Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Sims001

269 views

Published on

Published in: Self Improvement, Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Sims001

 1. 1. 10g Blackbird Heej mensen! Ik ben weer terug hoor! En natuurlijk ga ik weer updaten! Ik heb 2 andere mensen zien werken met livejournal voor updates dus ik dacht, waarom ook niet! Ik was namelijk stiekem gestopt omdat ik chagrijnig werd van de manier van updaten op de officiële sim site. Maar nu ben ik terug! Met update!
 2. 2. Nou waar waren we? Ooh ja de verjaardag van kleine David! "WAUW! Wat ben ik ineens GROOOOT!" David is nu een kind. Zijn vader is trots op zijn zoon. Hij is al zo groot. "Mag ik nu naar schoooool?" roept hij enthousiast terwijl hij zijn taart pakt. "Ja morgen mag je naar school!" Zegt Esmira. David is eigenlijk best moe, dus na zijn taart gaat hij meteen naar bed. ((Ik ben een aantal foto's kwijt, sorry! maar eigenlijk maar goed ook want de kwalitijd van de foto's is nog heel slecht, waneer hij tiener is zijn de muren tenminste altijd omhoog O.o))
 3. 3. De volgende dag was hij ruim optijd wakker. Hij had een halfuur zitten wachten op de schoolbus en nu was hij er eindelijk. "Doei mam!" hij gaf zijn moeder een kus en ging snel de schoolbus in.
 4. 4. "Wat worden ze snel groot hé?" Vroeg Esmira aan Benjamin. "Ga je me dat bij ieder kind opnieuw vragen?" Vroeg Benjamin lachend. "Dat is wel een goed idee hoor!" antwoorde ze lachend hoewel ze zich niet echt lekker voelde. Vlak voor David wakker werd hing ze namelijk weer eens over de toiletpot. Stiekem hoopte ze dat ze zwanger was, maar dat zou wel heel erg snel zijn.
 5. 5. 's ochtends gebeurde er niet echt veel thuis. Esmira had weer eens vrij en wist niet echt veel te doen. Benjamin was bovendien naar zijn werk. Dus Esmira ging weer een schilderij maken voor de babykamer. Hoewel dit snel een peuterkamer zou worden, Marchelle was ook alweer bijna jarig.
 6. 6. Toen David thuis kwam had hij meer mee dan alleen huiswerk. Hij had namelijk een vriendinnetje mee genomen. Ze heet Mirjam.
 7. 7. Hij nam haar haast meteen mee naar binnen want het was Marchelle's verjaardag. "Je word zo snel groot!" Esmira kijkt voor de laatste keer in de glinsterende baby ogen van Marchelle en dan... "OPGROEIEN!!! JE KAN HET MARCHELLE!“ Roept David enthousiast. Esmira gooit Marchelle de lucht en en dan... Veranderdt ze in een echte peuter.
 8. 8. Na de verjaardag moet David zijn huiswerk gaan doen dus hij neemt afscheid van Mirjam. Esmira helpt hem met zijn huiswerk. Ondertussen leert Marchelle hoe ze moet lopen van Benjamin
 9. 9. Waneer Esmira weer naar binnen loopt ligt er een plas water op de vloer. "Hoe komt dat nou weer hier?" mompelt ze en ze maakt het schoon. David kijkt naar zijn moeder:"Ik wil wel helpen hoor!" Esmira glimlacht:"Dat hoeft niet, het is al schoon."
 10. 10. 's avonds laat maakt Benjamin pannenkoeken klaar. Hij kijkt even om zich heen, eigenlijk zouden ze weer een keer moeten verbouwen. dan gaat hij aan tafel zitten. Ze praten een tijdje over David's 1e schooldag.
 11. 11. Timewarp. Een paar weken later lijkt het een hele gewone dag. "Goeie morgen Arno!" Zegt Esmira vrolijk. "Yo Jey!" Zegt Arno:"Huis ziet er moot uit weetje! In vergelijking met wat je eerst had." "Ja dat vind ik ook! Nog nieuws uit Blackbirdville?" zegt ze vrolijk. Arno knikt:"Het heet tegenwoordig Blackbird Village, het is flink gegroeid hoor!"
 12. 12. Die opmerking over het huis was geen toeval, het huis had namelijk een kleine verbouwing gehad. Ze haden nu twee badkamers, een slaapkamer voor David en de keuken had eindelijk behang. Aan de andere kant hadden de badkamers geen isolatie, maar daar zouden ze maar mee moeten leven want door een probleem met de riolering konden ze het niet meer betalen.
 13. 13. Esmira's gewoontes van naar buiten lopen zonder zich eerst om te kleden zijn nog niet echt veranderd. "Hallo Katrien! ooh..." ineens voelt ze een schop. "Ik ben zwanger..." ze glimlacht en kijkt naar haar buik. "Gefeliciteerd!" zegt Cathrien die net langsliep.
