> Uw medewerkers in
   goede handen
 > www.payrollselect.nl
> Uw medewerkers in
   goede handen


                                         ...
> Payroll Select
   voor werkgevers
                                        ...
> Payroll Select
   voor intermediairs
                                      ...
> Payroll Select
   voor zelfstandigen
                                      ...
Payroll Select neemt
                                                   ...
Payroll Select
                  Uw servicepartner
                  in payrolling
   ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Corporate Brochure Payroll Select Nederland B.V.

418 views

Published on

Published in: Business, Economy & Finance
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
418
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Corporate Brochure Payroll Select Nederland B.V.

 1. 1. > Uw medewerkers in goede handen > www.payrollselect.nl
 2. 2. > Uw medewerkers in goede handen Payroll Select, partner in payrolling en administratieve dienstverlening voor: > Werkgevers > Intermediairs > Zelfstandigen Geen zorgen over bijzaken De huidige arbeidsmarkt kent vele werkrelaties. Variërend van vaste medewerkers Voor iedere branche Zo bieden wij o.a. tot tijdelijke krachten, uitzendkrachten, freelancers, interimmers, ZZP-ers en payroll Payroll Select werkt voor grote en kleinere opdracht- oplossingen voor gevers in heel Nederland. Hierdoor kennen we de bedrijven in de medewerkers. Hoe mensen ook werken, Payroll Select biedt een uitgebreid specifieke wensen en mogelijkheden van uw branche volgende sectoren: pakket diensten waarmee we werkgevers, intermediairs en zelfstandigen zowel en kunnen we hier met een gerichte benadering op > Algemeen zakelijke dienstverlening administratieve werkzaamheden als financiële risico’s uit handen nemen. inspelen. > Gezondheidszorg > Callcenterbranche > Overheid Met diensten op het gebied van payrolling, werken onze processen efficiënt, betrouwbaar en tegen lage Dankzij Payroll Select > Schoonmaakbranche met freelancers, zelfstandigen zonder personeel, kosten uitvoeren. kunt u zich richten op uw > Retail interimmers en HR-oplossingen bieden we onder- core-business > ICT steuning op maat. Dankzij onze ruime ervaring en Zo weet u zeker dat uw medewerkers bij ons in goede > Bouw actuele expertise lopen wij voorop in de toepassing en handen zijn en dat u meer tijd vrij kunt maken voor > Horeca interpretatie van wet- en regelgeving en kunnen we waar het eigenlijk om draait: uw core business. > Etc.
 3. 3. > Payroll Select voor werkgevers Payroll Select; > Service > Kwaliteit > Zekerheid De juiste ondersteuning Voor al deze zaken biedt Payroll Select de uitkomst met Freelance Services. Met Freelance Services bespa- HR Services Het voeren van een juiste personeel- en salarisadmi- Of u mensen op vaste of flexibele basis wilt inschakelen, de medewerkers zelf ren wij uw organisatie niet alleen veel werk, u houdt nistratie is een complex proces, dat door de steeds in dienst wilt nemen of het werkgeverschap wilt uitbesteden, Payroll Select ook beter overzicht en u heeft de zekerheid dat alles wijzigende wet- en regelgeving ook nog eens voor- perfect is geregeld. durend aan verandering onderhevig is. Bovendien is biedt gedegen oplossingen voor alle vormen van werkrelaties. het een bedrijfskritisch proces waarin men zich geen Interim & ZZP Services fouten kan veroorloven. Het gaat tenslotte over de Payroll Services dere tijdelijke contracten aanbieden waardoor u uw Door gebruik te maken van de diensten van zelfstandig salarisbetaling van uw eigen personeel. U beschikt over gemotiveerde medewerkers. Als flexibiliteit vergroot. ondernemers (interimmers of ZZP-ers), kunt u flexibel werkgever wordt u echter steeds meer geconfron- inspelen op ontwikkelingen in de markt. Want u Met HR Services van Payroll Select bieden wij u een teerd met strenge en ingewikkelde wet- en regelge- Freelance Services beschikt over de juiste vakmensen als u ze nodig heeft, aantal praktische concepten om u de salarisverwer- ving. Hierdoor heeft u de handen vol aan de perso- Werken met freelancers biedt uw organisatie vele zonder dat u er direct aan vast zit. Maar het inschakelen king, personeelsadministratie en alle bijkomende neelsadministratie en alle bijkomende zaken. En wat voordelen. Zo kunt u snel vakbekwame professionals van zelfstandigen brengt ook extra administratief werk werkzaamheden van uw eigen medewerkers vol- dacht u van de risico’s die u daarbij loopt en de kosten inschakelen op de momenten dat u ze nodig heeft. en risico’s met zich mee waar u niet op zit te wachten. ledig uit handen te nemen. die u hiervoor moet maken! Daarom is het nu tijd Daarbij moet de inzet van freelancers arbeidsrechtelijk Interim & ZZP Services van Payroll Select biedt dan de voor payrolling. Met onze Payroll Services nemen wij en fiscaal perfect geregeld zijn. De vaak kortlopende uitkomst. Met deze service besparen wij uw organisatie u het administratieve werk en de risico’s uit handen. contracten met freelancers brengen veel extra admi- niet alleen veel werk, u houdt ook beter overzicht en u Meer weten? Vraag naar Ook kunt u uw medewerkers door payrolling meer- nistratief werk en risico’s met zich mee. heeft de zekerheid dat alles perfect is geregeld. onze productleaflets!
