Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Jeunesse prezentáció bemutató - Bako Edit

14 views

Published on

Ismerd meg a lehetőséget ami átírhatja életed forgatókönyvét!
Csatlakozz a világ leggyorsabban növekvő cégéhez és légy egészségesebb fiatalosabb sikeresebb és élj jólétben!
https://thesecretsofalonglife.com/

Published in: Health & Medicine
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Jeunesse prezentáció bemutató - Bako Edit

 1. 1. Használd! Add tovább! Élj jobban!Használd! Add tovább! Élj jobban!
 2. 2. Mi a Network Marketing? Gyártó Importőr NagykerNagyker Kisker Fogyasztó Gyártó Lelkes fogyasztó Új Fogyasztó Saját haszon Saját haszon Saját haszon Saját haszon Közvetlenül a cégtől vásárol, elégedett és ezért tovább ajánlja, amiért jutalékot kap a cégtől. Ha tudatosan vállalkozásként ajánlja, és megtanítja a másikat, hogyan adhatja ő is tovább és kereshet pénzt, akkor a cég ezt a munkát bőségesen jutalmazza végtelen mélységig, emberen át. Vezetők születnek akik menedzselik ezt a növekedést! Nincs országhatárhoz kötve, egész világra kiterjedhet az ajánlás.
 3. 3. Az MLM lényege összehozni a kettőt! Az emberek megoldásokat keresnek A hálózat építő megoldásokat kínál Egészségügyi problémáikra A fiatalság megőrzésére A szebb és jobb kinézetre A betegségek megelőzésére A jobb közérzetre Nagyobb vitalitásra Anyagi szükségeikre Otthonról végezhető munkára Több szabadságra Anyagi biztonságra Boldogabb életre Jobb emberi kapcsolatokra Tanulásra, önfejlesztésre …. Táplálékkiegészítőket Kozmetikumokat Méregtelenítő kúrákat Diétát fogyást segítő termékeket Életmód programot Otthoni munkalehetőséget Passzív jövedelmet adó munkát Nemzetközi vállalkozás lehetőségét Képzéseket Karrier lehetőséget, elismerést Rendezvényeket ahol fejlődhet Új barátokat, jó csapatmunkát, közösséget
 4. 4. Hagyományos vállalkozás MLM • Magas kezdő tőke szükséges / 3-5 millió / • Saját árukészlet kell, befektetés, ami könnyen a nyakán maradhat! • Lassú a megtérülés, több év is lehet! • Általában beruházást, telephelyet igényel! • Önnek kell kitalálni, megalkotni, gyártani, értékesíteni a termékeket. • Már az elején kell cég vagy vállalkozói igazolvány, s ezzel az állam felé jönnek a kötelezettségek, akkor is, ha nincs bevétel! • Nagy a kockázat, sokat veszíthet! • Korlátozott növekedési lehetőségek! • Zömében aktív jelenlétet igényel, ha nincs jelen, leáll a bevétel is! Korlátozott nyitva tartás, vevőkör! • Nemzetközi piacra nehéz kilépni, mindenhol másképp lehet céget alapítani, adózni és bevezetni termékeket! • Ha nyugdíjba megy, és nincs, aki átvegye a céget, nem termel többé jövedelmet! • Minimális kezdő tőkével elindítható / 32-200 ezer / • Megtérülés akár az első hónapokban! • Nem igényel beruházást, telephelyet, alkalmazottat, minimális a rezsi költség, nincs árukészlet! • Nem elad, csak reklámoz, kiközvetít! • Nem kell induláshoz vállalkozói, elég akkor kiváltani, mikor már annyi stabil havi jövedelem van, és gyűlt össze, hogy érdemes felvenni! • Nincs kockázat, nincs mit veszteni, mivel nincs befektetés! • Korlátlan növekedési lehetőségek, akár nemzetközileg is! Az egész világon jelen lehet, bárhonnan dolgozhat irányithat, és élhet, s ott veszi fel a pénzt az egész világ forgalma után ahol él, az ottani törvények adózás alapján! • Egyszer elvégzett munkáért, egy életen át jutalék! • Egyre kevesebb aktív jelenlétet igényel, út a passzív jövedelemhez! • Korlátlan nyitva tartás, piac az egész világ! • Fiatalon nyugdíjba mehet, a passzív jövedelem, örökölhető és stabil bevétel lehet idős korban is, mikor már nem tud vagy nem akar dolgozni!
