Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Curation software nl

303 views

Published on

Content curation is een eenvoudige manier om uw website fris en informatief te houden voor uzelf en de zoekmachines.
Bij content curation gebruikt u bestaande content waar u uw frisse kijk, visie of onderzoek aan toevoegt. De
zoekmachines zien deze content als originele content, wat goed is voor de resultaten in de zoekmachines. Het gevaar
dat u echter loopt zit hem in inbreuk maken op auteursrechten. PageOneCurator is een applicatie die u alle voordelen
van content curation gunt en de gevaren wegneemt. Voor een volledige productbeschrijving gaat u naar:
http://ambitionlifestyle.biz/pages/warm-aanbevolen/pageonecurator-nederlandstalige-productbespreking

Deze presentatie en bovenstaande link kunnen ook nuttig zijn voor mensen die op zoek zijn naar:

pageone curator,
pageonecurator,
pageonetraffic,
content curation,
curation software,
content curation software,
content curation tool,
content development tool,
content development tools,
web content tool,
blog curation,
blog curation software,
content curation marketing,
content curator,
pageonecurator,
content management system,
content marketing,
content management tools,
content management tool,
content software

Published in: Self Improvement
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Curation software nl

 1. 1. Content Curation-Wat is content curation?- Wat zijn de voordelen van content curation?- Wat zijn de nadelen/gevaren van content curation?-Voor wie is content curation geschikt?- Valt content curation te automatiseren?- Welke software applicatie valt aan te raden en waarom?
 2. 2. Wat is content curation?Content curation is het toevoegen van waarde aan bestaandecontent door uw mening, visie, foto’s, video’s etc. toe tevoegen aan deze bestaande content. Naast uw eigentoevoeging geeft u een samenvatting van de bestaandecontent en gebruikt u een stuk uit de bestaande tekst alsquote (staat dus tussen aanhalingstekens). U verwijst in detekst naar de originele bronnen van alles wat u gebruikt. Alsu bestaande content op deze wijze verrijkt kan u deze op uweigen website plaatsen als originele content.
 3. 3. Voordelen van content curation- Makkelijk content aan uw eigen website toevoegen door gebruik te maken van bestaande content.- Content die volgens de principes van content curation is toegevoegd aan uw website niet als duplicaat content gezien maar als originele content door de zoekmachines.-Originele content kunt u optimaliseren om goed gevonden te worden in de zoekmachines voor gewenste zoektermen.- Hoog gevonden worden in de zoekmachines verleent autoriteit aan uw website.-Autoriteit kunt u gebruiken om uw bedrijf, dienst of andere-zaken via uw website te promoten.
 4. 4. nadelen/gevaren van content curation- Eigenaren van de originele content dwingen u uw content van uw website te halen vanwege inbreuk op auteursrechten.- Rechtszaken en hoge kosten voor niet juist omgaan met auteursrechten.- Het niet indexeren en niet ‘ranken’ van uw webpagina’s door de zoekmachines bij onjuist omgaan met informatie van derden. (De zoekmachines zien in dergelijk geval uw content als duplicaat en vermelden alleen het origineel in de zoekresultaten. Uw harde werk is voor niets geweest).-Eindeloos inloggen, uitloggen, kopiëren en notities maken om alle zaken juist op uw eigen website te krijgen.
 5. 5. Wat doet PageOneCuratorPageOneCurator is een desktop software die voorgaande problemenaangaande content curation voor u oplost. Vanuit PageOneCurator kuntu een onbeperkt aantal website van content voorzien via content curation.Als u via de applicatie content toevoegt als tweets, video´s, foto´s enartikelen, dan zorgt de applicatie automatisch voor de juiste verwijzingen.Op deze manier komt u nooit met auteursrechten in de knoei en vermijdtu hoge kosten en rechtszaken.
 6. 6. Wat zijn de sterke punten van PageOneCuratorWij gebruiken PageOneCurator zelf om content toe te voegen aan onzeverschillende websites. Wij ervaren de volgende voordelen:-Verschillende websites managen vanuit één dashboard (ENORME besparing van tijd).- Werkt ook prima voor onze Nederlandstalige websites.- Eigen feeds en categorieën kunnen toevoegen.- Eigen URL’s kunnen toevoegen.- PageOneCurator wordt in de markt gezet door PageOne Traffic, een gerenommeerd bedrijf.-Uitstekende (Engelstalige) support en actieve community van gebruikers.- Keyword research binnen de applicatie.- Foto’s en video’s met juiste accreditatie met één druk op de knop kunnen toevoegen (ENORME besparing van tijd).
 7. 7. Voor wieVoor wie is PageOneCurator?- Copywriters- SEO professionals- Webmasters- Online Marketers- Bloggers- Marketing Professionals- Marketing Afdelingen van grote bedrijven-Iedereen die met zijn website een doelgroep wil aanspreken met regelmatige nieuwe content.
 8. 8. ROIWat is voor u de Return on Investment voor PageOneCurator?M.a.w. hoe kan u uw investering terugverdienen?-Als u al content curation toepast op uw websites zal PageOneCurator u zeker een grote tijdsbesparing opleveren.-Bouw makkelijk autoriteit op in een niche en verkoop advertentieruimte en (affiliate) producten via uw website.-Houdt websites van verschillende klanten bij vanuit één dashboard en reken hiervoor een maandelijkse vergoeding.-Help lokale MKB bedrijven hun markt te domineren in de zoekmachines door via content curation regelmatig te publiceren over op hen van toepassing zijnde keywords en onderwerpen.
 9. 9. Hoe nu verder?Als u geïnteresseerd bent om meer over PageOneCurator te weten tekomen, kan u één van de volgende dingen doen:-Lees onze volledige productbeschrijving hier.- U gaat hier naar de website van PageOneCurator en laat de ontwerper van de applicatie, Paul Clifford, zelf het woord doen.

×