Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Cunoaștem Chișinăul prin metode creative: BiblioCityQuest

344 views

Published on

Conferinta anuală: Descoperă, Conectează, Arhivează la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” de la 21.10.2015.

Călimara ideilor: Arhivează!
Sesiunea va include prezentări despre proiecte ce susțin valorificarea și promovarea conținutului local, național, atât prin utilizarea tehnologiilor, cât și prin alte modalități.

Prezantarea Cunoaștem Chișinăul prin metode creative: Bibliocity quest a fost prezentată de Oxana Andreev, șef, Filiala „A. Mickiewicz”.

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Cunoaștem Chișinăul prin metode creative: BiblioCityQuest

 1. 1. Cunoa tem Chi inăulș șCunoa tem Chi inăulș ș prin metode creative:prin metode creative: BiblioCityQuest Oxana Andreev Filiala ”A. Mickiewicz”
 2. 2. Ora ul nostrușOra ul nostruș
 3. 3. Călători experimenta i recomandă:țCălători experimenta i recomandă:ț Rătăci i-vă!țRătăci i-vă!ț
 4. 4. Liceul Academiei de tiin eȘ țLiceul Academiei de tiin eȘ ț
 5. 5. ConcursulConcursul Scop: Cunoaşterea mai bună a cartierului, îmbinarea activită ilor fizice i a celor intelectualeț ș , petrecerea timpului liber a tinerilor şi atragerea noilor utilizatori.
 6. 6. Grupul intă:țGrupul intă:ț Elevii claselor a X-a a XI-a, Liceul Academiei de tiin e a Moldovei, Liceul N. SulacȘ ț
 7. 7. TraseulTraseul Market Grădini aț Podul Po taș Farmacia Pia aț Biblioteca Gaudeamus
 8. 8. Indicii:Indicii: Când SMS-ul nu era, scrisoarea ta altfel pleca. Chiar dacă uşa e-ncuiată, există cutia fermecată. În zilele când lumea odihneşte, aici bijuteriile pe roți aleargă şi nimeni nu le-ncurcă niciodata. Fanaticii de sus vizionează iar sub centura de la mijloc o sageată vă ghidează. Loc select pentru cei selec i cu de toate selecte i unde se beaț ș din Vasul Hygeea, de unde bea si sarpele. E gălăgie, vâlvă mare, i zi de zi i-n sărbătoare. i-nș ș Ș toamnă, iarnă, primăvară, căci trebuie la fiecare. Zbor stefăneii - stânga dreapta și ne arată următoarea treaptă.
 9. 9. Feedback voluntari:Feedback voluntari: * A fost destul de bine, cred că mul i dintre ei au participat pentru primaț dată i au luat o experien ă frumoasă din asta, în plus, am observat căș ț s-au cunoscut repede i au început să interac ioneze între ei.ș ț Au fost captiva i să ajugă primii la finț al i chiar am fost poate pu in uimită, darș ț au realizat exercițiul fără să tri eze.ș * Mi-a placut entuziasmul lor și chiar am întrebat o participantă părerea ei, iar ea a spus ca probele i-au parut originale și în special i-a placut proba de pe pod și acea de la po tăș . Ar fi fost mai bine daca ar fi mai multe echipe, dar în rest a fost o idee bună și sper să repetăm și la primavară, fiindcă iarna vremea nu ne permite. Cred că participantii echipelor, unii chiar care nu se cunosteau, s-au distrat destul de bine și premiile deși modeste, au fost o motivație bună.
 10. 10. Feedback voluntari:Feedback voluntari: * Pot să spun că pentru prima oară a fost foarte bine gîndit şi pus la punct tot. Participanţii iniţial erau cam morocănoşi, dar apoi i-a prins entuziasmul şi erau mai veseli. Un sfat ar fi ca data viitoare staţiile să fie mai aproape una de alta. *După părerea mea a fost bine, interesant, interactiv. De fapt totul a fost bine. S-au descurcat usor, totul a fost super. * Concursul mi s-a părut foarte distractiv i bine organizat. Amș primit plăcere să colaborez cu al i voluntari i cu organizatoriiț ș acestuia. Ziua cred ca a fost alesă ideal, timpul de afara era frumos. Participan ii erau plini de entuziasm i dispozitie bună. Amț ș observat un lucru în grup eficient i placere de la fiecare sarcinăș rezolvată. Mi-a placut foarte mult atmosfera creată între to i noi. La sfâr it to iț ș ț erau obosi i, dar se sim eau bine. Tuturor participan ilor li s-auț ț ț oferit diplome de participare i premii plăcute. Noi, voluntarii amș primit certficate corespunzătoare, i mult pozitiv.ș Atitudinea bibliotecii a fost superbă !!!
 11. 11. Feedback participan i:țFeedback participan i:ț * Mi-a placut să particip la acest concurs, de i e pentru prima dată. A fost un jocș interesant la care am cunoscut prieteni noi, am lucrat în echipă i ne-am ajutatș reciproc. Mi-au placut mult probele, au fost din diferite domenii: la care ne-am stopat, la care am mers inainte ,dar nu ne-am dat bătu i, pentru că a fost foarteț vesel, captivant, interesant i timpul a inut cu noi. A fost o plăcere să particip,ș ț a mai vrea să se organizeze astfel de evenimente cît mai multe, pentru ca uniiș chiar sunt curio i să încerce ceva nou i interesant.ș ș * „BiblioCityQuest " un proiect nou pentru tinerii din societatea noastră. M-a impresionat ideea i organizarea.Ini ial eram de părerea că nu va avea succes,ș ț dar mai tîrziu, formînd echipe am început a colabora cu elevii de la Liceul Academiei i ne-am distrat bine împreună. Avînd un scop comun am format oș echipă destul de prietenoasă i suntem oricînd gata să mai colaborăm împreunăș într-un joc distractiv. * Dacă sincer, a fost superr. Mi-a plăcut a fost ca o aventură. Ar mai trebui sa facem asa concursuri, dar să fie extins pe tot ora ul. În grup am fost ca oș echipă, plus că am făcut cuno tin ă cu al i elevi. Când va mai fi un asemeneaș ț ț concurs?
 12. 12. Vă mul umesc!ț

×