Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Blog Ampa

493 views

Published on

Published in: Technology, Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Blog Ampa

  1. 1. Per què un bloc? <ul><li>Ceip Turó del Drac. Canet de Mar </li></ul>El bloc de l’Ampa del Turó del Drac
  2. 2. -Per a expressar-te . Perquè pots donar la teva opinció sobre qualsevol tema que com a membre de la comunitat educativa de la nostra escola et preocupi lliurement i compartir-la. -Per a informar . Expressa el teu coneixement i torna a la xarxa la informació que aquesta t’ha donat. -Per a mantenir-te informat. Mantenir un blog t’obliga a estar informar dels temes sobre els quals escrius! -Per a divertir-te! El blog pot servir per passar una bona estona mentre estàs connectat! -Per a fer amics. Escrivint al blog tens moltes possibilitats que algú amb els mateixos interessos i opinions que tu decideixi contactar amb tu…. Per a comunicar-nos!! El bloc de l’Ampa
  3. 3. <ul><li>Volem un blog que reflecteixi la nostra activitat </li></ul><ul><li>Volem un blog que no només doni informació sinó que possibiliti la participació activa de tots els membres de la nostra comunitat educativa: mares, pares, mestres, alumnes... </li></ul><ul><li>Volem que el nostre blog sigui per a tothom una eina per a informar i treballar conjuntament en benefici de la nostra escola. </li></ul>Quin blog volem?
  4. 4. A les mares i pares i avis i àvies... Als familiars!! A les / als mestres ! Als alumnes! A qui ens adrecem
  5. 5. Entra en el nostre blog i participa! <ul><li>Només has de respondre els comentaris inicials per encetar una interessant conversa... O expressar els teus... </li></ul>Com podeu participar??
  6. 6. <ul><li>Molt senzill, uns pares que volen participar a la seva manera, amb la comunicació de les persones que formen part del nostre entorn i apropar les eines disponibles a Internet, per que tots puguem gaudir i aprofitar-les. </li></ul>Qui ha fet aquest blog?
  7. 7. Recollir la informació útil i relacionada amb la nostra escola i compartir-la, a través de les eines que ofereix internet, a tothom. Volem ser com l’arbre dels desitjos i arrelar en la nostra comunitat!   Què volem fer amb aquesta informació?

×