Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Otthoni munka online munka mindenkinek!

45 views

Published on

Kismamák, kisgyerekes anyukák akik a gyerek mellett szeretnének valami értelmeset csinálni, esetleg pénzt keresni online, otthonról!
Nyugdíjasok, akik még élni akarnak és szeretnének magukról, vagy szeretteikről gondoskodni a csekély nyugdíj mellett!
Bárki aki főállás mellett, tud és akar időt szakítani, arra, hogy plusz pénzt keressen, s idővel ha lehet a saját főnöke lehessen, felmondhasson!
Akik egyébként is az interneten dolgoznak, honlapjuk van, vagy egyébként is az internet előtt kell ülniük egész nap.
Bárki aki hisz a fejlödésben, az internet nyújtotta lehetőségekben, az online marketing erejében, és belemer kezdeni egy online vállalkozásba, ami nemzetközi szinten is építhető!
https://pluszpenzforras.info

 • ACCESS that WEBSITE Over for All Ebooks (Unlimited) ......................................................................................................................... DOWNLOAD FULL PDF EBOOK here { http://bit.ly/2m77EgH } ......................................................................................................................... DOWNLOAD FULL EPUB Ebook here { http://bit.ly/2m77EgH } ......................................................................................................................... Download Full PDF EBOOK here { http://bit.ly/2m77EgH } ......................................................................................................................... Download EPUB Ebook here { http://bit.ly/2m77EgH }
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • DOWNLOAD THI5 BOOKS INTO AVAILABLE FORMAT (Unlimited) ......................................................................................................................... ......................................................................................................................... Download Full PDF EBOOK here { http://bit.ly/2m77EgH } ......................................................................................................................... Download Full EPUB Ebook here { http://bit.ly/2m77EgH } ......................................................................................................................... ACCESS WEBSITE for All Ebooks ......................................................................................................................... Download Full PDF EBOOK here { http://bit.ly/2m77EgH } ......................................................................................................................... Download EPUB Ebook here { http://bit.ly/2m77EgH } ......................................................................................................................... Download doc Ebook here { http://bit.ly/2m77EgH } ......................................................................................................................... ......................................................................................................................... ......................................................................................................................... .............. Browse by Genre Available eBooks ......................................................................................................................... Art, Biography, Business, Chick Lit, Children's, Christian, Classics, Comics, Contemporary, Cookbooks, Crime, Ebooks, Fantasy, Fiction, Graphic Novels, Historical Fiction, History, Horror, Humor And Comedy, Manga, Memoir, Music, Mystery, Non Fiction, Paranormal, Philosophy, Poetry, Psychology, Religion, Romance, Science, Science Fiction, Self Help, Suspense, Spirituality, Sports, Thriller, Travel, Young Adult,
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

Otthoni munka online munka mindenkinek!

 1. 1. Otthoni munkát keres?Legyen Ön is GOP anyuka, GOP mami vagy papi! Gazdagodj Okosan Program
 2. 2. • Kismamák, kisgyerekes anyukák akik a gyerek mellett szeretnének valami értelmeset csinálni, esetleg pénzt keresni online, otthonról! • Nyugdíjasok, akik még élni akarnak és szeretnének magukról, vagy szeretteikről gondoskodni a csekély nyugdíj mellett! • Bárki aki főállás mellett, tud és akar időt szakítani, arra, hogy plusz pénzt keressen, s idővel ha lehet a saját főnöke lehessen, felmondhasson! • Akik egyébként is az interneten dolgoznak, honlapjuk van, vagy egyébként is az internet előtt kell ülniük egész nap. • Bárki aki hisz a fejlödésben, az internet nyújtotta lehetőségekben, az online marketing erejében, és belemer kezdeni egy online vállalkozásba, ami nemzetközi szinten is építhető! Kiknek nagy lehetőség az otthoni, online munka?
