Google Adwords
Eina molt efectiva per fer campanyes de publicitat als
buscadors.
-Ens permet fer una gran segmentació en t...
Google Trends
Es una eina que ens permet visualitzar el volum de
recerques a Google en temps passat.
-Es molt útil per con...
Keyword Tools
Actualment s’anomena “Keyword Planner”.
Una eina vinculada a Google Adwords que també ens dóna molta
informa...
Google Webmaster Tools
Es una eina que ens permet tenir informació rellevant sobre la
nostra web i controlar els resultats...
Page Speed Insights
Es una eina que ens permet mesurar el rendiment i velocitat de
càrrega del nostre web.
Aquesta eina en...
Google Maps
Es possible donar d’alta un negoci físic perquè apareixi
als resultats de recerca de Google o als resultats de...
Alexa
Es una eina que ens permet veure estadístiques,
rankings, links entrants i altres informacions sobre
qualsevol web.
...
Landing Pages
Una landing page es una pàgina d’aterratge amb moltes utilitats:
-Les podem fer servir per tenir pàgines on ...
Creador de URL de seguiment
Aquesta funcionalitat de Google ens permet crear un link que
redirecciona a l’apartat que vole...
El SEO i els móbils
Es important que fem que la nostra web es pugui visualitzar de
forma correcta i clara a tots els dispo...
Rich Snippets
Els rich snippets son símbols o tipus de texte enriquit que ens faràn
destacar sobre la nostra competéncia a...
Tipus de Rich Snippets
Exemples de Rich Snippets:
Valoracions:

Video:

Resultats esports:

Receptes de cuina:

Autor:
SEO a Youtube
Es una plataforma on podem penjar vídeos sobre la nostra activitat i així
arribar a nous usuaris. També ens ...
Google Shopping
És un buscador de productes dins Google.
Es un servei que funciona amb pagament per click
(PPC) i on podem...
Comparadors de preus
Son plataformes a internet on podem donar d’alta la nostra botiga
online i on ens podrán trobar usuar...
Llei de Cookies
És una llei implementada a l’Unió Europea on es dóna més privacitat als
usuaris, però també més complicaci...
CMS aconsellats per SEO
Els CMS son gestors de continguts que ens permeten crear tot tipus
de pàgines web. Existeixen de m...
Reputació online
Apart del SEO també hem de valorar la nostra imatge, marca i
reputació a internet. Per això també podem f...
SEO negatiu
Es tracta de fer accions Black-Hat contra una web de la
competéncia per tal de que el seu posicionament baixi....
La formació en el SEO
Constantment apareixen noves maneres de fer SEO i de millorar els
nostres resultats. La tecnología a...
Moltes gràcies!!
@alberto_Seo
www.albertosaavedraseo.com
www.girowebs.com
info@girowebs.com
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Curs de SEO i Promoció de pàgines web a buscadors per Albert Saavedra (part 3)

162 views

Published on

Curs de posicionament web SEO i promoció a buscadors. Impartit a Girona per Alberto Saavedra de Girowebs.com (Part 3)

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
162
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Curs de SEO i Promoció de pàgines web a buscadors per Albert Saavedra (part 3)