 5. 5. Miért a Network marketing? „Inkább részesülök 100 ember munkájának 1%-ából, mint 1 ember munkájának 100%-ából” Paul Getty Az eladott termékek nyereségének nagy részét a cég, nem reklámra, boltokra, alkalmazottakra költi, hanem a rendszerben csatlakozott és hálózatot építő, saját fogyasztással rendelkező üzletépítők közt osztja szét, az elért szintek, eredmények alapján, jutalékként! Az MLM vállalkozás nem a saját vállalkozása, hisz a cég a vállalkozó, aki számláz a vevők felé! Ön független vállalkozóként marketing tevékenységet folytat aminek eredménye után jutalékot kap. Ezért fontos, hogy megfelelő megbízható céget válasszon, amire egész életre tervezhet!
 6. 6. A sikeres és stabil MLM hálózat 5 alapja 1. Legyen a cég stabil és biztos alapokon állva, folyamatos növekedésben legyen! Legyen küldetése, és legyen társadalmi szerepvállalása. 2. Legyen a termék kiváló és valós igényeket elégítsen ki, legyen a TREND-ben! 3. Legyen a marketingterv igazságos, munkára ösztönző, motiváló, ugyanakkor támogassa a gyors kezdést, a gyors eredményeket és pénzbevételt, de meghagyva az emberek szabadságát a saját tempójukra, ne legyenek benne kényszerítő eszközök, hatalmas forgalmi elvárások amik miatt MLM sérültek születnek sok helyen, és rossz hírét viszik az MLM-nek! 4. Legyen a vezetés hiteles, példamutató, határozott, magabiztos és elérhető. Legyenek rendezvények és üzleti támogatás, motiváció. Legyen rendszeres oktatás, képzés és legyen a módszer másolható, tanulható! 5. Legyenek profi marketing eszközök, weboldalak, videók, webkonferenciák amik segítségével bárki be tudja mutatni az üzletet és termékeket szaktudás nélkül!
 7. 7. Küldetésünk A JEUNESSE CSALÁD POZITÍV HATÁST GYAKOROL A VILÁGRA AZÁLTAL, HOGY SEGÍT AZ EMBEREKNEK FIATALNAK ÉREZNI MAGUKAT ÉS FIATALNAK KINÉZNI, MIKÖZBEN EGYMÁST TÁMOGATVA FELSZÍNRE HOZZUK BELSŐ KÉPESSÉGEINKET!
 8. 8. Jeunesse számokban 6 év alatt elérte Az első 1 milliárdos forgalmat. 2018-ban már 1,46 milliárd dollár volt. 9 év alatt feljött a 13. helyre az MLM cégek listáján a forgalom alapján Top keresők 100-as lista 6. Kim Hui évi 10 200 000 $ 15. Stefania & Danien évi 4 560 000 $ 23. Lyndon Biernoff évi 3 720 000 $ az első 100 top kereső közt 17 Jeunesse vezető
 9. 9. Jeunesse a médiában Társadalmi szerepvállalás 650 felépített iskola Több mint 2 millió élelmiszercsomag Ivó vízellátás kiépítése
 10. 10. 2. Termék és a TREND Attól függően, hogy mit tekintünk a termékünknek mind 2 helyen a vezető TREND élén járunk. 1. Termékünk : Az anyagi biztonság, a szabadság, a passzív jövedelem és az otthonról is végezhető online munka 2. Termékünk : A fiatalság, a vitalitás, a szépség és egészség megőrzése, anti aging és testsúly kontroll a legmodernebb kutatási eredmények felhasználásával. Jeunesse – az alkalmazott tudomány! Mind az online kereskedelem, mind a Wellness ipar, a világ vezető trendje és több trilliárd dolláros üzlet.
 11. 11. A világ minden részén szeretnének az emberek tovább és egészségesebben élni, jobban, fiatalosabban kinézni! Ma már a legtöbb igényes ember odafigyel az életmódjára és ehhez a legjobb minőségű termékeket veszi meg, használja! A Jeunesse 160 országban ad vásárlásra lehetőséget! A világ minden részén vannak emberek, akik otthonról, online akarnak dolgozni, és szívesen mutatják meg a termékeket és a lehetőséget környezetüknek, vagy építenek erre egy vállalkozást! A JÓ Hír, hogy a hatalmas forgalomnak csak 10%- a jön az Európai piacról, és még csak most fog minősülni az első magyar gyémánt Kegye Roland. Ami az egész világon robbanásszerűen terjed, nem valószínű, hogy Európában ne ismételné meg magát, csak nem mindegy ki alatt, robban be a piac!
