DUNIA PENUH

PELUANG

EDISI ASIA
LEBIH DARIPADA 100,000 AHLI DI

25
NEGARA
AUSTRIA
BOTSWANA
KANADA
CYPRUS
JERMAN
GREECE
HONG KONG
HUNGARY
ICELAND

IRELAND
...
ALAMILAH LEBIH BANYAK...
DENGAN

KEAHLIAN

Percutian yang menakjubkan
dengan harga khas buat
ahli-ahli sahaja

DREAMTRIPS ...
SINGAPURA
3 Hari/2 Malam
$249 seorang

• Penginapan deluxe di Marina Bay Sands yang bertaraf 5bintang
• Akses tanpa had ke...
VICTORIA FALLS,

ZIMBABWE
4 Hari/3 Malam
$399 seorang

• Penginapan Safari Victoria Falls
• Pelayaran matahari terbenam
• ...
BENAHAVIS,

SEPANYOL

4 Hari/3 Malam
$139 seorang
• Gran Hotel Benahavis 4-bintang
• Jarak berjalan ke bar-bar tapas dan
r...
PELAYARAN $69
SETIAP BULAN

Harga dalam Dolar A.S. Tidak termasuk tiket penerbangan, cukai pelabuhan dan yuran-yuran. Had ...
DREAMPRICE PROMISE
Jika anda menempah sesuatu DreamTrip dan pada masa yang sama mendapati pakej
percutian yang sama daripa...
DREAMTRIPS
CURATED BY ROVIA®

Melayari internet untuk mencari sama ada harga-harga itinerari
anda sudah turun… dan memerha...
FAEDAH-FAEDAH KHAS

UNTUK AHLI SAHAJA
• Kalendar DreamTrips yang luas
• Laman web tempahan pelancongan peribadi
• Hadiah u...
DREAMTRIPS LIFE

KEAHLIAN

Yuran pendaftaran $199 99
 
+ yuran bulanan $49.98
Syorkan 4 pelanggan, dan yuran
bulanan anda ...
DREAMTRIPS REWARDS
Anugerahkanlah diri anda hari ini! Dapatkan DreamTrips Points untuk
setiap dolar yang anda belanjakan u...
JADILAH SEORANG

WAKIL *

yuran pendaftaran $99.95
+ $10.99 yuran bulanan

*Tiada pembelian produk yang diperlukan untuk m...
RUJUKKAN
SEORANG

RAKAN

DAPATKAN TERUS KOMISYEN $20
Komisyen dibayar atas jualan produk sahaja.
RUJUKKAN 4
PELANGGAN,
dan yuran bulanan anda dikecualikan! *

*Tidak terdapat di Kanada. Empat pelanggan mestilah kekal ak...
RUJUKKAN 6
PELANGGAN…

$20

$20

$20

$20

$20

$20

PASUKAN KIRI: 3 JUALAN + PASUKAN KANAN: 3 JUALAN = KITARAN

+$100
+$1...
DAPATKAN PENDAPATAN

DENGAN PASUKAN ANDA.

TERUSKAN MENDAPAT
BONUS MELALUI JUALAN
PASUKAN ANDA.
WINGS

& WHEELS

LANGKAH 1: RUJUKKAN 4 DAN DAPATKAN SAYAP ANDA
Empat pelanggan anda mesti kekal aktif setiap kitaran bil u...
MULA MENDAPATKAN

PENDAPATAN SAMPINGAN
30 pelanggan di sebelah kiri, 30 di sebelah kanan
WorldVentures, DreamTrips, dan Rovia dan logo-logo WorldVentures, DreamTrips, dan Rovia adalah tanda nama WorldVentures Ho...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

4 malay presentation

508 views

Published on

The world's #1 travel club is looking for pioneer leaders to open market, recruit, train and motivate the team. Contact me for details. Skype: bblueoceze

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
508
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
7
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

