Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Schindler 9300 (NL)

44 views

Published on

Published in: Marketing
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Schindler 9300 (NL)

 1. 1. Schindler 9300. De roltrap. Voor aangenaam transport. Schindler Roltrappen
 2. 2. 2 Schindler Roltrappen
 3. 3. 3Schindler 9300 We stellen een nieuwe norm voor mobiliteit Scan deze pagina met de ADmented app op je smartphone en maak kennis met de Schindler 9300 Bescherming en ondersteuning Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. Milieuvriendelijkheid en optimalisering Minder energie met hogere efficiëntie — dit is onze ontwerpstrategie. Vergroten en opbouwen Nieuw compact design voor meer gebouwruimte. Verbeterde esthetiek Verbeterde esthetiek om te beantwoorden aan uw architecturale behoeften.
 4. 4. 4 Schindler Roltrappen
 5. 5. 5Schindler 9300 Bescherming en ondersteuning Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. De Schindler 9300 biedt geavanceerde veiligheidsoplossingen om uw passagiers te beschermen en te ondersteunen.
 6. 6. 1 2 3 4 Bottom PCB 1 2 3 Top PCB 6 Schindler Roltrappen Geavanceerde veiligheidsoplossingen De roltrappen van Schindler zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheidseisen gedurende hun volledige levenscycli — van de productie over de installatie tot het onderhoud. De nieuwe roltrap Schindler 9300 heeft nog betere veiligheidsvoorzieningen om uw passagiers te beschermen. Intelligent remsysteem Met het remkoppel aangepast aan de transportrichting minimaliseert het unieke remsysteem van Schindler het risico dat passagiers tijdens noodstops zouden vallen. Ingebouwde systeemveiligheid De roltrapcontroller MICONIC F dubbelcheckt elke veiligheids- voorziening in reële tijd. De snelheid en de richting worden gemonitord op de as van de motor 1 , tredeband 2 , en leuningband 3 . Het monitoren van drie afzonderlijke onderdelen verzekert een storingsvrije anti-omkeercontrole. Conformiteit met de normen De TÜV-gecertificeerde roltrap Schindler 9300 beantwoordt aan alle internationale normen waaronder EN 115, GB 16899, HK-COP, ANSI, e.a. Passagiersbegeleiding De Schindler 9300 is ontworpen om jong en oud veilig te brengen naar de volgende verdieping. Volledige visuele begeleiding wordt voorzien via LED-richtingsindicatoren 1 , brandwerende tredemarkeringen 2 , gele kamplaatverlichting 3 , en LED-trede- verlichting 4 .
 7. 7. 7Schindler 9300 Ergonomische leuningband met toegenomen breukbelasting Zelfs kleine handen kunnen de nieuwe ergonomische leuningband comfortabel vasthouden. Het nieuwe ontwerp combineert hoge flexibiliteit met kracht en staat garant voor een lange levensduur. Duurzame aandrijf- en tredekettingen De aandrijf- en tredekettingen van Schindler voldoen aan de nationale en internationale normen. Het smeersysteem wordt gestuurd door de MICONIC F, die borg staat voor een lange levensduur en hoge bedrijfsefficiëntie. Compacte en verstevigde spant Het nieuwe spantontwerp met open profielen zorgt voor roestwerendheid gedurende wel 40 jaar. De eindsteunen met trillingsdemping elimineren de geluidsoverdracht naar het gebouw. Breukvaste en compacte aluminium treden De treden zijn de belangrijkste veiligheidscomponent. De eendelige trede van Schindler staat borg voor een aanzienlijk hogere