 14. 14. ((Sorry voor de slechte kwaliteit, we zijn bijna aangekomen aan de betere kwaliteit foto's)) Toen David 's middags thuiskwam had hij een tien. Enthousiast kwam hij het vertellen aan zijn moeder. Meteen daarna ging hij zijn huiswerk doen.
 15. 15. Niet veel later kwam Benjamin thuis MET de directeur van de particuliere school van simcity. "Welkom meneer!" zegt Benjamin terwijl hij zijn hand schud. David kijkt naar de man en zegt:"Goedenavond meneer!" De man glimlacht vriendelijk.
 16. 16. Benjamin had Kreeft klaargemaakt en dat viel duidelijk in de smaak. En David had een groot gedeelte van de maaltijd kunnen vertellen over school. "Leren is héél leuk!" Zei hij met een grote glimlach. Aan het einde van de maaltijd was het duidelijk, een rondleiding was niet nodig. David was aangenomen. Nadat de directeur weg was mocht David de telescoop gebruiken. Dat wou hij namelijk al een tijdje.
 17. 17. Esmira is deze zwangerschap weer eens veel te eigenwijs. Ze gebruikt de machine van Benjamin om haar behoeften omhoog te krijgen terwijl Benjamin niet oplet. En daarna pakt ze de auto om naar haar werk te gaan. Terwijl Benjamin Marchelle uit bed haalt
 18. 18. 'S middags komt David thuis van zijn eerste schooldag op de particuliere school. Ook heeft hij een vriendje mee genomen.
 19. 19. Olaf en David kunnen het samen goed vinden, ze spelen al snel samen Een spelletje. En bovendien hebben ze dezelfde intresses.
 20. 20. ((De foto's hebben een flinke kwaliteits boost vanaf dit moment. De muren staan namelijk meestal omhoog nu =) )) Ondertussen komt Esmira ook weer thuis. Ze heeft promotie gemaakt.
 21. 21. Binnen haalt Esmira Marchelle uit bed kleed haar om. "Ja je bent mama's grote meid hé?" ze knuffelt Marchelle even en neemt haar dan mee naar de keuken.
 22. 22. Daar zet Esmira Marchelle in de kinderstoel. "Mama gaat een flesje voor je halen!" "Fles!" kraait Marchelle vrolijk. Esmira glimlacht en loopt naar de breinmelk machine. Niet veel later loopt ze terug en geeft ze Marchelle de fles die hem gretig op drinkt. Waneer ze hem op heeft zegt ze enthousiast:”Op!”
 23. 23. Esmira haalt haar uit de stoel en ze loopt zelf naar haar xylofoon en ze begint er op te spelen. David maakt ondertussen een schilderij:"Speciaal voor jou Marchelle!" zegt hij waneer hij zijn zusje hoort spelen op de Xylofoon. "Ik had namelijk alleen nog maar roze verf over." zegt hij erachteraan.
 24. 24. Benjamin was weer eens aan het sterrenkijken, hij wist haast zeker dat hij laatst iets bijzonders had gezien. Een groene ster die snel bewoog. Het kon gewoon geen sateliet zijn. Binnen lag Esmira niets vermoedend te slapen. En David was aan het douchen. Benjamin hoopte een nieuwe ontdekking te kunnen doen, hij was heel erg nieuwschierig naar die bewegende groene ster.
 25. 25. Marchelle kon al zelf op het potje zitten. Ze was erg zelfstandig dus het was niet echt erg dat niemand op haar lette. David was ondertussen ook al weer onder de douche vandaan en was nog even aan een nieuw schilderij begonnen. “ Deze word NOG mooier dan al die andere die ik gemaakt heb!” zei hij tegen Marchelle.
 26. 26. Ondertussen was Esmira weer wakker geworden en was ze eten aan het klaarmaken. Ze eet erg graag midden in de nacht tijdens haar zwangerschappen. David was nu naar bed gegaan maar Marchelle was nog vrolijk aan het spelen op de xylofoon.
 27. 27. Toen Benjamin weer binnen kwam wou hij even verder met het portret van Esmira. "Het ziet er al mooi uit!" Zei Esmira vrolijk. Ze vindt het nog steeds erg leuk dat ze een 10generatie challange is begonnen. En het idee om haar eigen portret te hebben hangen in het huis voor minstens 10 generaties vindt ze nog mooier.
 28. 28. Nadat Benjamin naar bed ging stopte Esmira Marchelle in bed. En natuurlijk ging ze weer eten. Iemand moest die gebakken ijstaart toch opeten?
 29. 29. 'S ochtends vroeg was David al vroeg bezig met een schilderij. Hij vond schilderen leuk. bovendien kon hij zo tenminste nog iets doen voor schooltijd.
