Better globe.

586 views

Published on

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
586
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Better globe.

 1. 1. Η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει φέρει στην επιφάνεια τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ! Καθημερινά βλέπουμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαδηλώσεις ανθρώπων για χαμένα κοινωνικά κεκτημένα όπως: το όριο συνταξιοδότησης, η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η δωρεάν πανεπιστημιακή μόρφωση, κτλ! Δυστυχώς, όμως, όσο κι αν διαδηλώνουμε, τα πράγματα δεν πρόκειται να γίνουν καλύτερα! Κι αυτό, γιατί τα κράτη, προκειμένου να μην χρεοκοπήσουν, θαΑΥΞΑΝΟΥΝ τις φορολογίες και θα ΜΕΙΩΝΟΥΝ τις κοινωνικές παροχές! Και όσο περνούν τα χρόνια, τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα! Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιτακτική η ανάγκη ο κάθε ένας να φροντίσει ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ για τις σπουδές των παιδιών του, τηναξιοπρεπή του σύνταξη, και την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη! Οι πληροφορίες που ακολουθούν δίνουν λύσεις στις πιο πάνω σοβαρότατες ανάγκες, συνδυάζοντας μάλιστα και την λύση για την καταπολέμηση τη υπερθέρμανσης του πλανήτη, και την λύση για την εξάλειψη της φτώχειας και της πείνας στην Αφρική!
 2. 2. Doing Good and Making Money
 3. 3. Καλωσορίσατε στην παρουσίαση της Better Globe.Μέσα στα επόμενα λεπτά θα προσπαθήσουμε με όσο τοδυνατόν πιο σύντομο και κατανοητό τρόπο γίνεται, νασας δείξουμε την ιδέα και την φιλοσοφία της εταιρείας. Οιπληροφορίες που ακολουθούν είναι αρκετές γι’ αυτό θαήταν καλό να παίρνατε καλές σημειώσεις
 4. 4. «Μέχρι το 2026 να έχει κάνει περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο οργανισμό ή κυβέρνησηγια την εξάλειψη της φτώχιας και της πείνας στην Αφρική και τον περιορισμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα το οικονομικό παρόν και μέλλον όσων συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία» Με αυτό τον τρόπο: Παρακάμπτουμε διακρατικές και πολιτικές ςΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ που διατηρούν το πρόβλημα άλυτο για δεκαετίες τώρα, καιΑπευθυνόμαστε για βοήθεια ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ςΤΟΝ ΚΟςΜΟ, προσφέροντας του, παράλληλα με την ηθική
 5. 5. Το όραμά της BG είναι:«Μέχρι το 2026 να έχει κάνει περισσότερα απόοποιοδήποτε άλλο οργανισμό ή κυβέρνηση για τηνεξάλειψη της φτώχιας και της πείνας στην Αφρική, καιτον περιορισμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη,εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα το οικονομικό παρόν καιμέλλον όσων συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία».Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να παρακάμψουμεδιακρατικές και πολιτικές σκοπιμότητες που διατηρούν τοπρόβλημα άλυτο για δεκαετίες τώρα, και νααπευθυνθούμε για βοήθεια απευθείας στον κόσμο,προσφέροντας του, παράλληλα με την ηθικήικανοποίηση, οικονομική εξασφάλιση για το παρόν και τομέλλον του.
 6. 6. Better Globe AS• Ιδρύθηκε το 2006 στη Νορβηγία• Μετοχική εταιρεία εγγεγραμμένη στo επιμε- λητήριο της Νορβηγίας (www.brreg.no/ebr)• Στα πρώτα 4 χρόνια λειτουργίας της, η Better Globe έχει προσφέρει περισσότερα χρήματα στον φιλανθρωπικό οργανισμό Child Africa, απ’ ότι κατάφερε ο ίδιος να μαζέψει στα πρώτα 15 χρόνια ζωής του.• Ελεύθερη χρεών με πολύ ψηλή βαθμολογία φερεγγυότητας (Credit Rating Attest)• Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω της εταιρείας στη Νορβηγία, και πληρούν όλες τις νομικές προϋποθέσεις με βάση το
 7. 7. Η BG ιδρύθηκε το 2006 από περίπου 80 Νορβηγούςεπιχειρηματίες και είναι μετοχική εταιρεία εγγεγραμμένη στοεπιμελητήριο της Νορβηγίας.Στα πρώτα 4 χρόνια λειτουργίας της, η Better Globe έχειπροσφέρει περισσότερα χρήματα στον φιλανθρωπικό οργανισμόChild Africa, απ’ ότι κατάφερε ο ίδιος να μαζέψει στα πρώτα 15χρόνια ζωής του! Φαίνεται, λοιπόν, ξεκάθαρα, πως ηπρωτοποριακή ιδέα της φιλανθρωπίας με ωφελήματα, δουλεύειπολύ πιο γρήγορα και αποδοτικά, από την κλασσική μορφήφιλανθρωπίας!Η εταιρεία δεν έχει χρέη, κινείται με δικά της κεφάλαια, και έχειψηλή βαθμολογία φερεγγυότητας, όπως βλέπουμε και στοπιστοποιητικό από τον πολύ γνωστό οίκο αξιολόγησης, Experian.Επίσης, παρόλο που οι πλείστες δραστηριότητες γίνονται στηνΑφρική, όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω της εταιρείας στηΝορβηγία, και πληρούν όλες τις νομικές προϋποθέσεις με βάση τοΝορβηγικό και το ευρωπαϊκό δίκαιο.Η Better Globe έχει ήδη πελάτες σε 60 χώρες!
 8. 8.  Τα δέντρα Better Globe είναι ένας συνδυασμός από: › Acacia Senegal (Ακακία Σενεγάλης). › Mukau (τροπικό, ψηλό, σκληρό δέντρο). Αυτός ο συνδυασμός έχει επιλεγεί πολύ προσεχτικά από ειδικούς επιστήμονες γιατί εξασφαλίζει ψηλή απόδοση από νεαρή ηλικία, ανθεκτικότητα, ευδοκιμεί σε ξηρά και ζεστά κλίματα, και έχει ψηλή πίστωση άνθρακα (carbon credit). 2 δέντρα Better Globe ανακυκλώνουν 1 τόνο διοξείδιο του άνθρακα, αέριο το οποίο είναι υπεύθυνο για την υπερθέρμανση του πλανήτη.
