Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Publicerede artikler og webartikler i Familie Journal 2012-
2014
1. Jeg er rådgiver for en afrikansk prins (Martine er coa...
25. Marius er ene hane i blomsterkurven (Blomstermalere)
26. Jeg vil gøre noget, ingen andre har gjort (Ekstremsportsmand)...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Familie Journal artikelliste juni 2015

197 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Familie Journal artikelliste juni 2015

  1. 1. Publicerede artikler og webartikler i Familie Journal 2012- 2014 1. Jeg er rådgiver for en afrikansk prins (Martine er coach for prins i Uganda) 2. Vores danske farmor hjælper med lektierne (Bente hjælper syriske flygtninge med dansk) 3. Vi elsker vand og mudder (Vibeke og Birgit på spa-ophold i Slovenien) 4. Her blomstrer kreativitet og kærlighed (Ellen og Poul fra Keramikkens hus i Ringkøbing) 5. Jeg startede med æblerov i naboens have (DK4’s rejsedronning Anne-Vibeke Isaksen) 6. Henrik tabte sit hjerte til Nellis og Afrika (Henrik er gift med Nellis fra Malawi) 7. Til jul bliver vi som børn igen (Birthe og Henning er vilde med nisser) 8. En juleengel kom med gaver (Mie Dehn deler gaver ud på epilepsihospitalet i Dianalund) 9. Her reddes mange små triste skæbner (min rejse til Malawi med Røde Kors) 10. Afrikas fattige børn er blevet mit kald (Christina Rasmussen arbejder for Røde Kors i Malawi) 11. Det er dejligt at kunne hjælpe andre (Kirsten og Erik arbejder for Malawi) 12. Det startede med et boldtræ i sløjd (en af Danmarks eneste bødkere og træskærere, Mads Christensen) 13. Dejlige Danmark – turist i dit eget land (tillæg med fire artikler om Danmarks Unesco-steder) 14. Jeg løber for min søster (Kasper har kun én arm, men er topatlet) 15. Vi lever som alle andre – næsten (tvillinger med diabetes) 16. Lille Victor gør store fremskridt (handicappet barn i Odense) 17. Glade børn på den naturlige måde (Sundhedsplejerske i Randers) 18. Vi har viet vores liv til at hjælpe (missionærpar i Middelfart) 19. Vi broderer danmarkshistorie (de broderer Ladby-tapetet) 20. Her er jeg på min rette hylde (Bo er ved at tage en uddannelse som 48 årig) 21. Her serveres flæsk og vælling med kærlighed (folkekøkken i Kalundborg) 22. Jeg er vild med at gå i kirke (Christoffer er ved at gennemføre et kirkemaraton) 23. Jørgen brænder for Perus fattige kvinder (Jørgen og hans peruvianske hustru har stiftet en lægeorganisation) 24. Skattekisten var fyldt med blomster (Forårsudstillingen ”Blomster og verdenssyn” på Statens Museum for Kunst)
  2. 2. 25. Marius er ene hane i blomsterkurven (Blomstermalere) 26. Jeg vil gøre noget, ingen andre har gjort (Ekstremsportsmand) 27. Vi har det så sjovt og rart sammen (Katrine er besøgsven) 28. Jeg turde slet ikke tro mine egne øjne (Hanne fik hjælp til at komme ud af sin store gæld på Facebook) 29. Det er dejligt at hjælpe dyr i nød (Anne-Sofie er frivillig dyreambulancefører) 30. Kål er altså bare lykken (kaffepause med Camilla van Norde) 31. Ayoe tumler de store hestekræfter (shireheste på Bornholm) 32. Hormoner behøver ikke være løsningen (overgangsalderen) 33. Mikkeline har brug for højt til himlen (barn med hypersensitivitet) 34. Vi fejrer kærligheden (jul på katolsk manér) 35. Nye lunger førte til en medalje (Natasja er lungetransplanteret) 36. Nu har jeg luft til det hele (allergiramt pige fik en kapok-dyne) 37. Jeg var ved at få lejrkuller (kvindelig soldat i Irak) Webartikler 1. Husker du de gode gamle tegneserier? 2. Mors dag 3. Vi hylder hestene 4. Oh forår, du skønne 5. 10 gode spareråd – gode tips til at spare og passe godt på miljøet 6. Fem nostalgiske rejsebilleder Quizhæfte Otte quizzer (James Bond, Gamle danske madretter, Lille Per-filmene, 20 Gåder for børn, Verdens dyr, Sommerquiz, Kongehuset, quiz om kaffe og te) I alt: 37 artikler (heraf 5 forsidehistorier), 6 webartikler, 8 quizzer i quizhæfte, 4 artikler i turisttillæg.

×