Sims004

187 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
187
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Sims004

 1. 1. 10g Blackbird Daar is die dan weer! Een lang/kort verwachte update xD Hopelijk gaat er nu niks meer mis met uploaden O.o en hopelijk hou ik me aan mijn eigen afspraak (Eerst aan de update werken, dan even simmen XD)
 2. 2. En daar ging ze dan. Kristel groeide op tot een lief klein kleutertje.
 3. 3. Binnen begint Esmira met de looplessen van Kristel, snel gevolgd door potjes training van David.
 4. 4. Benjamin vindt eindelijk de juiste baan. En David wisselt hem daarna af op de computer
 5. 5. Geen mooie foto >< Even later is iedereen aan het skillen.
 6. 6. Tot dat Kristel er te moe voor wordt, dan wordt ze meteen in bed gestopt.
 7. 7. Het Avond eten die avond bestond uit pannenkoeken. (en verdwenen foto’s?)
 8. 8. De volgende dag begon heel normaal, Esmira begroete Arno, Kristel ging op het potje…
 9. 9. Ze gingen weer terug naar bed? O.o “ Benjamin kunnen we even praten?” “ Vertel eens, wat heb ik verkeerd gedaan?” Esmira lachte even:”Niks schat, maar… moeten we de kinderen niet eens van de 10g vertellen?” Benjamin knikte:”Als je denkt dat het kan dan doet we dat!”
 10. 10. “ Ik denk wel dat ze er oud genoeg voor zijn. Trouwens, David wou toch nog een broertje?” “ Sudden change of subject…dit klinkt veel belovend” Benjamin grijnste naar Esmira Esmira grijnste terug en kroop tegen Benjamin aan.
 11. 11. -Uurtje later- Verder zijn er deze dag nog wat nieuwe dingen gekomen. Ze hebben een geldboom aangeschaft. En een hersenpan. Daar wordt ook meteen al mooi gebruik van gemaakt.
 12. 12. Esmira ging even sporten, je moest immers een goede conditie hebben bij De politie. Anders vang je nooit boeven.
 13. 13. De meisjes gingen allebei spelen, Hoewel het speelgoed wel erg verschilde van elkaar.
 14. 14. “ Die hersenpan is echt een goede aankoop Esmira.” Benjamin kijkt niet op van zijn boek. Esmira giechelt even:”Ja ja, kennis simpje van me!” Dan hoort ze haar auto aankomen.
 15. 15. “ Marchelle je moet naar school.” “ mwa…” ze kijkt om, waneer Benjamin verdwenen is doet ze snel haar Beeldscherm weer aan.
 16. 16. Daarna gaat ze snel naar de schoolbus. Benjamin is al aan het instappen.
 17. 17. Voordat ook Benjamin naar zijn werk gaat pakt hij snel een fles breinmelk voor Marchelle, dan leert ze sneller.
 18. 18. Dan gaat ook Benjamin naar zijn werk.
 19. 19. Marchelle gaat ondertussen gewoon met haar konijn spelen.
 20. 20. David is even later de eerste die thuiskomt. Om zijn zusje hoeft hij zich geen zorgen te maken dus hij gaat eerst even computeren.
 21. 21. De nanny stopt Marchelle in haar bedje.
 22. 22. David start net zijn spel op als hij iets hoort in de andere kamer.
 23. 23. David betrapt de nanny erop op geld stelen van het boompje:”Hé! Blijf daar van af!” David wordt boos en stuurt de nanny weg. O.o ik wou hem net plukken D:
 24. 24. Esmira komt met hoofdpijn thuis, en dan kreeg ze op haar werk ook nog eens mail gehad dat de nanny geld stal. Ze liep chagrijnig naar binnen.
 25. 25. Ook Marchelle kwam snel thuis. “ Ik snap helemaal niks van het huiswerk.” Ze greep naar haar hoofd omdat ze gestrest was.
 26. 26. Daarna liet ze haar huiswerk achter en ging ze op haar kamer spelen. “ Yipeeeeey!” “ Marchelle hoe vaak moet ik nog zeggen dat dat slecht is voor je bed?!” hoort ze vanuit de kamer.
 27. 27. Marchelle merkt ineens hoe moe ze is.
 28. 28. Ze kleed zich om en gaat liggen, en ze valt meteen in slaap.
 29. 29. Esmira wou een boek gaan lezen maar waneer ze ziet dat Marchelle haar bed in gekropen is giechelt ze heel even en loopt ze weg. Dan hoort ze Kristel gillen, ze wacht tot Kristel stil is en haalt haar uit bed.
 30. 30. ‘ S Avonds wacht Esmira op de rest van het gezin. Ze wil eens praten met de kinderen over de 10 generatie Challange.
 31. 31. “ Hé jongens, ik wil eens met jullie praten!” “” Vertel eens mam, wat hebben we verkeerd gedaan?” Begint David plagend. Ze schiet even in de lach:”Niks hoor.” “ Weet je het zeker Esmira? Zou wel makkelijk zijn om ze meteen te straffen.” “ NEEEEE!” Marchelle duikt weg onder de tafel. “ Benjamin!” Esmira schiet in de lach.
 32. 32. “ Ik wil het gewoon hebben over de 10 generatie chalange.” “ Dat stoffige boek met je naam erop in de kast?” David kijkt naar zijn moeder. “ Ik was dat boek toch kwijt?” Esmira denkt even na. “ Het punt is dus, een van jullie, of misschien Kristel als jullie het niet willen, Zal de chalange over moeten nemen.”
 33. 33. “ Ik zou wel willen hoor! Lijkt me gaaf!” David kijkt blij. Marchelle denkt even na.
 34. 34. “ Dat is echt niks voor mij. Ik wil gewoon mijn leven kunnen lijden zonder dat er extra regels aan vast zitten.” Ze staat op:”Ik ga mijn huiswerk doen.” Esmira glimlacht:”Mooi, dan hebben we hier ook geen ruzie over.”
 35. 35. Esmira, Benjamin en David praten er nog een tijdje over door.
 36. 36. Marchelle gaat buiten haar huiswerk maken. Ze heeft geen zin om over de 10g na te denken Ze is al bang dat haar ouders haar keuze niet gaan accepteren qua levenswens.
 37. 37. Binnen praten ze nog een tijdje door.
 38. 38. Tot Benjamin sterren gaat kijken. Weer lijkt hij iets alternatiefs te zien.
 39. 39. Esmira loopt nog een tijdje na te denken. Nog even, en haar rol is voorbij, ze is blij dat David het over wou nemen. Maar ze is wel nieuwsgierig naar hoe het af zou lopen.
 40. 40. Ik hou van feedback! Vooral blijven geven dus! xD Kijk nog even naar de alternatieve Dia’s na dit plaatje XD
 41. 41. Vage aftermath Dia O.o --  Ze denken allemaal aan die stoel XD Die was eerder gestolen O.o Maar ik vraag me af waar ^ Marchelle aan denkt XD Deze dia heeft geen morele waarde xD
 42. 42. Deleted Scene (zat tussen Marchelle die op het bed sprong en marchelle die moe is) David belt ondertussen Vera. “ Heej Vera!” “…” “ Ja je raad noooit wat er vandaag gebeurt is!”

×