 3. 3. Mi az, hogy otthoni munka? • Otthonról irányítható, online, az internet segítségével végezhető munka. Sajnos az internet, főleg a Facebook tele van rengeteg hiteltelen, átverős, hazugságokra épülő ajánlattal, amik többsége valami pilótajáték, piramisjáték, ahol az új belépők pénzét osztják szét, egy darabig, majd bebukik becsődöl a cég és eltűnik a pénzzel! Vagy valami befektetési oldal, sokszor angol nyelvű, ahol hatalmas hozamokkal kecsegtetnek, vagy valami kattintgass ide oda, nézz videókat, weboldalakat, mert fizetnek érte igéretek, add oda a számitógéped tárhelyét pénzért, légy részvényese egy közösségi oldalnak ami majd legyőzi a Facebookot, vagy sorolhatnám még az extrémebbnél extrémebb blődségeket, miszerint például a Google is MLM-ben osztaná szét a pénzét stb. Szóval jól át kell gondolni mibe teszi az ember ha nem is a pénzét de az idejét, energiáját, hitelességét! Kicsit komolyabb dolog az affiliate marketing, amikor mások, általában, online termékeit reklámozod, általad létrehozott blogokon, honlapokon s ha a rendszer érzékeli, hogy rajtad keresztül ment oda forgalom, lett eladás, akkor fizetnek valami kis pénzt érte!
 4. 4. Az otthoni munka lényege: Otthonról végezhető, vagy bárhonnan a világon, vagyis nincs helyhez kötve, de még országhoz sem! Vállalkozás amit bárhova “magammal vihetek”, bárhonnan irányíthatom! Nem kell hozzá más, csak egy számitógép, internetes kapcsolat és megfelelő programok a gépen. Elkezdhető szakmai tudás nélkül is, de ha nem a szerencsére akarjuk bízni az eredményt, akkor érdemes és fontos legalább az alapokat megtanulni az internetről, az online marketingről, a közösségi oldalakról, a blogolásról és honlap készítésről! Elindíthat valaki egy saját vállalkozást is, például saját webáruházat, de ehhez azért komoly szakmai tudás kell, vagy sok pénz a szakemberek megfizetésére! A legjobb lehetőség, ha egy kész dologba állunk bele, és minden eszközt megkapunk, a mi feladatunk csak a profi eszközök használata, hirdetése, népszerűsitése, és forgalom generálása, amiért az adott cég jutalékot fizet!
 5. 5. Az otthoni munka előnyei! 1. Otthonról végezhető, nem kötelező kimozdulni, nem kell munkahelyre bejárni! Több időt tölthetünk a családunk közelében! 2. Mi vagyunk a magunk főnökei, mi osztjuk be a munkaidőnket! 3. Költséghatékony, az internet segítségével, szinte minden kapcsolattartás ingyenessé tehető! 4. Nincs helyhez kötöttség, egy kis tanyáról is lehet egy egész világra szóló hálózatot kiépíteni, vezetni! 5. Mi választjuk meg kikkel akarunk együtt dolgozni! 6. Kreatívak lehetünk, kibontakozhatunk, alkothatunk és sok folyamatot tudunk kontrollálni, ha kell változtatni!
 6. 6. Az otthoni munka “hátrányai”! • Kényelmessé tehet, magunknak gyenge kezű főnökei lehetünk! • Hamis elvárásokat táplálhatunk, automatikusan várjuk, hogy érdeklődők sőt vevők jöjjenek a honlapunkra! • Nehezebb és hosszabb bizalmat teremteni magunk számára, mint élő kapcsolatok, kommunikáció során, ahol ismernek, látnak minket! • A komoly sikerekhez, sok tudást kell elsajátítani, és jól alkalmazni! Nem elég a horgászbot, jó csali kell, jó helyen kell bedobni, és minél több botot használni, több helyen türelemmel, kitartóan! • Könnyen becsaphatjuk magunkat, hogy mi “dolgozunk” miközben olyan dolgokat teszünk – pld Facebookozás – ami alibi cselekedet, eredménye nincs! • A monitor mögé bújva, nem fejlődik a jellemünk, a személyiségünk, nem egészséges, ki kell tudni mozdulni és valós kapcsolatokat keresni és ápolni! • Könnyen félrecsúszhat a dolog, ha nem vagyunk elkötelezettek a céljaink felé, és vállalkozói hozzáállás helyett, könnyen szerencsejátékként kezeljük a webes jelenlétünket! Várunk, hogy majd rátalál valaki!
