Wat verstaat men onder een contraverzekering?

635 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
635
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Wat verstaat men onder een contraverzekering?

  1. 1. “Wat verstaat men onder een contraverzekering?” Deze vraag is origineel geplaatst op Goedenwel.nl en beantwoord door Gabi Wallet. Pensioenkoers.nl is de meest complete lijfrente vergelijkingssite van Nederland. Bij ons vergelijkt u het aanbod van 9 grote verzekeraars. Doordat we dagelijks de ontwikkeling van lijfrentetarieven volgen, bent u verzekerd van een actueel en betrouwbaar aanbod. Lijfrentedossier Antwoord
  2. 2. “Wat verstaat men onder een contraverzekering?” Deze vraag is origineel geplaatst op Goedenwel.nl en beantwoord door Gabi Wallet. Pensioenkoers.nl is de meest complete lijfrente vergelijkingssite van Nederland. Bij ons vergelijkt u het aanbod van 9 grote verzekeraars. Doordat we dagelijks de ontwikkeling van lijfrentetarieven volgen, bent u verzekerd van een actueel en betrouwbaar aanbod. Een contraverzekering is een lineair dalende overlijdensrisicoverzekering. Deze wordt naast een direct ingaande lijfrente afgesloten bij de verzekeraar waar ook de lijfrente loopt.
  3. 3. “Wat verstaat men onder een contraverzekering?” Deze vraag is origineel geplaatst op Goedenwel.nl en beantwoord door Gabi Wallet. Pensioenkoers.nl is de meest complete lijfrente vergelijkingssite van Nederland. Bij ons vergelijkt u het aanbod van 9 grote verzekeraars. Doordat we dagelijks de ontwikkeling van lijfrentetarieven volgen, bent u verzekerd van een actueel en betrouwbaar aanbod. Indien beide verzekerden voor einde looptijd van de lijfrente overlijden, wordt het niet uitgekeerde deel van de ingelegde koopsom uitgekeerd aan de nabestaanden. Zo is er geen vermogensverlies.
  4. 4. “Wat verstaat men onder een contraverzekering?” Deze vraag is origineel geplaatst op Goedenwel.nl en beantwoord door Gabi Wallet. Pensioenkoers.nl is de meest complete lijfrente vergelijkingssite van Nederland. Bij ons vergelijkt u het aanbod van 9 grote verzekeraars. Doordat we dagelijks de ontwikkeling van lijfrentetarieven volgen, bent u verzekerd van een actueel en betrouwbaar aanbod. Wanneer de begunstigden van de contraverzekering de eenmalige premie voor de contraverzekering zelf voldoen, is de eventuele uitkering zelfs belastingvrij. De begunstigden van een contra- verzekering zijn meestal kinderen of andere erfgenamen.
  5. 5. “Wat verstaat men onder een contraverzekering?” Deze vraag is origineel geplaatst op Goedenwel.nl en beantwoord door Gabi Wallet. Pensioenkoers.nl is de meest complete lijfrente vergelijkingssite van Nederland. Bij ons vergelijkt u het aanbod van 9 grote verzekeraars. Doordat we dagelijks de ontwikkeling van lijfrentetarieven volgen, bent u verzekerd van een actueel en betrouwbaar aanbod. Omdat de contraverzekering alleen maar de koopsom oftewel de inleg dekt, is de looptijd korter dan van de lijfrente zelf. Wilt u het antwoord op deze en andere vragen nogmaals teruglezen? Ga dan naar Pensioenkoers.nl

×