SlideShare a Scribd company logo

Kurani Tri pjesët e fundit nga Kurani

Lexo dhe Mëso
Lexo dhe Mëso
Lexo dhe MësoLexo dhe Mëso at Lexo dhe Mëso

Libra Shqip (Mburoja E Muslimanit) https://mburojaemuslimanit.page.tl Lexo Dhe Mëso https://www.facebook.com/mosuzemero Shpjegimi i 40 Haditheve https://www.facebook.com/Shpjegimii40Haditheve Mburoja e Muslimanit https://www.facebook.com/mburojaemuslimanit.page.tl/ 40 hadithe të Imam Neveviut https://www.facebook.com/40haditheImamNeveviu Kur'ani Shqip https://www.facebook.com/shpjegimiikuptimevetekuranit Kopshti i të mençurve https://www.facebook.com/kopshtiitemenqurve Rregullat Islame https://www.facebook.com/rregullatislameselefi 40 Hadithe Mbi Moralin https://40hadithembimoralin.page.tl/ Akidja e Selefëve https://akidjaeselefeve.page.tl/ Kopshti i të mençurve https://kopeshtinjerezve.page.tl/ KURAN-i https://kuran-i-shqip.page.tl/ Libri i Dijes https://libriidijes.page.tl/ Shpjegimi i 40 Haditheve të Imam Neueuiut dhe shtesës së Ibn Rexhebit. https://shpjegimii40haditheve.page.tl/ Shpjegimi i Tre Parimeve https://shpjegimiitreparimeve.page.tl/ Xhamia e Haxhi Ymerit https://xhamiaehaxhiymerit.page.tl/

Kurani Tri pjesët e fundit nga Kurani

1 of 210
Download to read offline
Kurani Tri pjesët e fundit nga Kurani
Kurani Tri pjesët e fundit nga Kurani
Kurani Tri pjesët e fundit nga Kurani
Kurani Tri pjesët e fundit nga Kurani
Kurani Tri pjesët e fundit nga Kurani
Kurani Tri pjesët e fundit nga Kurani
Ad

Recommended

keqkuptim për islamin
keqkuptim për islaminkeqkuptim për islamin
keqkuptim për islaminLexo dhe Mëso
 
Ju nuk keni të drejtë të përktheni emra të individëve
Ju nuk keni të drejtë të përktheni emra të individëveJu nuk keni të drejtë të përktheni emra të individëve
Ju nuk keni të drejtë të përktheni emra të individëveLexo dhe Mëso
 
A ishte Jezusi i Krishter apo Mysliman
A ishte Jezusi i Krishter apo MyslimanA ishte Jezusi i Krishter apo Mysliman
A ishte Jezusi i Krishter apo MyslimanLexo dhe Mëso
 
Islami dhe Krishterizmi
Islami dhe KrishterizmiIslami dhe Krishterizmi
Islami dhe KrishterizmiLexo dhe Mëso
 
BIBLA KUR'ANI DHE SHKENCA
BIBLA KUR'ANI DHE SHKENCABIBLA KUR'ANI DHE SHKENCA
BIBLA KUR'ANI DHE SHKENCALexo dhe Mëso
 
A e keni zbuluar BUKURINË e tij të vërtetë
A e keni zbuluar BUKURINË e tij të vërtetëA e keni zbuluar BUKURINË e tij të vërtetë
A e keni zbuluar BUKURINË e tij të vërtetëLexo dhe Mëso
 

More Related Content

More from Lexo dhe Mëso

Priftërinjtë pyesin dhe Hoxhallarët përgjigjen
Priftërinjtë pyesin dhe Hoxhallarët përgjigjenPriftërinjtë pyesin dhe Hoxhallarët përgjigjen
Priftërinjtë pyesin dhe Hoxhallarët përgjigjenLexo dhe Mëso
 
TAKIMI I MUSLIMANIT ME KRISTIANIN.pdf
TAKIMI I MUSLIMANIT ME KRISTIANIN.pdfTAKIMI I MUSLIMANIT ME KRISTIANIN.pdf
TAKIMI I MUSLIMANIT ME KRISTIANIN.pdfLexo dhe Mëso
 
DIALOGU ME MIKUN ATEIST
DIALOGU ME MIKUN ATEISTDIALOGU ME MIKUN ATEIST
DIALOGU ME MIKUN ATEISTLexo dhe Mëso
 
Bazat e besimit (Et-Temimi)
Bazat e besimit (Et-Temimi)Bazat e besimit (Et-Temimi)
Bazat e besimit (Et-Temimi)Lexo dhe Mëso
 