 4. 4. > Payroll Select voor intermediairs Payroll Select; > Service > Kwaliteit > Zekerheid Uw back office in vertrouwde handen Als intermediair wilt u zich zo veel mogelijk richten op uw core business: alleen achter de schermen. We werken samen met Back office Services werving en selectie dus. Oftewel, bemiddelen in mensen en werk, zonder partners die gespecialiseerde software bieden voor is geschikt voor: uw front office waarmee u alle zaken rondom > Uitzendbureaus de papierwinkel, hoge investeringen en het debiteurenrisico. Back office werving en selectie, matching en relatiebeheer > Detacheringbureaus Services van Payroll Select is dan de ideale oplossing. perfect kunt bijhouden. > Werving & Selectie bureaus Wij verzorgen uw complete back office: van het opstel- diensten. U moet hierbij denken aan het bemiddelen len van de arbeidsovereenkomst, de urenverwerking van reguliere arbeidskrachten, freelancers, interim- Meer weten? Vraag naar tot de salarisuitbetaling, de facturatie en het debiteur- mers en ZZP-ers en het aanbieden van payrolling. U kunt iedere arbeidsrelatie onze productleaflets! enbeheer. En dat alles onder uw eigen private label. Dankzij onze Back office Services kunt u uw dienstver- Met onze Back office Services ondersteunen we uw payrollen dankzij onze Back lening naar uw klanten uitbreiden met verschillende uitzend-, werving & selectie of detacheringbureau niet office Services
 5. 5. > Payroll Select voor zelfstandigen Payroll Select; > Service > Kwaliteit > Zekerheid Minder administratie, meer zekerheid U bent specialist in uw vak en werkt graag voor verschillende opdracht- ciële afhandeling van uw opdrachten. Hierdoor zijn Zelfstandige of freelancer? u en uw opdrachtgevers gevrijwaard van arbeids- In de praktijk leiden de begrippen ZZP-er/interim- gevers. Maar u wilt uw zaken wel goed geregeld hebben. Payroll Select biedt rechtelijke en fiscale risico’s. Daarbij nemen we u mer en freelancer nogal eens tot verwarring. Een diensten waarmee we zelfstandigen veel werk en risico’s uit handen nemen. veel administratief werk uit handen en profiteert u zelfstandige is niet hetzelfde als een freelancer. Een bovendien van een snelle betaling van uw facturen. zelfstandige is werkzaam als ondernemer of DGA van Tevens verzorgen wij uw debiteurenbeheer. zijn eigen BV en wordt door de belastingdienst als zelfstandige erkend door middel van het verstrekken Freelance Services Daarbij nemen wij u veel administratief werk uit han- van een VAR (Verklaring arbeidsrelatie, WUO of DGA). Met Freelance Services zorgen wij ervoor dat er een den en profiteert u bovendien van vlotte betaling. correcte verwerking van uw honorarium plaatsvindt Payroll Select neemt de Een freelancer verkrijgt deze VAR niet. Daarom mag een zelfstandige een factuur sturen en een en garanderen wij u dat alle sociale en fiscale zaken Interim & ZZP Services administratieve en finan- freelancer niet. goed geregeld zijn. Hierdoor zijn uw opdrachtgevers Met Interim & ZZP Services verzorgen wij alle dossier- ciële afhandeling en het gevrijwaard van arbeidsrechtelijke en fiscale risico’s. vorming en de administratieve, contractuele en finan- debiteurenbeheer van uw Meer weten? Vraag naar opdrachten van u over. onze productleaflets!
 6. 6. Payroll Select neemt haar relaties veel werk en arbeidsrechtelijke risico’s uit handen. > Efficiënt en betrouwbaar Drie redenen om voor Payroll Select te kiezen: 1 Service Wij beschikken over een professionele service- desk voor uw medewerkers en een deskundig team van accountbeheerders. Zij kunnen u te 2 Kwaliteit Aan de kwaliteit van onze dienstverlening stellen wij hoge eisen. Dat kunt u bijvoorbeeld zien aan onze professionele uitstraling. Dankzij 3 Zekerheid Dankzij onze NEN certificering en aansluiting bij diverse branche-organisaties, kunnen wij u de zekerheid geven dat bij ons alles goed gere- allen tijde de service bieden die u van ons mag de hoge eisen die wij stellen hebben wij ons geld is. Zo heeft u de zekerheid dat afdrachten verwachten! Ook bieden wij u tal van online kunnen certificeren volgens de NEN 4400-1 tijdig en volledig door ons worden gedaan en diensten die ervoor zorgen dat onze processen norm en zijn wij lid van diverse brancheorgani- kunnen wij uw medewerkers prima arbeids- transparant en eenvoudig zijn. saties. In ons dagelijks werken streven wij dan voorwaarden bieden. ook voortdurend naar efficiënte en foutloze processen. Tevens voeren wij een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek uit om onze dienstverlening verder te optimaliseren.
 7. 7. Payroll Select Uw servicepartner in payrolling en administratieve dienstverlening Payroll Select verzorgt payrolling, salarisverwerking en de administratieve en financiële verwerking van opdrachten tussen freelancers, interimmers, ZZP-ers en hun opdrachtgevers. Meer weten? Vraag naar onze productleaflets! Payroll Select Nederland B.V. Postbus 52, 7200 AB Zutphen t +31(0)575 54 85 50 f +31(0)575 54 64 84 m info@payrollselect.nl > www.payrollselect.nl

×