEMI ZOTER APO SKLLEVER TE GJENEVE TONAJEMI ZOTER APO SKLLEVER TE GJENEVE TONA
JEMI ZOTER APO SKLLEVER TE GJENEVE TONA
 
Ema project.pptx
Ema project.pptxEma project.pptx
Ema project.pptx
 
Biologji
BiologjiBiologji
Biologji
 
Projekt biologji
Projekt biologjiProjekt biologji
Projekt biologji
 
Projekt biologji
Projekt biologjiProjekt biologji
Projekt biologji
 
EVOLUCIONI NJEREZOR (biologji 10 )
EVOLUCIONI NJEREZOR (biologji 10 )EVOLUCIONI NJEREZOR (biologji 10 )
EVOLUCIONI NJEREZOR (biologji 10 )
 
Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...
Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...
Presentation1 Qeliza dhe ndertimi i saj Arjola Mullai shkolla "Albanet" klasa...
 
Evolucioni
EvolucioniEvolucioni
Evolucioni
 
Document 4
Document 4Document 4
Document 4
 
FODILET DHE EVOLUCIONI GJEOLOGJIK
FODILET DHE EVOLUCIONI GJEOLOGJIKFODILET DHE EVOLUCIONI GJEOLOGJIK
FODILET DHE EVOLUCIONI GJEOLOGJIK
 
Elementet kimike
Elementet kimike Elementet kimike
Elementet kimike
 
Organet vegjetative 2017
Organet vegjetative 2017Organet vegjetative 2017
Organet vegjetative 2017
 
Kimia ne jeten e perditshme
Kimia ne jeten e perditshmeKimia ne jeten e perditshme
Kimia ne jeten e perditshme
 
Punim seminarik
Punim seminarikPunim seminarik
Punim seminarik
 
Organizmat, Biologji
Organizmat, BiologjiOrganizmat, Biologji
Organizmat, Biologji
 

Biologji