Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Safe Laser - Lágylézer kezelés - legmodernebb technika az otthonodba.

15 views

Published on

A lézerfény hatásai
gyorsítja illetve beindítja a szervezet gyógyulási folyamatait (biostimuláció)
fájdalomcsillapító, gyulladás és duzzanat csökkentő hatás
vér- és nyirokkeringés javító hatás
serkenti a sérült idegek regenerációját,
https://lagylezerkezeles.info

Published in: Healthcare
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Safe Laser - Lágylézer kezelés - legmodernebb technika az otthonodba.

 1. 1. A legtöbb családban van valaki, akinek ép fáj valami! A foga, a válla, a térde, a dereka, az ízületei, vagy a füle.
 2. 2. Sokan küzdenek valami gyulladással, betegségekkel. Mindenhol előfordulhat valami sérülés, sportbaleset.
 3. 3. Mindenki örülne neki, ha a gyógyulása ideje lerövidülne, s ha a sejtek magasabb fokozatra kapcsolnának, jobban működnének!
 4. 4. Mindenki szeretne a gyerekeinek gyorsan segíteni, ha valami fáj, és gyorsítani a gyógyulásukat természetes módon!
 5. 5. Mindenki szeretné, ha a sebei, vagy egy műtét nyomai hamar eltűnnének! Mindenki örülne, ha több energiája, jobb közérzete lenne!
 6. 6. Sokan szeretnének megszabadulni a fájdalmaiktól, de nem akarnak állandóan gyógyszereket szedni, vagy állandóan valami kezelésre várni a kórházban!
 7. 7. Sokan szeretnének megszabadulni a ráncoktól, bőrhibáktól, pattanásoktól és fiatalosan kinézni botox és injekciók nélkül!
 8. 8. Esetleg házi kedvencein szeretne segíteni, ha megsérülnek?
 9. 9. A legtöbb ember ma már a természetes megoldásokat keresi, és nem gyógyszerekkel akarja magát mérgezni, csupán elnyomva a tüneteket!
 10. 10. Van egy régi mondás, amivel minden ember egyetért: Csak a betegséget lehet elkapni, az egészséget választani kell!
 11. 11. A lézerkezelés már 40 éve hatékony ezeken a területeken, de sokáig csak kórházakban, drága és nagy készülékekkel, orvosi felügyelet mellett volt lehetséges!
 12. 12. Igazolt orvostechnikai eszköz, amely a következő területeken lehet jó hatással!
 13. 13. Széles körű felhasználási terület orvosoknak, sportolóknak, de magánszemélyeknek, otthon is!
 14. 14. A lézerfény hatásai -gyorsítja illetve beindítja a szervezet gyógyulási folyamatait (biostimuláció) -fájdalomcsillapító, gyulladás és duzzanat csökkentő hatás - vér- és nyirokkeringés javító hatás - serkenti a sérült idegek regenerációját
 15. 15. Sok mindent még nem is tudunk, mennyi mindenre jó a lágylézer!? Napról napra új tapasztalatok bizonyítják a lágylézer életminőség javító hatását!
 16. 16. Szeretné élvezni a lágylézer gyógyító erejét az otthonában? Szeretné használni a legmodernebb technikát, teljes biztonságban?
 17. 17. Ezentúl nem kell drága kezelésekre járni és várni! Mindig kéznél lehet a gyors segítség, amit naponta többször is használhat!
 18. 18. Nézze meg honlapunkat, a videókat, a tapasztalatokat, orvosi ajánlásokat és döntse el megér-e a családja egészsége egy ilyen befektetést!
 19. 19. Ne költsön kis teljesítményű, gyenge vagy hatástalan készülékekre! A polarizált lámpák hatása korlátozott és az áruk a tudásukhoz képest nagyon magas!
 20. 20. Ismerje meg a Safe Laser készüléket! Egy világújdonság, ami egyedülállóan megkapta az orvostechnikai eszköz minősítést és az eddigi fényterápiás eszközöknél sokszorosan hatékonyabb!
 21. 21. Hívjon és beszéljünk a részletekről és az ajándékokról, amikkel minden vásárlónkat meglepjük!
 22. 22. +36709359300 Nagy Gábor Hungary +436769282266 Bako Edit Ausztria wellnesskavehaz@gmail.com https://lagylezerkezeles.info

×