Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Sefed Llindar Joves

189 views

Published on

Informació general del projecte

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Sefed Llindar Joves

  1. 1. Menú: vols formar-te? > SEFED llindar JOVES Projecte Llindar – SEFED JOVES FORMACIÓ ADMINISTRATIVA EN EMPRESA SIMULADA La Fundació Llindar té previst portar a terme al nostre municipi, en col·laboració amb la Fundació INFORM i l’Ajuntament del Prat de Llobregat, dos accions formatives del certificat de professionalitat Activitats de gestió Administrativa, amb la metodologia de simulació d’empreses – SEFED - . En el marc de la Garantia Juvenil i, específicament del Programa de noves oportunitats pels joves. Així, a més del Programa SEFED que ja es porta a terme en horari de matí i adreçat a persones en situació d’atur, tindrem un Programa SEFED en horari de tarda i, específicament adreçat a JOVES inscrit a la Garantia juvenil amb nivell estudis mínim GESO. Llindar aplicarà elements innovadors que formen part del model que desenvolupen d’escola de segona oportunitat, destacant que: Les accions comptaran amb una orientació inicial amb metodologia específica per a joves i una tutorització personalitzada al llarg de tota la formació i pràctica que es realitza amb la metodologia de simulació d’empreses, i posteriorment en les pràctiques en empresa real. Col·lectiu → Joves de 16 a 29 anys inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil. Titulació mínima Graduat en ESO Interessats en realitzar una formació pràctica a l’àmbit administratiu amb acreditació de certificat de professionalitat. Lloc d’execució → Centre de Promoció Econòmica Carrer de les Moreres, 48 – 08820. El Prat de Llobregat Com arribar-hi: Linia 9 – Estació Moreres. A 10 minuts estació Renfe. BUS – L70 – L72 – L78 – L81 – L86 – L95 Sessions informatives al Centre de Promoció Econòmica: dimarts 24 de maig, dimarts 7 de juny, dimarts 21 de juny Inscripcions: presencials - per tel. 934 786 878 – per c/e slo@elprat.cat Contacte amb impulsora de Garantia Juvenil El Prat de Llobregat: Anne Navarro. navarroo@elprat.cat Calendari i fases del projecte Inici 18 de juliol matins, agost festiu, a partir de setembre tardes (15:30) → Orientació – juliol 2016 – 50 hores Procés d’acompanyament i presa de decisions → Formació – De setembre de 2016 a abril de 2017 – 820 h. Certificat de Professionalitat Activitats de gestió administrativa amb metodologia de la Simulació d’Empreses SEFED Participació en una empresa simulada com a eina pedagògica per impartir els coneixements del certificat. Entorn professional d’una oficina. La formació s’imparteix a cada lloc de treball, facilitant l’aprenentatge i la pràctica de les competències professionals i socials. Mòduls: → MF0976 Operacions administratives comercials - MF0979 Gestió operativa de tresoreria - MF0980 Gestió auxiliar de personal - MF0981 Registres comptables - MF0973 Gravació de
  2. 2. dades - MF0978 Gestió d’arxius - MF0233 Ofimàtica - Tècniques d’inserció laboral Treball en xarxa amb més de 300 empreses en tot l’estat. Utilització de xarxes socials amb finalitats educatives i comerç electrònic (botigues virtuals). Possibilitat de participar en Fires i trobades comercials. Informació i valoració sobre estades Erasmus+ a Irlanda. → Pràctiques en empreses reals – Durant el mes de maig de 2017 - 80 hores Validar les competències professional adquirides durant el procés d’aprenentatge. → Tutorització i Seguiment – Durant tot el període formatiu Suport i tutorització durant tota l’acció formativa per valorar les competències en el procés d’aprenentatge personal i professional per facilitar la seva adequació i incorporació al món laboral. → Suport al projecte d’inserció i/o escolarització – Durant els 4 mesos següents Acompanyament i seguiment en la seva incorporació al món laboral i/o continuació d’estudis. LOGOS: Col.labora:

×