Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
 Grand Theft Auto V (abreviat GTA V) este un joc video de
tipul open world action-adventure realizat deRockstar North şi
...
Gameplay:
 Gameplay-ul din GTA V se
bazează pe cel din toate
precedentele jocuri de la
Grand Theft Auto III
încoace: jucă...
Single player Multiplayer
 Schimbarea majoră faţă de precedentele
jocuri ale seriei este în porţiunea single
player a Gra...
POVESTEA JOCULUI
 La nouă ani de la un jaf eşuat din
Ludendorff, North Yankton, fostul
spărgător de bănci Michael Townley...
 Vieţile personale ale
protagoniştilor încep să scape de
sub control. Soţia şi copiii lui
Michael decid să îl părăsească,...
 Agenţii Biroului de Investigaţii
Federale (FIB) Dave Norton şi Steve
Haines îl contactează pe Michael şi îi
cer să desfă...
 După ce se întoarce în Los Santos,
Michael se împacă cu familia şi
încep să locuiască din nou
împreună. Între timp Trevo...
 Jaful de la Union Depository are
succes, dar Franklin este abordat
de două grupuri care îi cer să-l
omoare pe Trevor sau...
GRAND THEFT AUTO 5
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

GRAND THEFT AUTO 5

175 views

Published on

CEL MAI TARE JOC DIN LUME.
FIECARE DINTRE NOI AR VREA SA-L JOACE
CITESTE-L!!!!!

