Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Suđenje Jediničaru Kecu

525 views

Published on

Učenici Osnovne škole "Narodni heroj Savo Ilić" sude Jediničaru Kecu za svoje muke i nevolje-Školski maskenbal

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Suđenje Jediničaru Kecu

  1. 1. NIKOLA:POŠTENI I ČASNI SUDE,EVO NAM JE I KRAJ ŠKOLSKE GODINE ARIVAO, A OVI OVDJE , JADNI INEVOLJNI JEDINIČAR KEC I DALJE NAM MUKE ZADAJE!OSUDIMO GA I SPALIMO, NEKA PASA IZ OVE NAŠE ŠKOLE!SRĐAN:OLI VAM JE ON KRIV ZA SVE?A NE MOŽEMO NJEMU SVE VAŠE ŠKERCE PRIPETAT!A ŠTO FRAJATE PO VAS DAN DOBROTOM?PRIVATITE SE KNJIGE PA VAM NEĆE JEDINICE PO SVESKAMA BALAT!ANETA:NE DAMO NAŠEG JEDINIČARA !A ŠTO BI VI? ALA MAKA PETICE, A?E! A PLEKATE JEZIKOM KAD ISTORIJU ODGOVARATE KAO DA VAM JE ŠUFITU GLAVU!SRĐAN:NISTE KAPAC NI MUZIČKO NAUČIT, NO LELEČETE PRED ONIM NOTAMA ALAKAKVI LOKADURI !ANETA:A TEK LIKOVNO, VI STE MI NEKI VELIKI PITURI!ZAMAŠTRAKATE ONE CRTEŽE DA ČOVJEKA KOLAP STREFI!E... PA VI JE JEDINIČAR KEC ONDA ZA SVE KRIV!
  2. 2. SRĐAN:A KOJI VAM JE TEK PROPUH U GLAVU NA GEOGRAFIJU!NI ANCI KONTINENT DA POTREFITE, ŠKURDU U AMERIKU TRAŽITE.E! VALAAAA SAMO FACEBOOK NE FULAJETE.ANETA:LENTRATE VAŠE BELECE I PO INTERNETU PREZENTATE KI KAKVI NAPUHANIBALUNI!MA NAM NA BIOLOGIJU ODMA IZDUŠITE I POD KLUPE SE PRUŽITE.TONI:ČASNI SUDE! OD OVOG OVDJE MENCOVANOG JEDINIČARA KECA MANTRANAM SE SVAKO JUTRO, A OVE NAŠE BELE ŠINJORINE NE MOGU SE NI NARIVU PREZENTAT KAD IM SUZE SVAKI DAN ŠMINKU RASTOĆAJU.NIKOLA:A KAD MORAJU KOJU PO ENGLESKI DA PROZBORE, OVI OVDJE KRIVACGLAVNI, PO NAŠKI IM U DNEVNIK MEDALJU PRIPETA.KSENIJA:BELE SINJORINE MOJE, OVI OVDJE, KAPO OD MUKA NAŠIH LJEPOTU NAMKRADE,A OD MUDRINA NAŠIH JOŠ VIŠE SE POMAMI.DOK NAM SRCA OD AMORA LAMPAJU, IZ KAPELINA OVOG ŠKEMBAŠKEMBAVOG,ŠTAPIKE OD JEDINICA NAM PO DNEVNIKU PADAJU.TAJ GALIOT JE KRIV ZA SVE.LAKO SE PIŠE, A NIKAKO DA SE IZBRIŠE!NIKOLA:A I BRZO SE RAZMNOŽAVA!PRVI ČAS VIDIŠ JEDNOG JEDINIČARA, A DO PETOG ČASA EVO IH JOŠ 5.I JA ZBORIM, MORAMO SE LIBERAT TE PEGULE SAD NA KRAJU GODINEOVO SU MU ULTIMI SKOSI DANAS.KSENIJA:OSUDITE GA ČASNI SUDE JERBO ĆEMO FASOVATKAD SE S ĆAGOM PUNOM JEDINICA DOMA PREZENTAMO!SPALIMO OVOG KAPA OD MUKA ŠKOLSKIH!PLAČITE PROFESORI, NEKA NEMA VIŠE ONIH BANDIJERA OD JEDINICA.
  3. 3. NIKOLA:KRIV JE JERBO NAM DJECA PO VAS DAN SUZE RONEKRIV JE JERBO NAM U DNEVNIK SAMO ŠTAPIKE STOJE!TONI:KRIV JE JERBO NAS NI DJEVOJČICE VIŠE NE VOLEKRIV JE JERBO NAM MOBILNI VIŠE NE ZVONE!NIKOLA:KRIV JE JERBO NAS SE VIŠE NI MAČKE NE BOJEKRIV JE JERBO SE PO NAŠEM STOLU SAMO LIBRA ROJE!KSENIJA:KRIV JE JERBO NAM PROFESORI KAPU KROJE,A PRED VRATIMA SOBE MAJKE NAM URE ZATVORSKE BROJE.KRIV JE I ZA ONI ŠKOPACUN ŠTO MI MATER JUČE PRIPETA!KRIV JE I ŠTO MI MATI PO VAS DAN TRUMBETA!NIKOLA:ČASNI SUDE OSUDIMO OVOG KAPA OD MUKA ŠKOLSKIH!NA ULTIMU ŠKOLSKE GODINE OVEOSUDIMO OVOG KAPADA NAM SE VIŠE JEDINICE NE ROJE!

×