 9. 9. Τα δέντρα που φυτεύει η Better Globe είναι ένας συνδυασμός απόΑκακία Σενεγάλης και Mukau, ένα τροπικό, ψηλό, σκληρό δέντρο.Αυτός ο συνδυασμός έχει επιλεγεί πολύ προσεχτικά από ειδικούςεπιστήμονες γιατί εξασφαλίζει ψηλή απόδοση από νεαρή ηλικία,ανθεκτικότητα, ευδοκιμεί σε ξηρά και ζεστά κλίματα, και έχει ψηλήπίστωση μονάδων άνθρακα (carbon credit).2 δέντρα Better Globe ανακυκλώνουν 1 τόνο διοξείδιο τουάνθρακα, που είναι το βασικό αέριο που ευθύνεται για τηνυπερθέρμανση του πλανήτη. Επομένως, ο κάθε ένας από εμάς,έχει σήμερα τρόπο να αντισταθμίζει τις δικές του εκπομπές ρύπωνκαι της οικογένειας του μέσα από την αγορά και ιδιοκτησίαδέντρων Better Globe. Μέχρι σήμερα λέγαμε «και εμείς τι νακάνουμε; Ας τα βρουν μεταξύ τους οι κυβερνήσεις!» Από σήμεραδεν υπάρχει δικαιολογία! Μπορείτε, και πρέπει να αναλάβετε αυτήτην πρωτοβουλία, αφού πέρα από το ότι θα κάνετε το καθήκονσας προς τον πλανήτη που σας φιλοξενεί, θα κερδίσετε και πολλάχρήματα από τα δέντρα σας, όπως θα αναλύσουμε παρακάτω!
 10. 10. – Χρησιμοποιείται ευρέως στην βιομηχανία φαγητού, ποτού, τυπογραφίας, ιατρικής, κοσμετολογίας, κ.α. – Φυσικός σταθεροποιητής σε αναψυκτικά, στον αφρό της μπύρας, φυσικός γαλακτωματοποιητής σε γαλακτοκομικά προϊόντα, κ.α. – Βασικό συστατικό σε πολλά κονσερβοποιημένα προϊόντα, και άλλα έτοιμα φαγητά. – Βασικό συστατικό στο περίβλημα των καψουλών. – Ευδοκιμεί σε ζεστές και ξηρές περιοχές. – Διάρκεια ζωής: 25-30 χρόνια. – Από 5 χρόνων και άνω παράγει περίπου 4 κιλά αραβικό4 κιλά Χ €5 = κόμμι το χρόνο. Το 2004 η τιμή του ήταν $1.5-2/κιλό. Το €20/χρόνο 2006 πήγε στα $3-4/κιλό (100% αύξηση!). Σήμερα κυμαίνεται στα $7-8/κιλό.
 11. 11. Η Ακακία Σενεγάλης από την ηλικία των 3ων χρόνωνξεκινά την παραγωγή αραβικού κόμμι, το οποίο είναιαπαραίτητο συστατικό σε πάρα πολλές ζωτικέςβιομηχανίες και βρίσκεται σε διάφορες μορφές μέσα σεκάθε σπίτι. Είναι, επίσης, βασικό συστατικό στοπερίβλημα των καψουλών στη φαρμακοβιομηχανία.Το κάθε δέντρο από την ηλικία των 5 χρόνων και μετάπαράγει περίπου 4 κιλά αραβικό κόμμι τον χρόνο. Το2004 η τιμή του ήταν $1,5-2 το κιλό. Το 2006,διπλασιάστηκε, φτάνοντας τα $4 το κιλό, ενώ σήμερακυμαίνεται στα $7-8 το κιλό. Η τιμή του, δηλαδή, σε έξιχρόνια έχει τετραπλασιαστεί!Αυτό σημαίνει ότι το κάθε δέντρο έχει μια παραγωγήπερίπου €20 αραβικό κόμμι το χρόνο!
 12. 12. – Εξαιρετική και περιζήτητη ξυλεία για έπιπλα, παρκέ, πόρτες, ξύλινα σπίτια, κ.α.– Ευδοκιμεί σε ζεστές και ξηρές περιοχές.– 15-20 χρόνια εμπορική ζωή.– Ψηλώνει γρήγορα και φτάνει σε ύψος τα 20 μέτρα!– Ένα δέντρο Mukau δίνει περίπου ½ m3 (κυβικό μέτρο) καθαρής ξυλείας, το οποίο σήμερα (2010) τιμάται τουλάχιστον €250 σε χονδρική τιμή!– Το 2009 η τιμή της σκληρής ξυλείας ανέβηκε 25%!– 1 δέντρο Mukau ανακυκλώνει ½ τόνο διοξείδιο του άνθρακα, αέριο το οποίο είναι υπεύθυνο για την υπερθέρμανση του πλανήτη.Για περισσότερες πληροφορίες καθώς καιενημερώ-σεις από τις φυτείες:
 13. 13. Το δέντρο Mukau είναι περιζήτητο για την ξυλεία που παράγει. Είναι πολύ σκληρή ξυλείακαι χρησιμοποιείται για έπιπλα, παρκέ, πόρτες, και γενικά για καλής ποιότητας ξύλινεςκατασκευές.Το κάθε δέντρο δίνει περίπου ½ κυβικό μέτρο καθαρής τροπικής ξυλείας το οποίο μετιμές χονδρικής το 2010 πλήρωνε τουλάχιστον €250!Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι ότι μεγαλώνει πολύ γρήγορα δίνοντας καλήξυλεία και ψηλή πίστωση μονάδων άνθρακα εγκλωβίζοντας στον κορμό του ½ τόνοδιοξείδιο του άνθρακα. Στο χρηματιστήριο ρύπων 1 τόνος αντιστοιχεί σε 1 μονάδαπίστωσης άνθρακα, που το 2010 πουλιόταν προς €15. Με άλλα λόγια, ο αέρας ενόςδέντρου Better Globe μπορεί να πουληθεί στο χρηματιστήριο σαν οποιοδήποτε άλλοαγαθό όπως το χρυσάφι, το πετρέλαιο, το σιτάρι κτλ, και κοστολογείται σήμερα στα €15!Μάλιστα, όσο περνούν τα χρόνια, μέχρι το 2050, με βάση το σύμφωνο της Κοπεγχάγης,το οποίο υπογράφτηκε τον Δεκέμβριο του 2009, και το οποίο υποχρεώνει σιγά-σιγά τιςρυπογόνες βιομηχανίες να αγοράζουν ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ για να δικαιούνται να ρυπαίνουν,προβλέπεται η τιμή της μονάδας πίστωσης άνθρακα να εκτοξευτεί στα ύψη!Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το θέμα υπάρχουν στο ντοκυμαντέρ της εκπομπήςΕξάντας της ΕΡΤ, «Πουλώντας Αέρα», αλλά και στο διαδίκτυο.Το δέντρο που βλέπουμε στην φωτογραφία είναι από τις φυτείες της Better Globe καιείναι μόλις 5 ετών!Περισσότερες πληροφορίες για τα δέντρα που φυτεύει η Better Globe, το προσωπικόπου εργοδοτείται στις φυτείες και στα εργαστήρια της εταιρείας, καθώς και φωτογραφικόυλικό υπάρχουν στην ιστοσελίδα: www.betterglobeforestry.comΑς δούμε τώρα τους τρόπους που μπορείτε να εμπλακείτε
 14. 14. 1. Ως Ιδιοκτήτης/Αγοραστής: Αγοράζοντας δέντρα Better Globe! * Με αυτά τα χρήματα δεν αγοράζετε μόνο το δέντρο, αλλά και τις υπηρεσίες φύτευσης, φροντίδας και συντήρησης του για1.Καταπολεμάτε την υπερθέρμανση του πλανήτη. 20 χρόνια!2. Δίνετε θέσεις εργασίας σε άπορες και φτωχές οικογένειες.3. Σταματάτε την ερημοποίηση και γονιμοποιείτε το έδαφος τους.4. Ανταμείβεστε από τα κέρδη που παράγει το δέντρο σας ως εξής: 5ο–19ο έτος: 15% ετήσιο κέρδος + 1,000% κέρδος το 20ο έτος* Κάθε δέντρο Better Globe σας δίνει ελάχιστο κέρδος εγγυημένο με γραπτό συμβόλαιο €184! Μόνο και μόνο από το ότι μεγαλώνει!**Πάνω σε αυτό το ποσό θα προστεθεί και μπόνους από την τελική καθαρή αύξηση στη τιμή της ξυλείας!
