Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Carminade jet lag

221 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Carminade jet lag

  1. 1. Guión
  2. 2. INT. MENJADOR DIA Entren per la porta la Sílvia, la Carmina, la Carla i la Mariona. SÍLVIA Bé, com has vist, aquesta és la sala d’estar, d’estar tranquil·la i calladeta i veient el canal de la tele que jo vulgui, perquè el mando el vaig comprar jo i en aquesta casa tenim molt clar el que significa la propietat privada. I què me’n dius? CARMINA (somriu) Que m’agrada molt. Té molta llum. SÍLVIA Sí. La Carmina va cap al pòster de la paret de darrere. CARMINA Ai, aquest pòster m’encanta. Una pregunta: el pis està orientat cap al Besòs o cap a Tarragona? SÍLVIA (dubtant) Ah... Cap a... Cap a... CARLA (interrompent) Cap a... allà! I allà està... SÍLVIA (interromp) a.... Tarragona! Tarragona, si t’ho mires des del Tibidabo, però si t’ho mires desde Montjuïc, Besòs. MARIONA Sí bueno, és que és molt variable. Vull dir que pensa que fins i tot els dies així molt clars i sense núvols, s’orienta cap a Mallorca. CARMINA (riu) Què bé. I puc veure on dormiré? Carla es mou cap al sofà. Apurada. (CONTINÚA)
  3. 3. CONTINÚA: 2. MARIONA Sí, mira. Aquest, com si diguéssim, és el sofà, on tu... CARLA (interromp) On tu... pots mirar la tele, apalancar-te, llegir... MARIONA ...dormir! CARLA Bueno, si et quedes dormida fent una vaicaineta, o si vols dormir mirant la tele o així. Vine que t’ensenyaré la teva habitació. CARMINA (mentre marxen) Sí. Sí, sí, sí. Surten la Carla i la Carmina. La Mariona es mou cap a la Sílvia. MARIONA Jo no penso tornar a dormir al sofà, eh? SÍLVIA Ai Mariona, si és comodíssim, ja té la teva forma, és molt cèntric, ho tens tot a mà... Pensa que si la Carmina ho sent et voldrà canviar el lloc, eh? MARIONA Molt bé, i per què no hi dorms tu? Entren la Carmina i la Diana. CARMINA Ah, el llit és comodíssim. CARLA Ah sí... CARMINA Em quedo. Totes se’n alegren. (CONTINÚA)
  4. 4. CONTINÚA: 3. SÍLVIA I CARLA Molt bé! CARMINA Molt bé. Silenci. Riuen. CARMINA I què? SÍLVIA Què... de què? CARMINA Doncs... Si em direu com ho faig per pagar i... TOTES Ahhh.. Sí, sí. La Carla agafa de la mà a la Carmina. CARLA Vinga, seu, seu. Doncs mira per a pagar... (s’asseu) Per pagar el que farem és que tu pagaràs. CARMINA Sí. CARLA Pagaràs un lloguer, eh? Un lloguer de... tres-cents... La Sílvia i la Mariona li senyalen amb els braços que pugi el preu. CARLA ...quatre-cents... cinquanta... MARIONA (interromp) Home, home, pensa que és un pis molt ben comunicat eh? Vull dir que... si corres una mica en cinc minuts estàs al metro. SÍLVIA Sí, sí, sí. I aquí abaix tens una bacallaneria. On també hi vénen cigrons, mongetes, llenties... i bacallà. (CONTINÚA)
  5. 5. CONTINÚA: 4. MARIONA És un luxe Carmina, i els luxes es paguen. CARMINA I tant, i tant... Però quant he de pagar de lloguer? TOTES Ah sí. CARLA Doncs mira, per ser tu, perquè ets amiga del Mario i... doncs pagaràs cinc-cents euros. SÍLVIA Sí i cent més de fiança. MARIONA I... Cent-cinquanta més... Pel pot, bueno és tipo despeses, tipo gastos... Tipo tot això. CARMINA Fantàstic! Riuen. CARMINA Al pis que estava abans pagava nou-cents i cuidava una iaia. Es miren entre totes tres amb cara de disgust. CARMINA Bueno, vaig a buscar les coses. TOTES Sí, sí, va. La Carmina s’aixeca per a marxar. CARMINA Fins ara, eh? SÍLVIA Eh, però agafa les claus, no? CARMINA Ai sí, gràcies! La Carmina es gira i torna. La Sílvia agafa les claus sobre la taula. La Sílvia dóna les claus a la Carmina. (CONTINÚA)
  6. 6. CONTINÚA: 5. CARMINA Fins ara! TOTES Fins ara! Es miren entre elles.

×