 12. 12. Dr. Nathan Newman Akinek kutatási eredményeire és felfedezéseire épült a Jeunesse. A Y.E.S. Youth Enhancement Sysem megalkotója. A tulajdonosok az innováció nagy támogatói és figyelemmel kísérik az antiaging kutatások legújabb eredményeit, és mivel tőkeerős cégről van szó, sok kutatást finanszíroznak, illetve szabadalmakat megvesznek, hogy a legjobb termékeket tegyék az átlag emberek számára elérhetővé! Ha kell egész cégeket megvásárolnak, ha annak termékei annyira jók. Ilyen volt legutóbb a Monavie felvásárlása. Ehhez a munkához csatlakoztak az anti aging szakma legjobbjai, mint William Amzallag aki több mint 30 részes oktató sorozattal magyarázza el tudományosan a Jeunesse termékek mögött álló hatalmas kutatási eredményeket, tudást és a 2014-ben Nobel díjra is jelölt Vincent Giampapa, aki az őssejt kutatás eredményei alapján hozta létre az AM/PM vitaminokat.
 13. 13. Nem sok olcsó termék, hanem minden kategóriában egy legjobb!
 14. 14. Miért van egyáltalán szükség ilyen termékekre? Az európai emberek a nyugati orvoslás alapján gyógyszerekben gondolkodnak és minden betegségre egyedi megoldásokat keresnek! Erre mit kell szedni, arra mi lenne jó? A keleti orvoslás nem betegségspecifikus, nem a betegségeket kezeli, hanem az egész embert közelíti meg, és a megelőzést hangsúlyozza! A természet által biztosított vitális anyagokra támaszkodik! Ezek a természetes hatóanyagok tehát nem a betegségeket gyógyítják, hanem a test öngyógyító képességeit, funkcióit erősítik és teszik képessé, hogy ha lehet, gyógyulás legyen az eredmény, és a betegség gyökerét, okát kezelik! A gyógyszerek ezzel szemben már a kialakult betegségeket kezelik, általában a tüneteket enyhítik! Mindkettőre szükség van, ezért a legjobb az lenne, ha az orvostudomány együtt tudna működni az alternatív gyógymódokkal! Az élete során minden embernek költenie kell az egészségére, ez nem választás kérdése! De hogy ezt a pénzt megelőzésre költi vagy gyógyszerekre, mindenki maga dönti el! Az emberek többsége azonban 40 évig feláldozza az egészségét, hogy pénze legyen, majd 40 év után kénytelen feláldozni a pénzét, hogy egészsége legyen! Már ha pénzen azt még vissza lehet szerezni! A JEUNESSE termékek a legújabb kutatások eredményeit felhasználva készülnek a legjobb minőséget képviselve mind a szépségápolás, mind a táplálékkiegészítés mind a testsúly kontroll területén! AZ EGÉSZSÉG NEM JÁR ALANYI JOGON, TENNI KELL ÉRTE! ÉS A LEGJOBB „ÜZEMANYAGOT” KELL ADNI, A LEGJOBB MŰKÖDÉSHEZ! Aki viszont az egészségén akar spórolni, nem számol a betegségek költségeivel!
 15. 15. Az AM és PM összetétele hosszas klinikai kutatásokon, tanulmányokon alapszik, amelyet az öregedés elleni harc vezető személyisége Dr. Vincent Giampapa hagyta jóvá. A szervezet számára szükséges összes vitaminok és ásványi anyagok olyan szinergikus keveréke, amelyek a DNS-re hatnak. Segít fenntartani az egészséges bioritmust, és késleltetik a telomerek károsodását. Az AM PM több mint 70 fajta összetevő tartalmaz, így nem kell összeválogatni a különböző vitamin készítményeket, és hasznos tápanyagokat, mert tartalmaz például Q10 enzimeket, Omega 3 . halolajat, emésztést segítő enzimeket, gyógynövényeket gyógygombákat és mindent ami csak hasznos és kell a szervezet tökéletes működéséhez. AM/PM A vitamin amiben minden benne van!