4 malay presentation

 1. 1. DUNIA PENUH PELUANG EDISI ASIA
 2. 2. LEBIH DARIPADA 100,000 AHLI DI 25 NEGARA AUSTRIA BOTSWANA KANADA CYPRUS JERMAN GREECE HONG KONG HUNGARY ICELAND IRELAND ISRAEL KENYA MALAYSIA MALTA BELANDA NORWAY POLAND RUSIA SINGAPURA SLOVENIA AFRIKA SELATAN SWEDEN U.K. A.S. ZIMBABWE
 3. 3. ALAMILAH LEBIH BANYAK... DENGAN KEAHLIAN Percutian yang menakjubkan dengan harga khas buat ahli-ahli sahaja DREAMTRIPS LIFE Beratus-ratus DreamTrips untuk dipilih Pasangan/teman/ tetamu + anak-anak DreamPrice Promise Perkhidmatan eksklusif dan layanan VIP
 4. 4. SINGAPURA 3 Hari/2 Malam $249 seorang • Penginapan deluxe di Marina Bay Sands yang bertaraf 5bintang • Akses tanpa had ke Sands SkyPark di Singapura, dengan dek pemerhatian, kolam infiniti dan Jacuzzi • Alamilah Wonder Full—Pertunjukan cahaya dan air yang terbesar di Asia Tenggara • Pemindahan berulang-alik dari Lapangan Terbang Changi Harga dalam Dolar A.S. Semua harga berdasarkan penginapan berganda. TIDAK termasuk tiket penerbangan. Tiada DreamTrip yang dijamin boleh didapati pada sebarang masa.
 5. 5. VICTORIA FALLS, ZIMBABWE 4 Hari/3 Malam $399 seorang • Penginapan Safari Victoria Falls • Pelayaran matahari terbenam • Pemandangan balkoni • Pengalaman Afrika yang unik, termasuklah penari-penari tradisional, pertunjukan gendang dan lauk-pauk tempatan dan antarabangsa • Makanlah di atas kawanan hidupan liar di tempat berkumpul penginapan itu sendiri Harga dalam Dolar A.S. Semua harga berdasarkan penginapan berganda. TIDAK termasuk tiket penerbangan. Tiada DreamTrip yang dijamin boleh didapati pada sebarang masa.
 6. 6. BENAHAVIS, SEPANYOL 4 Hari/3 Malam $139 seorang • Gran Hotel Benahavis 4-bintang • Jarak berjalan ke bar-bar tapas dan restoran-restoran bertaraf dunia • Kemasukan percuma ke spa dan pusat kesihatan dalam-lokasi • Sarapan harian Harga dalam Dolar A.S. Semua harga berdasarkan penginapan berganda. TIDAK termasuk tiket penerbangan. Tiada DreamTrip yang dijamin boleh didapati pada sebarang masa.
 7. 7. PELAYARAN $69 SETIAP BULAN Harga dalam Dolar A.S. Tidak termasuk tiket penerbangan, cukai pelabuhan dan yuran-yuran. Had umur mungkin dikuatkuasa apabila menempah pelayaran. Lihatlah DreamTrip berasingan untuk butir-butir. Percutian yang ditawarkan oleh Rovia hanya mengilustrasikan jenis harga percutian-percutian yang ditawarkan. WorldVentures tidak menjamin bahawa percutian-percutian yang spesifik, atau yang serupa dengannya, boleh didapati pada sesuatu masa.
 8. 8. DREAMPRICE PROMISE Jika anda menempah sesuatu DreamTrip dan pada masa yang sama mendapati pakej percutian yang sama daripada syarikat-syarikat lain untuk harga yang lebih rendah, dalam masa tujuh hari tempahan, DreamTrip anda dibiayai oleh kami! *DreamPrice Promise hanya boleh didapati untuk ahli-ahli semasa DreamTrips atau DreamTrips Life. Harga lebih rendah yang sewaktu mestilah untuk tempahan yang sama dalam transaksi tunggal. Untuk maklumat lanjut, layarilah www.dreamtrips.com/membership.
 9. 9. DREAMTRIPS CURATED BY ROVIA® Melayari internet untuk mencari sama ada harga-harga itinerari anda sudah turun… dan memerhati kadar-kadar tersebut dengan leibh dekat sehinggalah hari percutian anda. Jika harga yang lebih rendah dijumpai, kami akan menempah semula untuk anda untuk harga yang lebih murah. Untuk maklumat lanjut, layarilah www.rovia.com/why_rovia/price_pledge. PRICE PLEDGE Carilah tawaran yang lebih hebat untuk hari tempahan yang sama, dan kami akan memulangkan 150% daripada perbezaannya di Rovia Bucks!* Rovia Price Pledge hanya terdapat untuk Ahli-ahli semasa DreamTrips Life dan Pelanggan-Pelanggan yang Terpilih. *Harga lebih rendah yang serentak mestilah untuk penerbangan atau tempahan hotel yang sama, dalam transaksi tunggal, dan semua dokumentasi mestilah diterima sebelum 11:59 p.m. Waktu Sentral pada hari tempahan.
