Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Careerspecialist Procestechniek | Eindhoven

73 views

Published on

Wil jij dromen waarmaken, heb jij een passie voor techniek in combinatie met recruitment en wil jij graag kandidaten op weg helpen naar hun droombaan? Solliciteer snel!

Published in: Career
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Careerspecialist Procestechniek | Eindhoven

  1. 1. Career Specialist procestechniek Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als Career Specialist? Krijg jij energie van het maken van de ideale match tussen opdrachtgevers en talenten. Wil je daarnaast graag meegroeien met de organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Werken bij Balans Balans is een professioneel en ambitieus bureau binnen de arbeidsbemiddeling. Als specialist in de branches Laboratorium en Procestechniek is Balans een vaste partner van diverse organisaties binnen de chemische, levensmiddelen-, (medisch)technologische en farmaceutische industrie. De kandidaten waarvoor wij bemiddelen hebben veelal een specialistische achtergrond. In de afgelopen 19 jaar zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met vestigingen in Arnhem, Leiden en Eindhoven. Ons werkgebied omvat heel Nederland en een deel van Vlaanderen. Wij zijn een ambitieuze en dynamische onderneming, met een sterk geloof dat het verwezenlijken van dromen en ambities en het ontplooien van talenten bijdraagt aan welzijn en voorspoed.
  2. 2. Career Specialist procestechniek Als Career specialist bij Balans Laboratorium of Procestechniek heb je een uitgebreid takenpakket. Je opereert in een specialistische markt en bemiddelt voor kandidaten vanaf MBO tot PhD niveau. Je werft en selecteert op hoog niveau, waardoor je de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgt. Je werkt vanuit onze vestiging in Eindhoven en wordt direct verantwoordelijk voor onze dienstverlening in een eigen werkgebied. Je verzorgt niet alleen de bemiddeling, maar ook het relatiebeheer en de verdere uitbreiding van je klantbestand door netwerken en acquisitie. Daarnaast ben je betrokken bij specifieke projecten die tot doel hebben de dienstverlening van Balans verder te optimaliseren. Wij zoeken een kandidaat: Met een afgeronde WO- of HBO- opleiding, bij voorkeur arbeids- en organisatiepsychologie, commercieel, bedrijfskundig, technisch of binnen ��n van de laboratoriumrichtingen; Bij voorkeur met ervaring binnen de arbeidsbemiddeling; Met uitstekende communicatieve vaardigheden, in het Nederlands en Engels; Die doortastend, energiek, punctueel en creatief is; Die zelfstandig kan werken en fulltime beschikbaar is; Die in het bezit is van een rijbewijs B.
  3. 3. Career Specialist procestechniek Geboden Bij Balans hebben wij persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel en bieden we je graag de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en/ of opleidingen. Daarnaast bieden wij een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling, bedrijfsfitness, cultuurabonnement en een gunstige pensioenregeling. Wil jij graag aan de slag als Career Specialist? Solliciteer direct! Meer informatie? Wil je meer weten over Balans en/of deze functie? Neem dan contact op met Mira den Ridder, Medewerker P&O via 088-8900849. Je sollicitatie kun je per e-mail sturen aan Mira.denRidder@balans.nu.

×