Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

5 paraules sobre la informàtica.pdf

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 6 Ad

More Related Content

Recently uploaded (20)

Advertisement

5 paraules sobre la informàtica.pdf

  1. 1. 5 paraules sobre la informàtica Fet per: Brais Botana García
  2. 2. Software El Software és el conjunt dels programes de còmput, procediments, regles, documentació i dades associades, que formen part de les operacions d'un sistema de computació.
  3. 3. Hardware El Hardware és el conjunt d'elements físics o materials que constitueixen una computadora o un sistema informàtic.
  4. 4. Memòria Ram La Memòria Ram és la memòria on s'emmagatzemen les dades (programes) amb els quals estem treballant en aquest moment.
  5. 5. Targeta Gràfica Una Targeta Gràfica o targeta de vídeo és una targeta d'expansió de la targeta mare o motherboard del computador que s'encarrega de processar les dades provinents del processador i transformar-los en informació comprensible i representable en el dispositiu de sortida.
  6. 6. Firmware Microprogramari o programació en firm és un bloc d'instruccions de programa per a propòsits específics, gravats en una memòria de tipus no volàtil, que estableix la lògica de més baix nivell que controla els circuits electrònics d'un dispositiu de qualsevol tipus.

×