Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Examenul tau

611 views

Published on

ExamenulTau.ro - platforma online care te ajuta sa inveti pentru examenul de Evaluare Nationala si pentru examenul de admitere la liceu

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Examenul tau

 1. 1. Solutia de pregatire online pentru Examenul de Evaluare Nationala si Admitere Liceu www.examenultau.ro 1 www.examenultau.ro Vă invităm pe site sau pe blog pentru a afla mai multe despre Examenul de Evaluare Nationala ExamenulTau.ro platforma online care te ajuta sa inveti pentru examenul de Evaluare Nationala si pentru examenul de admitere la liceu 62% din elevi iau nota mai mica la examen decat la clasa! Creste nota la examenul de clasa a VIII-a! ExamenulTau.ro te invata EFICIENT si RAPID pentru Evaluarea Nationala de clasa a VIII-a
 2. 2. 2 www.examenultau.ro Vă invităm pe site sau pe blog pentru a afla mai multe despre Examenul de Evaluare Nationala platforma online care te ajuta sa inveti pentru examenul de Evaluare Nationala si pentru examenul de admitere la liceu Pregatire la Matematica Testeaza-te in conditii de examen Ti-am pregatit 10 simulari de examen cu subiectele la matematica din anii precedenti. Fiecare simulare dureaza 120 de minute, exact ca la examen! In cadrul fiecarui subiect vei gasi mai multe exercitii pe care va trebui sa le rezolvi individual.
 3. 3. 3 www.examenultau.ro Vă invităm pe site sau pe blog pentru a afla mai multe despre Examenul de Evaluare Nationala platforma online care te ajuta sa inveti pentru examenul de Evaluare Nationala si pentru examenul de admitere la liceu Pregatire la Matematica Afla nivelul cunostintelor tale actuale la matematica! Dupa ce ai rezolvat toate exercitiile sau ti-a expirat timpul de examen, vei afla punctajul obtinut de tine pentru simularea respectiva. Nu esti multumit de punctajul obtinut?
 4. 4. 4 www.examenultau.ro Vă invităm pe site sau pe blog pentru a afla mai multe despre Examenul de Evaluare Nationala platforma online care te ajuta sa inveti pentru examenul de Evaluare Nationala si pentru examenul de admitere la liceu Pregatire la Matematica Completeaza-ti cunostintele la matematica! ExamenulTau.ro te ajuta sa recapitulezi partea de teorie dar si sa rezolvi exercitiile si problemele.
 5. 5. 5 www.examenultau.ro Vă invităm pe site sau pe blog pentru a afla mai multe despre Examenul de Evaluare Nationala platforma online care te ajuta sa inveti pentru examenul de Evaluare Nationala si pentru examenul de admitere la liceu Pregatire la Limba Romana Testeaza-te in conditii de examen Pe ExamenulTău.ro vei găsi 10 simulări de examen cu subiectele din anii precedenți. Fiecare simulare respectă timpul de examen de 120 de minute și numărul de subiecte. În cadrul fiecărui subiect vei găsi mai multe exerciții pe care va trebui să le rezolvi individual.
 6. 6. 6 www.examenultau.ro Vă invităm pe site sau pe blog pentru a afla mai multe despre Examenul de Evaluare Nationala platforma online care te ajuta sa inveti pentru examenul de Evaluare Nationala si pentru examenul de admitere la liceu Pregatire la Limba Romana Descoperă nivelul cunoștințelor tale actuale! După terminarea simulării, vei afla care este punctajul obținut de tine. Nu ești mulțumit de rezultatele obținute?
 7. 7. 7 www.examenultau.ro Vă invităm pe site sau pe blog pentru a afla mai multe despre Examenul de Evaluare Nationala platforma online care te ajuta sa inveti pentru examenul de Evaluare Nationala si pentru examenul de admitere la liceu Pregatire la Limba Romana Completeaza-ti cunostintele In funcție de punctajul obținut la fiecare exercițiu și subiect, îți poți mări nota învățând exact lecțiile la care ești nesigur pe tine.
 8. 8. 8 www.examenultau.ro Vă invităm pe site sau pe blog pentru a afla mai multe despre Examenul de Evaluare Nationala platforma online care te ajuta sa inveti pentru examenul de Evaluare Nationala si pentru examenul de admitere la liceu Beneficiile platformei ExamenulTau Invata in ritmul propriu Cu ajutorul platformei, copilul tau invata in ritmul sau si se poate testa ori de cate ori considera, fara a fi limitat de un anumit numar de vizite. In plus, acesta beneficiaza de sfaturile si recomandarile psihologilor si profesorilor ai caror elevi au intrat la liceele la care si-au dorit.
