Bureaupresentatie Bloody MInded

1,088 views

Published on

Published in: Design, Travel, Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Bureaupresentatie Bloody MInded

 1. 1. Bloody Minded Bloody Minded is een creatieve online agency. Snel, slagvaardig en zonder poespas. We hebben alles in huis om onze klanten online succesvol te maken. Ons specialisme is het ontwikkelen van effectieve online campagnes. Strategie 5% Hosting 5% Account 15% Creatie/Concept 35% Development 40%
 2. 2. Mitsubishi Ontwikkel op terugkerende basis actiecampagnes voor de verschillende modellen van Mitsubishi. De doelstelling van deze campagnes is in vrijwel alle gevallen het genereren van leads. Per campagne verschilt de uitwerking. Op de volgende pagina’s een aantal voorbeelden van campagnes.
 3. 3. Statistieken Mitsubishi I-lancer ruim 18.000 unieke bezoekers ruim 20.000 bezoeken ruim 90 ingevulde proefrit / brochure formulieren 0,5% conversie op unieke bezoekers
 4. 4. KLM Voor KLM werden verschillende concepten ontwikkeld, twee voorbeelden: 1.BEIJING GAMES Creëer bewustwording onder de leden van het KLM loyaliteitsprogramma (Flying Blue) van het feit dat KLM de gehele Olympische equipe en de bijbehorende spullen vervoert. Een game, waarbij de doelgroep middels het spelen bewust wordt van de rol die KLM inneemt tijdens de Olympische Spelen. Door het spelen van de Game kunnen leden upgrades van hun lidmaatschap vergaren en het gespaarde aantal miles verhogen. Het spel is ruim 60.000 keer gespeeld. 2. PLAY AND FLY Een actiesite die is gericht op de lezers van de KLM nieuwsbrief en heeft tot doel om nieuwe bestemmingen te communiceren. Voor de eerste actie is Calgary de bestemming. Middels een drietal spelelementen maken deelnemers kans op
 5. 5. Statistieken KLM Play and Fly Totaal verzonden e-mails 1.080.000 73.749 unieke bezoekers (conversie van 6,83%) 42.666 bezoekers speelden het spel (conversie van 3,95%)
 6. 6. H20+ Ontwikkel een actiesite die beauty- en verzorgingsmerk H2O+ breed kan uitzetten om meer naamsbekendheid te genereren. Een interactieve webshop met de ambassadrice van H2O+, Fatima Moreira de Melo, in de hoofdrol. Als bezoeker kun je haar een -guitige- toelichting op de producten laten geven. Daarnaast kun je haar op pad sturen om een gepersonaliseerd wensenlijstje aan je vrienden te sturen.
 7. 7. TIEN Middels deze actiesite kunnen voetbalfans grappige en uitdagende boodschappen naar hun vrienden sturen. Hierbij lijkt het als het volledige stadion de boodschap uitdraagt door middel van het omdraaien van de bordjes, een zogenaamde TIFO actie.
 8. 8. ALBELLI Voor Albelli werd in samenwerking met het bureau Being There een actiesite gelanceerd rondom het thema “dat is een fotoboek waard”. Op datiseenfotoboekwaard.nl kunnen bezoekers een thema voor een boek insturen met deze inzending krijgen ze automatisch korting op aanschaf van een fotoalbum maar daarnaast dingen ze ook mee voor de hoofdprijs die bepaald wordt door een vakjury. De doelstelling van de actiesite is het vergroten van de naamsbekendheid Albelli en secundair verhoging album aanvragen.
 9. 9. Statistieken Albelli datiseenfotoboekwaard.nl Meer dan een miljoen pageviews Ruim 60.000 unieke bezoekers Ruim 2000 inzendingen Ruim 2500 stemmen Bijna 3.5% conversie op inzendingen Ruim 4% conversie op stemmen
 10. 10. GREENPEACE Voor Greenpeace werd een gameplatform ontwikkeld. Greenpeace heeft behoefte aan een herbruikbaar platform, waar bezoekers kennis maken met de activiteiten van Greenpeace. Het platform stelt zich tot doel om de bezoekers om te zetten tot leads, die in een vervolgtraject door Greenpeace kunnen worden geprikkeld om zich aan te melden als donateur. Gebleken is dat de Games op Greenpeace.nl veel gespeeld worden. Dergelijke Games zullen dan ook een belangrijke rol gaan spelen in het verzamelen van genoemde leads. Op de site kun je allerlei spellen spelen. Wil je dat je highscore opgeslagen word dan dien je je daarvoor te registreren. Je kunt vrienden uitnodigen om ook te spelen. Verder word je op de verschillende pagina’s van de site geïnformeerd over campagnes die Greenpeace voert en waaraan je als cyberactivist kunt deelnemen.