Published in: Career
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

GRAND THEFT AUTO 5

  1. 1.  Grand Theft Auto V (abreviat GTA V) este un joc video de tipul open world action-adventure realizat deRockstar North şi publicat de Rockstar Games pe consolele Xbox 360 şi PlayStation 3, a cărui lansare a avut loc pe 17 Septembrie 2013. Jocul, cel de-al 15-lea din seria Grand Theft Auto, este cel ce începe a cincea eră a jocului (fapt indicat prin cifra din titlu). Acţiunea se desfăşoară în oraşul fictiv Los Santos (parodie a oraşului Los Angeles) şi în zonele înconjurătoare specifice sudului statului San Andreas (parodie a statului California).O altă versiune a oraşului Los Santos din statul San Andreas a fost realizată în precursorul din 2004, Grand Theft Auto: San Andreas (joc din a treia eră).
  2. 2. Gameplay:  Gameplay-ul din GTA V se bazează pe cel din toate precedentele jocuri de la Grand Theft Auto III încoace: jucătorul îşi asumă rolul unui personaj văzut din perspectiva third-person sau first-person cu care este liber să exploreze lumea pusă la dispoziţie fie pe jos, fie controlând un vehicul (terestru, naval sau aerian). Acesta poate să progreseze urmând povestea jocului prin îndeplinirea unor misiuni în care se ajută de arsenalul său de arme.
  3. 3. Single player Multiplayer  Schimbarea majoră faţă de precedentele jocuri ale seriei este în porţiunea single player a Grand Theft Auto V unde jucătorul îşi asumă rolul a trei protagonişti: Michael, Trevor şi Franklin - infractori a căror poveşti coincid în cadrul misiunilor pe care le fac împreună. În timpul unei misiuni jucătorul poate prelua controlul unui alt protagonist când aceştia lucrează împreună pentru îndeplinirea unui obiectiv. De exemplu, într-o misiune, Michael coboară în rapel pe marginea unui zgârie-nor, Franklin îl veghează cu o puşcă cu lunetă, iar Trevor este pilotul elicopterului cu care vor evada.  Modificarea aspectului protagoniştilor se rezumă la haine, în ceea ce priveşte abilităţile fizice acestea sunt prestabilite pentru fiecare dintre ei şi nu vor putea fi modificate precum în GTA San Andreas. Cu toate că mecanica "romantică" din GTA IV este eliminată, în afara misiunilor, din perspectiva unuia dintre cei trei se poate interacţiona cu prietenii sau cunoştinţele respectivului. Pentru a contacta persoane sau a folosi servicii precum internetul (cu paginile web fictive din universul jocului) se va putea folosi telefonul similar celui din GTA IV.  Grand Theft Auto V are precum Max Payne 3, un sistem de clanuri numit "Crews". Acesta permite jucătorilor să îşi formeze clanuri private cu prietenii sau să se alăture unor clanuri publice. Un jucător poate fi membru a maxim cinci clanuri. Îndeplinirea sarcinilor unui clan va răsplăti jucătorul cu puncte de experienţă numite RP (Reputation Points). De altfel, în modul Multiplayer pot intra până la 16 jucători din toată lumea (În special pe sesiunile publice) , dar există şi sesiuni private pe care te poţi juca cu prietenii.De asemenea varianta Next-Gen pentru PC suportă o limită de 30 de jucători.
  4. 4. POVESTEA JOCULUI  La nouă ani de la un jaf eşuat din Ludendorff, North Yankton, fostul spărgător de bănci Michael Townley trăieşte sub protecţia martorilor cu familia sa în Los Santos, San Andreas, sub numele Michael De Santa. Când Michael o găseşte pe soţia sa Amanda în pat cu antrenorul ei de tenis, îl urmăreşte până la vila acestuia pe care o distruge. Proprietarul acelei vile fiind defapt prietena unui „lord” al drogurilor mexican, Martin Madrazo. Madrazo îi cere să plătească daunele, astfel că Michael şi complicele său Franklin Clinton jefuiesc un magazin de bijuterii pentru a putea plăti datoria. Singurul partener care a mai trăit după jaful din Ludendorff, Trevor Philips, află de jaful de la magazinul de bijuterii la o emisiune TV şi îşi dă seama că este mâna lui Michael. Cei doi se reunesc după ce Trevor îl caută pe Michael prin Los Santos.
  5. 5.  Vieţile personale ale protagoniştilor încep să scape de sub control. Soţia şi copiii lui Michael decid să îl părăsească, iar încercările de a-şi demonstra că nu-şi iroseşte viaţa îl aduc în conflict cu Devin Weston, un investitor american miliardar care jură că-şi va lua revanşa. Franklin îşi salvează prietenul Lamar Davis de gangsterul Harold „Stretch” Joseph, care a încercat de mai multe ori să-l omoare pe Lamar pentru a creşte în ochii fraţilor săi. Eforturile nesăbuite ale lui Trevor de a-şi consolida controlul asupra mai multor domenii ale pieţei negre din Comitatul Blaine îl aduc în conflict cu gaşca de motociclişti „The Lost”, mai multe găşti de latino-americani, dealeri de drogupizderi, mercenari sponsorizaţi de guvern şi conducătorul „Triadei” Wei Cheng.
  6. 6.  Agenţii Biroului de Investigaţii Federale (FIB) Dave Norton şi Steve Haines îl contactează pe Michael şi îi cer să desfăşoare mai multe operaţiuni cu Franklin şi Trevor pentru a submina agenţia rivală IAA (Agenţia de Afaceri Internaţionale). Sub conducerea lui Haines, ei atacă un convoi armat care transporta fonduri destinate IAA-ului şi asaltează o bancă pentru a intra în posesia statelor de plată ale tuturor poliţiştilor corupţi şi ale persoanelor publice din Los Santos. Din dorinţa de a deţine şi mai mult control, Haines îi obligă pe Franklin şi Michael să se inflitreze în sediul FBI şi să şteargă din servere toate dovezile care ar putea fi folosite împotriva sa. Michael se foloseşte de această oportunitate pentru a şterge toate datele legate de activităţile sale infracţionale, pentru ca Haines să nu-l mai aibă la mână. Michael, Trevor şi Franklin pun la cale cel mai mare jaf: prădarea clădirii Union Depository pentru a jefui lingourile de aur.
  7. 7.  După ce se întoarce în Los Santos, Michael se împacă cu familia şi încep să locuiască din nou împreună. Între timp Trevor află că un fost complice la jaful din Ludendorff nu se afla la închisoare, ci a fost ucis în timpul jafului şi îngropat în mormântul destinat lui Michael. Trevor se simte trădat şi astfel apar neînţelegerile din grup care pun în pericol jaful de la Union Depository. Când Michael şi Norton, ambii trădaţi de Haines, sunt prinşi într-o înfruntare mexicană între FIB, IAA şi firma privată de securitate Merryweather, Trevor îi ajută să scape, menţionând că este singurul îndreptăţit să-l ucidă pe Michael. Deşi nu îl iartă, Trevor încă doreşte să participe în jaful de la Union Depository, menţionând faptul că fiecare o va lua pe alt drum.
  8. 8.  Jaful de la Union Depository are succes, dar Franklin este abordat de două grupuri care îi cer să-l omoare pe Trevor sau pe Michael. Haines şi Norton îl consideră pe Trevor un pericol, iar Weston doreşte să se răzbune pe Michael pentru trădare. Franklin mai are o alegere; cea în care se alătură lui Michael şi Trevor şi încearcă să înfrunte împreună inamicii. Dacă Franklin alege să-l omoare pe Michael sau pe Trevor, acesta încetează să îl contacteze pe supravieţuitor şi se întoarce la vechea sa viaţă. Dacă alege să rămână de partea prietenilor, trioul încearcă să reziste unei confruntări cu FIB şi Merryweather, iar apoi îi omoară pe Weston, Stretch, Cheng şi Haines. Cu toţi inamicii înfrânţi, cei trei nu mai lucrează împreună, dar rămân prieteni buni.În varianta DeadWish Devin Weston este omorât de către cei 3 protagonişti.

×