 15. 15. Ο πρώτος τρόπος είναι ως απλοί Ιδιοκτήτες/Αγοραστές με την αγορά και ιδιοκτησίαδέντρων Better Globe.1 δέντρο Better Globe στοιχίζει ΜΟΝΟ €15! Μέσα σε αυτά τα χρήματα περιλαμβάνονταικαι οι υπηρεσίες φύτευσης, φροντίδας και συντήρησης του για τα επόμενα 20 χρόνιααπό την Better Globe Forestry!Με τις αγορές σας:1. Καταπολεμάτε την υπερθέρμανση του πλανήτη2. Δίνετε θέσεις εργασίας σε άπορες και φτωχές οικογένειες3. Σταματάτε την ερημοποίηση και γονιμοποιείτε το έδαφος τους, και ταυτόχρονα,4. Ανταμείβεστε από τα κέρδη που παράγει το δέντρο σας με τον εξής τρόπο:Πληρώνεστε 15% ετήσιο κέρδος κάθε χρόνο από την 5η μέχρι την 19η χρονιά, και την20η χρονιά πληρώνεστε 1,000% κέρδος!Συνολικά, κάθε δέντρο Better Globe σας δίνει ελάχιστο κέρδος, εγγυημένο με γραπτόσυμβόλαιο, €184!Κι αυτό μόνο και μόνο από το ότι το δέντρο μεγαλώνει!Γιατί, μέσα στο συμβόλαιο σας υπάρχει ρήτρα που αναφέρει ότι πάνω σε αυτό το ποσόθα προστεθεί και ένα επιπλέον μπόνους που βγαίνει από την αύξηση στην τιμή τηςξυλείας λόγω πληθωρισμού και νόμου ζήτησης/προσφοράς. Με άλλα λόγια, όσοακριβαίνει η ζωή και η τιμή της ξυλείας τόσα περισσότερα χρήματα θα πάρετε!
 16. 16. 1 δέντρο Better Globe=€15 Ελάχιστη Υποχρέωση Συμβολαίου Χρόνος 5 €2.25 15% x €15 = €2.25 Χρόνος 6 €2.25 ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Χ 15 Χρόνια = €34 Χρόνος 7 €2.25 σκληρή Χρόνος 8 €2.25 τροπική Χρόνος 9 €2.25 ξυλεία Χρόνος 10 €2.25 mukau Χρόνος 11 €2.25 Χρόνος 12 €2.25 Χρόνος 13 €2.25 Χρόνος 14 €2.25 Χρόνος 15 €2.25 Χρόνος 16 €2.25 Απόδοση Δέντρου σε καρπό: Χρόνος 17 €2.25 4 κιλά Χ €5= €20/χρόνο! Χρόνος 18 €2.25 Ελάχιστη Υποχρέωση Συμβολαίου Χρόνος 19 €2.25 1,000% Χ €15 = €150* Κοπή δέντρου & κέρδος από ξυλεία Χρόνος 20 €150 Τιμή ξυλείας ενός 20χρονου Αύξηση τιμής σκληρής τροπικής ξυλείας: = €184 δέντρου Mukau ΣΗΜΕΡΑ: €250! 1900-2000: Μέσος όρος 5% το χρόνο 2001-2010: Μέσος όρος 15% το χρόνο, 2009: 25%! * + ΜΠΟΝΟΥΣ αύξησης τιμής ξυλείας!Το ξέρατε ότι με αύξηση τιμής ΜΟΝΟ 10% το κάθε σας δέντρου θα πωλείται €1,009;
 17. 17. Είναι λογικό να αναρωτιέστε πως είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο ψηλό κέρδος και όφελος για όλους. Ας δούμελοιπόν, αναλυτικά, πως γίνεται η πληρωμή και από πού βγαίνουν τα χρήματα:Η BGF αναλαμβάνει να φυτέψει, να μεγαλώσει και να φυλάσσει τα δέντρα σας για 20 χρόνια. Κατά τη διάρκειααυτή αναλαμβάνει όλα τα έξοδα και οικειοποιείται τα κέρδη. Μέρος αυτών των κερδών επιστρέφει στον ιδιοκτήτητου δέντρου, ο οποίος στη βάση γραπτού συμβολαίου παίρνει από την 5η μέχρι την 19η χρονιά, κάθε χρόνο 15%κέρδος πάνω στην κανονική λιανική τιμή που αγοράστηκε το δέντρο, άρα €2.25 για κάθε δέντρο, κάθε χρόνο!Αυτό το κέρδος είναι με μεγάλη διαφορά το μεγαλύτερο κέρδος που θα μπορούσε ποτέ ο οποιοσδήποτε να σαςπροσφέρει για τα χρήματα σας. Η εταιρεία έχει επίσης πολύ ψηλό κέρδος οικειοποιούμενη τα δέντρα σας, αφούαυτό το κέρδος προέρχεται από την απόδοση του δέντρου σας σε κόμμι, που όπως είπαμε και πιο πριν είναιπερίπου €20 το χρόνο!Την 20η χρονιά το δέντρο κόβεται, και από τη ξυλεία του η εταιρεία δίνει στον ιδιοκτήτη ένα ελάχιστο κέρδος βάσεισυμβολαίου 1,000% πάνω στην κανονική λιανική τιμή που αγοράστηκε το δέντρο, δηλαδή €150! Ακούγονταςκάποιος κέρδος 1,000% είναι λογικό να σκεφτεί ότι είναι πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό, και θα είχε ίσωςαπόλυτο δίκαιο για οποιοδήποτε άλλο προϊόν εκτός από το δέντρο! Γιατί το δέντρο είναι το μοναδικό προϊόν στονκόσμο που από την ώρα που το αγοράζετε μέχρι να το πουλήσετε συνεχώς μεγαλώνει σε διαστάσεις! Όπωςείπαμε και πιο πριν, η τιμή της ξυλείας ενός 20χρονου δέντρου Mukau τιμάται σήμερα στα €250! Άρα, ακόμη καιμε σημερινές τιμές, όχι μόνο η εταιρεία θα μπορούσε να σας πληρώσει τα €150, αλλά θα έμεναν και αρκετά κέρδηγια αυτήν!Συνολικά λοιπόν ο ιδιοκτήτης του δέντρου έχει ένα εξασφαλισμένο με συμβόλαιο ελάχιστο κέρδος €184!Επίσης, πάνω σε αυτό το ποσό θα προστεθεί ΚΑΙ ένα επιπλέον σημαντικό μπόνους που βγαίνει από την αύξησηστην τιμή της ξυλείας λόγω πληθωρισμού και νόμου ζήτησης/προσφοράς. Με λίγα λόγια θα πληρωθεί ο ιδιοκτήτηςπάνω στα κέρδη από περίπου ½ κυβικό μέτρο ξυλείας στην τιμή που θα πουλιέται τότε!Λόγω πληθωρισμού και νόμου ζήτησης/προσφοράς, ο μέσος όρος ετήσιας αύξησης της τιμής της ξυλείας στον20ο αιώνα ήταν 5%, τα τελευταία 10 χρόνια 15%, ενώ το 2009% η ετήσια αύξηση εκτινάχθηκε στο 25%! Αν,λοιπόν, σήμερα ½ κυβικό μέτρο σκληρής τροπικής ξυλείας πληρώνει σε χονδρική τιμή τουλάχιστον €250,φανταστείτε πόσα θα πληρώνει σε 20 χρόνια!Το ξέρατε ότι με ετήσια αύξηση στην τιμή της ξυλείας ΜΟΝΟ 10% το κάθε σας δέντρο θα πωλείται πάνω από €1,000!