breuk- weerstand bij een heel wat lager tredegewicht in vergelijking met meerdelige, samengestelde stalen treden. Krachtige, duurzame onderdelen De onderdelen van de Schindler 9300 staan borg voor een hoge betrouwbaarheid en lange levensduur. Het zijn de sleutelonderdelen die het verschil maken. Wenst u meer informatie over veiligheid? Dan verwijzen we u naar de brochure “State of the Art” van Schindler over roltrapveiligheid. Hoge breukweerstand van de aluminium trede van Schindler Samengestelde stalentrede Aluminiumtrede 18 kN Schindler Andere fabrikanten Laag gewicht van de trede van Schindler Samengestelde stalentrede Aluminium trede 10 kg Schindler Andere fabrikanten Gele tredemarkering van Schindler (optioneel): • Bestand tegen synthetische olie • Brandwerend, klasse V0 • Gemonteerd zonder schroeven Trederoller: • Hydrolysebestendig • Uitstekend ritcomfort Compacte trede van Schindler: • Eendelig aluminium, hogere veiligheid zonder schroefverbindingen • Roestwerend Statische test centrale breukbelasting: 18 kN
 8. 8. 8 Schindler Roltrappen
 9. 9. 9Schindler 9300 Milieuvriendelijkheid en optimalisering Minder energie met toegenomen efficiëntie. Ons nieuw aandrijf- systeem, in combinatie met drie ECO-bedrijfsmodi, biedt een mobiliteitsoplossing met hoge prestaties. Bij de Schindler 9300 zorgt dit voor een toegenomen levensduur, een verminderde CO2 -voetafdruk en een ISO- energielabel klasse A+++1) . 1) In overeenstemming met de norm ISO 25745-1/3; zie de voetnoot van ISO 25745-1/3 op de volgende pagina voor meer details.
 10. 10. A+++≤ 55% A +++ A++ ≤ 60% A+ ≤ 65% A ≤ 70% B ≤ 80% C ≤ 90% D ≤ 100% E > 100% Laag energieverbruik Hoog energieverbruik 10 Schindler Roltrappen Kies ons optioneel premium energiepakket voor een geoptimaliseerde energie-efficiëntie met de IE3-motor en hoogefficiënte tandwieloverbrenging Voor de Schindler 9300, met de IE3-motor1) en de hoogefficiënte tandwieloverbrenging, bedraagt de energie-efficiëntieklasse (gemeten door de norm ISO 25745-1/3) A+++2) . Innovatief aandrijfsysteemontwerp De nieuwe aandrijvingen van de Schindler 9300 maken hogere verticale verplaatsingen mogelijk en staan borg voor een langere levensduur, en dit bij hetzelfde energieniveau. Totale aandrijfefficiëntie in elk detail Elk individueel aandrijfcomponent (tandwielkast, motor, rem, vliegwiel en aandrijfkettingen) is ontworpen om energie te besparen. De Schindler 9300 is ontworpen om te voldoen aan uw LEED- of BREEAM-gebouwcertificatievereisten. 1) De efficiëntiefactor van de IE3-motor stemt overeen met IEC 60034-30. 2) De norm ISO 25745-1/3 betreffende de energieberekening en -classificatie van roltrappen en rolpaden werd opgesteld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO). De klassen in de norm ISO 25745-1/3 gaan van "A+++" tot "E", waarbij klasse "A+++" de meest energie-efficiënte klasse is. Het gegeven resultaat is gebaseerd op metingen en is geldig voor een roltrap Schindler 9300 met een tredebreedte van 1 m, een hoogteverschil van 3,97 m, een hellingshoek van 30°, een snelheid van 0,5 m/s, en met optionele energiebesparende voorzieningen. De classificatie van ISO 25745-1/3 en het energieverbruik van individuele installaties kunnen afwijken van dit resultaat, bv. door andere of extra klantenopties en/of andere configuraties.