 30. 30. Terwijl David schilderde maakte Benjamin het ontbijt klaar. "Hmmm, we moeten weer eens inkopen doen." Hij wist wel dat het eten er snel doorheen zou gaan, maar zo snel?
 31. 31. Benjamin vond het niet echt fijn dat hij zijn vrouw weer alleen thuis achter moest laten. Ze was al hoog zwanger. "Pap? Mag ik pannenkoeken mee nemen voor de lunch?" "hmmm?" Benjamin had zijn hoofd er niet helemaal bij. "Of ik pannenkoeken mee mag voor de lunchpauze?" "Ja hoor!" Benjamin glimlachte. "Yipeee!" Riep David die de schoolbus net zag aankomen.
 32. 32. Niet veel later rende hij vrolijk naar de schoolbus. Hij had vandaag met Marsha Bruinig afgesproken, dus hij kon niet wachten om naar school te gaan.
 33. 33. Niet veel later moest Benjamin ook weg. Hij zuchtte even en stapte zijn carpool in.
 34. 34. Hij maakte zich niet echt zorgen om Marchelle, die zou wel door de Nanny verzorgt worden. Hij maakte zich meer zorgen om Esmira, ze was namelijk zo eigenwijs als de weg naar kralingen. Bovendien was het een zooi in huis.
 35. 35. Nu ruimde de nanny ook wel eens wat op. "Misschien zouden Benjamin en Esmira een schoonmaker moeten inhuren. Die kinderen kunnen toch niet in zo'n troep leven..." Mompelde tegen zichzelf.
 36. 36. "Ik maak eerst even mijn huiswerk hoor!" Zei David. "Dat is goed! Mag ik alvast naar binnen?" Vroeg Marsha. David keek op uit zijn huiswerk:"Ja hoor!" Niet veel later kwam David thuis, Mét Marsha!
 37. 37. Niet veel later gingen Marsha en David samen schaken. En Marchelle was weer eens op de xylofoon aan het spelen.
 38. 38. "Schaak jij vaak?" "Hmmm? ooh ja zo nu en dan." Mompelde David. Hij liep na te denken over zijn volgende zet. "Ik doe het ook zo nu en dan, vooral met mijn oudere zus." "Ik speel het meestal op school!" David zette snel zijn zet. Marsha zette nu ook een zet:"Schaak!" "Hoe krijg je dat voor elkaar?" David verzette een stuk zodat hij niet meer schaak stond. "Ik win altijd van mijn oudere zus."
 39. 39. Ondertussen werd Esmira wakker. Ze keek even naar de klok en zuchtte. Daarna liep ze naar buiten.
 40. 40. Buiten kwam Benjamin net thuis. "Heej schat!" ze zoende Benjamin. "Ik heb je gemist!" fluisterde ze. "Ik zou ook." Fluisterde hij terug.
 41. 41. "Nou ja, Jullie ook!" Verbeterde hij zichzelf toen hij zich op Esmira's buik richtte. Esmira lachte even.
 42. 42. Daarna liepen ze samen naar binnen. ((Spannende pagina hé? :P ik moest die foto gewoon gebruiken! zo leuk/lief!))
 43. 43. Binnen waren David en Marsha nog steeds aan het schaken. Ook liepen ze over school te praten. "En topografie dan?" "Daar hebben we het niet over." zij Marsha stug. "Daar ben je dus NIET goed in?" "Wat vind je van de nieuwe schoolbanken?" vroeg Marsha vlug. "Ineens van onderwerp veranderen hé?" David lachte.
 44. 44. Nadat Marsha weg gegaan was, ging David naar het toilet. waar hij tot zijn grote plezier een plas water aan trof. Hij begon er in te springen. Hoewel hij wel weer zo netjes was om het zelf op te ruimen. "Anders moet mam het weer doen en dat is niet lief."
 45. 45. Bovendien wist hij iets veel leukers...
 46. 46. Slaapt de een wel, slaapt de ander niet. Esmira en Benjamin liggen zelden meer dan een uur tegelijkertijd in bed. Esmira gaat eten of Benjamin gaat sterren kijken.
 47. 47. David was ondertussen gestopt met springen en was ook gaan slapen. Morgen was de verjaardag van zijn zusje, en hij kon niet wachten.
 48. 48. En ja hoor, rond 3 uur 's ochtends ging Esmira weer eens eten. Ze had nog meer honger. "Dat laatste restje pannenkoeken kunnen ze wel missen." Mompelde ze terwijl ze de pannenkoeken op at.
 49. 49. Even naar binnen gluren. Het is de volgende dag 19:00. Marchelle gaat opgroeien.
 50. 50. "Kom op Marchelle! OPGROEIEN!!!" Roept David enthousiast. Hij kan haast niet wachten op een speel kamaraatje. "Nou Marchelle daar ga je dan." Fluistert Esmira en samen blazen ze de kaarsjes uit. "Whooooo! Kom op Meid!" Roept Benjamin.
 51. 51. Ja ik ben mijn gevoel voor timing nog niet kwijt. Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden! Hier in de hoek is nog een voorproefje van de volgende update :P

×