 7. 7. Miből is áll egy online vállalkozás?! • Termék vagy termékek, esetleg szolgáltatás értékesítése, megrendelések szerzése, üzleti érdeklödők toborzása online internetes eszközökkel! • Ha nem más termékeit értékesítjük affiliate marketingben, akkor kell saját termék, szolgáltatás és meg kell szervezni a kiszállítást, ügyfélszolgálatot stb. És persze a legfontosabb, hogy olyan termék legyen amire van bőséges felvevő piac és valós piaci igény, nagy a célcsoportja! • Ahhoz, hogy működjön a dolog, komoly összegeket kell befektetni nemcsak a termékelőállitásba, hanem az internetes megjelenésbe, honlapszerkesztésbe, hírlevélküldő rendszerbe, videomail rendszerbe, optimalizálásba, reklámozásba esetleg a honlap offline hirdetésébe is! Ahhoz, hogy a vállalkozás sikeres legyen sok minden szükséges! Ez a prezentáció abban segíthet, hogy találjon egy olyan vállalkozást, amit komoly befektetés nélkül, kockázat és veszteség félelme nélkül elkezdhet, felvállalható és bátran képviselhető, és amihez minden eszközt ingyen megkap, hogy akár nemzetközi szinten, több mint 76 nyelven dolgozhasson és pénzt keressen! Az se mindegy azonban, hogyan vállalkozik az ember?!
 8. 8. Miért kezdenek az emberek vállalkozásokba? • A maguk főnökei szeretnének lenni, és maguk szeretnék élvezni munkájuk gyümölcsét! • Szeretik a kihívásokat, és nem félnek a kockázattól, a felelősségtől! • Van egy nagyszerű ötletük és szeretnének belőle profitálni! • Nem szeretik a korlátokat, és a maximumot akarják kihozni, magukból, a lehetőségekből, és a jövedelemből is! • Vannak akik egyszerűen szerencsét próbálnak, és megpróbálnak, az alkalmazotti lét mellett, plusz jövedelemhez jutni. • És persze vannak a kényszervállalkozók, akik tulajdonképpen alkalmazottak, de a fizetést csak vállalkozóként számlázva vehetik fel!
 9. 9. Mi kell egy sikeres vállalkozáshoz? Lehet másolni, beállni a sorba és sokadiknak csinálni ugyanazt, csak esetleg jobban, szebben, gyorsabban mint mások! A nagy sikert azonban, mindig az egyedi elgondolás, ötlet, újdonság, technológia hozza meg! Egy ötlet! Valami olyan, amire igény van, aminek széles a célpiaca, amiért az emberek szívesen adnak pénzt, tehát eladható! Legyen az tárgy, termék, szolgáltatás, vagy szellemi termék!
 10. 10. Sok pénz! A vállalkozás mindig befektetéssel kezdődik, és sokszor minél nagyobb a vetés, annál nagyobb az aratás! De ha őszinték akarunk lenni, a veszteség is benne van a pakliban, ezért a kockázatvállalás mindig a vállalkozás része! Ezért nagyon megfontoltan és reális üzleti tervvel érdemes bármibe belekezdeni! Mi kell egy sikeres vállalkozáshoz?
 11. 11. Sok idő, türelem és kitartás! A vállalkozásában „nem fizetnek” azért, ha sokat dolgozik, csak akkor van „kifizetés”, ha van forgalom, s abból eredmény, profit! Ahhoz, hogy a befektetett pénz és munka megtérüljön, átforduljon a mérleg, vagyis több legyen már a bevétel, mint a kiadás, gyakran évek kellenek! Mi kell egy sikeres vállalkozáshoz?
 12. 12. Ezek hiányában, azonban ma, a hagyományos vállalkozások 80%-a tönkre megy, miután veszteségeit már nem tudja hitelekkel kitoldozni!
 13. 13. Nagyon sok vállalkozó, ezért ma felteszi magának a kérdést! Valóban ezt akartam mikor vállalkozóvá lettem?