 11. 11. CAP GEMINI Voor de medewerkers van Cap Gemini werd een platform gecreeerd dat meer draagvlak moest genereren voor een nieuw systeem: Controlled Migration. De metafoor voor dit platform was American football, Cap Gemini Bears. De spelers konden aan de hand van vragen elkaar de bal toespelen en zo tot het juiste antwoord van de vraag komen. De coach kan worden ingezet als hulplijn. Tevens kon men elkaar viral filmpjes toesturen en konden de spelers een avatar aanmaken en locker vullen met persoonlijke bezittingen. Het hoofdkantoor werd totaal aangekleed met in store materiaal, zoals rugbyballen, jassen en abri’s voor deze campagne.
 12. 12. AIDSFONDS Elk jaar herdenkt het Aidsfonds de slachtoffers van deze ziekte tijdens Aids Memorial Day. Aan Bloody Minded werd gevraagd een online actie te verzinnen voor deze herdenking. Op de website kunnen bezoekers een kaarsje branden en een boodschap achterlaten voor de slachtoffers. Het kaarsje kan tevens geplaatst worden op hun eigen profielpagina (Hyves, Facebook, twitter).
 13. 13. OLYMPISCH GEBIED Om een draagvlak te creëren voor de Olympische Spelen van 2028 werd door Promotie Olympisch Gebied Amsterdam gevraagd een logo te ontwerpen en een website te bouwen die de geschiedenis van het gebied en de stad verbind met de ambitie voor de toekomst. Er is een dynamische site ontwikkeld met veel informatie, actualiteiten en tips. Het gebruikersvriendelijke CMS zorgt er verder voor dat medewerkers van het Olympisch Gebied gemakkelijk de webredactie in eigen beheer kunnen uitvoeren.
 14. 14. OLYMPISCH STADION Voor het Olympisch Stadion werd een geheel nieuwe website ontwikkelt en vormgegeven. De toenmalige website voldeed niet meer aan de wensen en uitstraling die het Olympisch Stadion voorstaat. Verzocht werd een nieuwe website te ontwikkelen die een eigentijdse uitstraling heeft maar ook gebruiksvriendelijk is voor de bezoekers.
 15. 15. DA DROGISTERIJEN Voor DA drogisterijen werd er desktop-widget ontwikkelt. Middels de widget kunnen gebruikers een gezondheidstest verrichten. Bepaalde waardes, zoals de BMI, bloeddruk en het vetpercentage worden in de winkel gemeten, waarna men deze kan invoeren in de widget. Via een gezondheidsscore en actuele grafieken kan de gebruiker zijn gezondheidsscore bekijken. Tevens kan men het gezondheidsspel spelen. Winnaars van het spel maken iedere maand kans op prijzen van DA.
 16. 16. DOUWE EGBERTS Wie kent ze niet de spaarzegeltjes van Douwe Egberts. Dit rotsvaste loyaliteitsprogramma kreeg een make-over met een nieuwe site en een loyalty kaart. Tevens werd in samenwerking met Lost Boys een actiesite ontwikkeld voor Cafe Fresco waar je je eigen Cafe Fresco song kon maken en uploaden.
 17. 17. Eredivisie Live (achterjeclub.nl) In opdracht van Endemol werd voor Eredivisie live een introductie campagne gelanceerd voor het voetbalseizoen. op de actiewebsite speelden bezoekers de hoofdrol in de promo, zo werd er gebruik gemaakt van hun naam en hun favoriete club. Aan het einde van het filmpje belde Humberto Tan je op met de vraag of jij klaar bent voor het nieuwe voetbalseizoen. Uiteraard kon je een filmpje maken voor je vrienden of deze plaatsen op je social media pagina.
 18. 18. Statistieken Eredivisie live (achterjeclub.nl) Meer dan een miljoen pageviews Ruim 60.000 unieke bezoekers Ruim 2000 inzendingen Ruim 2500 stemmen Bijna 3.5% conversie op inzendingen Ruim 4% conversie op stemmen
 19. 19. Eredivisie Live (bekermomenten.nl) In samenwerking met Endemol werd er een actiewebsite gelanceerd waarbij iconen uit de voetbalwereld praten over hun favoriete KNVB bekermoment. In de filmpjes zijn de gezichten van de hoofdpersonen weg gelaten en hun stemmen vervormd. Op Youtube, Hyves, Facebook en Twitter geeft de Eredivisie tips weg over de desbetreffende hoodspersoon. Weet je het antwoord dan maak je kans op VIP arrangement van een bekerwedstrijd naar keuze. Uiteraard kon je de filmpjes ook op je social media pagina plaaten en je vrienden om een tip vragen.
 20. 20. Statistieken Eredivisie Live (bekermomenten.nl) Meer dan een miljoen pageviews Ruim 60.000 unieke bezoekers Ruim 2000 inzendingen Ruim 2500 stemmen Bijna 3.5% conversie op inzendingen Ruim 4% conversie op stemmen

×