 11. 11. 11Schindler 9300 Schindler ECOLINE-energiebeheerpakketten1) intelligente eco- opties voor lage energiekosten: Naast het standaard ECO-besparingssysteem zijn er nog optionele energiebesparende voorzieningen te verkrijgen: de stop-&-go- werking, kruipsnelheid of een combinatie van beide leveren aan- zienlijke extra energiebesparingen op. 1) ECO = Energy savings in Continuous Operation Schindlers ECO-systeem voor intelligente energiebesparingen De belastingbepaling wordt geoptimaliseerd door de passagiers- belasting op de roltrap constant te controleren. Hierdoor werkt de motor in functie van de belasting, d.w.z. het aantal passagiers, in een efficiënt energievenster. Intelligent energiebeheer met slimme eco-opties De motor werkt in deltamodus tijdens perioden van zwaar verkeer. De motor werkt in stermodus tijdens perioden van weinig verkeer. Vergelijking van de unieke Schindler ECOLINE-pakketten1) ECO Premium ECO Plus ECO Premium Plus m/sSnelheid 0,5 0,1 8 22 u Bedrijfsuren Wenst u meer informatie over efficiëntie? Dan verwijzen we u naar de brochure “Performance is not a question of consumption” van Schindler over roltrapefficiëntie.
 12. 12. 12 Schindler Roltrappen
 13. 13. 13Schindler 9300 Nieuw compact design voor meer gebouwruimte. Meer ruimte aan in- en uitgangen, een kleinere totaalbreedte en 3D automatische planningtools zorgen voor een efficiënte positionering van de roltrap en meer commerciële oppervlakte in uw gebouw. Vergroten en opbouwen
 14. 14. 14 Schindler Roltrappen Meer commerciële oppervlakte Ontworpen om de gebouwruimte te optimaliseren Kleinere totaalbreedte van de roltrap Dezelfde nominale tredebreedte werd behouden, maar de roltrap is in totaal 75 mm minder breed om te kunnen beschikken over meer commerciële oppervlakte in uw gebouw. Meer ruimte aan in- en uitgangen De balustrade is 325 mm korter, zodat er meer ruimte is voor de roltrap op elk bordes.
 15. 15. https://digitalplan.schindler.com 15Schindler 9300 Uw gebouw samenstellen was nog nooit zo makkelijk. Ontdek hoe, door deze pagina via de ADmented app op uw smartphone te scannen. Schindler levert de meest recente planning-tools voor architecten, ontwerpers, adviseurs en project managers. Schindler Digital Plan Schindler Digital Plan is het ontwerpportaal waar u toegang heeft tot de meest relevante Schindler product-en ontwerpgegevens. U kunt er uw relevante roltrap-of liftplanningsgegevens downloaden in de vorm van CAD tekeningen (dwg, dxf), BIM modellen (ifc) of schriftelijke specificaties (docx). In slechts enkele clicks, ontvangt u uitgebreide productspecificaties en zelfs een gedetailleerde aanzichttekening. DigiPara Elevatorarchitect plug-in voor Autodesk Revit DigiPara Elevatorarchitect is een plug-in die 3D BIM modellen van liften en roltrappen genereert binnen Autodesk Revit. De gratis bij de Autodesk App store te verkrijgen plug-in, biedt u de mogelijkheid Schindler roltrappen en rolpaden in uw Revit gebouw te importeren.
 16. 16. 16 Schindler Roltrappen
 17. 17. 17Schindler 9300 Eigentijdse esthetische elementen vullen uw architecturale behoeften aan. Het tijdloze design en een uitgebreid gamma aan unieke decoratieve opties kunnen uw gebouwomgeving opvallend verbeteren. Verbeterde esthetiek
 18. 18. 1 2 3 4 18 Schindler Roltrappen Premium beauty-pakket 1 Richtingsindicator 2 RGB balustrade- en sokkel-LED-verlichting met 16,7 miljoen individuele kleuren 3 Driehoekige kamplaatverlichting 4 Roestvrijstalen afwerking handgreepingang
 19. 19. 19Schindler 9300 Roestvrijstalen afwerking handgreepingang Aluminium vloerplaat met gelijnd patroon (met geanodiseerde groeven) Polyamide afwerking handgreepingang Roestvrijstalen vloerplaat met stippellijn patroon
 20. 20. 20 Schindler Roltrappen Vloerplaat Afwerking handgreepingang Trede Kam Roestvrij staal, stippellijn patroon Roestvrij staal Aluminium, natuurlijke afwerking Aluminium, natuurlijke afwerking Aluminium, gelijnd patroon met witte groeven Polyamide Zilver Aluminium, natuurlijke afwerking, gele inzetstukken Aluminium, gelijnd patroon met zwarte groeven Gekleurde kap en bekleding Zwart met gele kunststof markeringen Aluminium, poedercoating, geel Elegante aanpasbare ontwerpopties De roltrap 9300 van Schindler biedt u niet alleen een tijdloze basisuitrusting, maar ook zeer onderscheidende en op maat gemaakte ontwerpopties voor het eenvoudig aanpassen van de roltrap aan kleinere handelsruimtes en luxueuze winkelcentra.