 14. 14. Mi a baj a hagyományos vállalkozásokkal? 1. Magas kezdő tőke szükséges /3-5 millió/ 2. Saját árukészlet kell, befektetés, ami könnyen a nyakán maradhat! 3. Lassú a megtérülés, több év is lehet! 4. Általában beruházást, telephelyet igényel! 5. Önnek kell kitalálni, megalkotni, gyártani, értékesíteni a termékeket. 6. Már az elején kell cég vagy vállalkozói igazolvány, s ezzel az állam felé jönnek a kötelezettségek, akkor is, ha nincs bevétel!
 15. 15. Mi a baj a hagyományos vállalkozásokkal? • 7. Egyszer elvégzett munkáért egyszeri fizetés jár! • 8. Oda van kötve vállalkozásához, aktív állandó jelenlétet igényel! • 9. Sokszor nincs növekedési lehetőség! A pénz hiánya lekorlátozhatja a növekedési lehetőséget! Pld. Külföld felé. • 10. Állandóan fejleszteni kell mert lemarad a versenyben! • 11. Bonyolult könyvelés, elszámolások! • 12. Nagy a kockázat! Ha nem jön be a számítás, „az áru megmarad”, nincs igény a szolgáltatásra, a veszteség a vállalkozót terheli! Mindent saját pénzből kell fedezni, nagy a felelősség!
 16. 16. Természetesen vannak szárnyaló sikeres vállalkozások! De ezek mögött mindig van : - Bőséges anyagi forrás! - Komoly tudás, szakmai tapasztalat! - Olyan ötlet, találmány, fejlesztés ami komoly igényeket elégít ki! - A jó helyen jó időben esete! - Valami bevált rendszer, szisztéma! - És valljuk be őszintén, a jó kapcsolatok, jó helyen lévő barátok is sokszor besegíthetnek.
 17. 17. De mi van ha Önnek nincs: • Hatalmas tartaléka, befektethető tőkéje? • Nincs komoly szakmai tudása, amivel valami egyedit tudna feltalálni, amivel berobbanhat a világpiacra? • Ha valahogy sosincs jó helyen, jó időben! Nincsenek befolyásos barátai, híressé lett kollégiumi társai, gazdag szülei?! • Teljesen egyedül van, nincs semmilyen rendszer, szisztéma amihez kapcsolódhatna, ahol garantált lenne a képzés és a siker?!
 18. 18. - Nem kockáztat semmit, nem érheti veszteség! - Nem igényel beruházást, telephelyet, alkalmazottat, minimális a rezsi költség, nincs árukészlet! - Nem kell infrastruktúrát kidolgozni, hogy a termékek eljussanak a vevőinkhez. - Nem kell lekorlátozni az üzletkörét a környéken lakókra, hanem az egész világot a piacává teszi? - Nem kell állandóan függeni a divattól, az időjárástól, a változó trendektől. - Nem kell fejlesztésre, innovációra költeni, mert ezt is elvégzik helyettünk. - Nem kell egyedi ötleten gondolkodni, már bevált és kiváló referenciával rendelkező termékek és üzleti szisztéma birtokosává válhat! A befektetése minimális, a jövedelme nagysága korlátlan, a cég minden jutalékot kifizet! Mit szólna, ha mutatnánk egy vállalkozási lehetőséget ahol:
 19. 19. Mit szólna, ha mutatnánk egy vállalkozási lehetőséget ahol: - Nem kell az induláshoz vállalkozói igazolvány, van ideje beletanulni, bátran próbálkozhat, és munkája mellett, szabadidődben teheti le az alapokat!? - Minimális kezdő költséggel elindítható, olyan termékek vásárlásával, amit egyébként is megvenne, megvett idáig is minden nap mástól! - Ingyenesen, komoly szakmai támogatást, képzést, mentorálast kap! - Mindezek felett, egy olyan csapatba kerül, olyan embereket ismerhet meg, akik közül sok új barátai lehet, akik érdekeltek a sikerében! Ön választja meg, kikkel szeretne dolgozni! -Egyre kevesebb aktív jelenlétet igényel, út a passzív jövedelemhez!