 10. 10. FAEDAH-FAEDAH KHAS UNTUK AHLI SAHAJA • Kalendar DreamTrips yang luas • Laman web tempahan pelancongan peribadi • Hadiah untuk pelancongan yang ditempah di laman anda • Perkhidmatan rencam • Tawaran-tawaran tempatan harian yang eksklusif • Menghos DreamTrips (dalam percutian-percutian terpilih)
 11. 11. DREAMTRIPS LIFE KEAHLIAN Yuran pendaftaran $199 99   + yuran bulanan $49.98 Syorkan 4 pelanggan, dan yuran bulanan anda dikecualikan! * *Empat pelanggan mestilah kekal aktif dalam setiap kitaran bil. Tidak terdapat di Kanada. Harga dalam Dolar A.S.
 12. 12. DREAMTRIPS REWARDS Anugerahkanlah diri anda hari ini! Dapatkan DreamTrips Points untuk setiap dolar yang anda belanjakan untuk yuran keahlian anda. Untuk maklumat lanjut, layari dreamtrips.com/rewards. Mata yang didapati berdasarkan pilihan keahlian. Maksimum DreamTrips Points bulanan yang boleh didapati ialah 55. Maksimum 200 DreamTrips Points untuk setiap pendaftaran baru. Untuk Terma & Syarat Penuh, layari www.dreamtrips.com/rewards
 13. 13. JADILAH SEORANG WAKIL * yuran pendaftaran $99.95 + $10.99 yuran bulanan *Tiada pembelian produk yang diperlukan untuk menjadi seorang Wakil. Harga dalam dolar A.S. *Untuk pemastautin United Kingdom: 1. Ia dilarang untuk seorang promoter atau peserta skema perdagangan untuk memujuk seseorang untuk membuat bayaran dengan menjanjikan faedah daripada mendapatkan pihakpihak lain untuk menyertai skema tersebut.
 14. 14. RUJUKKAN SEORANG RAKAN DAPATKAN TERUS KOMISYEN $20 Komisyen dibayar atas jualan produk sahaja.
 15. 15. RUJUKKAN 4 PELANGGAN, dan yuran bulanan anda dikecualikan! * *Tidak terdapat di Kanada. Empat pelanggan mestilah kekal aktif dalam setiap kitaran bil.
 16. 16. RUJUKKAN 6 PELANGGAN… $20 $20 $20 $20 $20 $20 PASUKAN KIRI: 3 JUALAN + PASUKAN KANAN: 3 JUALAN = KITARAN +$100 +$100 +$250 =$570 BONUS KITARAN BONUS KITARAN BERGANDA BONUS JUALAN PERIBADI DENGAN SEMUA JUALAN DAN BONUS* *Komisyen hanya dibayar untuk jualan produk sahaja. Berdasarkan empat tempoh pembayaran mingguan berturut-turut dalam lapan minggu pertama pendaftaran. Untuk maklumat penuh, lihat pelan peraduan di www.worldventures.biz.
 17. 17. DAPATKAN PENDAPATAN DENGAN PASUKAN ANDA. TERUSKAN MENDAPAT BONUS MELALUI JUALAN PASUKAN ANDA.
 18. 18. WINGS & WHEELS LANGKAH 1: RUJUKKAN 4 DAN DAPATKAN SAYAP ANDA Empat pelanggan anda mesti kekal aktif setiap kitaran bil untuk mengekalkan kelayakan. Yuran bulanan dikecualikan! LANGKAH 2: BANTU 4 WAKIL UNTUK MENDAPATKAN SAYAP MEREKA DAN DAPATKAN RODA ANDA Volum baru dan sedia ada yang diperlukan mesti dikekalkan dalam setiap kitaran bil untuk kekal layak. Untuk maklumat lanjut, lihat Pelan Peraduan di worldventures.biz. Yuran bulanan tidak dikecualikan di Kanada. Ilustrasi adalah berdasarkan jualan produk baru untuk DTL di pasaran A.S.
 19. 19. MULA MENDAPATKAN PENDAPATAN SAMPINGAN 30 pelanggan di sebelah kiri, 30 di sebelah kanan
 20. 20. WorldVentures, DreamTrips, dan Rovia dan logo-logo WorldVentures, DreamTrips, dan Rovia adalah tanda nama WorldVentures Holdings LLC. © 2014 WorldVentures Holdings, LLC. Hak Cipta Terpelihara. Sebarang penggunaan yang tidak dibenarkan adalah bercanggahan dengan mana-mana undang-undang yang berkenaan.  Untuk kegunaan pasaran-pasaran di luar Amerika Syarikat sahaja. WorldVentures Marketing Pte. Ltd. 190 Middle Road, #19-05, Fortune Centre, Singapore 1888979 WorldVentures Marketing LLC 5360 Legacy Dr., Building 1, Suite 300, Plano, TX 75024 WorldVentures Marketing (Hong Kong) Limited 36/F Tower Two, Times Square, 1 Matheson Street, Causeway Bay, Hong Kong

×