SlideShare a Scribd company logo

Savis caparruts

'Savis caparruts' és un recull de quatre contes dedicats als capgrossos d'Igualada: 'El Mosca, l'aviador'; 'Rufus, el traginer'; 'Martingales, el músic'; i 'Petra, l'encantadora'. Albert Rossell és l'autor del llibre i Elisabet Serra (Eli Elis) n'és la il·lustradora. El llibre, editat per l'Ajuntament d'Igualada, es va presentar el primer dia de la Festa Major de 2016. La publicació del volum no hagués estat possible si no fos pel regidor de Promoció Cultural, Pere Camps. 'Savis caparruts' no és un llibre de contes infantils pròpiament dit. Més aviat està concebut perquè infants i educadors (pares, mestres, monitors de lleure...) el llegeixin junts. Cada relat té una moral i cada personatge encarna uns valors, dels quals en poden aprendre tant els petits com els adults.

1 of 8
Download to read offline
Savis caparruts
#SavisCaparruts
Foto: AnoiaDiari
Savis caparruts
'Savis caparruts' és un recull de quatre contes dedicats als capgrossos
d'Igualada: 'El Mosca, l'aviador'; 'Rufus, el traginer'; 'Martingales, el músic'; i
'Petra, l'encantadora'. Albert Rossell és l'autor del llibre i Elisabet Serra (Eli
Elis) n'és la il·lustradora. El llibre, editat per l'Ajuntament d'Igualada, es va
presentar el primer dia de la Festa Major de 2016. La publicació del volum no
hagués estat possible si no fos pel regidor de Promoció Cultural, Pere Camps.
'Savis caparruts' no és un llibre de contes infantils pròpiament dit. Més aviat
està concebut perquè infants i educadors (pares, mestres, monitors de
lleure...) el llegeixin junts. Cada relat té una moral i cada personatge encarna
uns valors, dels quals en poden aprendre tant els petits com els adults.
El Mosca, l’aviador
Perseverança i treball.
Rufus, el traginer
Família, treball, amistat i solidaritat.
Martingales, el músic
Reciclatge, austeritat i
el valor de les petites coses.

Recommended

Fina Masgrau. Animación lectora
Fina Masgrau. Animación lectora Fina Masgrau. Animación lectora
Fina Masgrau. Animación lectora Mayka Navarro
 
Guia lectura-sant-jordi-2017
Guia lectura-sant-jordi-2017Guia lectura-sant-jordi-2017
Guia lectura-sant-jordi-2017elenatorren
 
Triptic guialectures santjordi2017gral
Triptic guialectures santjordi2017gralTriptic guialectures santjordi2017gral
Triptic guialectures santjordi2017gralelenatorren
 
El garbell 6
El garbell 6El garbell 6
El garbell 6pinetons
 

More Related Content

What's hot

Biblioteca Personal
Biblioteca PersonalBiblioteca Personal
Biblioteca Personalguestb7c51f
 
Contacontes
ContacontesContacontes
Contacontesldeniau
 
Recomanacions de Biblioteca per Nadal 2017
Recomanacions de Biblioteca per Nadal 2017Recomanacions de Biblioteca per Nadal 2017
Recomanacions de Biblioteca per Nadal 2017lluís nater
 
Recomanacions nadal2016 biblioteca
Recomanacions nadal2016 bibliotecaRecomanacions nadal2016 biblioteca
Recomanacions nadal2016 bibliotecalluís nater
 
Recomanacions estiu2017 biblioteca
Recomanacions estiu2017 bibliotecaRecomanacions estiu2017 biblioteca
Recomanacions estiu2017 bibliotecalluís nater
 
4rt A. Presentació núm. 4
4rt A. Presentació núm. 44rt A. Presentació núm. 4
4rt A. Presentació núm. 4montessori6a
 
Les malifetes de maria encarna 5 ep
Les malifetes de maria encarna 5 epLes malifetes de maria encarna 5 ep
Les malifetes de maria encarna 5 epJorge Navarro
 
Recomanacions febrer març2017_biblioteca
Recomanacions febrer març2017_bibliotecaRecomanacions febrer març2017_biblioteca
Recomanacions febrer març2017_bibliotecalluís nater
 
4rt A. Presentació núm. 3
4rt A. Presentació núm. 34rt A. Presentació núm. 3
4rt A. Presentació núm. 3montessori6a
 