 21. 21. 21Schindler 9300 LED-verlichting Leuning Plint Plintverlichting, lichtstroken Plintverlichting, spots Kamplaatverlichting Zwart Groen Plaatstaal, zwart, antiwrijving Plintverlichting, groen Tredeverlichting Geïntegreerde richtingsindicator Rood Oranje Roestvrij staal Balustradeverlichting, blauw Balustradeverlichting, paars Richtingsindicator op de buitenbekleding Antimicrobiële leuning Veiligheidssignalisatieleuning Opmerking: De specificaties, opties en kleuren kunnen gewijzigd worden. Alle opties geïllustreerd in deze brochure zijn enkel voorbeelden. De weergegeven voorbeelden kunnen verschillen van het origineel in kleur en materiaal. Wilt u zelf uw roltrap ontwerpen en het resultaat ervan bekijken? Scan dan de QR-code op deze pagina met een iPad en installeer de Schindler Escalator App. U kunt dan uw eigen roltrap eenvoudig ontwerpen en het 3D effect ervan bekijken met de 3D Configurator in het Configuratormodel.
 22. 22. Kwaliteitsproducten en wereldwijde service Klantgericht onderhoud Schindler past niet alleen een standaard en strikt onderhoudsproces toe, maar levert ook wereldwijd reserveonderdelen. Door uw roltrap te onderhouden met reserveonderdelen van Schindler, bent u zeker dat deze in uitstekende staat blijft. Een verenigd wereldwijd productiesysteem met Europese ontwerpconcepten Wereldwijd is Schindler actief in negen productie-eenheden voor roltrappen en belangrijke roltraponderdelen zoals treden, spanten en controllers. De Shanghai Works-fabriek is veruit de grootste roltrapfabriek in de sector. Al onze fabrieken voldoen aan de globale montage- en kwaliteitsnormen. 1) In geval van klachten voor beschadigde of ontbrekende onderdelen zal het speciale klachtenbehandelingsteam van de fabriek u helpen bij de analyse. Het geïntegreerde TQM-systeem staat borg voor een uitmuntende kwaliteit Kwaliteitscontrole in de roltrapfabrieken van Schindler DEFINITIEF En UITGAAND • Verpakkings- controle MONTAGE • Spantcontrole • Mechanische controle • Keuringsstation • Elektrische controle TOTAAL KWALITEITS- BEHEER InKOMEND Onderdelen van leveranciers controleren • Standaardcontrole • Steekproef KWALITEITSBEHEER LEVERANCIER • Gekwalificeerde leveranciers kiezen • Proefproductie • Industrialisering • Voortdurende ontwikkeling van de leveranciers onder- steunen KLANTEN- TEVREDENHEID • Kwaliteitscontrole van de installatie • Test bij oplevering op de site • Klachtenbeheer1) • Onderhoud 22 Schindler Roltrappen
