Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Brainum vacature office spider v1 06032017

3,286 views

Published on

Word jij onze kantoor spin? Ben jij de office manager die zorgt dat op kantoor alles vlekkeloos verloopt? Dan hebben wij een hele leuke baan voor jou!

Published in: Career
 • You have to choose carefully. ⇒ www.WritePaper.info ⇐ offers a professional writing service. I highly recommend them. The papers are delivered on time and customers are their first priority. This is their website: ⇒ www.WritePaper.info ⇐
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Follow the link, new dating source: ♥♥♥ http://bit.ly/369VOVb ♥♥♥
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Dating for everyone is here: ❤❤❤ http://bit.ly/369VOVb ❤❤❤
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here

Brainum vacature office spider v1 06032017

 1. 1. Vacature Office Spider Brainum Vacature 20170306-001-V1 Page 1 of 3 Vanwege de toegenomen actie op kantoor zijn wij op zoek naar een nieuwe Office Spider Ben jij secuur, organisatorisch sterk, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je niet bang voor mensen? Regel jij graag, vaak en makkelijk, is vriendelijk zijn je aangeboren talent, wil jij je collega’s ondersteunen en wil je ook je eigen projectjes doen? Doe jij alles wat wij nu niet of half doen graag goed en liefst veel beter? Kortom, ben jij onze officiële spin in het Brainumiaanse web die zorgt dat alles hier op kantoor lekker reilt en zeilt als een geoliede machine? Dan bieden wij je een leuke baan in een actief en dynamisch bedrijf! Brainum is een snelgroeiende organisatie, die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en implementeren van belangrijke software voor tankopslag- en (olie)handelsbedrijven, in binnen- en buitenland. Onze unieke software brengt onze klanten ‘Peace of mind’. Die relaxedheid willen wij ook. Als spin in het web zorgt de office manager voor die georganiseerde rust – waardoor iedereen datgene kan doen waar hij of zij zich op wil en zou moeten focussen. Als office backbone maak jij dus direct het verschil! Als Office Manager speel je een cruciale rol in de verdere professionalisering van Brainum; een unieke kans om grote impact te hebben! Wat ga je doen?  Je bent facilitair in charge. Je regelt de lunch, plaatst bestellingen, bestelt de taart en stuurt de geboortekaartjes  Je bent onze minimalistische secretaresse/ secretaris. Mail bijhouden kunnen we echt wel zelf, maar jij mag onze reizen boeken, uitjes organiseren en kerstpakketten regelen. Misschien dat we je ook vragen om zo nu en dan onze verhitte discussies vast te leggen. Post ophalen en verwerken, en facturen verwerken hoort daar natuurlijk ook bij.  Je bent ons gezicht. Je ontvangt bezoekers, neemt de telefoon op en belt veel met onze leuke klanten in binnen en buitenland. Ook als ze facturen niet betalen.  Je bent onze organisatie. Jij organiseert onze gedeelde documenten, houdt klant en projectinformatie bij en wordt CRM-baas. Je houdt de organisatiekalender bij en versiert de kerstboom. Daarnaast ben je ook het sleutel-opperhoofd en het plantenbaasje.  Je bent ons operationele HR aanspreekpunt. Je verwerkt en controleert de declaraties, regelt trainingen en opleidingen en Vodafone is je grootste vriend, maar Coolblue en Dell bel je ook heus wel.  Je bent onze marketing assistent. Je organiseert onze beursdeelname, belt prospects na, zorgt dat de flyers gedrukt worden en als je het leuk vindt mag je ook helpen onze website naar een hoger en eigentijdser level te brengen.  En als je dan een keer niets te doen hebt? Dan staan wij zeker open voor jouw initiatief!
 2. 2. Vacature Office Spider Brainum Vacature 20170306-001-V1 Page 2 of 3 Het team en de afdeling Als office manager rapporteer je aan de directeur, die zich vooral bezighoudt met het bouwen van de organisatie (HRM) en met Sales. Je werkt daarbij veel samen met Anita, maar wees gerust: in jouw rol als organisatorische spil, heb je dagelijks ook veelvuldig contact met je andere collega’s en natuurlijk ook met onze klanten! De functie-eisen:  Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau (liefst HBO)  Je beschikt over een flinke dosis enthousiasme  Je bent zeer klantgericht, open, transparant, collega-vriendelijk en hebt een sociale antenne.  Je bent organisatiesensitief, geïnteresseerd in anderen en bouwt makkelijk relaties op.  Je hebt uitstekende verbale en schriftelijke communicatievaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal  Je hecht waarde aan kwaliteit en efficiency en hebt oog voor detail.  Ook als het druk en hectisch is, ga jij op je doelen af.  Je werkt ordelijk, en weet ook adhoc issues aan te pakken. Je bent een doener – maar niet zonder te denken  Je bent een ‘Self-starter’, je bent in staat om met minimale begeleiding te werken, en kunt ook samenwerken  Je kunt een balans vinden tussen routinematig werk (die lunch is er iedere dag weer) en ‘projectjes’.  Je bent proactief en flexibel De arbeidsvoorwaarden:  Een vaste aanstelling (28-32u)  Een markconform salaris, afhankelijk van ervaring  Een werkplek in ons nieuwe kantoor in Utrecht  Een trainingsbudget per jaar dat 60% boven het Nederlands gemiddelde ligt  Reiskostenvergoeding en een laptop van de zaak  De bedrijfslunch wordt dagelijks verzorgd door Brainum, koffie komt uit de JURA® automaat en diverse frisdranken staan in de koelkast. Bier is alleen voor de borrel op vrijdagmiddag ;-) De toekomst Die blijft natuurlijk moeilijk voorspelbaar, maar gegeven onze groei en verdere ambitie verwachten we dat deze functie uitdagend genoeg blijft. Zo is er voldoende ruimte voor verschillende projecten (gerelateerd aan marketing, beurzen, website, hrm etc.) en kun je mogelijk (als project assistent) ook ondersteuning bieden bij grotere klant projecten. Selectieprocedure Stuur je cv en motivatie naar jobs@brainum.com of reageer via Indeed. Cv’s zonder motivatie worden niet in behandeling genomen. Zet in het onderwerp van je sollicitatie het woord Lampeknopje.
 3. 3. Vacature Office Spider Brainum Vacature 20170306-001-V1 Page 3 of 3 Een competentietest, een assessment, het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening kunnen deel uitmaken van het selectieproces. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt geheel niet op prijs gesteld. Brainum Brainum is een compacte, succesvolle en (uiterst) snelgroeiende organisatie, gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van bedrijfskritische software voor tankopslag- en (olie)handelsbedrijven. Deze door Brainum zelf ontwikkelde software ‘QINO’ brengt onze klanten overzicht, structuur en controle in de processen en ontlast daarmee de bedrijfsvoering. Brainum transformeert van een start-up naar een agile, volwassen organisatie en is dus volop in beweging. En om alles tot in detail te regelen hebben we jou nodig. Bouw jij mee? Voor meer informatie over Brainum kijk op www.brainum.com

×