Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Een Circulaire Currency voor het land van MolensWat is Hollandser dan een molen? Een         Bijnamen voor Rood zijn Molen...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

De Windmolen Economie

638 views

Published on

Een concept palet voor een circulaire community currency gebaseerd op de windmolen. Rood-Wit-Blauw.

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

De Windmolen Economie

  1. 1. Een Circulaire Currency voor het land van MolensWat is Hollandser dan een molen? Een Bijnamen voor Rood zijn Molens ofmolen staat voor de kracht van de wind Grote Geerten. Die zijn vernoemd naardie het werk doet. Pure energie. Geert Nienhuis die in 1912 de Olle Strieder kocht in het Groningse Kantens.1 Rood is gelijk aan 1 kWh stroom Grote Geert ook de naam van de eersteopgewekt uit windenergie. Voor energie moderne windmolen van De Wind-uit aardolie of atoomkracht wordt geen centrale.Rood betaald.Zoals de wieken van de molen rondjes De korenmolen maalt het graan. Dedraaien, zo gaat ook zijn product elke bakker bakt er brood van. Het broodkeer weer een ronde door de molen. voedt de mens. De mens voedt de akker.Een watermolen bemaalt de polder. Als De akker geef het koren. Zo is ook dezede regen het water terugbrengt, maalt cirkel rond.de molen het weer weg. 100 Wit of 100 Baal staat voor 10 kg product in zijn gesloten levenscyclusHaalt iemand het product toch uit de De molensteen staat voor product datlevenscyclus, dan zijn latere generaties uit zijn levenscyclus is geraakt.het kwijt. Voedingsmiddelen gaanverloren in de Waddenzee via het riool. 100 Molensteen of 100 Blauw staatDit verlies hangt als een molensteen om voor 10 kg verloren stof.onze nek.

×