 23. 23. 23Schindler 9300 Ondersteunende details voor eenvoudige planning 1 Controller 2 Bandrem 3 Handgreepingang 4 Treden 5 Balustrade 6 Binnen-/buitenbekleding 7 Plint 8 Leuning 9 Kamplaat 10 Afwerking handgreepingang 11 Vloerplaten 12 Eindsteun 13 Spanningsstation 14 Tredeketting 15 Sporen 16 Spant 17 Leuningband- aandrijving 18 Hoofdas 19 Duplexketting 20 Aandrijfeenheid 1 2 3 4 5 8 9 10 11 12 13 20 14 15 16 17 18 19 6 7 Nominale tredebreedte [mm] 600 / 800 / 1.000 Hellingshoek [graden] 30 / 35 Max. hoogteverschil H [m] 13 Balustradehoogte [mm] 900 / 1.000 / 1.100 Horizontale treden 2 / 3 Snelheid [m/s] 0,5 / 0,6 / 0,65
 24. 24. 24 Schindler Roltrappen Schindler 9300 Helling van 30°, hoogteverschil tot 6 m 4300 +20 0 2246 1100 +20 0 1008 Ø 120 1000 (900) 774 50 kN 200 400 2383 30O 774 R2 Z R1 50 kN 870 (786) 903 2227 a = H x 1.732 = L = H x 1.732 + 4709 = ±5 2482 10081000 (900) Z 175 +10 -0 A B C D3030 E +10 -0 h-770 h Dl Suspension point centered above escalator axis! Water drain for outdoor installation H=±5 (Hmax.) min.2300 min.300 min. 3984 Power supply Ceiling deflectorFFL FFL Balustrade: design E Balustradehoogte: 900 / 1.000 / 1.100 mm Tredebreedte: 600 / 800 / 1.000 mm Opstap: 2 horizontale treden Overgangsradius: boven-/onderaan: 1,0 m / 1,0 m 300 L = ±5 175+10 0 135+5 0 Gaps at joints to be filled with joint filler (by customer) Entire support surface smooth and level Inlet for lighting and power circuits centered at upper end, through front face Transportafmetingen Detail Z Opmerking: Alle afmetingen in mm. Gelieve de nationale regelgevingen op te volgen! Onderhevig aan wijzigingen. Tredebreedte [mm] 600 800 1.000 A: Tredebreedte 600 800 1.000 B: Breedte tussen de leuningbanden 750 950 1.150 C: Afstand leuningbanden 894 1.094 1.294 D: Roltrapbreedte 1.065 1.265 1.465 E: Putbreedte 1.125 1.325 1.525 Hmax.: Maximaal hoogteverschil 6.000 6.000 6.000 Trede- breedte Hoogte- verschil Gewicht Belasting Transportafmetingen Balustradehoogte 1.000 A H R1 R2 h l [mm] [mm] [kN] [kN] [kN] [mm] [mm] 600 3.000 52 44 38 2.790 10.830 3.500 56 47 41 2.810 11.820 4.000 59 50 44 2.840 12.810 4.500 62 53 47 2.850 13.800 5.000 65 56 50 2.870 14.800 5.500 69 58 53 2.880 15.790 6.000 72 61 56 2.890 16.790 800 3.000 55 50 45 2.790 10.830 3.500 59 54 48 2.810 11.820 4.000 62 57 52 2.840 12.810 4.500 66 61 55 2.850 13.800 5.000 69 64 58 2.870 14.800 5.500 73 68 62 2.880 15.790 6.000 76 71 65 2.890 16.790 1.000 3.000 59 57 51 2.790 10.830 3.500 62 61 55 2.810 11.820 4.000 66 65 59 2.840 12.810 4.500 70 69 63 2.850 13.800 5.000 73 73 67 2.870 14.800 5.500 81 79 73 2.880 15.790 6.000 85 83 77 2.890 16.790 Stroomtoevoer Plafonddeflector tegen klemming Waterafvoer bij buiteninstallaties Hijspunt gecentreerd boven de aslijn van de roltrap! Spleten tussen roltrap en afgewerkte vloer te dichten (buiten ons lot) Volledig steunop- pervlak glad en waterpas Stroomtoevoer voor verlichting en motor gecentreerd bovenaan aan de voorzijde