 16. 16. A FINITI® különleges összetevők keverékét tartalmazza, és jelenleg a Jeunesse legfejlettebb táplálék-kiegészítője. Ez a szabadalmaztatott keverék, a FINITI olyan gyümölcs- és zöldségkivonatok kombinációja, amelyek hozzásegítik Önt a lehető legjobb élethez! Tartalmazza az egyetlen ismert és szabadalmaztatott TA-65 tápanyagot amellyel a telomerek meghosszabíthatóak. Aktiválja a telomerázokat, amik a telomer végeket meghosszabító enzimek. ELŐSEGÍTI A SEJTÖREGEDÉS KÉSLELTETÉSÉT, IDEÉRTVE AZ IMMUNRENDSZER SEJTJEIT IS A FIATALOS EGÉSZSÉG ÉRZETÉT KELTI ERŐS ANTIOXIDÁNS-KOMBINÁCIÓVAL VÉDI SEJTJEINKET, DNS-ÜNKET, ŐSSEJTJEINKET ÉS TELOMERJEINKET AZ OXIDATÍV STRESSZ KÁROS HATÁSAI ELLEN.
 17. 17. A MonaVie Active® gyümölcslé 19 szupergyümölcs és növényi glükózamin finom keveréke. Az Active gyümölcsökben lévő természetes eredetű C-vitamin* hozzájárul a sejtek oxidatív stressztől való védelméhez és a normál kollagénképzéshez a porc megfelelő működése érdekében. Az Active segít Önnek abban, hogy felkeljen, elinduljon és mozogjon..
 18. 18. A RESERVE™ természetesen édes táplálékkiegészítő, egzotikus gyümölcsleveket tartalmaz, és növényi antioxidánsok keverékével belülről tölti fel Önt. Erőteljes összetevői kijavítják a szabadgyökök által okozott károsodásokat és védik a sejteket a jövőbeli károsodástól. A sejtjei egészségesebbek maradnak, tovább élnek, Ön nagyszerűen fog kinézni, és úgy is érzi magát! Antioxidáns és Resveratrol bomba
 19. 19. A RevitaBlū az őssejtkutatás egyik úttörője által alkotott növényi táplálékkiegészítő, amely zöld-kék algát, homoktövisbogyót és aloe verát tartalmaz kókuszvíz-porral. Egy frissítő keverék, amely ugyanolyan finom, mint ahogyan működik.
 20. 20. A ZEN BODI™ rendszer a testsúly menedzsment átfogó megközelítését kínálja. Soha nem volt még ilyen könnyű követni a programot, amellyel tisztíthatja, formálhatja és újra programozhatja a testét. A ZEN Project 8 teljes eszköz tárat nyújt, amelyek egyszerű, valós eredményeket hoznak. A fizikai kondíció három alapvető elemét célozza meg: megfékezi az étvágyat, centiktől szabadít meg, tónust ad a testnek. Heteken belül látható eredményeket produkál! Kizárólagos partneri együttműködést alakítottunk ki a népszerű táplálkozási tanácsadó és fitness guru Mark Macdonalddal, hogy létrehozzunk egy programot, amellyel átalakíthatja a testét az az életét. 1.Újraindítás, méregtelenítés 2.Égetés 3.Fejlődés
 21. 21. Mi az Instantly Ageless? Az Instantly Ageless egy gondosan kifejlesztett ránctalanító krém. Azonnal felszívódik, és pár percen belül csökkentheti a szem körüli ráncokat, az ödémás, duzzadt és karikás szemet. Az Instantly Ageless az öregedésgátló technológia élvonalában jár. Kifejezetten a bőr azon felületeire lett tervezve, amelyek a leghamarabb vesztik el rugalmasságukat. Olyan bőrkondicionáló ásványi anyagok keveréke, amelyek kiegyenlítik a bőr tónusát.
 22. 22. Látványos eredmények azonnal!
 23. 23. Luminesce Sejtfiatalító Szérum Az elérhető legújabb technológián alapuló Luminesce sejtfiatalító szérum. Az első hatékony öregedés elleni termék, amely hozzájárul a szervezet bőrmegújító, helyreállító és fiatalító képességéhez. Az egyedülálló, szabadalmi bejegyzés alatt álló, több mint 200 kulcsfontosságú növekedési faktort és sejtszintű hírvivőt tartalmazó, felnőtt őssejtből származó formula használatával a LUMINESCE sejtfiatalító szérum kíméletesen alakítja át bőrét és minimálisra csökkenti a látható szemráncokat és bőregyenetlenségeket. A Luminesce® anti-aging bőrápoló család helyreállítja bőre fiatalos vitalitását és ragyogását, csökkenti a finom vonalak és ráncok láthatóságát, és felszínre hozza az Ön különleges ragyogását. Luminesce® Fiatalsághelyreállító Arctisztító Luminesce® Alapvető Lifting Maszk Luminesce® bőrvilágosító Luminesce Hidratáló Fátyolmaszk Luminesce® Alapvető Bőrmegújító Testápoló Luminesce® Továbbfejlesztett Éjszakai Regeneráló Krém Luminesce® Nappali Hidratáló Komplex
 24. 24. Sejtfiatalító bőrkezelés a Luminesce termékcsaláddal hosszabb távon!