Recomanacions estiu2016 biblioteca
Recomanacions estiu2016 bibliotecaRecomanacions estiu2016 biblioteca
Recomanacions estiu2016 bibliotecalluís nater
 
Recomanacions sant jordi2017_biblioteca
Recomanacions sant jordi2017_bibliotecaRecomanacions sant jordi2017_biblioteca
Recomanacions sant jordi2017_bibliotecalluís nater
 
TALLER DE LECTURA 5È B
TALLER DE LECTURA 5È BTALLER DE LECTURA 5È B
TALLER DE LECTURA 5È Brfito1
 
TALLER DE LECTURA
TALLER DE LECTURATALLER DE LECTURA
TALLER DE LECTURArfito1
 
taller de lectura
taller de lecturataller de lectura
taller de lecturarfito1
 

What's hot (20)

Biblioteca Personal
Biblioteca PersonalBiblioteca Personal
Biblioteca Personal
 
Contacontes
ContacontesContacontes
Contacontes
 
2on cicle inicial contacontes
2on cicle inicial contacontes2on cicle inicial contacontes
2on cicle inicial contacontes
 
Recomanacions de Biblioteca per Nadal 2017
Recomanacions de Biblioteca per Nadal 2017Recomanacions de Biblioteca per Nadal 2017
Recomanacions de Biblioteca per Nadal 2017
 
Recomanacions nadal2016 biblioteca
Recomanacions nadal2016 bibliotecaRecomanacions nadal2016 biblioteca
Recomanacions nadal2016 biblioteca
 
Bibliografia hiver 2016
Bibliografia hiver 2016Bibliografia hiver 2016
Bibliografia hiver 2016
 
Presentació a la Sala Polivalent
Presentació a la Sala PolivalentPresentació a la Sala Polivalent
Presentació a la Sala Polivalent
 
Recomanacions estiu2017 biblioteca
Recomanacions estiu2017 bibliotecaRecomanacions estiu2017 biblioteca
Recomanacions estiu2017 biblioteca
 
4rt A. Presentació núm. 4
4rt A. Presentació núm. 44rt A. Presentació núm. 4
4rt A. Presentació núm. 4
 
Les malifetes de maria encarna 5 ep
Les malifetes de maria encarna 5 epLes malifetes de maria encarna 5 ep
Les malifetes de maria encarna 5 ep
 
Recomanacions febrer març2017_biblioteca
Recomanacions febrer març2017_bibliotecaRecomanacions febrer març2017_biblioteca
Recomanacions febrer març2017_biblioteca
 
4rt A. Presentació núm. 3
4rt A. Presentació núm. 34rt A. Presentació núm. 3
4rt A. Presentació núm. 3
 
Recomanacions estiu2016 biblioteca
Recomanacions estiu2016 bibliotecaRecomanacions estiu2016 biblioteca
Recomanacions estiu2016 biblioteca
 
P4 contacontes
P4 contacontesP4 contacontes
P4 contacontes
 
Recomanacions sant jordi2017_biblioteca
Recomanacions sant jordi2017_bibliotecaRecomanacions sant jordi2017_biblioteca
Recomanacions sant jordi2017_biblioteca
 
Bibliografia Nadal 2017
Bibliografia Nadal 2017Bibliografia Nadal 2017
Bibliografia Nadal 2017
 
Bibliografia nadal 2017
Bibliografia nadal 2017Bibliografia nadal 2017
Bibliografia nadal 2017
 
TALLER DE LECTURA 5È B
TALLER DE LECTURA 5È BTALLER DE LECTURA 5È B
TALLER DE LECTURA 5È B
 
TALLER DE LECTURA
TALLER DE LECTURATALLER DE LECTURA
TALLER DE LECTURA
 
taller de lectura
taller de lecturataller de lectura
taller de lectura
 

Similar to Savis caparruts

Bibliorecomanacions nadal 2011
Bibliorecomanacions nadal 2011Bibliorecomanacions nadal 2011
Bibliorecomanacions nadal 2011nfarre
 
Recomanacions llibres ml-hivern19-inf-prim
Recomanacions llibres ml-hivern19-inf-primRecomanacions llibres ml-hivern19-inf-prim
Recomanacions llibres ml-hivern19-inf-primpompeufabramollerussa
 
Llbres recomanats nadal 2015
Llbres recomanats nadal 2015 Llbres recomanats nadal 2015
Llbres recomanats nadal 2015 tavilam
 
