Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

BeachVacance - Фирма за Хотелска Анимация | Hotel Animation Company - Presentation

445 views

Published on

BeachVacance е водеща фирма за Хотелска Анимация, лидер в сферата на аниматорските услуги и забавления в туризма. Хотелска Анимация : Това е услугата, която нашият екип от аниматори предлага с увереност и самочувствие. Благодарение на опита, който сме придобили в различни хотели и туристически комплекси по целият свят, ние се превърнахме в една от водещите фирми за предлагане на услугата "Хотелска Анимация", за деца и възрастни.Предлагаме качествен Анимационен продукт - без аналог. Специализирани сме в сегментите: Детска Анимация, Спортна Анимация, както и Вечерни шоу програми.
Кандидатствай за работа тук: https://www.beachvacance.com/animator...
Или на този линк: https://www.jobs.bg/company/189734

EN: BeachVacance - Hotel Animation and Entertainment Company.
Hotel Animation in tourism: This is the service that our proffesional Animation team offers with confidence and assurance! Thanks to the experience we have gained in various hotels and tourist complexes all over the world, we have become one of the leading companies for offering the Hotel Animation service for children and adults. We offer quality Animation product - without analogue. We specialize in segments: Kids Animation, Sports Animation, and Evening Shows.
Apply for a job As hotel Animator - Entertainer : https://www.beachvacance.com/animator...
Or here: https://www.jobs.bg/company/189734 За контакти:
Email: office@beachvacance.com
Tel: +359 883 339 696 ; +359 893 005 510
https://www.beachvacance.com
https://www.linkedin.com/in/beachvaca...
https://www.facebook.com/BeachVacance/
https://twitter.com/beachvacance

Published in: Entertainment & Humor
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

BeachVacance - Фирма за Хотелска Анимация | Hotel Animation Company - Presentation

