Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Love

696 views

Published on

when u really know do you love someone!

Published in: Real Estate, Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Love

 1. 2. <ul><li>Љубов е? </li></ul>
 2. 3. Кога мислиш дека ја сакаш жена ти...
 3. 4. Кога големината не ти е важна...
 4. 5. Кога се разбирате без зборови...
 5. 6. Кога си заедно со некој не постои нешто невозможно...
 6. 7. Кога во твојата прегратка се чувствувам заштитетно... и тоа е единственото место каде сакам да бидам засекогаш!
 7. 8. Кога заедно се бориме за иста цел...
 8. 9. Кога заедно уживаме да се глупираме... Не е важно дали некој не гледа,се додека сум со тебе!
 9. 10. Кога додека танцуваш со мене ме гледаш во очи, а јас се чувствувам како најпосакуваниот човек на светот.
 10. 11. Кога меѓу сите овие луѓе те барам само тебе.
 11. 12. Кога јас сум на најниската скала во животот...
 12. 13. А само на тебе никогаш нема да ти се смачи од мене и ќе направиш се за да ме излечиш.
 13. 14. Кога лежам покрај тебе и се чувствувам како најсреќната жена на светот
 14. 15. Кога уживаш додека се смеам...
 15. 16. Кога сакам да бидам најубава за да неможеш да го тргнеш погледот од мене...
 16. 17. Кога живеам за да го земам најдоброто од тебе...
 17. 18. ...и да ти го дадам најдоброто од мене
 18. 19. Кога насабајле кога ќе се разбудам, се будам покрај тебе...
 19. 20. За сета среќа што ми ја донесе во животот, Затоа што виде нешто во мене, Затоашто ми даде крила и направи да летам
 20. 21. <ul><li>И можеби ќе дојде еден ден кога ти ќе се чувствуваш сигурен, а јас нема да имам време. </li></ul><ul><li>И двајцата сакаме да трае вечно,затоа држи ги твоите очи кон мене. </li></ul><ul><li>Не е илузија дека ти си тој, </li></ul><ul><li>и јас се заљубив во тебе. </li></ul><ul><li>Не е важно што мислиш дека ми треба, </li></ul><ul><li>Не е важно во што некогаш верував и во што некогаш си верувал, </li></ul><ul><li>Не е важно каква љубов некогаш си имал или си немал </li></ul><ul><li>Ако си со мене сакам да бидеш воздухот што го дишам. </li></ul>
 21. 22. <ul><li>Те сакам и сакам да те сакам повеќе. </li></ul><ul><li>Со тебе припаѓам, </li></ul><ul><li>Луѓето даваат се за љубов, </li></ul><ul><li>Јас давам се за тебе. </li></ul>

×