2022_ recull de contes amb mirada coeducativa i d'igualtat i atenció a la di...
2022_ recull de contes amb mirada coeducativa i d'igualtat i atenció a la di...2022_ recull de contes amb mirada coeducativa i d'igualtat i atenció a la di...
2022_ recull de contes amb mirada coeducativa i d'igualtat i atenció a la di...Vanessa735677
 
CONTE "ELS COLORS DELS GEGANTS"
CONTE "ELS COLORS DELS GEGANTS"CONTE "ELS COLORS DELS GEGANTS"
CONTE "ELS COLORS DELS GEGANTS"Colors12
 
Itineraris de Lectura: Ricard Bonmati 1
Itineraris de Lectura: Ricard Bonmati 1Itineraris de Lectura: Ricard Bonmati 1
Itineraris de Lectura: Ricard Bonmati 1Biblioteca Sant Jordi
 
RALET, RALET. Nous materials per a l'Educació Infantil. P4. Contes, poemes i ...
RALET, RALET. Nous materials per a l'Educació Infantil. P4. Contes, poemes i ...RALET, RALET. Nous materials per a l'Educació Infantil. P4. Contes, poemes i ...
RALET, RALET. Nous materials per a l'Educació Infantil. P4. Contes, poemes i ...Editorial Barcanova
 

Similar to Savis caparruts (20)

4rt cicle mitja contacontes
4rt cicle mitja contacontes4rt cicle mitja contacontes
4rt cicle mitja contacontes
 
Contes imprescindibles per a l'Educació Infantil
Contes imprescindibles per a l'Educació InfantilContes imprescindibles per a l'Educació Infantil
Contes imprescindibles per a l'Educació Infantil
 
Lletres encantades2015
Lletres encantades2015Lletres encantades2015
Lletres encantades2015
 
Bibliorecomanacions nadal 2011
Bibliorecomanacions nadal 2011Bibliorecomanacions nadal 2011
Bibliorecomanacions nadal 2011
 
5e cicle superior contacontes
5e cicle superior contacontes5e cicle superior contacontes
5e cicle superior contacontes
 
Recomanacions llibres ml-hivern19-inf-prim
Recomanacions llibres ml-hivern19-inf-primRecomanacions llibres ml-hivern19-inf-prim
Recomanacions llibres ml-hivern19-inf-prim
 
Llbres recomanats nadal 2015
Llbres recomanats nadal 2015 Llbres recomanats nadal 2015
Llbres recomanats nadal 2015
 
Guia 33
Guia 33Guia 33
Guia 33
 
Lectures 2019
Lectures  2019Lectures  2019
Lectures 2019
 
2022_ recull de contes amb mirada coeducativa i d'igualtat i atenció a la di...
2022_ recull de contes amb mirada coeducativa i d'igualtat i atenció a la di...2022_ recull de contes amb mirada coeducativa i d'igualtat i atenció a la di...
2022_ recull de contes amb mirada coeducativa i d'igualtat i atenció a la di...
 
Guia18
Guia18Guia18
Guia18
 
Bibliografia estiu 2017
Bibliografia estiu 2017Bibliografia estiu 2017
Bibliografia estiu 2017
 
CONTE "ELS COLORS DELS GEGANTS"
CONTE "ELS COLORS DELS GEGANTS"CONTE "ELS COLORS DELS GEGANTS"
CONTE "ELS COLORS DELS GEGANTS"
 
Recomanacions 2014
Recomanacions 2014Recomanacions 2014
Recomanacions 2014
 
Recomanacions
RecomanacionsRecomanacions
Recomanacions
 
Guia24
Guia24Guia24
Guia24
 
Recomanacions de Nadal 2015
Recomanacions de Nadal 2015Recomanacions de Nadal 2015
Recomanacions de Nadal 2015
 
Bonmati
BonmatiBonmati
Bonmati
 
Itineraris de Lectura: Ricard Bonmati 1
Itineraris de Lectura: Ricard Bonmati 1Itineraris de Lectura: Ricard Bonmati 1
Itineraris de Lectura: Ricard Bonmati 1
 
RALET, RALET. Nous materials per a l'Educació Infantil. P4. Contes, poemes i ...
RALET, RALET. Nous materials per a l'Educació Infantil. P4. Contes, poemes i ...RALET, RALET. Nous materials per a l'Educació Infantil. P4. Contes, poemes i ...
RALET, RALET. Nous materials per a l'Educació Infantil. P4. Contes, poemes i ...
 

