Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

KoŠtaGdje.Ba

1,193 views

Published on

Website

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

KoŠtaGdje.Ba

  1. 1. www.KoStaGdje.ba PARTNERS KoŠtaGdje.ba CLUB ŠTA Kreiran je za one koji žele kreirati prepoznatljivost i reputaciju vlastite kompanije. KO www.KoStaGdje.ba je jedinstveno mjesto za predstavljanje Vaše djelatnosti (besplatno) a ujedno i najatraktivnije i najbolje odredište koje pruža i nudi mnoge mogućnosti. NAŠA MISIJA se bazira na neprestanom razvoju i primjeni inovativnih i konkretnih rješenja, te postavljanju novih standarda medija i marketinga, kako bismo bili trajni partner u unapređenju Vašeg poslovanja. KAKO Popunjavanjem ankete o Vašem biznisu onako kako bi Vi htjeli da ga predstavite: a) Realnom ponudom vaših roba i usluga b) Trenutnim odgovorom na zahtjeve tržišta c) Profesionalnim pristupom na svim nivoima ponude usluga
  2. 2. KoŠtaGdje.ba Priprema (anketa objekta) Društvene mreže Adresa za mapiranje objekta na interaktivnoj google-mapi @ (uključimo se u najveću zajedničku mrežu - budi dio porodice od 100.000 adresa) Integracijom automatski na Vašem profilu dobijate korisničke komentare Fotografisanje objekta (s vana i iznutra) BITNO JE DA NAŠI KORISNICI U SVAKOM TRENUTKU IMAJU RELEVANTNE INFORMACIJE O VAŠEM BIZNISU.
  3. 3. Iskoristite naše medijsko/PR iskustvo www.kameleon.ba Unaprijedite vlastito poslovanje www.kostagdje.ba SHOPPING / SHOPPING PATROLA Predstavite se kupcima osnovnim informacijama o djelatnostima i uslugama koje pružate. Iskoristite našu šoping patrolu i izložite svoj asortiman roba i cijena našim čitaocima i ostalima... Obavijestite nas SVE o Vašim akcijama i sniženjima i novostima. PREDSTAVITE SE Restorani, pizzerije, brza hrana... Na jednostavan način predstavite svoj ugostiteljski objekat kratkim opisom uz uvijek korisne informacije poput adrese, radnog vremena, objavom bogatog jelovnika i dodatnih usluga. Zagolicajte maštu budućih gostiju i pretvorite ih u Vaše stalne poklonike. BUDITE PRISUTNI Hoteli/Moteli: Pružanjem osnovnih informacija poput naziva Vašeg objekta, adrese, kontakta, radnog vremena, cjenovnika, načina plačanja... Opišite dodatne sadržaje te prepoznatljive ponude. Steknimo povjerenje jer zadovoljan gost se uvijek vraća. Mi na kameleon.ba ćemo otključati vrata Vaših soba, apartmana i pansiona... i poslati Vam drage goste sa osmijehom na licu. OSTVARITE CILJEVE Caffe barovi i klubovi... Recita svima... Ima li bolje mjesto za početak jutra, popodneva ili večeri? Prijavite se na besplatan servis Kameleon „Gdje izaći“ i pratite informacije o adresi, radnom vremenu, događanjima... Imate specijalnu ponudu, dobru muziku ili pozovite sve na dobru zabavu kroz najopsežnije ponudu mjesta za dobro dnevno opuštanje, večernje izlaske u gradu i šire – BESPLATNO.
  4. 4. Dragiprijatelji, Vrijeme je internet revolucije! Mi poduzetnici, moramo trošiti onoliko koliko prihodujemo, ali naša šansarazvojasunove internetplatforme.Teksada,tražimoodgovornaovajizazovbudućnosti,kakose osposobiti za novi način razmišljanja. Ključ je u reoarginazaciji vlastitog stava oko vlastitog biznisa. Moramo priznati, da je u našoj poslovnoj kulturi to i najbolnija tačka. Ova nova ravnoteža našeg biznisa čini proizvod koji šalje svoju poruku i potrošači iz cijelog svijeta koji je primaju i u čudu klimaju glavom; TOTALNAKOMUNIKACIJA! Svi se mogu pokazati svima, a pobjednik je onaj koji osigura povjerenje, kvalitet i brzinu. Slušali smo Vaše prijedloge i savjete pa pokrenuli ovaj proces transformacije. Dobijeno samopouzdanje da znamo stvarati i raditi sada pretvaramo u poruku novih generacija potrošača, koji žele da za svoj novac dobiju najvišeinajbolje. Internet industrija je industrija znanja. Nama trebaju ljudi koji žele brzo učiti ali i rasti i zato smo investirali znatna sredstva u stvaranje novog Kameleonovog portala, koji povezuju lokalne biznise i ljudeumrežuprepoznatljivusvimaisvugdje. Kriza je šansa!To je paradigma novog vremena. Lokalni biznisi i događaji privlače pažnju svim koje prepoznajemo kao komšije ili poznanike. Nova paradigma ipak jeste i radi lokalno, a ubire plodove globalno i na duge staze. Sada prepoznajemo da umrežavanjem sitnih kolača dobijamo zajedničku tortu od vlastitih biznisa i da zajednički medijski prostor dodatno dobija na snazi jer koristi sinergiju svihučesnikakaoglavniizvorkompetencije,snageiizdržljivosti. Ovakvi poslovni modeli, već su tehnološki ali i kulturno pobijedili, iako smo svjesni da se naša zemlja nalazi u zaostatku od par godina za razvijenim zemljama. Druga generacija naših sugrađana koji žive u inostranstvu, rado istražuje i bira najkvalitetnije ponude ovih prostora. Danas, svi mi zajedno možemo jednostavnorazlikovatiponudusmećaodponudekvaliteta. PRIDRUŽITE NAM SE ... www.kostagdje.ba ZLATKOBERBIĆ KameleonM&MGROUP Tuzla Za one koji žele da minimalnom investicijom unaprijede svoje poslovanje kreirali smo i status Kameleon VIP Partner. Za više informacija kontaktirajte VIP@kameleon.ba

×