El botó vermell. Sobre el logo #PartitObertBCN

1,162 views

Published on

Una picada d'ullet inspirant-me en el logo #PartitObertBCN
http://www.gutierrez-rubi.es/2013/05/25/conferencia-partitobertbcn/

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,162
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
653
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

El botó vermell. Sobre el logo #PartitObertBCN

 1. 1. http://partitobert.cat
 2. 2. 1. DADES OBERTES, MÀXIMA TRANSPARÈNCIA: espai específic a Internet amb accés fàcili didàctic, on tota la informació es publicarà en formats oberts i reutilitzables, i quepublicitarà les dades obertes i de transparència del PSC (acords, responsabilitats...).
 3. 3. 2. INFORMACIÓ CLARA I DETALLADA sobre l’activitat política i retribucions de tots elsnostres càrrecs electes (iniciatives polítiques; agenda pública; declaracions de béns,activitats i interessos; funcions que exerceixen i antiguitats en els càrrecs; ingressos perraó del càrrec; donacions al partit...).
 4. 4. 3. PUBLICACIÓ de quins són i com s’utilitzen els nostres recursos (pressupost, personal,patrimoni i lloguers...).
 5. 5. 4. PARTICIPACIÓ VIRTUAL EFECTIVA: www.partitobert.cat serà el nostre espai departicipació via Internet adreçat a la militància, persones simpatitzants i ciutadania, elqual incorporarà totes les activitats del PSC Barcelona.
 6. 6. 5. POLÍTICA 2.0: totes les persones del PSC amb responsabilitats polítiques tindranpresència a la Xarxa, assumint la cultura 2.0 i per tant practicant l’escolta activa, lainteracció i el fet de compartir coneixements.
 7. 7. 6. NOUS CANALS PER A LA POLÍTICA DELIBERATIVA: definició en Xarxa d’una iniciativadel Grup Municipal Socialista per a cada Plenari de l’Ajuntament de Barcelona iconsultes de forma continuada entre militants i simpatitzants (incloent-hi referèndumsper a les grans decisions polítiques).
 8. 8. 7. STREAMING: qualsevol persona podrà seguir les nostres activitats públiques, endirecte iinteractuant-hi o visualitzant-les posteriorment.
 9. 9. 8. ACTIVISME PER CAUSES: promourem causes que la ciutadania identifiqui com aprioritàries, establint-hi fórmules flexibles (individuals o col·lectives) de participació.
 10. 10. 9. SOLIDARITAT DIRECTA: el PSC Barcelona serà un instrument de solidaritat per simateix (voluntariat, intercanvi, suport per a totes les persones del nostre entorn quepateixin la crueltat de la crisi).
 11. 11. 10. MÉS AUTOFINANÇAMENT: practicant noves formes d’autofinançament obertes a laciutadania (crowdfunding).
 12. 12. http://partitobert.cat
 13. 13. @antonigr

×