 1. 1. Google Adwords Eina molt efectiva per fer campanyes de publicitat als buscadors. -Ens permet fer una gran segmentació en tots els nostres anuncis. -Podem mesurar fàcilment els resultats. -Podem destinar una inversió fixa.
 2. 2. Google Trends Es una eina que ens permet visualitzar el volum de recerques a Google en temps passat. -Es molt útil per conéixer en quines époques de l’any hi han més recerques d’una paraula clau i també en quin territori, país o zona es busca més.
 3. 3. Keyword Tools Actualment s’anomena “Keyword Planner”. Una eina vinculada a Google Adwords que també ens dóna molta informació útil per SEO. -Ens permet buscar paraules clau i obtenir noves per la nostra web. -Ens permet saber el volum de cerques d’una determinada paraula clau. -Podem conéixer el cost per click de cada paraula clau. -Es una eina que ens permet conéixer nous nínxols de mercat.
 4. 4. Google Webmaster Tools Es una eina que ens permet tenir informació rellevant sobre la nostra web i controlar els resultats de recerca de la nostra web a Google. Algunes funcions que ens permet fer: -Enviar SITEMAPS -Editar, crear i modificar SITELINKS. -Modificar l’orientació geogràfica de la web. -Veure quines webs ens fan backlinks. -Verificar errors HTML i de rastreig.
 5. 5. Page Speed Insights Es una eina que ens permet mesurar el rendiment i velocitat de càrrega del nostre web. Aquesta eina ens donarà informació de com millorar el temps de resposta de la nostra web.
 6. 6. Google Maps Es possible donar d’alta un negoci físic perquè apareixi als resultats de recerca de Google o als resultats de Google Maps. Hi ha diverses maneres de donar d’alta el nostre negoci físic a Google Maps,ho podem fer a través de Google Places o també la xarxa social Google plus.
 7. 7. Alexa Es una eina que ens permet veure estadístiques, rankings, links entrants i altres informacions sobre qualsevol web. -Té una versió de pagament més complerta. -Funciona molt bé per analitzar la competéncia.
 8. 8. Landing Pages Una landing page es una pàgina d’aterratge amb moltes utilitats: -Les podem fer servir per tenir pàgines on redirigir els visitants d’una campanya específica. Per exemple Google Adwords. -Podem posicionar aquestes pàgines als buscadors per paraules clau. -Ens permet adaptar una pàgina de la nostra web perquè els usuaris facin una acció determinada. Ex: registre, compra, omplenar formulari… Existeixen molts tipus de pàgines d’aterratge i es poden fer servir per moltes utilitats.
 9. 9. Creador de URL de seguiment Aquesta funcionalitat de Google ens permet crear un link que redirecciona a l’apartat que volem de la nostra web per poder mesurar i fer un seguiment d’una campanya personalitzada i veure els resultats a Google Analytics. https://support.google.com/analytics/answer/1033867 Es fa servir molt per campanyes d’Email Marketing o des de landing pages.
 10. 10. El SEO i els móbils Es important que fem que la nostra web es pugui visualitzar de forma correcta i clara a tots els dispositus, tant a PC com tablet o móbil. Podem fer servir diferents formes de fer veure la web a dispositius móbil i sempre tenir en compte: -Visualització correcte. -Els temps de càrrega ha de ser óptim per dispositius móbils. -Crear un SITEMAP per la versió móbil. -Fer servir un disseny RESPONSIVE o adaptat a móbil.
 11. 11. Rich Snippets Els rich snippets son símbols o tipus de texte enriquit que ens faràn destacar sobre la nostra competéncia als resultats de recerca de Google. Existeixen de molts tipus on podem enumerar alguns com: -Foto d’autor -Receptes de cuina -Video -Producte de botiga online -Valoracions per estrelles -Preus -Comentaris
 12. 12. Tipus de Rich Snippets Exemples de Rich Snippets: Valoracions: Video: Resultats esports: Receptes de cuina: Autor:
 13. 13. SEO a Youtube Es una plataforma on podem penjar vídeos sobre la nostra activitat i així arribar a nous usuaris. També ens permet crear links cap a la nostra web i fer que els videos es puguin visualitzar als resultats de recerca. També hi ha un ranking dins de la plataforma Youtube, on es mostren primer els videos amb més relleváncia. Si ens volem posicionar tant dins de Youtube com a Google amb els notres videos haurem de fer algunes accions com: -Fer servir títols, descripcions i keywords descriptives per cada video. -Publicar videos regularment. -Compartir els nostres videos a xarxes socials i altres webs relacionades, també deixar que altres usuaris ho facin. -Que els usuaris facin click al botó “LIKE” o polze amunt als videos.
 14. 14. Google Shopping És un buscador de productes dins Google. Es un servei que funciona amb pagament per click (PPC) i on podem incloure els productes de la nostra botiga online.
 15. 15. Comparadors de preus Son plataformes a internet on podem donar d’alta la nostra botiga online i on ens podrán trobar usuaris que estiguin fent comparacions de preus en un tipus determinat de producte. Exemples de comparadors de preus: Twenga.es Kelkoo.com Shopmania.es Google Shopping
 16. 16. Llei de Cookies És una llei implementada a l’Unió Europea on es dóna més privacitat als usuaris, però també més complicacions als emprenedors a internet. Molta informació de la que podiem disposar dels buscadors amb eines d’analítica web ara seran totalment privades. Aquesta llei ens farà una mica la vida més complicada per poder mesurar la nostra estratégia de marketing a internet.
 17. 17. CMS aconsellats per SEO Els CMS son gestors de continguts que ens permeten crear tot tipus de pàgines web. Existeixen de molts tipus i tenen diferents funcionalitats. Alguns exemples de CMS: Wordpress Blogger Prestashop Magento
 18. 18. Reputació online Apart del SEO també hem de valorar la nostra imatge, marca i reputació a internet. Per això també podem fer servir estratégies del SEO per millorar la nostra reputació a internet. -Ser actius a les nostres xarxes socials. -Crear sempre nous continguts al nostre blog -Publicar notícies a medis de comunicació online. -Comentar a fórums i blogs amb el nostre nom. -Interactuar amb els nostres clients o seguidors. Podem fer servir moltes estratégies que millorarán la nostra preséncia i reputació a internet. De manera que puguin trobar informació interessant i positiva de nosaltres quan es busca el nostre nom comercial.
 19. 19. SEO negatiu Es tracta de fer accions Black-Hat contra una web de la competéncia per tal de que el seu posicionament baixi. Es molt important visualitzar quins links ens enllacen i poder-los desautoritzar a través de Google Webmaster Tools. https://www.google.com/webmasters/tools/disavow-links-main
 20. 20. La formació en el SEO Constantment apareixen noves maneres de fer SEO i de millorar els nostres resultats. La tecnología al voltant del marketing digital canvia molt ràpidament. Es primordial estar constantment actualitzat del que passa al voltant del món del SEO per poder-nos prevenir de les diferents accions als algoritmes dels buscadors. Una bona formació en SEO ens serà molt rendible per qualsevol projecte que fem a internet.
 21. 21. Moltes gràcies!! @alberto_Seo www.albertosaavedraseo.com www.girowebs.com info@girowebs.com

×