 25. 25. Csak a Jeunesse-nél elérhető APT-200™ fiatalság-erősítő hatóanyagot tartalmazó NV™ egy bőrtökéletesítő primert, alapozót és bronzosítót tartalmaz, amely irigylésre méltó, profi airbrush végeredményt nyújt Önnek
 26. 26. RVL SAMPON KONDICIONÁLÓ ÉS SZÉRUM
 27. 27. 3. Legyen a marketingterv igazságos, munkára ösztönző, motiváló, ugyanakkor támogassa a gyors kezdést, a gyors eredményeket és pénzbevételt, de meghagyva az emberek szabadságát a saját tempójukra
 28. 28. 1. Kiskereskedelmi jutalék – általában honlapról jöhet! 5. Plusz 5% ügyfélszerzési ösztönző jutalék
 29. 29. 4. Legyen a vezetés hiteles, példamutató, határozott, magabiztos és elérhető. Kegye Roland Smaragd - Gyémánt igazgató Kádas István és Kádasné Persa Zsuzsa Rubin igazgató 5000 fős hálózat 50 országból Sajószentpéterről Alex Arnold Dupla gyémánt USA Zafir Elite vezetők Fekete Ágnes Rippel László Kovács Attila és Lőrincz Natália Vezetők akik mindig tudják mit kell csinálni, akik tudják mi a vezetés, és akikre mindig lehet számítani!
 30. 30. Legyenek rendezvények és üzleti támogatás, motiváció. Legyen rendszeres oktatás, képzés és legyen a módszer másolható, tanulható!
 31. 31. Rendszeres online képzések, videók Minden hétfőn 21 órakor élő Facebook bejelentkezés valamelyik vezetővel Minden kedden és csütörtökön 20 órakor nyilvános bemutató webkonferencia. Alkalmanként offline képzések, rendezvényeken Személyes szponzorálás, felső vonali segítség Másolható módszerek, online és offline területen is. Névlistaírás, Ismerkedés. Jó kommunikáció, Meghívások Heti 2 webkonferenciára hívni fel az embereket illetve a városi vagy külföldi rendezvényekre.
 32. 32. 5. Legyenek profi marketing eszközök, weboldalak, videók, webkonferenciák amik segítségével bárki be tudja mutatni az üzletet és termékeket szaktudás nélkül! Professzionális weboldalak 76 nyelven kiszolgáló webáruházzal Üzleti és termék bemutató professzionális videók sok nyelven Tudományos háttéranyagok, videók pld Longevity Tv Webkonferenciák heti kétszer Percre pontos webiroda Támogató zárt Facebook csoport
 33. 33. Az időzítés fontossága • Európa most kezd hallani a Jeunesseről, de pár év múlva már itt is a Jeunesse lesz az egyik vezető Brand a szépségápolás és táplálékkiegészítés és a testsúlykontroll területén! • Sok országban még csak fogyasztók vannak, most fognak a nagy vezetők bejönni, vagy átjönni, mivel egyértelmű, hogy itt a legtöbb a pénz és itt van a legprofibb termék és marketing háttér! • Még Magyarországon is vannak „üres” helyek, jelenleg Miskolc Nyíregyháza Debrecen Szolnok Székesfehérvár Budapest környéke a legaktívabb. • Bármiben is gondolkodol, a MA mindig jobb időpont mint a holnap vagy a majd valamikor.