 25. 25. 25Schindler 9300 175 +10 -0 A B C D3030 E +10 -0 h-770 h Dl R2 Z 50 kN 1100 +20 0 10081000 (900) 4100 +20 0 2389 Ø 120 774 229 774 850 (766) 35 O 923 2334 400 Z 50 kN 1000 (900) 1008 a = H x 1.428 = L = H x 1.428 + 4803 = ±5 2261 2542 R1 Suspension point centered above escalator axis! Water drain for outdoor installation H=±5 (Hmax.) min.2300 min.300 min. 3285 Power supply Ceiling deflectorFFL FFL 300 L = ±5 175+10 0 135+5 0 Gaps at joints to be filled with joint filler (by customer) Entire support surface smooth and level Inlet for lighting and power circuits centered at upper end, through front face Transportafmetingen Detail Z Opmerking: Alle afmetingen in mm. Gelieve de nationale regelgevingen op te volgen! Onderhevig aan wijzigingen. Schindler 9300 Helling van 35°, hoogteverschil tot 6 m Balustrade: design E Balustradehoogte: 900 / 1.000 / 1.100 mm Tredebreedte: 600 / 800 / 1.000 mm Opstap: 2 horizontale treden Overgangsradius: boven-/onderaan: 1,0 m / 1,0 m Tredebreedte [mm] 600 800 1.000 A: Tredebreedte 600 800 1.000 B: Breedte tussen de leuningbanden 750 950 1.150 C: Afstand leuningbanden 894 1.094 1.294 D: Roltrapbreedte 1.065 1.265 1.465 E: Putbreedte 1.125 1.325 1.525 Hmax.: Maximaal hoogteverschil 6.000 6.000 6.000 Trede- breedte Hoogte- verschil Gewicht Belasting Transportafmetingen Balustradehoogte 1.000 A H R1 R2 h l [mm] [mm] [kN] [kN] [kN] [mm] [mm] 600 3.000 49 41 35 2.870 10.070 3.500 52 44 38 2.910 10.920 4.000 55 46 40 2.930 11.780 4.500 58 49 43 2.950 12.640 5.000 60 51 45 2.970 13.500 5.500 63 53 48 2.980 14.360 6.000 66 56 50 3.000 15.270 800 3.000 52 47 41 2.870 10.070 3.500 55 50 44 2.910 10.920 4.000 58 53 47 2.930 11.780 4.500 61 56 50 2.950 12.640 5.000 64 59 53 2.970 13.500 5.500 67 62 56 2.980 14.360 6.000 70 65 59 3.000 15.270 1.000 3.000 55 53 47 2.870 10.070 3.500 58 57 51 2.910 10.920 4.000 62 60 54 2.930 11.780 4.500 65 63 58 2.950 12.640 5.000 68 67 61 2.970 13.500 5.500 71 70 64 2.980 14.360 6.000 74 74 68 3.000 15.270 Stroomtoevoer Plafonddeflector tegen klemming Waterafvoer bij buiteninstallaties Hijspunt gecentreerd boven de aslijn van de roltrap! Spleten tussen roltrap en afgewerkte vloer te dichten (buiten ons lot) Volledig steunop- pervlak glad en waterpas Stroomtoevoer voor verlichting en motor gecentreerd bovenaan aan de voorzijde
 26. 26. 26 Schindler Roltrappen 175 +10 -0 A B C D3030 E +10 -0 h-770 h Dl 4700 +20 0 2646 1100 +20 0 1008 Ø 120 1000 (900) 774 50 kN 200 400 2783 774 R2 Z R1 50 kN 870 (786) 903 2627 a = H x 1.732 = L = H x 1.732 + 5509 = 2882 10081000 (900) Z ±5 x = ±5 Suspension point centered above escalator axis! Water drain for outdoor installation H=±5 (Hmax. ) min.2300 min.300 min. 3984 Power supply Ceiling deflectorFFL FFL ±5m 300 R3 1) m = 0.5774 (x-2627)-1473 Schindler 9300 Helling van 30°, hoogteverschil tot 8,5 m Balustrade: design E Balustradehoogte: 900 / 1.000 / 1.100 mm Tredebreedte: 600 / 800 / 1.000 mm Opstap: 3 horizontale treden Overgangsradius: boven-/onderaan: 1,0 m / 1,0 m Tredebreedte [mm] 600 800 1.000 A: Tredebreedte 600 800 1.000 B: Breedte tussen de leuningbanden 750 950 1.150 C: Afstand leuningbanden 894 1.094 1.294 D: Roltrapbreedte 1.065 1.265 1.465 E: Putbreedte 1.125 1.325 1.525 Hmax.: Maximaal hoogteverschil 8.500 8.500 8.500 Trede- breedte Hoogte- verschil Gewicht Belasting Transportafmetingen Balustradehoogte 1.000 A H R1 R2 R3 h l [mm] [mm] [kN] [kN] [kN] [kN] [mm] [mm] 600 3.000 52 44 38 - 2.900 11.570 4.000 59 50 44 - 2.960 13.550 5.000 65 56 50 - 2) 2) 6.000 72 61 56 - 2) 2) 7.000 88 42 34 68 2) 2) 8.000 94 44 36 76 2) 2) 8.500 98 45 37 81 2) 2) 800 3.000 55 50 45 - 2.850 11.610 4.000 62 57 52 - 2.910 13.580 5.000 69 64 58 - 2.950 15.570 6.000 76 71 65 - 2) 2) 7.000 93 47 39 82 2) 2) 8.000 100 49 41 92 2) 2) 8.500 103 50 42 96 2) 2) 1.000 3.000 59 57 51 - 2.850 11.610 4.000 66 65 59 - 2.910 13.580 5.000 73 73 67 - 2.950 15.570 6.000 85 83 77 - 2) 2) 7.000 99 52 44 96 2) 2) 8.000 106 55 47 107 2) 2) 8.500 110 56 48 113 2) 2) 1) Als H > 6 m, kan een tussenliggende steun worden vereist. Gelieve Schindler te raadplegen. 2) Levering in 2 delen. 300 L = ±5 175+10 0 135+5 0 Gaps at joints to be filled with joint filler (by customer) Entire support surface smooth and level Inlet for lighting and power circuits centered at upper end, through front face Detail Z Opmerking: Alle afmetingen in mm. Gelieve de nationale regelgevingen op te volgen! Onderhevig aan wijzigingen. Transportafmetingen Stroomtoevoer Plafonddeflector tegen klemming Waterafvoer bij buiteninstallaties Hijspunt gecentreerd boven de aslijn van de roltrap! Spleten tussen roltrap en afgewerkte vloer te dichten (buiten ons lot) Volledig steunop- pervlak glad en waterpas Stroomtoevoer voor verlichting en motor gecentreerd bovenaan aan de voorzijde
 27. 27. 27Schindler 9300 175 +10 -0 A B C D3030 E +10 -0 h-770 h Dl 4700 +20 0 2646 1100 +20 0 1008 Ø 120 1000 (900) 774 50 kN 200 400 2910 774 R2 Z R1 50 kN 870 (786) 903 2627 a = H x 1.732 = L = H x 1.732 + 5636 = 3009 10081000 (900) Z ±5 x = ±5 Suspension point centered above escalator axis! Water drain for outdoor installation H=±5 (Hmax. ) min.2300 min.300 min. 3984 Power supply Ceiling deflectorFFL FFL 1) 2) 2) 2) 2) ±5m 300 R3 1) m = 0.5774 (x-2627) -1473 Schindler 9300 Type 15, helling van 30°, hoogteverschil tot 13 m 1) Als H > 8,5 m, kan een tweede tussenliggende steun worden vereist. Gelieve Schindler te raadplegen. 