 20. 20. Mi a passzív jövedelem? A passzív jövedelem egyáltalán nem munka nélkül szerzett jövedelmet jelent, hanem MÁS TÍPUSÚ munkát igényel. Abban az esetben, ha alkalmazottként, vagy önalkalmazottként (egyéni vállalkozó) dolgozunk, a munkánkért cserébe azonnal várjuk a fizetséget. Ugyanakkor cégtulajdonosként, hálózatépítőként először létre kell hoznom egy vállalkozást, ami nélkülem is működik, és ezt követően folyamatosan jövedelmet termel nekem. Ha valaki befektetőként szeretne magának passzív jövedelmet teremteni, akkor neki először is tőkére kell szert tennie, majd pedig egy jó befektetési lehetőséget érdemes megtalálnia. Az ingatlan birtoklása nemcsak jó befektetés lehet, persze ha nő az értéke, az is, de kiadva folyamatos passzív jövedelem forrás is lehet! Passzív jövedelem a szerzői jog, vagy felfedezés, szabadalom birtoklása is! DE passzív jövedelem forrás egy jól működő, aktív, jól felépített fogyasztói hálózat is, ahol a tagok önállóan veszik meg termékeiket havonta, az üzletépítők pedig önállóan építik a saját hálózatukat, mint saját vállalkozásukat, a mi állandó jelenlétünk, vagy folyamatos ösztönzésünk nélkül is! Egyszer elvégzett munkáért – tájékoztatás, beléptetés, képzés – egy életen át jutalék jön a cégtől, a tájékoztatás és képzés miatt elkötelezett fogyasztók és üzletépítők után!
 21. 21. A mi online vállalkozásunk előnyei: 1 . Minimális kezdő tőkével elkezdhető – ami nem is befektetés, hisz mindössze annyit tesz, hogy a saját új vállalkozásában veszi meg azokat a termékeket, amiket idáig is megvett máshol, ha igényes volt az egészségére és a megjelenésére. 2. Nincs saját árukészlet, mi nem értékesítünk, az a cég feladata, amihez odavezetjük az embereket, akik olcsóbban szeretnének vásárolni, törzsvásárlóként! 3. A megtérülés / bár mint mondtam, ez nem befektetés hanem vásárlás/ az indulás sebességétől fogva, már az első hetekben megtörténhet! 4. Beruházást, telephelyet nem igényel, nincs alkalmazott, nincs rezsi! 5. A kutatás, fejlesztés, a termék koncepció, a nagy ötlet a cég feladata, nem nekünk kell kitalálni, kísérletezni. A mi termékeink már 5 kontinensen, több millió embernél beváltak, mert valós eredményeket, élményeket adtak embereknek! Valós igényeket szolgálunk ki, a legjobb minőségben, legjobb áron, az egész világon! 6. A jutalék levásárolható, illetve felvehető.
 22. 22. A mi online vállalkozásunk előnyei: 7. Egyszer elvégzett munkáért, egy életen át jöhet a jutalék. Passzív jövedelem! 8. Nincs odakötve a vállalkozásához, ha jól indította el, építette fel, egy idő után már magától működik, passzív jövedelmet termel! A világon bárhova költözik, a vállalkozása vele megy, bárhonnan irányítható, a jutalék felvehető! 9. A növekedésnek nincsenek korlátai, se nemzetközileg, se jövedelemben! Akár 140 országból is jöhet a forgalma, úgy hogy sose járt ott! 10. A fejlesztés, a kiszolgálás, a számlázás, reklamáció kezelés, ügyfélszolgálat, könyvelés, kiszállítás mind, mind a cég feladata, szolgáltatása! 11. Nincs semmi kockázatunk, hisz amit „veszthetünk” az a kezdő termékek ára, amiket elfogyasztottunk és jót tettünk vele a testünknek. 12. Mivel a munkánk a termékek kipróbálása, terméktapasztalatok gyűjtése, termékbemutatók szervezése, termékek népszerűsítése, kóstoltatás, termék minták kiosztása, ezért költségként elszámolhatók a saját vitaminok, a sampon, és a kozmetikumok is. Minden utazás, telefonálás egyben nevezhető üzletépítésnek, hisz mindenkivel beszélhet a termékekről, így ezek is költségként leírhatóak!