 9. 9. 9 www.examenultau.ro Vă invităm pe site sau pe blog pentru a afla mai multe despre Examenul de Evaluare Nationala platforma online care te ajuta sa inveti pentru examenul de Evaluare Nationala si pentru examenul de admitere la liceu Beneficiile platformei ExamenulTau Ii poti urmari evolutia Poti verifica oricand vrei cum invata copilul tau, ce rezultate obtine la teste, progresul sau in pregatirea pentru examen, urmarind rapoartele de rezultate din platforma. Acestea iti vor indica exact unde se situeaza din punct de vedere al nivelului de pregatire si il va ajuta sa eficientizeze la maximum procesul de invatare.
 10. 10. 10 www.examenultau.ro Vă invităm pe site sau pe blog pentru a afla mai multe despre Examenul de Evaluare Nationala platforma online care te ajuta sa inveti pentru examenul de Evaluare Nationala si pentru examenul de admitere la liceu Beneficiile platformei ExamenulTau 100% din materia de examen Iti ajutam copilul sa se pregateasca eficient la Limba Romana si Matematica prin intermediul filmelor de predare, planselor de memorare si exercitiilor rezolvate pas cu pas. Copilul tau se poate testa prin simulari ca la examen, teste pe notiune, pe capitol, multicapitol, subiecte de examen (subiectul I, al II-lea si al III-lea).
 11. 11. 11 www.examenultau.ro Vă invităm pe site sau pe blog pentru a afla mai multe despre Examenul de Evaluare Nationala platforma online care te ajuta sa inveti pentru examenul de Evaluare Nationala si pentru examenul de admitere la liceu Beneficiile platformei ExamenulTau Invata oricand Copilul tau poate invata oricand de pe tableta, telefon sau PC. Specialistii nostri in invatare au adaptat produsul la stilul si ritmul de invatare al fiecarui copil folosind invatarea vizuala, auditiva, precum si invatarea prin rezolvarea de probleme.
 12. 12. 12 www.examenultau.ro Vă invităm pe site sau pe blog pentru a afla mai multe despre Examenul de Evaluare Nationala platforma online care te ajuta sa inveti pentru examenul de Evaluare Nationala si pentru examenul de admitere la liceu Beneficiile platformei ExamenulTau Pret promotional Pachetul ExamenulTau.ro de Matematica + Romana costa MAI PUTIN decat 3 sedinte de meditatii! Cu alte cuvinte, cu ajutorul platformei ExamenulTau.ro, copilul tau va beneficia de sfaturile si recomandarile unei echipe intregi de psihologi si profesori cu experienta, chiar la voi acasa!
 13. 13. 13 www.examenultau.ro Vă invităm pe site sau pe blog pentru a afla mai multe despre Examenul de Evaluare Nationala platforma online care te ajuta sa inveti pentru examenul de Evaluare Nationala si pentru examenul de admitere la liceu Recapituleaza si intelege rapid notiunile prin filme explicative, planse recapitulative si probleme rezolvate in pasi Notiunile sunt explicate prin videoclipuri de 3-5 minute si postere cu informatia concentrata. Capitolele sunt insotite de probleme rezolvate in pasi si teste de evaluare care conduc elevul spre obtinerea notei dorite.
 14. 14. 14 www.examenultau.ro Vă invităm pe site sau pe blog pentru a afla mai multe despre Examenul de Evaluare Nationala platforma online care te ajuta sa inveti pentru examenul de Evaluare Nationala si pentru examenul de admitere la liceu Testarea si evaluarea cunostintelor folosind de la teste multi-capitol la teste pe capitol si notiune, pana la simulari de examen Teste create pentru a afla cat mai exact nivelul de cunostinte. In urma testarii la romana si matematica, vei primi recomandari personalizate de invatare. Testul tip simulare de examen te antreneaza pentru a face fata cat mai bine cognitiv si emotional examenului.
 15. 15. 15 www.examenultau.ro Vă invităm pe site sau pe blog pentru a afla mai multe despre Examenul de Evaluare Nationala platforma online care te ajuta sa inveti pentru examenul de Evaluare Nationala si pentru examenul de admitere la liceu Rapoarte si sugestii de invatare folosind de la teste multi-capitol la teste pe capitol si notiune, pana la simulari de examen In zona «Raport activitate» de la sectiunea «Profil» poti sa urmaresti evolutia. Rapoartele vin cu sugestii si sfaturi importante de invatare si cresterea notei la examen.

×