 1. 1. Здравейте и добре дошли в нашият свят!
 2. 2. Кои сме ние и с какво се занимаваме? Ние сме BeachVacance, и сме водеща фирма за предлагане на Аниматорски услуги и Анимационни програми по Българското черноморие. На пазара сме повече от 10 години, като фирма, а преди това сме работили в бранша и имаме опит повече от 15 години... Работили сме в няколко държави: България, Гърция, Кипър, Испания и Египет, от където сме натрупали безценен опит, който успешно прилагаме в много хотели и ваканционни селища.
 3. 3. Каква е основната ни дейност? Основната дейност на нашата компания е предлагане на Цялостна хотелска анимация, за деца и възратни във висококатегорийни хотели - 4 и повече звезди. В детайли ще Ви запознаем в следващите слайдове. Там ще добиете по-пълна представа какво е Детска Анимация, какво е Спортна Анимация, както и ще получите най-общо описание на вечерните шоу програми, които са изпълнявани от нашият екип от аниматори.
 4. 4. Нашите изисквания към бъдещите аниматори. Най-вероятно се питате „Какви качества трябва да притежавам за да бъда аниматор?“ На първо място – Желание за развитие и стремеж към учене и себедоказване. Много е вярна поговорката, че „Никой не се е родил научен!“ Стига човек да има амбиция да се развива и да се учи – няма граници пред него. Разбира се, колкото повече умения имате – толкова по-добре.
 5. 5. Детски аниматори. Нека навлезем по-детайлно в теоритическата част на позициите, като започваме с „Детски Аниматор“ Най-общо казано твоите задължения ще бъдат да забавляваш и наглеждаш децата в детския клуб или извън него. В детския клуб родителите оставят децата си само ако са над 4 години. Нашата роля е да организираме престоя на децата, като следваме предварително изготвена програма за целта. В тази програма са включени тематични дни, в които или се изработват различни сувенири и подаръци, или всички заедно с децата се маскираме, като пирати, или като индианци, или като хавайци... Част от децата стоят в детския клуб с поне един аниматор, докато другите могат да бъдат извеждани навън, около басейна, където да търсят съкровища по предварително изготвена карта, например.
 6. 6. Детски аниматори. Най-общо казано: Ролята на детските аниматори е да организират времето на децата по най-приятния и забавен начин. Имаме голям набор от игри и тематични дни, с които в последствие ще запознаем всички детски аниматори. Въпреки това, ще разчитаме и на Вашата креативност и опит, дори и да не сте работил/а, като аниматор. Все пак имате опит, като дете и със сигурност си спомняте доста игри, които сте играли с приятели.  Най-общо казано, това са Вашите задължения през деня, като всички детски аниматори работят заедно и си помагат, без значение, кой е в детския център и кой отвън – ние всички сме един екип и разчитаме един на друг.Работното време на детския център, обикновено е 6 часа на ден, от които 3 преди обяд и 3 следобед. Например от 9:30 до 12:30, след това имате почивка до 15:00, а след това работим от 15:00 до 18:00.
 7. 7. Детска дискотека. Детската дискотека е това, което всички деца, а и възрастни очакват с нетърпение в края на деня. Всички деца се събират на сцената или на обособеното място за това, в съответния хотел и заедно с аниматорите танцуват различни детски песнички. Всяка една от песничките е с хореография, която трябва да научите. Имаме видео клипове, които ще Ви изпратим и от където можете в къщи да научите песничките, които са много лесни и забавни. Детската дискотека се води ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с костюми и минимум от 2-ма аниматори, като единият е водещ с микрофона. Децата застават в кръгче, правейки голяяям кръг, а аниматорите са един срещу друг в кръга, като си помагат да задържат дечицата, понеже много често в танците, формата на кръга се разваля.В по-големите хотели са поне 3-ма аниматори на детска дискотека, като 2-ма са на сцената, а 1 аниматор DJ и им пуска музика и светлини. Преди всяка песничка водещият с микрофона, обявява следващата песен и кара децата да броят до 3 на различни езици, за да знае DJ-я коя песен да пусне и кога. Детската дискотека е с продължителност около 50 мин., от 20:00 до 20:50, след което следват 10 мин. почивка и подготовка за вечерното шоу, а в 21:00 започва вечерното шоу за възрастни, което отново е по програма и предварително обявено на информационните табла в хотела.
 8. 8. Спортни Аниматори. В общи линии това беше за теоретичната част за детските аниматори... Сега е ред на спортните. Като спортен аниматор, Вашите задължения ще включват организиране на различни игри за възрастните (над 18г.) гости в хотела. В Спортната ни програма, отново имаме множество игри и активитети, които са предварително обявени на информационните табла в хотела. Тези игри са еднакви всеки ден и започват в един и същи час. Идеята на тази практика е, че туристите свикват с последователността на игрите и на 3-тия ден от престоя си, те знаят в 11:00 какво следва, като програма. Спортната програма включва неща, като Сутрешна гимнастика, Йога, Дартс, Тенис на маса, Пилатес, Стречинг, Водна гимнастика, Футбол, Волейбол (воден и стандартен), Петанк (Бочия), Зумба, Уроци по танци, Водна топка и много много други. Вашата роля, като спортен аниматор е следната: Ако играта, която ще водите започва в 11:00, трябва в 10:50 да направите Анонс по микрофона, като обявявате: „Скъпи гости след 10 минути започва нашата Водна гимнастика (например)“. След това обикаляте басейна и каните всички, един по един, да се присъединят към играта.Много важен момент е, че винаги ще има хора, които не искат да стават от шезлонга или пък искат да пият бира на бара...Не трябва това, че някой Ви казва „Не искам да участвам“, да Ви обезсърчава и натъжава, напротив, казвате му „Днес няма проблем, но утре ще Ви чакам“, например. Просто се усмихвате и се насочвате към следващият турист. В 11:00, непосредствено преди започването на самата игра, отново правите анонс по микрофона „Скъпи гости сега започва нашата Водна гимнастикааа“. Като говоренето по микрофон трябва да бъде с ентусиазъм и винаги на края на изречението, тона Ви трябва да завършва нагоре. Опитайте да се запишете с телефона си и после чуйте как звучите. Трябва да направите анонса така, че да излъчва позитивно настроение.
