Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
Cientificos colombianos
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

0

Share

Download to read offline

Plató Punxat TV Girona amb Albert Niell

Download to read offline

Fitxa de programa del magazine "Plató Punxat" de Televisió de Girona, presentat per Albert Niell.

  • Be the first to like this

Plató Punxat TV Girona amb Albert Niell

  1. 1. Fitxa de ProgramaTítol: Plató PunxatDuració Total: 60 min Dos parts de 30 minDies d’emissió setmanal: Estrena Dijous a les 21.30h Repetició Divendres a les 14:30h* Repetició Diumenge a les 18:30h*Desenvolupament del programa: Sumari Presentació Reportatge actualitat Secció:De Viatges L’entrevista Secció 2 (Voltant per les comarques gironines.)* Music Hall (actuació grup musical)Plató Punxat es sens dubte el programa de referència de lescomarques gironines. Els dijous a partir de les 21:30 ofereix tottipus de continguts relacionats amb l’actualitat. Entrevistes,música, reportatges, concursos i personatges sorpresaconfiguren les diverses seccions de “Plató Punxat”.“Plató Punxat” incorpora reportatges frescos i divertits sobrediversos esdeveniments que es produeixen a les comarquesgironines.
  2. 2. El programa també compta amb diverses intervencions de l’actorDani Rebollo que al llarg de la temporada encarna a un conjunt depersonatges.“De Viatges”, espai dedicat a parlar de diferents propostes que hiha en els diferents destins que s’escullen, maneres d’arribar-hi,gastronomia, moneda, alternatives, monuments, història,recomanacions, preus, temporada més recomanable per anar-hietc....Contrastat sempre amb imatges i vídeos del lloc del què parlem iben guiats amb l’equip de Viatges Ter una oficina de viatges ambuna gran trajectòria professional amb més de 40 anys oferintviatges a tots els gironins.“L’ENTREVISTA MAGENTI”Representat per el sofà Magenti aniran passant grans protagonistesdels diferents àmbits del món de la TV, teatre , cinema, esports ,polítics, una entrevista on l’objectiu primordial és despullar d’unamanera simpàtica l’autèntic famós del moment. Luís del Olmo,Emma Vilarassau, Jordi Pujol,Cristina Brondo, Ramon Madaula,Marina Geli, Sergio Dalma, Martí Gironell, Teatre de Guerrilla, PepPoblet, Núria Feliu, Moncho, són alguns dels personatges que ja hanpassat per Plató Punxat. El magazine d’entreteniment conduït perAlbert Niell que entrevista els protagonistes d’actualitat..
  3. 3. A l’apartat de la secció de..... comptem amb botigues de roba,animals, cellers de vins, botigues d’esquí ..., tota classe de botigueso empreses que volen exposar els seus productes i poder-losexplicar.Secció 2 “voltant per les comarques gironines” es tracta de donar aconèixer en un format distès, simpàtic i cultural un publireportatgede cada ciutat i poble de les comarques gironines, mostrantpaisatges, monuments, infrastructures, lleure , gastronomia, etc...Dos personatges recorreran cada poble a peu per tal de poderaprofundir, i conèixer més d’aprop tot el territori acompanyat en totmoment per l’alcalde de la vila.“MUSIC HALL” Espai dedicat exclusivament a promocions musicalsde diferents grups coneguts o no que vulguin donar-se a conèixer atravès de la pantalla. Amb un tema que ells escolleixin. Tampocoblidem els consagrats, artistes com: Gerard Quintana, Moncho, Nuria Feliu, Manu Guix, La puerta de lossueños, etc....
  4. 4. PRÓXIM CONVIDAT A PLATÓ PUNXAT: JÚLIA OTERO (PERIODISTA) “Plató Punxat” durant el mes de Desembre va convidar Luis delOlmo els estudis de Tvgi ,en motiu del desé aniversari de Onda RamblaGirona. En aquella entrevista molt informal Del Olmo va explicar mésampliament el futur de l’emisora i més en concret del seu programa,anomenant incorporacions noves, com la de Julia Otero l’encarregadade dirigir la última hora de Protagonistas. Així doncs vàrem decidir en aquella ocasió que seguiriem d’apropl’evolució d’aquesta nova incorporació, aprofitant també el desitg deconèixer més d’aprop la Júlia. Carretera Barcelona, 42, 17002 Girona Tel. 972 22 11 11 – Fax 972 20 95 26 comercial@tvgirona.tv – www. tvgirona.tv

Fitxa de programa del magazine "Plató Punxat" de Televisió de Girona, presentat per Albert Niell.

Views

Total views

968

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

579

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×