Xhumaja Festa e Myslimanëve
Xhumaja Festa e MyslimanëveXhumaja Festa e Myslimanëve
Xhumaja Festa e MyslimanëveLexo dhe Mëso
 
Virtytet dhe të drejtat e sahabëve
Virtytet dhe të drejtat e sahabëveVirtytet dhe të drejtat e sahabëve
Virtytet dhe të drejtat e sahabëveLexo dhe Mëso
 
Xhumaja - Dita më e zgjedhur e javës
Xhumaja - Dita më e zgjedhur e javësXhumaja - Dita më e zgjedhur e javës
Xhumaja - Dita më e zgjedhur e javësLexo dhe Mëso
 
Vlera e gruas të kapur pas Sunetit
Vlera e gruas të kapur pas SunetitVlera e gruas të kapur pas Sunetit
Vlera e gruas të kapur pas SunetitLexo dhe Mëso
 
Vlera e dhjetë ditëve të Dhul-Hixhes
Vlera e dhjetë ditëve të Dhul-HixhesVlera e dhjetë ditëve të Dhul-Hixhes
Vlera e dhjetë ditëve të Dhul-HixhesLexo dhe Mëso
 
Version i shkurtuar i librit Forma e namazit
Version i shkurtuar i librit Forma e namazitVersion i shkurtuar i librit Forma e namazit
Version i shkurtuar i librit Forma e namazitLexo dhe Mëso
 
Udhëzimet e sureve të Kuranit
Udhëzimet e sureve të KuranitUdhëzimet e sureve të Kuranit
Udhëzimet e sureve të KuranitLexo dhe Mëso
 
Të kapemi fort mbas Menhexhit Selefij
Të kapemi fort mbas Menhexhit SelefijTë kapemi fort mbas Menhexhit Selefij
Të kapemi fort mbas Menhexhit SelefijLexo dhe Mëso
 
Udhëzime për mënyrën e trajtimit të selefijut kur gabon
Udhëzime për mënyrën e trajtimit të selefijut kur gabonUdhëzime për mënyrën e trajtimit të selefijut kur gabon
Udhëzime për mënyrën e trajtimit të selefijut kur gabonLexo dhe Mëso
 
Tre parimet dhe argumentet e tyre
Tre parimet dhe argumentet e tyreTre parimet dhe argumentet e tyre
Tre parimet dhe argumentet e tyreLexo dhe Mëso
 
Transmetime nga Selefët për gjykimin e individit
Transmetime nga Selefët për gjykimin e individitTransmetime nga Selefët për gjykimin e individit
Transmetime nga Selefët për gjykimin e individitLexo dhe Mëso
 
Teuhidi i thjeshtësuar
Teuhidi i thjeshtësuarTeuhidi i thjeshtësuar
Teuhidi i thjeshtësuarLexo dhe Mëso
 
Të drejtat e Allahut mbi Robërit e Tij
Të drejtat e Allahut mbi Robërit e TijTë drejtat e Allahut mbi Robërit e Tij
Të drejtat e Allahut mbi Robërit e TijLexo dhe Mëso
 
Sunetet e Neglizhuara në Ramazan
Sunetet e Neglizhuara në RamazanSunetet e Neglizhuara në Ramazan
Sunetet e Neglizhuara në RamazanLexo dhe Mëso
 

More from Lexo dhe Mëso (20)

Priftërinjtë pyesin dhe Hoxhallarët përgjigjen
Priftërinjtë pyesin dhe Hoxhallarët përgjigjenPriftërinjtë pyesin dhe Hoxhallarët përgjigjen
Priftërinjtë pyesin dhe Hoxhallarët përgjigjen
 
TAKIMI I MUSLIMANIT ME KRISTIANIN.pdf
TAKIMI I MUSLIMANIT ME KRISTIANIN.pdfTAKIMI I MUSLIMANIT ME KRISTIANIN.pdf
TAKIMI I MUSLIMANIT ME KRISTIANIN.pdf
 
DIALOGU ME MIKUN ATEIST
DIALOGU ME MIKUN ATEISTDIALOGU ME MIKUN ATEIST
DIALOGU ME MIKUN ATEIST
 
Bazat e besimit (Et-Temimi)
Bazat e besimit (Et-Temimi)Bazat e besimit (Et-Temimi)
Bazat e besimit (Et-Temimi)
 
