Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Balbastre_PAC2

130 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Balbastre_PAC2

  1. 1. A cut above Agència de RRPP per videojocs
  2. 2. Història i prehistòria Fa temps, un home de les cavernes digué a un altre: “necessites aquesta roda per anar més ràpid” En aquell instant, va néixer el marketing. Evolve PR va ser fundada per Tom Ohle, qui començà a fer relacions públiques per videojocs als 19 anys, de la mà del desenvolupador BioWare. Durant els últims deu anys, Evolve ha estat promovent jocs, social media i tecnologia per companyies com Atari, 2K Games, Microsoft Game Studios, NVIDIA, GOG.com i moltes més.
  3. 3. Missió Evolve es compromet a ajudar a companyies de qualsevol forma i tamany a arribar a una audiència més amplia i tornar-la en fans lleials, més que no pas en una simple font de diners. Valors Amb el nostre equip d'operadors remots, que ens ajuda a treballar amb costos baixos, i la nostra consciència molestant-nos constantment, obligant-nos a cobrar preus justos i ni un euro més, som un bon partit pels nostres clients. Tenim una selecta cartera de clients, de manera que podem parar atenció altament personalitzada a cada un d'ells i desenvolupar una relació estreta i duradera en el temps.
  4. 4. Serveis Relacions amb mitjans, Bloggers i Youtubers Mantenim bones relacions amb mitjans, tant de la indústria com generals, i ens assegurarem de que el teu producte sigui vist per l'audiència que ha de veure el teu producte. Desde les més grans personalitats de YouTube fins l'editor a càrrec de pàgines especialitzades, farem el que calgui per tal que el teu joc sigui en boca de tothom. Producció de vídeos i trailers Tant si es tracta de fer un trailer explosiu com d'explicar les mecàniques del teu joc, el·laborem vídeos a mida a preus assequibles.
  5. 5. Community Management i Social Media A Evolve ens agraden els zombies i la seva passió pels cervells humans. Imagina que els zombies són la teva audiència i el teu joc un sucós cervell. Ens encarreguem de crear una legió d'afamats i imparables zombies pel teu èxit a llarg plaç. Assessorament i feedback per desenvolupadors Tot i que no estrictament RRPP, en els deu anys d'activitat d'Evolve hem après alguna coseta sobre la producció d'un títol de qualitat. T'assessorem i critiquem constructivament el teu joc perquè a l'hora de sortir al mercat sigui un cervell que els teus zombies vulguin consumir amb ferocitat.
  6. 6. Cartera de clients Projectes actuals Unreal Engine Divinity: Dragon Commander Anomaly 2 Divinity: Original Sin Baldur’s Gate: Enhanced Edition Europa Universalis IV Cyberpunk 2077 Giana Sisters: Twisted Dreams Deadfall Adventures … I molts més
  7. 7. On actuem? Espanya, Estats Units, Canadà, Regne Unit, Alemanya, França, Itàlia, Escandinàvia, Australia, Nova Zelanda, Japó, Xina, Brazil i Sud Amèrica. On som? Enlloc. I a tot arreu. Evolve té empleats, ja sigui fixes o ocasionals, per tot el globus. Ja siguin treballant a la platja, a casa o al café chic de moda, fan la feina i la fan a temps.
  8. 8. Contacte Evolve no és pas una caixa negra. Apart de tenir presència a les xarxes socials, pots contactar amb persones humanes. www.evolve-pr.com info@evolve-pr.com Tom Ohle – @EvolveTom Troy Goodfellow – @TroyGoodfellow Shannon Drake – @PappyShannon Brian Rowe – @UndeadAreGo facebook.com/evolvepr

×