 18. 18. Το ξέρατε ότι το 2010 ΜΟΝΟ για τις ανάγκες τηςανθρωπότητας σε χαρτί υγείας κόπηκαν 60 εκατ.
 19. 19. (Στον πίνακα αυτό από τον παγκόσμιο οργανισμό WWF βλέπουμεσχηματικά την μείωση των τροπικών δασών, και ταυτόχρονα τηναντίστοιχη αύξηση στη ζήτηση για σκληρή τροπική ξυλεία την20ετία 1985-2005. Όπως βλέπετε, από το 2001 και μετά, η ζήτησηέχει ξεπεράσει τη διαθέσιμη προσφορά! Αυτό είχε ως αποτέλεσματην ραγδαία αύξηση στην τιμή της ξυλείας!)Μάλιστα, η συνεχής αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού σεσυνδυασμό με τη συνεχή μείωση των τροπικών δασών,εξασφαλίζει τη συνεχή, μη αναστρέψιμη αύξηση στη τιμή τηςξυλείας.Για να καταλάβετε το μέγεθος της αποψίλωσης που λαμβάνειχώρα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, αρκεί να αναφέρουμε ότι το2010 μόνο για τις ανάγκες της ανθρωπότητας σε χαρτί υγείαςκόπηκαν 60 εκατομμύρια δέντρα! Ακόμη, και αν φυτεύουν χιλιάδεςεταιρείες ασταμάτητα δέντρα, δεν πρόκειται ποτέ η προσφορά ναξεπεράσει τη ζήτηση, πράγμα που εξασφαλίζει τη συνεχή ανοδικήπορεία της τιμής της ξυλείας!
 20. 20. ΕΦΑΠΑΞ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ €200! Μόνο για τις πρώτες 60 μέρες! Μέσος όρος καθαρής Εγγυημένη αξία: αύξησης της 0% €18,375 τιμής της σκληρής Φόρμουλα πληρωμής: ξυλείας 5ο–19ο έτος: 17,31% Χ €1,300 = €3,375 20ο έτος: 1,154% Χ €1,300 = €15,000! + καθαρή αύξηση στην τιμή της ξυλείας! 7% Ενδεικτική αξία: Ενδεικτική αξία: 5ο–19ο έτος: €3,375 5% 5ο–19ο έτος: €3,375 20ο έτος: €39,800 20ο έτος: €58,045 Μέσος όρος αύξησης τιμής σκληρής ξυλείας: 1900-2000: Μέσος όρος 5% το χρόνο, 2001-2010: Μέσος όρος 15% το χρόνο, 2009: 25%!Το ξέρατε ότι την χρυσή εποχή των ακινήτων ο μέσος όρος αύξησης ήταν ΜΟΝΟ 10%;
 21. 21. Η Better Globe για να σας βοηθήσει να κάνετε μια αξιόλογη αγορά που θα σας φέρεικέρδη που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και θα σας εξασφαλίσουν ένα καλό εφάπαξ,σας προσφέρει τη δυνατότητα στις πρώτες 60 μέρες ως Πελάτης να αγοράσετε 100δέντρα με έκπτωση €200!Ας δούμε το συνολικό κέρδος από την αγορά 100 δέντρων.Το εγγυημένο με συμβόλαιο ελάχιστο κέρδος από την αγορά 100 δέντρων είναι €18,375,ακόμη κι αν τα δικά σας δέντρα για οπουδήποτε λόγο καταστραφούν!Αν προσέξετε τη φόρμουλα πληρωμής θα διαπιστώσετε ότι λόγω της εκπληκτικήςέκπτωσης που σας προσφέρει η εταιρεία το κέρδος σας κάθε χρόνο από 15% γίνεται17,31% και το κέρδος σας στην τελευταία πληρωμή από 1,000% γίνεται 1,154%!Με μπόνους αύξησης τιμής ξυλείας 5% η τελευταία σας πληρωμή γίνεται σχεδόν€40,000 και με 7%, πάνω από €58,000!Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να ήταν ένα καλό εφάπαξ! Σκεφτείτε! Εσείς πληρώνετετώρα ΜΟΝΟ €1300 και εξασφαλίζετε 17,31% ετήσιο κέρδος κάθε χρόνο πάνω σταχρήματα σας συν ένα πολύ καλό εφάπαξ €58,045!Αν αυτά τα νούμερα σας τρομάζουν αρκεί να σας θυμίσουμε ότι ένα δέντρο mukau δίνεισήμερα €250 ξυλεία. Αν η τιμή της ξυλείας του σε 20 χρόνια απλά διπλασιαστεί καιφτάσει τα €500, τότε τα 100 σας δέντρα θα αξίζουν €50,000!Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι την τελευταία 10ετία ο μέσος όρος αύξησης δεν ήταν 7%,ήταν 15%!Το ξέρατε ότι την χρυσή εποχή των ακινήτων ο μέσος όρος ετήσιας αύξησης ήταν μόνο10%;
 22. 22. Σπουδές παιδιών – Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη1. Κέρδος από έκπτωση + όφελος:€3,0002. Κέρδος από κόμμι: €33,750 €2,250 κάθε Δεκέμβρη για 15 χρόνια!13ος & 14ος μισθός μαζί!3. Κέρδος από ξυλεία: €150,0001,000% Χ το Κόστος Αγοράς τωνδέντρωνπριν την έκπτωση  €150,000• Σπουδαστική εξασφάλιση.• Περιουσία για τα παιδιά.• Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.• ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!!! Συνολικό κέρδος: €183,750• Με 5% μπόνους: €431,745• Με 7% μπόνους: €614,203Δέντρα Better Globe: Το μοναδικόπεριουσιακό στοιχείο στον κόσμοτο οποίο ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ σε διαστάσεις* Η Better Globe AS δεν είναι επενδυτική εταιρεία, ούτε προσφέρει επενδυτικές συμβουλές. Επίσης, δεν είναι τράπεζα για να προσφέρεικάποιο πρόγραμμα αποταμίευσης. Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στη Νορβηγία με αριθμό εγγραφής 992593148, και πουλά δέντρα μεσυμβόλαιο παροχής υπηρεσιών από την Better Globe Forestry Ltd, η οποία για 20 χρόνια θα φροντίζει τα δέντρα σας και θαοικειοποιείται τους καρπούς και τη ξυλεία που παράγουν. Ένα μέρος από τα κέρδη, το οποίο αναγράφεται ξεκάθαρα στους όρους &τους κανονισμούς, επιστρέφεται στον αγοραστή/ιδιοκτήτη του δέντρου, δηλαδή εσάς. Για πλήρεις όρους και κανονισμούς επισκεφθείτε