Bazat e besimit
Bazat e besimitBazat e besimit
Bazat e besimit
 
Xhumaja Festa e Myslimanëve
Xhumaja Festa e MyslimanëveXhumaja Festa e Myslimanëve
Xhumaja Festa e Myslimanëve
 
Virtytet dhe të drejtat e sahabëve
Virtytet dhe të drejtat e sahabëveVirtytet dhe të drejtat e sahabëve
Virtytet dhe të drejtat e sahabëve
 
Xhumaja - Dita më e zgjedhur e javës
Xhumaja - Dita më e zgjedhur e javësXhumaja - Dita më e zgjedhur e javës
Xhumaja - Dita më e zgjedhur e javës
 
Vlera e gruas të kapur pas Sunetit
Vlera e gruas të kapur pas SunetitVlera e gruas të kapur pas Sunetit
Vlera e gruas të kapur pas Sunetit
 
Vlera e dhjetë ditëve të Dhul-Hixhes
Vlera e dhjetë ditëve të Dhul-HixhesVlera e dhjetë ditëve të Dhul-Hixhes
Vlera e dhjetë ditëve të Dhul-Hixhes
 
Version i shkurtuar i librit Forma e namazit
Version i shkurtuar i librit Forma e namazitVersion i shkurtuar i librit Forma e namazit
Version i shkurtuar i librit Forma e namazit
 
Udhëzimet e sureve të Kuranit
Udhëzimet e sureve të KuranitUdhëzimet e sureve të Kuranit
Udhëzimet e sureve të Kuranit
 
Të kapemi fort mbas Menhexhit Selefij
Të kapemi fort mbas Menhexhit SelefijTë kapemi fort mbas Menhexhit Selefij
Të kapemi fort mbas Menhexhit Selefij
 
Udhëzime për mënyrën e trajtimit të selefijut kur gabon
Udhëzime për mënyrën e trajtimit të selefijut kur gabonUdhëzime për mënyrën e trajtimit të selefijut kur gabon
Udhëzime për mënyrën e trajtimit të selefijut kur gabon
 
Tre parimet dhe argumentet e tyre
Tre parimet dhe argumentet e tyreTre parimet dhe argumentet e tyre
Tre parimet dhe argumentet e tyre
 
Triumfi i Hakut
Triumfi i HakutTriumfi i Hakut
Triumfi i Hakut
 
Transmetime nga Selefët për gjykimin e individit
Transmetime nga Selefët për gjykimin e individitTransmetime nga Selefët për gjykimin e individit
Transmetime nga Selefët për gjykimin e individit
 
Teuhidi i thjeshtësuar
Teuhidi i thjeshtësuarTeuhidi i thjeshtësuar
Teuhidi i thjeshtësuar
 
Të drejtat e Allahut mbi Robërit e Tij
Të drejtat e Allahut mbi Robërit e TijTë drejtat e Allahut mbi Robërit e Tij
Të drejtat e Allahut mbi Robërit e Tij
 
Sunetet e Neglizhuara në Ramazan
Sunetet e Neglizhuara në RamazanSunetet e Neglizhuara në Ramazan
Sunetet e Neglizhuara në Ramazan
 

Recently uploaded

Writing Agony Letter & If type O+1 & Diphthongs + Text “Arab Science”.pdf
Writing Agony Letter & If type O+1 & Diphthongs + Text “Arab Science”.pdfWriting Agony Letter & If type O+1 & Diphthongs + Text “Arab Science”.pdf
Writing Agony Letter & If type O+1 & Diphthongs + Text “Arab Science”.pdfMr Bounab Samir
 
2023 MAP Data Analysis - St. Louis Region
2023 MAP Data Analysis - St. Louis Region2023 MAP Data Analysis - St. Louis Region
2023 MAP Data Analysis - St. Louis RegionThe Opportunity Trust
 
UG - Water Disinfection.pptx
UG - Water Disinfection.pptxUG - Water Disinfection.pptx
UG - Water Disinfection.pptxMelbinRockieMJ1
 
General Principles of treatment of Poisoning
General Principles of treatment of PoisoningGeneral Principles of treatment of Poisoning
General Principles of treatment of Poisoningsak109shi
 
Sound Pollution - Causes, Impacts and Prevention.pptx
Sound Pollution - Causes, Impacts and Prevention.pptxSound Pollution - Causes, Impacts and Prevention.pptx
Sound Pollution - Causes, Impacts and Prevention.pptxAncyTEnglish
 