2) Als H > 8,5 m, moet de spant worden verlengd met 417 mm. 3) Levering in 2 delen. Tredebreedte [mm] 800 1.000 A: Tredebreedte 800 1.000 B: Breedte tussen de leuningbanden 950 1.150 C: Afstand leuningbanden 1.094 1.294 D: Roltrapbreedte 1.265 1.465 E: Putbreedte 1.325 1.525 Hmax.: Maximaal hoogteverschil 13.000 13.000 Trede- breedte Hoogte- verschil Gewicht Belasting Transportafmetingen Balustradehoogte 1.000 A H R1 R2 R3 h l [mm] [mm] [kN] [kN] [kN] [kN] [mm] [mm] 800 3.000 62 56 49 - 2.930 11.690 4.000 69 63 56 - 3.000 13.670 5.000 76 70 63 - 3.050 15.650 6.000 85 78 71 - 3.080 17.630 7.000 93 52 30 88 3) 3) 8.000 101 55 33 97 3) 3) 9.000 111 53 44 104 3) 3) 10.000 119 56 47 114 3) 3) 11.000 126 59 49 123 3) 3) 12.000 133 61 52 133 3) 3) 13.000 147 67 58 142 3) 3) 1.000 3.000 66 63 57 - 2.930 11.690 4.000 100 49 41 - 3.000 13.670 5.000 103 50 42 - 3.050 15.650 6.000 59 57 51 - 3.080 17.630 7.000 99 59 34 103 3) 3) 8.000 107 61 38 113 3) 3) 9.000 118 60 50 121 3) 3) 10.000 126 63 53 132 3) 3) 11.000 140 69 60 142 3) 3) 12.000 154 78 63 154 3)) 3) 13.000 163 81 66 165 3)) 3)) Balustrade: design E Balustradehoogte: 900 / 1.000 / 1.100 mm Helling: 30° Tredebreedte: 800 / 1.000 mm Opstap: 3 horizontale treden Overgangsradius: boven-/onderaan: 1,5 m / 1,0 m Detail Z Opmerking: Alle afmetingen in mm. Gelieve de nationale regelgevingen op te volgen! Onderhevig aan wijzigingen. Transportafmetingen 300 L = 175+10 0 135+5 0 ±5 Gaps at joints to be filled with joint filler (by customer) Entire support surface smooth and level Inlet for lighting and power circuits centered at upper end, through front face Stroomtoevoer Plafonddeflector tegen klemming Waterafvoer bij buiteninstallaties Hijspunt gecentreerd boven de aslijn van de roltrap! Spleten tussen roltrap en afgewerkte vloer te dichten (buiten ons lot) Volledig steunop- pervlak glad en waterpas Stroomtoevoer voor verlichting en motor gecentreerd bovenaan aan de voorzijde
 28. 28. U weet waar u ons kunt vinden. We zien ernaar uit u te ontmoeten. ESC.S9300.CO.FL.2018.03 Voor extra informatie en de locatie van het dichtstbijzijnde filiaal van Schindler kunt u terecht op: www.schindler.be Bondgenotenlaan 138 3000 Leuven Tel.:+32 16 89 13 89 www.bringme.com Deze publicatie is alleen bedoeld voor algemene informatie. We behouden ons het recht voor om op ieder moment de diensten, het ontwerp en de specificaties van het product te wijzigen. Geen enkele verklaring in deze publicatie mag worden opgevat als een expliciete of impliciete garantie of voorwaarde met betrekking tot een dienst of product, de specificaties ervan, de geschiktheid ervan voor een specifiek doel, de verkoopbaarheid of de kwaliteit ervan of mag worden geïnterpreteerd als een bepaling of voorwaarde van een dienst- of koopovereenkomst voor de producten of diensten die in deze publicatie vervat zijn. Kleine verschillen tussen de gedrukte en werkelijke kleuren zijn mogelijk.

×