 23. 23. Miért a Network marketing? „Inkább részesülök 100 ember munkájának 1%-ából, mint 1 ember munkájának 100%-ából” Paul Getty Az eladott termékek nyereségének nagy részét a cég, nem reklámra, boltokra, alkalmazottakra költi, hanem a rendszerben csatlakozott és hálózatot építő, saját fogyasztással rendelkező üzletépítők közt osztja szét, az elért szintek, eredmények alapján, jutalékként! Az MLM vállalkozás nem a saját vállalkozása, hisz a cég a vállalkozó, aki számláz a vevők felé! Ön független vállalkozóként marketing tevékenységet folytat aminek eredménye után jutalékot kap. Ezért fontos, hogy megfelelő megbízható céget válasszon, amire egész életre tervezhet!
 24. 24. Nem ügynöki munka, nem eladás! Az ügynöki munka, csupán egy szintes értékesítés. Igaz nem Öné a kockázat, az árukészlet, a felelősség, ha többet dolgozik, elvileg növelheti a bevételeit is! De ugyanúgy aktív jövedelem, mert ha nem csinálja, nem ad el, akkor nincs jutalék! Állandóan menni kell, címeket szerezni, ajánlásokat, rábeszélni…! A hálózatépítés lényege a passzív jövedelem képzése! Rendszer, szisztéma kiépítése, a hatástöbbszörözés alkalmazása! Fogyasztók és üzletépítők csatlakoztatása, képzése, akik azután már önállóan vásárolnak, és dolgoznak, építve a saját vállalkozásukat, amiből, mint szponzorok mi is részesedünk! Nem is nevezném online ügynöki tevékenységnek, mert nem igazán azok sikeresek akik eladni akarnak, hisz az emberek többsége utálja, ha valamit el akarnak adni nekik! Sokkal inkább a személyes kapcsolatok, a bizalom kiépítése a cél, s ha ez már megvan, akkor szívesen fogadnak el az emberek tanácsokat, üzleti ajánlatokat is! „Inkább részesülök 100 ember munkájának 1%-ából, mint 1 ember munkájának 100%-ából” Paul Getty
 25. 25. A network marketing lényege!
 26. 26. Egy hagyományos vállalkozás esetében az üzletnyitásra, mi a jellemző?! - A nyitás komoly anyagi befektetést jelent, milliókat! - Létfontosságú, hogy forgalmas, jó helyen legyen! - Reklámra, főleg az elején sok pénzt kell fordítani! - Komoly pénz a rezsi, az alkalmazottak fizetése, és közterhei, és természetesen a nyitó árukészlet! - A vevőkör elég leszűkitett, jellemzően a környékről jönnek be, kivéve a különleges hires helyek! - A vevők nagy része átjáró vendég, lehet, hogy csak egyszeri vásárló, többet nem jár arra! - Csak az egyszeri kiskereskedelmi haszon az amit egy vendég fogyasztásán kereshet! - Aktiv jövedelem, vagyis ha bezár, szünetel akkor nincs bevétel, elvesztheti a törzsvendégeket! - Állandó takaritást, karbantartást igényel…….. EGY ONLINE VÁLLALKOZÁSNÁL EZEK NINCSENEK, ÉS SOK KORLÁT MEGSZŰNIK!
 27. 27. Szokott másoknak ajánlani dolgokat? • Vannak dolgok amiket biztos Ön is ajánlott másoknak, de sose kapott érte pénzt! Így terjedt el anno az IWIW meghívásos alapon. De így szaporodik napról napra a Facebook, a Google és más weboldalak tábora! Ön posztol, tartalmat oszt meg, hozza az ismerőseit, a forgalmat az oldalra, és ők keresnek milliárdokat vele! Így terjedtek el a számitógépek, a Windows, az Apple! De így lesz népszerű egy jó étterem, mozi film, játék, vagy hotel is! Vagy gondoljon bele, mekkora vagyona lehetne, ha ön kezdte volna ajánlani másoknak a mobiltelefont, és ma csak 1 eurot kapna, minden eladott telefonból vagy percdíjból? - Vannak cégek, bankok stb akik ajánlási rendszert vezettek be, és ha ön hoz vevőket, ügyfeleket valami kedvezményt kap érte! Az MLM lényege is hasonló, de sokkal nagyobbak a visszaosztások a forgalomból, és nem csak a közvetlen ajánlásai után kap pénzt, hanem azok fogyasztása után is, akiket az ön által csatlakozott tagok hoznak be végtelen mélységig. Találjon valamit, ami egyre népszerűbb, nagy célcsoportot érint, és stabil cég van mögötte! MI A NÁLUNK ÉS MÁR 5 MILLIÓ EMBERNÉL BEVÁLT DXN-T AJÁNLJUK, ELMONDJUK MIÉRT!