 23. 23. Η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει φέρει στην επιφάνεια τα τεράστια οικονομικά προβλήματα του συστήματος κοινωνικών παροχών τωνπερισσοτέρων κρατών. Καθημερινά, βλέπουμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαδηλώσεις ανθρώπων για χαμένα κοινωνικά κεκτημέναόπως το όριο συνταξιοδότησης, το ασφαλιστικό, η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η δωρεάν πανεπιστημιακή μόρφωση, κτλ!Δυστυχώς, όμως, όσο κι αν διαδηλώνουμε τα πράγματα δεν πρόκειται να γίνουν καλύτερα! Κι αυτό γιατί, τα κράτη, προκειμένου να μηνχρεοκοπήσουν, θα αυξάνουν τις φορολογίες και θα μειώνουν τις κοινωνικές παροχές! Και όσο περνούν τα χρόνια, τα πράγματα θα γίνονταιχειρότερα! Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιτακτική η ανάγκη ο κάθε ένας από εμάς να φροντίσει από μόνος του για τις σπουδέςτων παιδιών του, το εφάπαξ κατά τη συνταξιοδότηση του, και την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη. Ας δούμε πως η πιο συμφέρουσαεφάπαξ αγορά δέντρων Better Globe μπορεί να δώσει λύσεις στις πιο πάνω σοβαρότατες ανάγκες.--Η πιο συμφέρουσα εφάπαξ αγορά στην Better Globe είναι η αγορά 1,000 δέντρων. Κι αυτό γιατί το κάθε δέντρο το αγοράζετε προς €12,όμως σας πληρώνει κέρδη σαν να το αγοράσατε προς €15! Ας αναλύσουμε το κέρδος:--Σε μία αγορά 1.000 δέντρων, αρχικού κόστους €15,000, μπορείτε άμεσα να κερδίσετε από την έκπτωση και το όφελος Πρέσβη €3.000!Το κέρδος από το αραβικό κόμμι από την 5η μέχρι την 19η χρονιά θα είναι €2,250 κάθε χρόνο, και θα το πληρώνεστε κάθε Δεκέμβρη!Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να είναι ένας 13ος και 14ος μισθός μαζί, πληρωτέος κάθε Δεκέμβρη για 15 συνεχή χρόνια!Και την 20η χρονιά που θα κοπούν τα δέντρα σας, το ελάχιστο κέρδος σας βάσει συμβολαίου είναι €150,000.Αυτή η πληρωμή θα μπορούσε να σπουδάσει τα παιδιά σας, να σας κάνει καλά από κάποια σοβαρή ασθένεια, και να σας εξασφαλίσειπολλά οικονομικά άνετα χρόνια!Συνολικά λοιπόν θα έχετε κερδίσει €183,750. Αλλά αυτό το ποσό θα παίρνατε αν δεν ανέβαινε καθόλου η καθαρή τιμή της ξυλείας.Πιθανότητα τελείως εξωπραγματική? Δεν συμφωνείτε? Με μία καθαρή αύξηση 5% θα κερδίσετε σχεδόν €432,000, και αν η μέση καθαρήαύξηση αγγίξει το 7% το ποσό θα ξεπεράσει τις €610,000.Αν αυτά τα νούμερα σας τρομάζουν αρκεί να σας ξανα-θυμίσουμε ότι ένα δέντρο mukau δίνει σήμερα €250 ξυλεία. Αν η τιμή της ξυλείας τουσε 20 χρόνια απλά διπλασιαστεί και φτάσει τα €500, τότε τα 1000 σας δέντρα θα αξίζουν €500,000! Όλες οι άλλες επιλογές, π.χ. ταμιευτήριο,προθεσμιακές καταθέσεις, ή ακόμα και η επένδυση σε ακίνητη περιουσία, ούτε που κοντεύουν το κέρδος από τα δέντρα BG! Κι αυτό γιατί ταδέντρα Better Globe είναι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο στον κόσμο το οποίο έχει την καταπληχτική ιδιότητα να μεγαλώνει σεδιαστάσεις!--Αν, λοιπόν, έχετε μερικές οικονομίες κάπου, ίσως είναι καιρός να προβληματιστείτε πολύ σοβαρά για το αν αυτές οι οικονομίες δουλεύουνγια εσάς όσο σκληρά δουλέψατε εσείς για να τις μαζέψετε!1) Επίσης, χωρίς, να αποτελεί, σε καμία περίπτωση εισήγηση από εμάς προς εσάς, που πρέπει να ακολουθήσετε χωρίς να τη σκεφθείτεπάρα πολύ σοβαρά, ακόμη κι αν δανειζόσασταν αυτά τα χρήματα για να αγοράσετε αυτά τα δέντρα η διαφορά κέρδους και η εξασφάλισηείναι τόσο μεγάλη που θα άξιζε πέρα για πέρα τον κόπο.2) Και μια τελευταία σκέψη πάνω στο θέμα της μεγάλης εφάπαξ αγοράς. Σκεφτήκατε ποτέ γιατί οι τράπεζες πάντοτε έχουν κέρδη,ανεξαρτήτως οικονομικών κρίσεων; Είναι απλό! Οι τράπεζες δέχονται τα χρήματα σας για κατάθεση με επιτόκιο που σχεδόν ποτέ δενξεπερνά το 4%, όμως, δανείζουν τα χρήματα σας σε άλλους πελάτες τους με επιτόκιο που μπορεί να φτάσει έως και το 14% ή καιπερισσότερο (π.χ. καθυστερήσεις αποπληρωμών πιστωτικών καρτών). Ας πάρουμε όμως ένα συνηθισμένο και όχι ακραίο παράδειγμα. Αςυποθέσουμε ότι μια τράπεζα δανείζεται τα χρήματα σας δίνοντας σας τόκο 3% και δανείζει τα χρήματα σας σε έναν άλλο πελάτη της μεεπιτόκιο 7%. Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει ότι η τράπεζα με «δανεικά» χρήματα (τα δικά σας!) κερδίζει 4%!Χωρίς, να αποτελεί, σε καμία περίπτωση εισήγηση από εμάς προς εσάς, αν, υποθετικά μιλώντας, δανειζόσασταν χρήματα από κάπου μεεπιτόκιο 7% και αγοράζατε δέντρα Better Globe, τα οποία όπως είπαμε και πιο πριν δίνουν ελάχιστο εξασφαλισμένο κέρδος 15%, τότε, εσείς,με «δανεικά» χρήματα, θα κερδίζατε για 15 χρόνια την διαφορά του 15% με το 7%, δηλαδή 8% κάθε χρόνο, και στην τελευταία πληρωμή τωνδέντρων σας που είναι 1000% το αρχικό σας κεφάλαιο, θα κερδίζατε 993%, με «δανεικά» χρήματα! Στην ουσία, θα λειτουργούσατε σε αυτήτην περίπτωση με τη βασική αρχή που ακολουθούν οι τράπεζες, οι οποίες πάντα βγαίνουν κερδισμένες!Πριν, πάμε παρακάτω, θα θέλαμε να τονίσουμε πως οι τράπεζες, επιτελούν ένα αναντικατάστατο έργο στην οικονομία και την κοινωνία κάθεχώρας, και δεν ισχυριζόμαστε σε καμιά περίπτωση ότι κάνουν οτιδήποτε μεμπτό! Κάθε άλλο! Οι τράπεζες ακολουθούν μια εξαιρετική
 24. 24. Δέντρα BG: Το μόνο περιουσιακό στοιχείο που ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ σε διαστάσεις! Το ξέρατε ότι τα δέντρα σε οργανωμένες φυτείες έχουν στατιστικάλιγότερες πιθανότητες ολικής καταστροφής από οποιαδήποτε οικοδομή;
 25. 25. Κλείνοντας, ας δούμε μια σύγκριση της απόδοσης ακινήτου αξίας €120,000 και10,000 μικρών δέντρων Better Globe ίδιας αξίας.Σ’ αυτό το παράδειγμα βάλαμε ότι η τιμή των ακινήτων θα συνεχίσει ναανεβαίνει 10% ετησίως όπως ήταν τα τελευταία 20 χρόνια (πράγμα μάλλοναπίθανο πλέον!), ενώ η τιμή της ξυλείας θα ανεβαίνει ΜΟΝΟΝ 7% το χρόνο, καιόχι 15% όπως την τελευταία δεκαετία, ή 25% όπως το 2009! Συνδυάζονταςαυτά τα δεδομένα μαζί με το μεγάλωμα του δέντρου τότε βλέπουμε ότι τοακίνητο σε 20 χρόνια αποκτά αξία €807,300 (καθόλου άσχημο κέρδος!), όμωςτα δέντρα αποκτούν αξία €5,804,527! Αν και αυτό το νούμερο σας τρομάζει,αρκεί να σας θυμίσουμε ότι ένα δέντρο mukau δίνει σήμερα €250 ξυλεία. Αν ηξυλεία του σε 20 χρόνια φτάσει τα €584, τότε τα 10,000 σας δέντρα θα αξίζουν€5,804,000! Έτσι απλά!Γιατί τα δέντρα Better Globe είναι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο στον κόσμο τοοποίο ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ συνεχώς σε διαστάσεις!Το ξέρατε ότι τα δέντρα σε οργανωμένες φυτείες έχουν στατιστικά λιγότερεςπιθανότητες ολικής καταστροφής από οποιαδήποτε οικοδομή;Επιπλέον, η Better Globe για κάθε δέντρο που αγοράζετε φυτεύει και ένα εφεδρικόδέντρο σε μια άλλη από τις 4 φυτείες που διαθέτει!ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΑΖΙ!
 26. 26. Ο ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ! ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΦΡΙΚΗΣτο χάρτη βλέπουμε μερικές από τις πιο μεγάλες συμφωνίες επεκτάσεων φυτειών που έκαναν εταιρείες, τα τελευταία χρόνια. Μιλάμε για τεράστιεςεπενδύσεις σε οργανωμένες φυτείες από εταιρείεςκολοσσούς, σε πάρα πολλές χώρες στην Αφρική!Αν ΣΗΜΕΡΑ η επένδυση σε φυτείες δέντρων στηνΑφρική δεν ήταν ασφαλής,θα ρίσκαραν τόσες πολλέςεταιρείες από τόσες πολλές διαφορετικές χώρες τα δισεκατομμύρια τους;
 27. 27. Και κάτι τελευταίο που επιβεβαιώνει την ασφάλεια τωνδέντρων σε φυτείες στην Αφρική. Σύμφωνα με άρθροστην εφημερίδα Φιλελεύθερος, η Αφρική είναι πλέον οπιο ασφαλής και ελκυστικός αναπτυξιακός καιεπενδυτικός προορισμός στον κόσμο σε θέματαφυτειών! Σ’ αυτό συμφωνούν και οι πλείστοι επενδυτικοίαναλυτές γι’ αυτό και βλέπουμε την τελευταία δεκαετίατεράστιες επενδύσεις από εταιρείες κολοσσούς, σεοργανωμένες φυτείες με ζαχαροκάλαμα βιοκαύσιμα,ιατρόφα, φοίνικες, κ.α! Αν ΣΗΜΕΡΑ η επένδυση σεφυτείες δέντρων στην Αφρική δεν ήταν ασφαλής, θαρίσκαραν τόσες πολλές εταιρείες από τόσες πολλέςδιαφορετικές χώρες τα δισεκατομμύρια τους;
 28. 28. 2. Ως Μέλος-Δωρητής: Αγοράζοντας πακέτα εισφορών 1 πακέτο εισφοράς κοστίζει €49 και περιλαμβάνει: › 2 δέντρα Better Globe δικά σας (άρα τα €30 είναι για εσάς). €19 για φιλανθρωπία με τον εξής τρόπο: › 2 δέντρα εισφορά σε άπορες τοπικές κοινότητες. › 500 λίτρα πόσιμο νερό. › €1,5 πηγαίνει στο πρόγραμμα μικροχρηματοδοτήσεων. › €1,5 πηγαίνει για το χτίσιμο και τη λειτουργία σχολείων. Τα 2 δικά σας δέντρα θα σας δώσουν ελάχιστο κέρδος εγγυημένο με γραπτό συμβόλαιο €368 + BONUS από αύξηση τιμής ξυλείας**Στην τελευταία πληρωμή θα προστεθεί ο πληθωρισμός και η αύξηση στην τιμή της ξυλείας!
