Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Idees per aprendre a llegir webs, blocs

360 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Idees per aprendre a llegir webs, blocs

  1. 1. IDEES PER APRENDRE A LLEGIR WEBS, BLOCS I SOFTWARDS. Albert Borràs
  2. 2. Idees per a la lectura de webs. Primer cal preguntar-se: - Per què vull llegir aquest web? - Quina importància té per mi? Cal entendre abans que llegir: - Mireu d’entendre a grans trets de que va. - Estudieu el mapa del lloc web i el peu (footer) I a l’hora de llegir… - Feu servir el programa lector (Instapaper) - No segui els enllaços si no és estrictament necessàri.
  3. 3. Idees per a la lectura i seguiment de blocs. Els RSS serveixen per subsriure’s a un blog. Els lectors de RSS, notícies, feeds o posts són programees que guarden totes les adreces de tots els blocs als quals esteu subscrits i us mostren totes les novetats que s’hi han publicat des del darrer cop que els vau consultar. D’aquesta manera podeu estar subscrits a 3, 30 o 300 blocs sense que us calgui entrar cada cop a la seva web. Els Lectors de RSS es ceonnecten amb els programes lectors per permetre que llegiu les seves notícies en el vostre format preferit i sense distraccions.
  4. 4. Idees per a la lectura d’un software. Per aprendre un nou programa cal aprendre a llegir-lo. Cal entendre bé el sistema operatiu en què treballeu. Estudieu els manuals dels sistemes operatius i experimenteu-ne les funcions. Exploreu el que veieu en el programa abans de començar a fer-lo servir: - Quins elements té en comú amb d’altres programes que ja conec? - Quins elements són diferents? Proveu totes les funcions del programa, encara que d’entrada no les feu servir. Feu aquestes proves sense fer una feina concreta, feu- ho com si juguéssiu, és la millor manera d’aprendre.

×