Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

of

Concurs de fotografia (1) Slide 1 Concurs de fotografia (1) Slide 2
Upcoming SlideShare
What to Upload to SlideShare
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

0 Likes

Share

Download to read offline

Concurs de fotografia (1)

Download to read offline

Obert el concurs de fotografia per seleccionar la foto que serà el cartell de la V Jornada d'Almenar Municipi Lector.

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to like this

Concurs de fotografia (1)

  1. 1. CONCURS DE FOTOGRAFIA El programa Almenar Municipi Lector convoca un concurs de fotografia per triar la fotografia que serà cartell de la V Jornada 2018 que tindrà lloc el diumenge 7 d’octubre sota el lema: “Biblioteca, cada dia amb tu” TEMÀTICA  La temàtica del concurs ha d’estar basada amb el lema de la Jornada “Biblioteca, cada dia amb tu”. Cal que els i les participants captin moments o situacions que considerin representatius del lema. FUNCIONAMENT 1. Feu-vos seguidors del compte @biblioalmenar a Instagram. 2. Feu fotos i pengeu-les a la xarxa Instagram. Recordeu que la foto ha d’estar relacionada amb el lema de la Jornada. 3. afegiu-hi la següent etiqueta:  #Vjornadaalmenarlector BASES 1. El concurs és obert a totes les persones que hi vulguin participar, tant si estan empadronades al municipi com si no ho estan. 2. Cada participant podrà publicar un màxim de dos fotografies. L’organització es reserva el dret de denunciar i demanar l’eliminació d’aquelles fotografies que vulnerin drets personals, que resultin ofensives o discriminatòries. Les imatges tampoc podran infringir drets d’autor ni d’altres a tercers. 3. Ser seguidor del compte @biblioalmenar. 4. Publicar les imatges al compte personal d’usuari de forma pública (perfil públic). 5. Afegir la informació de la ubicació a cada imatge. 6. Afegir-hi l’etiqueta mencionada anteriorment. 7. Tal com marquen les normes d’instagram, els drets de les imatges realitzades seran sempre propietat de l’autor i amb instagram com a co-propietari. No obstant, les persones participants cedeixen a l’Ajuntament i Biblioteca d’Almenar els drets per utilitzar-les, sempre i quan no sigui per cap us comercial, tot mencionant l’autor/a de la fotografia. 8. Per participar a aquest concurs a banda de publicar les fotografies a instagram també és obligatori fer-les arribar al correu biblioteca.almenar@gmail.com amb una resolució igual o superior a 300 punts. 9. Es pot participar a aquest concurs a través de, com hem anunciat, instagram o només a través del correu electrònic. 10. La participació en aquest concurs implica la total acceptació de les bases del mateix. L’Ajuntament i la Biblioteca d’Almenar es reserven el dret de resoldre qualsevol imprevist que no s’hagi reflectit en aquestes bases.
  2. 2. TERMINI El termini de participació comença dilluns 9 d’abril de 2018 i finalitza el dimecres 9 de maig de 2018. PREMI ÚNIC  Publicació de la fotografia com a cartell de la V Jornada d’Almenar Lector.  Lot de llibres. Per qualsevol dubte us podeu adreçar a la Biblioteca d’Almenar.

Obert el concurs de fotografia per seleccionar la foto que serà el cartell de la V Jornada d'Almenar Municipi Lector.

Views

Total views

516

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

465

Actions

Downloads

0

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×