 29. 29. Η δεύτερη επιλογή βοήθειας στην Better Globe είναι με την ιδιότητα του Μέλους ΔωρητήΩς Μέλος/Δωρητής αγοράζετε πακέτα εισφοράς. Το κάθε πακέτο εισφοράς κοστίζει €49και στη βάση γραπτού συμβολαίου περιλαμβάνει:2 δέντρα Better Globe δικά σας (άρα τα €30 είναι για εσάς και το μέλλον σας), καιτα υπόλοιπα €19 πηγαίνουν για φιλανθρωπία με τον εξής τρόπο:2 δέντρα δίνονται δώρο σε άπορες τοπικές κοινότητες.Εξασφαλίζονται τουλάχιστον 500 λίτρα πόσιμο νερό.€1,5 από κάθε €19 πηγαίνει στο πρόγραμμα μικρο-χρηματοδοτήσεων, και, τέλος,€1,5 από κάθε €19 πηγαίνει για το χτίσιμο και τη λειτουργία σχολείων.Το πρωτοποριακό σε αυτό το πακέτο είναι ότι και εσείς έχετε κέρδος, αφού τα 2 δέντραBetter Globe που σας ανήκουν θα σας επιστρέψουν πίσω €368 κέρδος, χωρίς μάλιστανα υπολογίσουμε και το σημαντικό μπόνους από την αύξηση στην τιμή της ξυλείας!Με αυτό τον τρόπο ο δωρητής για πρώτη φορά στα ιστορικά της φιλανθρωπίας, ξέρειακριβώς που θα πάνε τα χρήματα που δίνει, και έχει και συμφέρον για να μείνει πάνωστο πρόγραμμα για πάντα, γιατί το κέρδος από τα 2 δικά του δέντρα Better Globe είναιπολύ ψηλό!Αυτό στην Better Globe το ονομάζουμε διάφανη αειφόρα φιλανθρωπία που οδηγεί στηνολική λύση του προβλήματος αφού στόχο έχει να κάνει τους κατοίκους αυτάρκεις και τηγη τους ξανά γόνιμη, όπως είδαμε και στο φιλμάκι στην αρχή!
 30. 30. Πακέτο ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Σταθερού Μέλους/Δωρητή! Με ΜΟΝΟ €1.63 τη μέρα εξοικονο- μείτε €49 το μήνα. Αν αγοράζατε με αυτά τα χρήματα 1 πακέτο εισφοράς τον μήνα τότε θα αγοράζατε 24 δέντρα κάθε χρόνο.Συνολικό Κόστος Πακέτου: €5,262 Σύνολο φιλανθρωπίας: €4,560 Μετά τον 4ο χρόνο το 15% κέρδος κάθεχρόνο από το αραβικό κόμμι μειώνει καιμηδενίζει σταδιακά το ετήσιο κόστος των αγορών σας και μετά αρχίζετε να εισπράττετε καθαρά κέρδη!Τον 20ο χρόνο κόβονται τα 24 δέντρα της 1ης χρονιάς και με μέση καθαρή ετήσια αύξηση της ξυλείας 7% θα πάρετε €14,153 ή €1,179 τον μήνα! Και αυτό θα γίνεται ΚΑΘΕ χρόνο. Δεν τελειώνει ποτέ! Κάθε χρόνο θα αγοράζονται 24 δέντρα και θα κόβονται 24 δέντρα. Θα έχετε δηλαδή μόνιμα 384 δέντρα που θα σας πληρώνουν €1,179 κάθε μήνα!ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ €1,179 ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! €14,153 ÷ 12 μήνες = €1,179 το μήνα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
 31. 31. Παρόλο που ακόμα και με 1 πακέτο εισφοράς το κέρδος σας είναι πολύ ψηλό, τοπραγματικό όφελος έρχεται αν γίνετε Σταθερά μηνιαία Μέλη/Δωρητές. Ας δούμεαναλυτικά το πακέτο εξασφάλισης Σταθερού Μέλους/Δωρητή!Με ΜΟΝΟ €1.63 τη μέρα εξοικονομείτε €49 το μήνα. Αν αγοράζατε με αυτά τα χρήματα 1πακέτο εισφοράς τον μήνα τότε θα αγοράζατε 24 δέντρα κάθε χρόνο. Το συνολικόκόστος αυτού του Πακέτου για εσάς θα ήταν ΜΟΝΟ €5,262 πληρωτέο σε μια περίοδο 14χρόνων!Το συνολικό ποσό που θα προσφέρετε για φιλανθρωπία μέχρι το 20ο έτος θα είναι€4,560Μετά τον 4ο χρόνο το 15% κέρδος κάθε χρόνο από το αραβικό κόμμι μειώνει καιμηδενίζει σταδιακά το ετήσιο κόστος των αγορών σας και μετά αρχίζετε να εισπράττετεκαθαρά κέρδη!Τον 20ο χρόνο κόβονται τα 24 δέντρα της 1ης χρονιάς και με μέση καθαρή ετήσια αύξησηστη τιμή της ξυλείας μόνο 7% θα πάρετε €14,153 ή €1,179 τον μήνα!Και αυτό θα γίνεται ΚΑΘΕ χρόνο. Δεν τελειώνει ποτέ!Γιατί κάθε χρόνο που θα κόβονται 24 δέντρα, από τα κέρδη τους θα αγοράζονται πρώταάλλα 24 δέντρα!Θα έχετε, δηλαδή, μόνιμα 384 δέντρα που θα σας δίνουν μια μόνιμη συνταξιοδοτικήεξασφάλιση €1,179 το μήνα, η οποία μάλιστα κληρονομείται, και όλα αυτά με 1 πακέτοεισφοράς τον μήνα και συνολικό τελικό κόστος για εσάς μόνο €5,262! Ναι, καλάακούσατε. Το συνολικό ποσό που θα πληρώσετε εσείς σε μια περίοδο 14 χρόνων είναιμόνο €5,262! Δεν είναι μοναδικό; Σ’ αυτούς τους αβέβαιους καιρούς που ζούμε δεν θαάξιζε τον κόπο με μόνο €5,262! να δημιουργήσετε από μόνοι σας τη δική σαςσυνταξιοδοτική εξασφάλιση; Εσείς έχετε πλήρη εμπιστοσύνη στο κράτος;
 32. 32. ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΜΕΣΩΣ! ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!• Ολόκληρο το κοινωνικο-οικονομικό σύστημα βρίσκεται σε πρωτοφανή κρίση.• Οι εταιρείες αντιδρούν με απολύσεις και μειώσεις μισθών.• Οι κυβερνήσεις αντιδρούν με περισσότερες φορολογίες και λιγότερες κοινωνικές παροχές.• Αυτό αφήνει τον περισσότερο κόσμο ΑΔΥΝΑΤΟ, ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ & ΑΒΟΗΘΗΤΟ!• Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις αποταμιεύσεις και τις επενδύσεις σας;• Τι έχετε εξασφαλίσει για εσάς και τα παιδιά σας; ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!• Η υπερθέρμανση του πλανήτη απειλεί με λιώσιμο των πάγων στον Β.Πόλο.• Τα καιρικά φαινόμενα γίνονται όλο και πιο ακραία.• Το παγκόσμιο κλίμα κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο ζεστό και οι περίοδοι ξηρασίας όλο και μεγαλύτερες!