CapTechTalks Webinar Feb 2024 Darrell Burrell.pptx
CapTechTalks Webinar Feb 2024 Darrell Burrell.pptxCapTechTalks Webinar Feb 2024 Darrell Burrell.pptx
CapTechTalks Webinar Feb 2024 Darrell Burrell.pptxCapitolTechU
 
Advance Mobile Application Development class 02-B
Advance Mobile Application Development class 02-BAdvance Mobile Application Development class 02-B
Advance Mobile Application Development class 02-BDr. Mazin Mohamed alkathiri
 
Practical Research 1: Nature of Inquiry and Research.pptx
Practical Research 1: Nature of Inquiry and Research.pptxPractical Research 1: Nature of Inquiry and Research.pptx
Practical Research 1: Nature of Inquiry and Research.pptxKatherine Villaluna
 
Website Fixer-Upper Series to Boost your Online Presence
Website Fixer-Upper Series to Boost your Online PresenceWebsite Fixer-Upper Series to Boost your Online Presence
Website Fixer-Upper Series to Boost your Online PresenceSamantha Russell
 
Depiction of Mythology in Western and Bollywood cinemas.pptx
Depiction of Mythology in Western and Bollywood cinemas.pptxDepiction of Mythology in Western and Bollywood cinemas.pptx
Depiction of Mythology in Western and Bollywood cinemas.pptxDrashtiJoshi21
 
human behaviour and personality development ppt.pptx
human behaviour and personality development ppt.pptxhuman behaviour and personality development ppt.pptx
human behaviour and personality development ppt.pptxpoonambiswas4
 
Sudden Death of Beliefs
Sudden Death of BeliefsSudden Death of Beliefs
Sudden Death of BeliefsRay Poynter
 
50 ĐỀ THI THỬ TỐT NGHIỆP THPT TIẾNG ANH 2024 CÓ GIẢI CHI TIẾT - GIỚI HẠN KHO...
50 ĐỀ THI THỬ TỐT NGHIỆP THPT TIẾNG ANH 2024 CÓ GIẢI CHI TIẾT - GIỚI HẠN KHO...50 ĐỀ THI THỬ TỐT NGHIỆP THPT TIẾNG ANH 2024 CÓ GIẢI CHI TIẾT - GIỚI HẠN KHO...
50 ĐỀ THI THỬ TỐT NGHIỆP THPT TIẾNG ANH 2024 CÓ GIẢI CHI TIẾT - GIỚI HẠN KHO...Nguyen Thanh Tu Collection
 
“ Importance of seed, seed structure & function ”.pptx
“ Importance of seed, seed structure & function ”.pptx“ Importance of seed, seed structure & function ”.pptx
“ Importance of seed, seed structure & function ”.pptxAKSHAYMAGAR17
 
Different types of animal Tissues DMLT .pptx
Different types of animal Tissues DMLT .pptxDifferent types of animal Tissues DMLT .pptx
Different types of animal Tissues DMLT .pptxPunamSahoo3
 
Kochi Mulesoft Meetup # 17 - RTF on OpenShift Deployment Model
Kochi Mulesoft Meetup # 17 - RTF on OpenShift Deployment ModelKochi Mulesoft Meetup # 17 - RTF on OpenShift Deployment Model
Kochi Mulesoft Meetup # 17 - RTF on OpenShift Deployment Modelsandeepmenon62
 
Digital Storytelling Community Launch!.pptx
Digital Storytelling Community Launch!.pptxDigital Storytelling Community Launch!.pptx
Digital Storytelling Community Launch!.pptxJisc
 
Intuition behind Monte Carlo Markov Chains
Intuition behind Monte Carlo Markov ChainsIntuition behind Monte Carlo Markov Chains
Intuition behind Monte Carlo Markov ChainsTushar Tank
 

Recently uploaded (20)

Writing Agony Letter & If type O+1 & Diphthongs + Text “Arab Science”.pdf
Writing Agony Letter & If type O+1 & Diphthongs + Text “Arab Science”.pdfWriting Agony Letter & If type O+1 & Diphthongs + Text “Arab Science”.pdf
Writing Agony Letter & If type O+1 & Diphthongs + Text “Arab Science”.pdf
 
2023 MAP Data Analysis - St. Louis Region
2023 MAP Data Analysis - St. Louis Region2023 MAP Data Analysis - St. Louis Region
2023 MAP Data Analysis - St. Louis Region
 