More from Albert Rossell

Revista Pieramunt de l'Institut Escola Piera
Revista Pieramunt de l'Institut Escola PieraRevista Pieramunt de l'Institut Escola Piera
Revista Pieramunt de l'Institut Escola PieraAlbert Rossell
 
10 tècniques per millorar l'escriptura a Secundària
10 tècniques per millorar l'escriptura a Secundària10 tècniques per millorar l'escriptura a Secundària
10 tècniques per millorar l'escriptura a SecundàriaAlbert Rossell
 
10 Tècniques per millorar l'escriptura a l'ESO i al Batxillerat.pdf
10 Tècniques per millorar l'escriptura a l'ESO i al Batxillerat.pdf10 Tècniques per millorar l'escriptura a l'ESO i al Batxillerat.pdf
10 Tècniques per millorar l'escriptura a l'ESO i al Batxillerat.pdfAlbert Rossell
 
Centre FAC: aparicions en premsa 2016
Centre FAC: aparicions en premsa 2016Centre FAC: aparicions en premsa 2016
Centre FAC: aparicions en premsa 2016Albert Rossell
 
Centre FAC: Dossier de Prensa (2014)
Centre FAC: Dossier de Prensa (2014)Centre FAC: Dossier de Prensa (2014)
Centre FAC: Dossier de Prensa (2014)Albert Rossell
 
Centre FAC: Pla de comunicació
Centre FAC: Pla de comunicacióCentre FAC: Pla de comunicació
Centre FAC: Pla de comunicacióAlbert Rossell
 
Mind and Body (presentación corporativa 2016 en español)
Mind and Body (presentación corporativa 2016 en español)Mind and Body (presentación corporativa 2016 en español)
Mind and Body (presentación corporativa 2016 en español)Albert Rossell
 
Taller de Periodisme (per als alumnes de 3r de Primària de l'Acadèmia Igualada)
Taller de Periodisme (per als alumnes de 3r de Primària de l'Acadèmia Igualada)Taller de Periodisme (per als alumnes de 3r de Primària de l'Acadèmia Igualada)
Taller de Periodisme (per als alumnes de 3r de Primària de l'Acadèmia Igualada)Albert Rossell
 

More from Albert Rossell (8)

Revista Pieramunt de l'Institut Escola Piera
Revista Pieramunt de l'Institut Escola PieraRevista Pieramunt de l'Institut Escola Piera
Revista Pieramunt de l'Institut Escola Piera
 
10 tècniques per millorar l'escriptura a Secundària
10 tècniques per millorar l'escriptura a Secundària10 tècniques per millorar l'escriptura a Secundària
10 tècniques per millorar l'escriptura a Secundària
 
10 Tècniques per millorar l'escriptura a l'ESO i al Batxillerat.pdf
10 Tècniques per millorar l'escriptura a l'ESO i al Batxillerat.pdf10 Tècniques per millorar l'escriptura a l'ESO i al Batxillerat.pdf
10 Tècniques per millorar l'escriptura a l'ESO i al Batxillerat.pdf
 
Centre FAC: aparicions en premsa 2016
Centre FAC: aparicions en premsa 2016Centre FAC: aparicions en premsa 2016
Centre FAC: aparicions en premsa 2016
 
Centre FAC: Dossier de Prensa (2014)
Centre FAC: Dossier de Prensa (2014)Centre FAC: Dossier de Prensa (2014)
Centre FAC: Dossier de Prensa (2014)
 
Centre FAC: Pla de comunicació
Centre FAC: Pla de comunicacióCentre FAC: Pla de comunicació
Centre FAC: Pla de comunicació
 
Mind and Body (presentación corporativa 2016 en español)
Mind and Body (presentación corporativa 2016 en español)Mind and Body (presentación corporativa 2016 en español)
Mind and Body (presentación corporativa 2016 en español)
 
Taller de Periodisme (per als alumnes de 3r de Primària de l'Acadèmia Igualada)
Taller de Periodisme (per als alumnes de 3r de Primària de l'Acadèmia Igualada)Taller de Periodisme (per als alumnes de 3r de Primària de l'Acadèmia Igualada)
Taller de Periodisme (per als alumnes de 3r de Primària de l'Acadèmia Igualada)
 

Savis caparruts