Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

El botó vermell. Sobre el logo #PartitObertBCN

1,264 views

Published on

Una picada d'ullet inspirant-me en el logo #PartitObertBCN
http://www.gutierrez-rubi.es/2013/05/25/conferencia-partitobertbcn/

 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

El botó vermell. Sobre el logo #PartitObertBCN

 1. 1. http://partitobert.cat
 2. 2. 1. DADES OBERTES, MÀXIMA TRANSPARÈNCIA: espai específic a Internet amb accés fàcili didàctic, on tota la informació es publicarà en formats oberts i reutilitzables, i quepublicitarà les dades obertes i de transparència del PSC (acords, responsabilitats...).
 3. 3. 2. INFORMACIÓ CLARA I DETALLADA sobre l’activitat política i retribucions de tots elsnostres càrrecs electes (iniciatives polítiques; agenda pública; declaracions de béns,activitats i interessos; funcions que exerceixen i antiguitats en els càrrecs; ingressos perraó del càrrec; donacions al partit...).
 4. 4. 3. PUBLICACIÓ de quins són i com s’utilitzen els nostres recursos (pressupost, personal,patrimoni i lloguers...).
 5. 5. 4. PARTICIPACIÓ VIRTUAL EFECTIVA: www.partitobert.cat serà el nostre espai departicipació via Internet adreçat a la militància, persones simpatitzants i ciutadania, elqual incorporarà totes les activitats del PSC Barcelona.
 6. 6. 5. POLÍTICA 2.0: totes les persones del PSC amb responsabilitats polítiques tindranpresència a la Xarxa, assumint la cultura 2.0 i per tant practicant l’escolta activa, lainteracció i el fet de compartir coneixements.
 7. 7. 6. NOUS CANALS PER A LA POLÍTICA DELIBERATIVA: definició en Xarxa d’una iniciativadel Grup Municipal Socialista per a cada Plenari de l’Ajuntament de Barcelona iconsultes de forma continuada entre militants i simpatitzants (incloent-hi referèndumsper a les grans decisions polítiques).
 8. 8. 7. STREAMING: qualsevol persona podrà seguir les nostres activitats públiques, endirecte iinteractuant-hi o visualitzant-les posteriorment.
 9. 9. 8. ACTIVISME PER CAUSES: promourem causes que la ciutadania identifiqui com aprioritàries, establint-hi fórmules flexibles (individuals o col·lectives) de participació.
 10. 10. 9. SOLIDARITAT DIRECTA: el PSC Barcelona serà un instrument de solidaritat per simateix (voluntariat, intercanvi, suport per a totes les persones del nostre entorn quepateixin la crueltat de la crisi).
 11. 11. 10. MÉS AUTOFINANÇAMENT: practicant noves formes d’autofinançament obertes a laciutadania (crowdfunding).
 12. 12. http://partitobert.cat
 13. 13. @antonigr

×