Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Aon zorg en gezondheid

522 views

Published on

Infographic 'Zorgen voor de beste zorg'

Bedrijven investeren massaal in een professioneel gezondheidsbeleid. Logisch, want een goed bedrijfsresultaat is alleen mogelijk met gezonde medewerkers.

De maatschappelijke ontwikkelingen en de impact op werkgevers wordt uiteengezet in een heldere infographic. Ook leest u wat u kunt doen en wat de voordelen zijn van het investeren in de gezondheid van werknemers.

Published in: Healthcare
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Aon zorg en gezondheid

 1. 1. Zorgen voor de beste zorg Hoe staat uw organisatie ervoor op het gebied van zorg en gezondheid? Wij nodigen u uit voor een bloeiend resultaat! Kijk op www.aon.nl/zorggezondheid Aon Hewitt
 2. 2. Aon Heiwtt Zorgen voor de beste zorg 2
 3. 3. Aon Heiwtt Zorgen voor de beste zorg 3
 4. 4. Aon Heiwtt Zorgen voor de beste zorg 4
 5. 5. Aon Heiwtt Zorgen voor de beste zorg 5
 6. 6. Aon Heiwtt Zorgen voor de beste zorg 6
 7. 7. Aon Heiwtt Zorgen voor de beste zorg 7
 8. 8. Aon Heiwtt Zorgen voor de beste zorg 8
 9. 9. Over Aon Aon Nederland, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 9 vestigingen met 1.750 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 66.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon plc is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE:AON). Ga naar www.aon.nl voor meer informatie over Aon en naar www.aon.com/manchesterunited om meer te lezen over het wereldwijde partnership met Manchester United. © 2014 Aon Nederland Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze rapportage mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Aon Hewitt. Hoe staat uw organisatie ervoor op het gebied van zorg en gezondheid? Wij nodigen u uit voor een bloeiend resultaat! Kijk op www.aon.nl/zorggezondheid

×