Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
OpenStreetMap “Krijoni hartën tuaj”
OpenStreetMap
Google Maps
Çka është OpenStreetMap? <ul>OpenStreetMap krjion dhe siguron të dhëna gjeografike si rrugët apo të dhëna të tjera gjeogra...
Historia e OpenStreetMap <ul><li>Steve Coast , 2004
JOSM </li></ul>
Arritjet e OpenStreetMap <ul><li>Për disa vetëm hobi e për disa projekt shumë seriozë
Ekipi humanitar i OpenStreetMap (HOT) </li><ul><li>Gaza – Haiti
Kolombia
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Prezentimi ne Prizren per librin " OpenStreetMap Krijoni harten tuaj"

1,216 views

Published on

Published in: Technology, Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Prezentimi ne Prizren per librin " OpenStreetMap Krijoni harten tuaj"

 1. 1. OpenStreetMap “Krijoni hartën tuaj”
 2. 2. OpenStreetMap
 3. 3. Google Maps
 4. 4. Çka është OpenStreetMap? <ul>OpenStreetMap krjion dhe siguron të dhëna gjeografike si rrugët apo të dhëna të tjera gjeografike. Ky projekt ka filluar pasi që hartat e tjera që mendojm që janë të lira për tu përdorur kanë kufizime ligjore ose teknike në përdorim. Ndalon njerëzit nga përdorimi i tyre në mënyrë kreative, produktive ... </ul>
 5. 5. Historia e OpenStreetMap <ul><li>Steve Coast , 2004
 6. 6. JOSM </li></ul>
 7. 7. Arritjet e OpenStreetMap <ul><li>Për disa vetëm hobi e për disa projekt shumë seriozë
 8. 8. Ekipi humanitar i OpenStreetMap (HOT) </li><ul><li>Gaza – Haiti
 9. 9. Kolombia
 10. 10. Kili
 11. 11. Shkodër </li></ul></ul>
 12. 12. Përforcimi i institucioneve
 13. 13. Përfitimet Ekonomike
 14. 14. OpenStreetMap “Krijoni harten tuaj” <ul><li>Hyrje në OpenStreetMap
 15. 15. Fillimi me OpenStreetMap
 16. 16. GPS – Global Position System
 17. 17. Programet të editimit të OpenStreetMap
 18. 18. Vetitë e hartës </li></ul>

×