 34. 34. Az időzítés fontossága Saját láb Szponzorlá b
 35. 35. Vásárlási és csatlakozási módok, lehetőségek. 1 Kiskereskedelmi vásárlás – ha valakinek van pénze és a legkisebb elköteleződést sem szereti, akkor a weboldalon vásárolhat! 2. Törzsvásárlói 25% kedvezmény – Ha valaki megad egy felhasználó nevet és egy jelszót hozzá, akkor törzsvásárlóként kezeli a rendszer, és mindig ezzel belépve 25% kedvezménnyel vásárolhat. Érdemes feliratkozni automatikus kiszállításra, és akkor minden hónapban levonja a pénzt a bankkártyáról és kiviszi a kedvenc termékeket a cég. 3. Disztribútori kedvezmény – Kb. 35 euroért beregisztrálhatsz a céghez mint disztribútor, ami semmi elkötelezettséggel nem jár, viszont rengeteg előnnyel jár. - Kb 40% kedvezménnyel veheted meg a termékeket. Ha legalább 6-szor vásárolsz 60 pontért /kb. 120 euro / akkor egész évben tiéd a kedvezmény lehetősége, ha nem akkor évente meg lehet újítani a kedvezményjogosultságot kb. 20 euroért. Aki üzletet épít annak ez sose kérdés, illetve annak se aki megszereti a termékeket és nem élne nélkülük. - Ha nem is akar valaki üzletet építeni, mert pld ő „nem olyan” de talál valamikor 2 embert aki esetleg „olyan” és lát benne üzleti, vállalkozási lehetőséget, akkor ezzel a 2 emberrel már elindulhat az üzlet, amiből bármi lehet, és lehet, hogy pár év múlva már a „nem olyan” ember alatt is pénztermelő hálózat, forgalom lesz. A regisztráció jogot és eszközöket ad a termékek és az üzlet profi bemutatására 140 országba 76 nyelven. - A disztribútorok rendszeres képzéseken vehetnek részt és kitanulhatják ingyen ezt a szakmát.
 36. 36. Induló csomagok A regisztráció kb. 35 euró mellett minimum 100 pont értékben kell terméket venni ahhoz, hogy üzleti indulás legyen és jutalékjogosult legyen valaki. Ez kb 240-290 euró. A jutalékjogosultság feltétele a továbbiakban havi 60 pont vásárlás, de ez se minden fajta jutalékhoz kell. Vannak Basic csomagok amiket a cég állított össze 100 pontért, de te is összerakhatod a 100 pontos rendelést. Miért érdemes nagyobb pld Pearl, Zafír, Ambassador csomagot venni? - Több termék, több saját terméktapasztalat, nagyobb hitelesség - Másolódás fontossága. A jelöltek abban követnek amit te csinálsz, nem amit tanítasz. Nagy vízió, nagy csomagok, nagy üzletek. - Nem értékesítünk, de jó ha van nálunk termékminta, és ha valaki azonnal vásárolna, jó ha tudunk adni. - Ha komolyak a szándékaink és hamar neki állunk az üzletnek és hozunk be csomagokkal embereket, akkor érdemes „szintet adó” csomagokkal belépni, mert ezek a szinthez járó jutalékot biztosítják 2-6 hónapig, csomagtól függően. - Így az új belépők után több fajta bónuszra leszünk jogosultak, mintha „csak” 100 pontos Basic csomaggal kezdtünk volna. Ez azoknak érdemes akik nagy üzletben gondolkodnak és gyorsan tudnak behozni komoly jelölteket, és gyorsan akarnak sokat keresni. Minimum gondolkodás helyett Nagyratörő tervek, vízió!
 37. 37. Életed végén nem az fog fájni ami nem sikerült, hanem az amibe bele se kezdtél pedig ott volt a lehetőség amit mások megragadtak ! Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni. Napoleon Hill Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást! Stephen Dolly Amíg a veszteségtől való félelem nagyobb, mint a nyereség iránti vágy, addig az emberek nem változtatnak, nem lépnek! A jó a legjobb legnagyobb ellensége. Az emberek hajlamosak megelégedni a viszonylagos jóval, és nem akarnak kilépni a kényelmi zónából mindaddig, amíg nem az lesz az utolsó esély! Mit veszíthetsz? – a termékek árát? Ennyit ne érdemelne meg a tested? – a jó híredet? Ciki a világ top 10 leggyorsabban növekvő cégét képviselni? Mit nyerhetsz? – Egy egészségesebb, hosszabb, boldogabb sikeresebb életet. – Egy nemzetközi üzletet, ami még unokádról is gondoskodik passzívan! Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz. Henri Ford Minden fejben dől el!!
 38. 38. Itt a megfelelő pillanat! Keress meg és vágjunk bele! Írjuk át életed forgatókönyvét a Jeunesse segítségével! Bako Edit Jeunesse disztribútor https://onlineteam.jeunesseglobal.com/ bakoedit12@gmail.com +36709359300

×