 9. 9. Спортни Аниматори. Всеки активитет или игра е с продължителност 30-40 мин.Ако водната гимнастика е от 11:00 до 11:35, Вашата следваща игра ще бъде след 30-40 мин, в които Вие да вземете глътка въдух, да пиете вода и да се подготвите за следващата си игра. Игрите при повечето хотели, в които екипите от аниматори са над 2 човека, се застъпват, по програма са обявени на всеки 30 мин., като се редувате с колегите, на ротационен принцип. На част от игрите, раздаваме и награди на победителя – коктейли, дипломи и т.н., което се обявява тържествено на сцената или до басейна, пред всички туристи. В общи линии това е Вашата роля, като спортен аниматор през деня, в часовете от 09:30 до 12:30, след това имате почивка до 15:00 и после работим от 15:00 до 18:00. В програмата ни има и нещо наречено „Ентранс“, който започва в 18:00 или 18:30, и за който ще говорим малко по-късно. Детската дискотека трябва да се знае от всички Аниматори – Детски и Спортни. В началото танцуват всички аниматори, като 1 е DJ и всяка вечер се въртите на тази позиция, за да знаете и как се пуска музика и светлини. След като научите всички песнички и се чуствате готови да водите детска дискотека, започвате да имате почивка от детска дискотека, което значи, че трябва да сте на сцената в 20:45, за да сте готови за вечерната програма, в която участват всички аниматори.Почивката от детска дискотека е веднъж на 3 или 4 дни, според екипа, като се въртите всички аниматори един след друг. Започвате да почивате, след като сте се научили как се води детска дискотека и се справяте със задачата.
 10. 10. Вечерни Шоу програми. Най-жадуваната част от всеки аниматор – да бъде на сцена и да изкара най- запленяващото шоу пред публиката. Вечерните програми, които правим са много и разнообразни, според броя на аниматорите в екипа. В по-малките хотели се придържаме към по-малки програми, които са тип: Модерационни програми – водещия определя и съобщава на гостите какви са правилата на играта и те се състезават. Викторини, Караоке, Партита – Бяло парти, Латино парти, Хавайско парти и т.н., Музикални куизове за публиката (Пускат се песни, най-често от филми, които публиката трябва да познае и запише на предварително раздадени от аниматорите лист и химикал.). В по-големите екипи има танцувални шоу програми, които в отделни дни от вечерите се заместват с някои от по-горе посочените неща. Като танцувални програми разполагаме с набор от Българско фолклорно шоу, Ирландско танцувално (Майкъл Флетли – Lord of the dance), Around the world (песни от цял свят), Комедийни скечове, Мис и Мистър, Мъже срещу жени и много много други. Вечерната програма е с продължителност 1 час – от 21:00 до 22:00, като завършваме с клубен танц, който е съществена част от анимационната програма.
 11. 11. Клубен танц. Имаме няколко клубни танца, които са с хореографии и ще Ви бъдат изпратени, за да се запознаете с тях. Идеята на тези клубни танци е да вдигне настроението на хората и да им предадем положителната енергия на аниматорите. В даден момент туристите започват да асоциират конкретните песни с Анимация и хотела.Да танцуват и да се забавляват изключително много на тях. Клубните танци са позитивни и изпълнени с настроние песни тип: Louis Fonci – Despacito, Enrique Iglesias – Bailando, Justin Timberlake – Can`t stop the feeling и други.
 12. 12. Клубен танц. Имаме няколко клубни танца, които са с хореографии и ще Ви бъдат изпратени, за да се запознаете с тях. Идеята на тези клубни танци е да вдигне настроението на хората и да им предадем положителната енергия на аниматорите. В даден момент туристите започват да асоциират конкретните песни с Анимация и хотела.Да танцуват и да се забавляват изключително много на тях. Клубните танци са позитивни и изпълнени с настроние песни тип: Louis Fonci – Despacito, Enrique Iglesias – Bailando, Justin Timberlake – Can`t stop the feeling и други. Клубните танци се изпълняват сутрин при начало на Анимационната програма, на видно място от всички аниматори. Ободряващ и зареждащ ефект за Аниматорите и за туристите, а също така е начин за перфектният старт на деня.
 13. 13. Какво получавате, работейки при нас? - На първо място: Коректно и приятелско отношение! Ние вярваме, че взаимното уважение и адекватното отношение към екипа ни е ключа за развитието на всички нас, като хора! При нас няма да почуствате унизително или назидателно отношение – напротив. Ние се стремим да помогнем на всички да покажат най-доброто от себе си и да разгърнат своя потенциал. - Настаняване в стая, в хотела, където работите или пък в квартира, която е близо до хотела –не повече от 6-7 мин. пеша.Всички места за настаняване, с които работим предлагат добри условия, настанени сте по 2 човека в стая, от еднакъв пол. - Няма да Ви настаним в общежития по 10 човека в стая, или в подземия с мухъл и т.н.Това е много важен момент, понеже има доста работодатели, които настаняват служителите си в неприемливи условия, което според нас не е ОК. - Адекватно и винаги навременно заплащане, до 10-то число (може и малко по-рано) на месеца, който сте изработили. Пример: започвате на 10.06 – до 10.07 ще вземете заплатата си за месец Юни. - Допълнителни бонуси! Изцяло зависи от Вас и представянето Ви. Ако се справяте добре, напредвате и се стремите да покажете най-доброто от себе си – неминуемо ще получите бонуси, изразени в парична стойност на края на месеца. Всичко в във Вашите ръце! - Трудов договор и осигуровки.
 14. 14. Какво получавате, работейки при нас? - 1 почивен ден на седмица – всяка седмица имате почивен ден. - Възможност да спортувате и да поддържате атлетична форма. - Храна и напитки на All Inclusive – в ресторанта, където се хранят туристите. Имате огромен избор от прясно приготвена храна – на корем. - Тиймбилдинги – всички във фирмата правим събирания, на които да се опознаем и да повдигнем Аниматорския си дух.  - Студент сте и Ви трябва ден, в който да отидете до университета? Няма проблем, само ни уведомете предварително! - Възможност да практикувате езиците, които владеете, както и да научите нови! - Шанс да се сприятелите с туристите и да бъдете спокойни, че имате приятели в няколко държави по света, където можете да отидете на гости. - Ако пък решите да учите в чужбина – вече имате познат и приятел, който може да Ви помогне. - И не на последно място получавате и НАЙ-ГОТИНАТА работа на света. Туристите идват при Вас с усмивка и позитивно отношение, защото знаят, че с Вас – тяхното забавление е гарантирано! 
 15. 15. Ако все още се колебаете, дали това е Вашата работа или имате други въпроси – свържете се с нас! тел. 0883 339 696 – Ева 0893 005 510 – Иван email: office@beachvacance.com

×