 33. 33. ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΙΝΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΑ, πρώτα απ’ όλα για εσάς!Ο κόσμος όλος σε διαρκή κρίση! Συνέχεια ακούμε για απολύσεις,μειώσεις μισθών και συντάξεων, περισσότερες φορολογίεςλιγότερες κοινωνικές παροχές και όλα αυτά χωρίς να μπορούμενα κάνουμε τίποτα! Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τιςαποταμιεύσεις και τις επενδύσεις σας μέχρι σήμερα? Έχετεεξασφαλίσει τίποτε για σας και τα παιδιά σας??Ο πλανήτης απειλείται από το λιώσιμο των πάγων στον ΒόρειοΠόλοΖούμε ολοένα και πιο ακραία καιρικά φαινόμενα.Το παγκόσμιο κλίμα κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο ζεστό και οιπερίοδοι ξηρασίας μεγαλύτερες!ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΑΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΩΡΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ
 34. 34. ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΜΕΣΩΣ! ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ! Κένυα, Αφρική, €19 ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΈΝΑ ΜΗΝΑ! Όσα ξοδεύεις εσύ για το φαγητό σου σε μια μέρα!
 35. 35. Σκεφτείτε μόνο ότι κάθε 14 δευτερόλεπτα ένα παιδάκι στην Κένυαχάνει τον προστάτη του, και εσείς έχετε σήμερα μια καταπληκτικήευκαιρία να δώσετε σωτήρια βοήθεια, να νοιώσετε ΥΠΕΡΟΧΑ, καινα ανταμειφθείτε και οικονομικά για αυτό!Από κάθε εισφορά 49€, που σας εξασφαλίζει την αγορά 2 δικώνσας δέντρων εξασφαλίζονται και 19€ για φιλανθρωπία.Το ξέρατε ότι στην Κένυα 19€ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΈΝΑ ΜΗΝΑ?Όσα ξοδεύετε εσείς για το φαγητό σας σε μια μέρα!Αν τώρα που η βοήθεια συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό κέρδοςγια εσάς, εσείς γυρίσετε την πλάτη, τι άλλο θα μπορούσε ναπεράσει ποτέ από μπροστά σας για να σας κάνει να δείξετε ταανθρώπινα σας συναισθήματα? Αν τώρα που μπορείτε να κάνετετεράστιο καλό κερδίζοντας και χρήματα δεν ευαισθητοποιηθείτε,αλήθεια, κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα κάνατε κάτι καλό? Μηναφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη! Δώστε σωτήριαβοήθεια, νοιώστε υπέροχα, και ανταμειφθείτε και οικονομικά γιααυτό!
 36. 36. «Όποτε έχεις μια ευκαιρία να κάνεις κάτι καλό σ’ αυτό τον κόσμο, και δεν το κάνεις, τότε σπαταλάς άδικα το χρόνο σου στη γη!» Roberto Clemente1. Εξυγίανση των οικονομικών εκατομμυρίων ανθρώπων.2. Συνταξιοδοτική, ιατροφαρμακευτική & σπουδαστική εξασφάλιση.3. Τεράστια εισροή χρήματος μέσα από το διαδίκτυο στην οικονομία της χώρας σας κατά την εξάπλωση της ιδέας σε όλο τον πλανήτη.4. Διάσωση του πλανήτη μέσα από επιχειρηματικότητα (ο μόνος τρόπος να προλάβουμε!)5. Διάσωση χιλιάδων παιδιών από έναν άδικο θάνατο!6. Καταπολέμηση της φτώχιας και της πείνας στην Αφρική μέσα από επιχειρηματικότητα (ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε!)ΜAZI ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Μαζί μπορούμε να φτιάξουμε μια καλύτερη υδρόγειο σφαίρα! (Better Globe)
 37. 37. Ο Roberto Clemente κάποτε είπε πως «Όποτε έχεις μια ευκαιρία να κάνεις κάτι καλό σ’αυτό τον κόσμο, και δεν το κάνεις, τότε σπαταλάς άδικα το χρόνο σου στη γη!»Σήμερα σας δίνεται μια καταπληκτική ευκαιρία να ξεκινήσετε να κάνετε τεράστιο καλό!Τεράστιο καλό στην εξυγίανση των οικονομικών εκατομμυρίων ανθρώπων, ξεκινώνταςπρώτα από τον εαυτό σας, μέσα από τη στοιχειώδη κατανόηση ότι όλοι πρέπει ναβάζουμε μέρος του εισοδήματος μας να δουλεύει για εμάς και το μέλλον μας, και όχιμόνο εμείς να δουλεύουμε για αυτό!Τεράστιο καλό σε εκατομμύρια ανθρώπους πάνω σε πολύ σοβαρά θέματα όπως ησύνταξη, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και οι σπουδές των παιδιών.Τεράστιο καλό στην οικονομία της χώρας σας, αφού πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ θαεισέλθουν στη χώρα μέσα από το διαδίκτυο κατά την εξάπλωση της ιδέας σε όλο τονκόσμο.Τεράστιο καλό για τη σωτηρία του πλανήτη, όχι μέσα από την πολύ αργή διαδικασία τηςεκπαίδευσης και αλλαγής συνηθειών, αλλά μέσα από επιχειρηματικότητα και κέρδος (ομόνος τρόπος να προλάβουμε!)Τεράστιο καλό στη διάσωση χιλιάδων παιδιών από έναν άδικο θάνατο! καιΤεράστιο καλό στην καταπολέμηση της φτώχιας και της πείνας στην Αφρική μέσα απόεπιχειρηματικότητα (ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε!)Όλα αυτά κανείς δεν μπορεί να τα κάνει μόνος του. Μαζί με εσάς, και μαζί με όσουςπερισσότερους ανθρώπους μπορεί ο καθένας να φέρει, όμως μπορούμε! Γι’ αυτόακριβώς το λόγο βρίσκεστε εδώ σήμερα!ΜAZI ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!Μαζί μπορούμε να φτιάξουμε μια καλύτερη υδρόγειο σφαίρα, και κατά τη διαδικασία ναεξασφαλίσουμε τη δικιά σας οικονομική ανεξαρτησία, αλλά και το μέλλον των παιδιώνσας!
 38. 38. Παρακαλώ επικοινωνήστε με το άτομο που σας έδωσε αυτή την παρουσίασηΚαλωσορίσατε στην Better Globe!

×