UG - Water Disinfection.pptx
UG - Water Disinfection.pptxUG - Water Disinfection.pptx
UG - Water Disinfection.pptx
 
General Principles of treatment of Poisoning
General Principles of treatment of PoisoningGeneral Principles of treatment of Poisoning
General Principles of treatment of Poisoning
 
Sound Pollution - Causes, Impacts and Prevention.pptx
Sound Pollution - Causes, Impacts and Prevention.pptxSound Pollution - Causes, Impacts and Prevention.pptx
Sound Pollution - Causes, Impacts and Prevention.pptx
 
CapTechTalks Webinar Feb 2024 Darrell Burrell.pptx
CapTechTalks Webinar Feb 2024 Darrell Burrell.pptxCapTechTalks Webinar Feb 2024 Darrell Burrell.pptx
CapTechTalks Webinar Feb 2024 Darrell Burrell.pptx
 
Advance Mobile Application Development class 02-B
Advance Mobile Application Development class 02-BAdvance Mobile Application Development class 02-B
Advance Mobile Application Development class 02-B
 
Practical Research 1: Nature of Inquiry and Research.pptx
Practical Research 1: Nature of Inquiry and Research.pptxPractical Research 1: Nature of Inquiry and Research.pptx
Practical Research 1: Nature of Inquiry and Research.pptx
 
Website Fixer-Upper Series to Boost your Online Presence
Website Fixer-Upper Series to Boost your Online PresenceWebsite Fixer-Upper Series to Boost your Online Presence
Website Fixer-Upper Series to Boost your Online Presence
 
Depiction of Mythology in Western and Bollywood cinemas.pptx
Depiction of Mythology in Western and Bollywood cinemas.pptxDepiction of Mythology in Western and Bollywood cinemas.pptx
Depiction of Mythology in Western and Bollywood cinemas.pptx
 
human behaviour and personality development ppt.pptx
human behaviour and personality development ppt.pptxhuman behaviour and personality development ppt.pptx
human behaviour and personality development ppt.pptx
 
Sudden Death of Beliefs
Sudden Death of BeliefsSudden Death of Beliefs
Sudden Death of Beliefs
 
50 ĐỀ THI THỬ TỐT NGHIỆP THPT TIẾNG ANH 2024 CÓ GIẢI CHI TIẾT - GIỚI HẠN KHO...
50 ĐỀ THI THỬ TỐT NGHIỆP THPT TIẾNG ANH 2024 CÓ GIẢI CHI TIẾT - GIỚI HẠN KHO...50 ĐỀ THI THỬ TỐT NGHIỆP THPT TIẾNG ANH 2024 CÓ GIẢI CHI TIẾT - GIỚI HẠN KHO...
50 ĐỀ THI THỬ TỐT NGHIỆP THPT TIẾNG ANH 2024 CÓ GIẢI CHI TIẾT - GIỚI HẠN KHO...
 
“ Importance of seed, seed structure & function ”.pptx
“ Importance of seed, seed structure & function ”.pptx“ Importance of seed, seed structure & function ”.pptx
“ Importance of seed, seed structure & function ”.pptx
 
Different types of animal Tissues DMLT .pptx
Different types of animal Tissues DMLT .pptxDifferent types of animal Tissues DMLT .pptx
Different types of animal Tissues DMLT .pptx
 
Time-Honored Wisdom: African Teachings for VUCA Leaders
Time-Honored Wisdom: African Teachings for VUCA LeadersTime-Honored Wisdom: African Teachings for VUCA Leaders
Time-Honored Wisdom: African Teachings for VUCA Leaders
 
Pharmacovigilance of Natural Drugs.
Pharmacovigilance of Natural Drugs.Pharmacovigilance of Natural Drugs.
Pharmacovigilance of Natural Drugs.
 
Kochi Mulesoft Meetup # 17 - RTF on OpenShift Deployment Model
Kochi Mulesoft Meetup # 17 - RTF on OpenShift Deployment ModelKochi Mulesoft Meetup # 17 - RTF on OpenShift Deployment Model
Kochi Mulesoft Meetup # 17 - RTF on OpenShift Deployment Model
 
Digital Storytelling Community Launch!.pptx
Digital Storytelling Community Launch!.pptxDigital Storytelling Community Launch!.pptx
Digital Storytelling Community Launch!.pptx
 
Intuition behind Monte Carlo Markov Chains
Intuition behind Monte Carlo Markov ChainsIntuition behind Monte Carlo Markov Chains
Intuition behind Monte Carlo Markov Chains