 28. 28. Online MLM – mi az otthoni munka? • Aktív online munka: Egy cég termékeinek és az üzleti lehetőségnek a népszerűsitése az online marketing eszközeivel! • Saját készítésű illetve a cégtől kapott honlapok reklámozása, hírlevélfeliratkozók és érdeklödők gyűjtése, tájékoztatása, és kapcsolatépítés velük. Értékesítési csatorna kiépítése. Blogolás, egyéni, és üzleti márka kiépítése, valamilyen téma szakértőjévé válni, bizalom kiépítése, tanácsadói szerep. Webkonferenciákra meghívás, videó megosztások, videóhírlevelek kiküldése, közösségi oldalak használata. Cél, hogy az eredmény vásárlás, forgalom, új csatlakozók, az üzlet növekedése legyen, aminek hasznából a cég jutalékot fizet, több mélységben, vagyis nem csak az Ön munkája után, hanem azok után is, akik Ön alatt lépnek be különböző “mélységekben”, mások ajánlása munkája eredményeként! • Természetesen a vásárlókkal, csatlakozókkal, már személyesen is érdemes találkozni, bár online sokminden intézhető! A megfelelő ingyenes online eszközökkel távoli országokból is szponzorálhatunk tagokat. Nem hiszek a személyiség nélküli „teljesen automatizált” rendszerekben! Az emberek hús vér emberekhez akarnak csatlakozni, hiteles követhető vezetőkhöz! • Passzív online munka: Honlap optimalizálás, a jobb találatok elérésért, hogy minket találjanak meg egy adott téma után érdeklődök! Ez komoly munka de megéri! Mi kell egy sikeres működő online MLM-hez? Egy hiteles cég, kiváló termékek és megfelelő online eszközök, értékesítési csatorna, a népszerűsítéshez! EZ A Jeunesse!
 29. 29. A mi feladatunk: • Természetesen csak akkor érdemes belekezdeni, ha megismertük a termékeket, és elégedettek vagyunk a hatásukkal, sőt megszeretjük őket annyira, hogy akkor is megvennénk, és annyiért ha nem kapcsolódna hozzá üzleti lehetőség! A mi munkaeszközünk a saját terméktapasztalat, befektetünk az egészségünkbe! Ez garancia is a termékek minőségére, hisz ha nem lennének jók és hatékonyak, akkor senki se ajánlaná! Ez “kényszeríti” a céget a legjobb mínőség és ár felé! • Ha vannak jó tapasztalataink akkor megosztjuk másokkal, és vele együtt megmutatjuk a honlapokat, feliratkoztatjuk a videó hírlevél sorozatra ami azt is megmutatja, hogy ők is plusz pénzt kereshetnek azáltal, hogy leváltják eddigi fogyasztásukat, a saját cégük termékére, és segítenek másoknak is, hogy ők is regisztráljanak, és olcsóbban jussanak a termékekhez! Nem győzködünk senkit, a profi eszközök tájékoztatnak! Nem nyomulunk emberek felé, nem akarunk senkit meggyőzni, megváltoztatni, beszervezni akarata ellenére. Elérhetővé, megtalálhatóvá tesszük magunkat azok számára, akik megoldást keresnek, és már eldöntötték, hogy változtatni szeretnének, s csak az eszközt, céget keresik hozzá! Erre van az online marketing, a hirdetések, Facebook és sok hely. • Az Ön környezetében vannak akiknek fontos az egészségük, hisznek az egészséges életmód, a megelőzés fontosságában, vagy épp gyógyulni szeretnének? Szeretnének megfiatalodni, szebben kinézni, lefogyni? Van aki plusz bevételt, mellékállást, otthoni munkát keres, aki szeret utazni, aki nyelveket tud, és szeretné pénzre váltani, aki változtatni akar az életén? Nehéz feladat megmutatni nekik egy profi tájékoztató honlapot ami lehetséges megoldásokat kínál? •
 30. 30. Ugyanakkor az emberek vezetőket is keresnek, példaképeket, akiket tudnak követni és másolni! Ezért a sikerhez a feladatunk, hogy személyiségünkben fejlődjünk, vezetővé váljunk, akik tudnak motiválni, utat mutatni és másokat is segíteni, hogy ők is vezetővé, stabil követhető személyiséggé váljanak. Az MLM tulajdonképpen egy “rejtett vezetőképző”, messze túl mutat a termékek eladásán! Mi nem a feladatunk! 1. Nem kell specialistává válnia a termékekből, nem lesz Önből a csatlakozással természetgyógyász se orvos, nem az Ön feladata gyógymódokat, adagolásokat, termékajánlásokat adni. Vannak erre alkalmas képzések, videók, cikkek, szakemberek. De egyébként se foglalkozunk gyógyítással, a törvények alapján ezek a termékek élelmiszerek, így nem lehet gyógyhatást tulajdonítani nekik. A termékek és annak összetevői nem gyógyítanak, hanem a szervezet öngyógyitó képességeit, tulajdonságait erősitik meg, hogy sikeresen működjön és maga a szervezet, az immunrendszer fogja elvégezni a gyógyitó munkát. 2. Nem kell termékeket értékesíteni, személyesen eladni, bár szabad és lehetséges kisker haszonnal is dolgozni. De elsősorban hálózatépítéssel foglalkozunk, vagyis az embereket a céghez vezetjük és a cég szolgálja ki a vevőket, és a cég számláz. A mi munkánk az ajánlás és a cég bemutatása az érdeklödőknek. A mi feladatunk:
 31. 31. Mennyit lehet ezzel keresni? Nagy mértékben függ, a csatlakozás módjától, az indulás sebességétől! Mi másolódik? Mennyire hiteles valaki, helyes-e az attitűdje, vállalkozásként kezeli vagy szerencsét próbál?! Egyértelműen kimondható, hogy nem értékesítésből, kiskereskedelmi haszonból – bár ez is van – hanem hálózatépítési munkából lehet, akár 7-8 számjegyű passzív jövedelmet kiépíteni! Jellegzetessége, hogy eleinte úgy kell kitartóan dolgozni, hogy még nem kap sok pénzt, de később meg már úgy is kap egyre több pénzt, ha már nem dolgozik, a rendszer működik magától, az emberek az Ön közreműködése nélkül is vásárolnak és építik a saját üzletüket!
 32. 32. Milyen elkötelezettséggel, terhekkel jár ha csatlakozik? Mit veszíthet ha megteszi? SEMMIT!
 33. 33. Mérlegeljen! Az embereket mindig a vesztességtől való félelem illetve a nyereség iránti vágy sarkalja döntések meghozatalára! Amikor a megszerezhető nyereség, nagyobb mint a vele járó kényelmetlenség és veszteség! Nos mi nem akarunk és fogunk erre a lezárási fogásra támaszkodni! Nem húzunk el mézes madzagot, nem ígérgetünk, nem győzködünk senkit! Ez egy tájékoztató volt! Akit ez alapján érdekel a dolog, az megtalál minket, és segítünk neki! Mi nem megváltoztatni akarjuk az embereket, hanem azokat az embereket keressük, akik már készek a változásra, csak az eszközt keresik hozzá!
 34. 34. Gratulálok a döntéséhez! Ahogy Henri Ford mondta: Ha azt mondod meg tudod csinálni, vagy azt hogy nem tudod megcsinálni, mindenképp igazad van! Bárhogy is dönt, jól teszi! Az az Ön választása! A mi dolgunk a tájékoztatás volt! Válassza a sikert, a jólétet és teremtsen anyagi biztonságot szeretteinek és önmagának! A múlton nem tud változtatni, a jövő viszont a ma döntéseitől függ! Döntsön és cselekedjen! Ha konkrét céget és termékeket keres, írjon nekem a legjobbat mutatom és leszek a szponzora: bakoedit12@gmail.com Nagy Gábor és Bako Edit +36709359300

×